Futbol: TFF 2. Lig play-off üçüncü tur

Futbol: TFF 2. Lig play-off üçüncü tur

Anadolu Ajansı
Yayın: 23.05.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – TFF 2. Lig play-off üçüncü tur ilk maçında Alagöz Holding Iğdır FK, sahasında GMG Kastamonuspor'u 2-1 mağlup etti.

Iğdır Şehir Stadı'nda oynanan müsabakada ev sahibi takımın gollerini 18. dakikada Mert Örnek ile 38. dakikada Halil İbrahim Sönmez kaydetti.

Kastamonuspor'un tek golünü ise 62. dakikada Samed Ali Kaya attı.

Karşılaşmada 3 futbolcu kırmızı kart gördü. Iğdır FK'den Burak Bekaroğlu 81. dakikada, Kastamonuspor'dan ise Samed Ali Kaya 81. dakikada, Oğuz Yılmaz ise 88. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Rövanş karşılaşması, 27 Mayıs'ta Kastamonu'da oynanacak. İki maç sonunda rakibine üstünlük kuran takım, finale yükselecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’daki silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 9 şüpheliden 2’si tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.06.2024 04:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Atakum ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgayla ilgili gözaltına alınan 9 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışması sonucu yakalanan 8 zanlı ile polis merkezine teslim olan 1 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.K. ve A.O. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Zanlılardan 4'ü savcılık, 3'ü ise hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güzelyalı Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı'ndaki bir restoranın önünde 23 Haziran'da, aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada A.O, S.K, M.O.Ç, İ.C, S.Ü. ve K.K. yaralanmıştı.