Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektörü İstişare Toplantısı Yapıldı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektörü İstişare Toplantısı Yapıldı

Yayın: 09.02.2018 21:46
Paylaş:
A+ A-

Karabük Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hasan Özlü ve beraberinde Bakanlık yöneticilerinden oluşan 7 kişilik bir heyet Karabük İl Gıda,Tarım ve Hayvancılık müdürlüğünü ziyaret ettiler.

Müdürlük binasında gerçekleşen ziyarette bakanlık yetkilileri ilk olarak Çelik toplantı salonunda İl Tarım Müdürü, İlçe Tarım Müdürlerleri, Şube Müdürleri ve teknik personelin bulunduğu bir bilgilendirme toplantısına katıldılar.

İl Müdürü Mustafa Şahin tarafından yapılan bilgilendirme sunumunda müdürlük genel yapısı, il ve ilçeler ile ilgili teknik bilgiler verilirken ayrıca, üreticiler için yapılan projeler, çiftçimize sağlanan destekler ve yaşanılan sorunlar ile çözüm önerileri üzerinde duruldu.

Programın daha sonra ki bölümünde ise, Karabük İli Gıda Tarım ve Hayvancılık Sektörü istişare toplantısı il ve ilçelerdeki üreticiler ve çiftçilerin katılımları ile İl Müdürlüğü salonunda gerçekleştirildi. Programın son bölümü ise,karşılıklı soru cevap şeklinde ilerleyen oturum uzun süre devam ederken, çiftçilerin talepleri ve sorunlarının tek tek not alınarak gerekli cevapların verileceği belirtildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da elinden düşen tüfek ateş alan kişi hayatını kaybetti

Anadolu Ajansı
Yayın: 06.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Araç ilçesinde elinden düşürdüğü tüfeğin ateş elması sonucu yaralanan kişi yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Uğur köyünde yaşayan Erol Durna'nın (40) elinde bulunan tüfek kayarak yere düştü.

Ateş alan tüfeğin saçmaları Durna'ya isabet etti.

Vatandaşların ihbarı üzerine köye sevk edilen sağlık ekipleri Durna'nın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Durna'nın cenazesi Araç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.