“Gülizar” Film Festivalinde!

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.07.2024 16:15
A+ A-

“Gülizar” filmi, Avrupa prömiyerini 72. San Sebastian Film Festivali’nde yapacak. Yönetmen Belkıs Bayrak’ın ilk uzun metrajlı filmi “Gülizar”, Avrupa prömiyerini 72. San Sebastian Film Festivali’nde gerçekleştirecek.

Başrolünde Ecem Uzun’un yer aldığı yapım, 20-28 Eylül’de düzenlenecek festivalin New Directors Bölümü’nde yarışacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü, TRT, Kosova Sinematografi Merkezi desteğiyle çekilen, Türkiye-Kosova ortak yapımı filmin yapımcılığını Mehmet Bahadır Er ile Murat Yaşar Bayrak, ortak yapımcılığını ise Valmira Hyseni üstleniyor.

Yapımın oyuncu kadrosunda Bekir Behrem, Hakan Yufkacıgil, Ernest Malazogu, Serdar Bordanacı, Hülya Aydın, Şehsuvar Aktaş, Hazel Torlak ve Aslı İçözü yer alıyor.

Film, düğün hazırlıkları sırasında tacize uğrayan Gülizar’ın, saldırganın kim olduğunu öğrenmesiyle klostrofobik yolculuğa dönüşen hikayesini anlatıyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trendyol, saçları ve cildi sonbahara hazırlayan ürünleri kullanıcılarla buluşturuyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.09.2024 16:22
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Sonbaharda saçları ve cildi sağlıklı görünüme kavuşturan tüm bakım ürünleri, Trendyol'da kullanıcılarla buluşuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yaz boyunca saç ve cilt sağlığı, yüksek sıcaklıklar, deniz ve havuzun etkileri, toz, ter gibi faktörlerle yıpranıyor. Cildi yenilemek, güneş lekelerini gidermek, saçlarda ise kırılmaları ortadan kaldırmak için sonbaharı en iyi şekilde değerlendirmek gerekiyor.

Kuru ve serin havaların görüldüğü sonbaharın, saç ve cilt sağlığını doğrudan etkilemesi nedeniyle ilgili bakımların bu mevsimde de sürdürülmesi önem taşıyor. Saçlarda kuruluğu, kırılmaları ortadan kaldıran, cildi yenileyen ve dokusunu koruyan tüm bakım ürünlerini Trendyol, kullanıcılarla buluşturuyor.

Sonbaharda cilt sağlığını korumak için öncelikle cilt tipine uygun ürünlerin tercih edilmesi gerekiyor. Yazın yıpranan ciltleri eski sağlığına kavuşturmak için cilt dokusunu yenileyen ürünler ön plana çıkıyor.

Yaz döneminde oluşan güneş lekeleri için uzman hekim kontrolünde leke giderici ürünlerin tercih edilmesi öneriliyor. Sonbaharda kuru havaların etkisine karşı, cildin susuzluğunu gideren nemlendirici kremler, cilt sağlığına yönelik alışverişlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Sonbaharda saçlarda görülen en büyük sorunların başında ise kırılmalar, kabarmalar ve saç derisinin yapısındaki bozulmalar geliyor. Saç sağlığı için saçı nemlendiren, kırıkları önleyen kremlerin yanı sıra saç güçlendiren ve uzatan doğal içerikli biberiye ürünler tercih ediliyor. Saç derisine sağlığını geri kazandıran özel yağlar, serumlar ve saç maskeleri, saç bakım ürünlerinde öne çıkıyor.

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331