“Gelişi Güzel Yapılan Kazılardan Kaynaklanıyormuş”

“Gelişi Güzel Yapılan Kazılardan Kaynaklanıyormuş”

Yayın: 28.01.2016 10:42
Paylaş:
A+ A-

Son günlerde yaşanan elektrik kesintileri tepkilere yol açarken, Karabük BEDAŞ Müdürü Ali Fuat Aslan, kesintilerin nedenini gelişi güzel yapılan kazılardan kaynaklandığını açıkladı.

Karabük BEDAŞ İl Müdürü Ali Fuat Aslan, kurumlar tarafından yapılan kazılarda yer altından geçen hatların kopartıldığını, uyarılara rağmen bilinçsizce yapılan kazıların elektrik hatlarına zarar verdiğini, bunun da elektrik kesintisine neden olduğunu bildirdi.

Aslan; “Birkaç gündür gerçekleşen kesintinin biri Makasbaşı mevkiinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait kapalı spor önünde yapılan çalışma ile alakalı. Burada yapılan kazı sırasında şebekeyi besleyen hatlardan biri kopartıldı. Ekiplerimiz hemen olaya müdahale etti. Diğer kesintilerde aynı nedenle. Bizim yer altından geçen elektrik hatlarımızın bulunduğu tüm alanlarda uyarıca levhalarımız var. Hatta hattın geçtiği alan açıldığında bile hemen toprağın altında hat geçtiğine dair, dikkatli olunmasına dair uyarıcı levhalarımız bulunduğu halde deneyimsiz kepçe operatörleri tarafından yapılan çalışmalar istenmeyen kesintilere neden oluyor” şeklinde ifadelere yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milli Eğitim Müdürü Akbaş Makedon ve İtalya Eğitim Sorumluları İle Bir Arada

Yayın: 18.04.2024 11:40
Paylaş:
A+ A-

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Yaşama Sevinci Özel Eğitim Meslek Okulu tarafından yürütücülüğü üstlenilen Sanata Geri Dönüşüm Erasmus+ Projesi kapsamında İlimizde faaliyet göstermek amacıyla Makedonya ve İtalya ülkelerinden gelen eğitim sorumluları ve proje paydaşları ile İl Millî Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda bir araya geldi.

İlk olarak misafirler ile tanışan İl Millî Eğitim Müdür Nevzat Akbaş Sanata Geri Dönüşüm Erasmus+ Projesi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Proje kapsamında değerlendirmelerde bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ, Erasmus+ projelerinin İlimiz genelinde yaygınlaşmaya devam ettiğini, projelerde bilgi ve deneyim alışverişinin çok kıymetli olduğunu altını çizerek başarılar diledi.

Görüşme proje sorumlularına katılım belgelerinin İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat AKBAŞ tarafından verilmesiyle son buldu.

Proje içeriği kapsamında tekstil atıkları ürünleri kullanarak el sanatları çalışması, atık tekstil ürünleri ve ipliklerle  el sanatları uygulamaları, cam ve kağıt/karton atıklarıyla el sanatları uygulamaları, metal, plastik ve kağıt atıklarıyla el sanatları uygulamaları, kağıt ve tekstil atıklarından yararlanılan el sanatları uygulamaları 5 gün boyunca çeşitli etkinlikler yapıldı.