Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı sözleşmeli personel alacak

Yayın: 25.08.2023 10:39
Paylaş:
A+ A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bakanlık merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde istihdam edilmek üzere 11 bin 455 sözleşmeli personel alacak.(2022 KPSS Puanı üzerinden)Büro personeli, psikolog ve destek personeli (TEMİZLİK) için başvurular, 28 Ağustos – 01 Eylül 2023 tarihlerinde, koruma ve güvenlik görevlisi, destek personeli (bakım-onarım) için ise başvurular 28 Ağustos – 6 Eylül 2023 tarihlerinde yapılabilecek.

Adaylar başvurularını alımların Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından e-Devlet üzerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı-Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresinden elektronik ortamda yapabilecek.(Haber Merkezi)

İLAN DETAYI⬇️⬇️⬇️

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

(beklesin) Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Hopa ve Kemalpaşa’da esnafı ziyaret etti

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.05.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

ARTVİN (AA) – Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri, derneğin tanıtımı ve faaliyetleri kapsamında Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Sarayoğlu, yönetim kurulu üyeleri Murat Emre Reis ve Yüksel Dağlaroğlu ile Hopa ve Kemalpaşa'da esnafı ziyaret etti.

Derneğin faaliyetleri hakkında görüştükleri taraftarlara bilgi veren Sarayoğlu, şunları söyledi:

“Artvin merkez ve ilçelerimizde bordo-mavi renklere gönül vermiş binlerce taraftarımız var. Bugün Hopa ve Kemalpaşa ilçelerinde taraftarlarımızla bir araya geldik. Sorun, talep ve isteklerini dinledik. Çok büyük ilgiyle karşılaştık. Trabzonspor'umuza olan sevgi seli bizleri çok mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Dernek olarak her zaman yanlarındayız. Maçlara gitmek isteyen ve maddi durumu iyi olmayan taraftarlarımıza da elimizden geldiğinde yardımcı olmaya çalışıyoruz.”

Ziyaretlerde derneğe katkıda bulunan esnaf ve taraftarlara plaket ve atkı verildi.