Gençler Misak-ı Milli Meydanında Buluşuyor

Gençler Misak-ı Milli Meydanında Buluşuyor

Yayın: 10.06.2015 10:02
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi tarafından yeniden dizayn edilerek halkın hizmetine kazandırılan Misk-ı Milli Meydanı Konserler, Ramazan Akşamları, Spor müsabakaları gibi çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaparken, gündüz saatlerinde yaşlılarımızın akşamları ise gençlerimizin uğrak yeri olmaya devam ediyor.

Yeniden düzenlenen Misak-ı Milli meydanı ile ilgili bir değerlendirme yapan başkan Aksoy, “Misak-ı Milli Meydanının yeniden düzenlememiz ilk başlarda tepki almıştı. Ancak yeni hali ve geniş çehresi, engelli vatandaşlarımız için kolay ulaşırlığı gibi konseptleri ile her kesimin beğenisini kazandı. Meydanımız tamamlandığında özellikle gençlerimize pek çok etkinlik yapacağımız sözünü vermiş idik. Bunları yıl içerisinde gerçekleştiriyoruz. Örneğin ayak tenisi müsabakaları, konserler, Ramazan akşamları, tiyatro gösterileri, motor Sporları gösterileri hatta Kızılay Kan Bağışları gibi. İnşallah yine halkımızın da desteği ile pek çok organizasyonu yapmaya devam edeceğiz. Amacımız Safranbolu’muza ve geleceğimiz olan gençlerimize hizmetin en iyisini sunabilmektir” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Eflani’de “Orman Benim” kampanyası düzenlendi

Yayın: 03.05.2024 13:56
Paylaş:
A+ A-

Tarım ve Orman Bakanlığınca orman yangınlarının önlenmesi ve toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla Eflani ilçesinde, “Orman Benim” etkinliği düzenlendi.

Bostancılar Göleti’nde gerçekleştirilen etkinliğe, Belediye Başkanı Hüsnü Akın, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ekin Şenol, Eflani Orman İşletme Müdürü Bilal Eyüboğlu ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikte, çevredeki çöpler topladı ve yabani otlar temizlendi.

Daha sonra Eyüboğlu, öğrencilere ormanın önemi, orman yangınlarının çıkış sebepleri ve çevre temizliği konusunda bilgi verdi.