Genç Girişimci Elif Hazan Kama, Safranbolu’da Ayakkabı Mağazası Açtı

Esra Oğuzkağan Özkan
Yayın: 03.06.2024 15:19
A+ A-

Genç girişimci Elif Hazan Kama, ailesiyle birlikte İstanbul’dan Safranbolu’ya yerleşerek kendi işini kurdu. Hazan Shoes adını verdiği ayakkabı mağazasını açan Genç Girişimci Kama, insanların özgün ayakkabılara olan talebini fark ederek bu işe giriş yaptı.

Sahibi olduğu mağazada kendi markasını oluşturarak başarılı bir satış grafiği yakalayan Kama, Dış Ticaret mezunu ve e-ticarette deneyimli bir genç girişimci olarak dikkat çekiyor. Safranbolu Köyiçi’nde bulunan fabrikadan halka doğrudan satış yapma fırsatı bulan Elif Hazan Kama, aynı zamanda ailesiyle birlikte daha fazla vakit geçirebildiği için mutlu olduğunu belirtiyor. Mağazasında kanserojen madde içermeyen ve kişiye özel tasarlanmış ürünler bulunduran Kama, herkesi mağazalarına beklediklerini ifade etti. Mağaza açılışını ve iş hayatındaki değişimini anlatan genç girişimci, ailesinin desteğiyle başarılı bir iş kurduğunu ve Safranbolu’da olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Kendi markasını oluşturduğu için mutlu olduğunu dile getiren Genç Girişimci Kama: “Çocukluğumdan beri İstanbul’da annem ve babamın meslekleri nedeniyle genellikle evimizde her zaman iyi kalite ve markalı ayakkabılar oluyordu. Giydiğim ayakkabılara para vermiyordum. Ben de ünlü markaların ayakkabılarını internette paylaştım ve insanlar bu ayakkabıları çok beğendi. Satış talepleri arttıkça, benim de satışlarım oldukça memnun oluyordum. Babam Eskipazar’dan teklif aldı. Eskipazar’da ayakkabı fabrikasında yönetici olmuştu. Ardından annem de işinden istifa etti ve biz Safranbolu’ya yerleştik. Ben de ticarette ilerlemek istiyordum. Safranbolu’da bir mağaza açtım. Safranbolu’da olmak çok güzel bir duygu, ailemle daha çok vakit geçiriyorum. Yaklaşık bir buçuk yıl oldu. İnsanlarla iletişimim iyi olduğu için mağazada çalışmayı seviyorum. Ancak genç bir kızın bir mağazaya sahip olması, bu yaşta çalışmasını garip karşılayabiliyorlar. Kendi üretimimiz ürünler, kanserojen madde içermiyor. Bir de kimseyle pişti olma ihtimaliniz yok. Her ürün kişiye özel tasarlanmış oluyor. Zaten hepsi özel bir koleksiyonun parçaları, deri malzeme kullanıyoruz. Herkesi bekliyoruz.” dedi. (Esra Oğuzkağan Özkan)

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ..

3 kişi görüş bildirdi

  1. Zahide

    Muhteşem ayakkabılarınla başarılarının devamını diliyorum.🥰🙏🏻🌸

  2. Azra Budak

    maşallah 🧿 genç, güzel, yetenekli, alımlı.. daha ne olsun. böyle genç girişimler ticarette yer aldığı için safranbolu çok şanslı. başarılarının ve satışlarının devamını dilerim. 🤍

  3. BU

    Hazan hanımdan aldığım ürünlerden çok memnunum. Yolu açık olsun.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya Üniversitesi dış tetkik süreci başarıyla tamamlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.09.2024 20:00
A+ A-

AMASYA (AA) – Türk Standartları Enstitüsü (TSE) yetkilileri tarafından Amasya Üniversitesinde TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim belge geçiş ve belge yenilenmesi amacıyla yapılan dış tetkik süreci tamamladı.

Dış tetkik süreci, Rektörlük senato salonunda açılış toplantısıyla başladı, ardından üniversitenin farklı birimlerinde denetim gerçekleştirildi.

İncelemelerin ardından Amasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kurt, TSE yetkilileri baş tetkikçi Erol Kaygı ve tetkikçi Emrah Koyuncu, kalite koordinatörlüğü görevlileri ile ziyaret edilen birim yöneticilerinin katıldığı kapanış toplantısında, belge geçiş ve belge yenilenmesi kararı açıklandı.

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, üniversite olarak verdikleri eğitim öğretim hizmetinin kalitesini sürekli artırmaya çalıştıklarını belirterek, sürecin başarısıyla tamamlanmasında tüm üniversite personelinin emeği olduğunu ifade etti.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331