Gençlerden Örnek Davranış

Gençlerden Örnek Davranış

Yayın: 10.06.2015 09:59
Paylaş:
A+ A-

Başı boş hayvanların su ve yiyecek ihtiyacını karşılamak için hemen hemen her hafta sonu bir araya gelen gençler aldıkları yiyeceklerle hayvanların açlık ihtiyacını karşılamaya çalışıyorlar.

“Siz Açlık Nedir Bilirmisiniz?” sloganıyla bir araya gelen Karabük’lü gençler özellikle başı boş hayvanların çoklukta olduğu bölgelere giderek aldıkları yiyeceklerle orada ki hayvanların su ve açlık ihtiyaçlarını gideriyorlar.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız gönüllü gençlerden olan Serhat Ustacık, “biz uzun bir süredir gönüllü arkadaşlarımızla birlikte hafta sonları toplanarak özellikle sahipsiz hayvanların çokça olduğu bölgelere giderek onların yiyecek ve su ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz.Ancak; takdir edersiniz ki bizim yaptığımız yardımlar yetersiz kalıyor.Bunun için bizimle gelmek veya bize destek olmak isteyen hayvanseverlere ihtiyacımız var.Ben öncelikle tüm Karabük halkını sahipsiz açlık içinde kıvranan hayvanlarımıza destek olmaya davet ediyorum.Unutmayın;sizin sofralarınızdan artan yiyecekler birkaç hayvanın karnını doyurur.Lütfen bunu yapmak için çevrenize bakın” ifadelerinde bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.