Görevli Memura Mukavemet Eden Şahıslar Yakalandı

Görevli Memura Mukavemet Eden Şahıslar Yakalandı

Yayın: 27.02.2016 13:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük Emniyet Müdürlüğü asayiş şube müdürlüğü ekipleri görevli memura mukavemet eden şüphelileri yakaladı.

Konu ile ilgili verilen bilgiye göre, “İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizin çalışmaları neticesinde; İlimiz Aydınlıkevler Mahallesi 501.cadde üzerinde tonajdan şüphelendikleri aracı durdurdukları sırada içerisinde üç şahsın bulunduğu hususi otonun görevlilerimize yaklaşarak tır sürücüsünü kaçırmaya çalışmaları neticesinde bir polis memuru hafif derecede yaralanmış, görevlilerimizce yapılan çalışma neticesinde şüpheliler R.E.(33), E.Ö.(25), N.E.(22) ve Ö.E.(21) yakalanmış olup, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmışlardır. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” açıklamasına yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rektör Kırışık KBÜ’lü Akademisyenlere Patent Belgelerini Takdim Etti

Yayın: 26.04.2024 11:20
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Rektörlüğü tarafından buluş sahibi akademisyenlerin buluşlarının patentleri alınarak kendilerine patent belgeleri teslim edildi.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, KBÜ Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Metin Zeyveli ve Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Yılmaz’a yaptıkları çalışmalar sebebiyle almaya hak kazandıkları Patent Belgesini takdim etti.

Rektör Kırışık, Zeyveli ve Yılmaz’ı Rektörlük makamında misafir etti. Gerçekleşen görüşmede Zeyveli ve Yılmaz, yaptıkları çalışmalar ile ilgili Rektör Kırışık’a detaylı bilgi verdi. Zeyveli tarafından geliştirilen “Şerit Şarjör Dolum Makinası” ve Yılmaz tarafından geliştirilen “PID Tabanlı Portatif İnkübatör Cihazı” üzerine bilgi paylaşımı yapıldı.

Rektör Kırışık, buluş sahibi akademisyenlere teşekkür ederek, Zeyveli ve Yılmaz’ın başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu tür yenilikçi projelerin desteklenmesinin önemine işaret eden Rektör Kırışık, ” ‘Bilim Merkezli Öğrenci Dostu Karabük Üniversitesi’ bilime ve bilim insanlarına her türlü desteği sağlamaya ve bunu geliştirmeye devam edecek” dedi.

Görüşmenin ardından Rektör Kırışık tarafından akademisyenlere buluşlarının patent belgeleri teslim edildi.