Güneş: Şehri Yeniden Düzenliyoruz.

Güneş: Şehri Yeniden Düzenliyoruz.

Yayın: 07.08.2022 16:09
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, AK Parti Milletvekilleri Niyazi Güneş ve Cumhur Ünal, Belediye Başkanı Rafet Vergili, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz ve beraberindeki heyet ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etmişlerdi.

Şehri yeniden düzenlemeye yönelik yapılacak çalışmalar kapsamında Bakan Kurum’u ziyaret eden heyet Karabük’e yapılacak olan çevre ve şehircilik yatırımları ile birlikte Kent Meydanını içine alan Millet Bahçesi projesi ile ilgili istişarelerde bulundular.

Özellikle şu an çalışmaları devam eden kavşak projesi ile birlikte Kent Meydanını da içine alacak olan Millet Bahçesi projeleri ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulanan AK Parti Milletvekili Niyazi Güneş; “Karabük’ün girişini yeniden düzenlemeye alarak, Valiliğimiz, Belediyemiz ve diğer kurumlarımız ile koordineli olarak çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yapacağız” dedi.

Karabük’ün girişinde olan Kavşak Projesi ve Millet Bahçesi projelerinin bir bütün içinde değerlendirileceğini söyleyen Milletvekili Niyazi Güneş; “Kavşak projesi çalışmalarımız başladı. Şehre girişi çıkışı sağlayan köprülerimiz ve Kardemir giriş köprüleri yeniden yapılacak. Şehir trafiği düz ayak üzerinden çok rahat bir şekilde sağlanacak. Kavşak projesinin bir bütünü olarak da gördüğümüz Millet Bahçesi Projesi de şehrin adeta cazibe merkezi olacaktır. Millet Bahçemizin içinde yer alacak olan Valilik Binamız ve hemen üzerinde Demir Çelik Müzemiz yer alırken, yıkılan okulumuzun olduğu yerde de yeşillikler içerisinde çok görkemli bir Camimiz olacak. Yine şehrin dinamiğini arttırmak adına Cafe’lerin olduğu bölüm yeniden revize edilerek burayı da vatandaşlarımızın uğrak yeri haline getireceğiz”dedi.(Ergin Ertuğrul)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da üniversite öğrencilerinin darbedilmesiyle ilgili 2 şüpheli tutuklandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 05.05.2024 00:00
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da fakülteye gitmek için servis kiralayan üniversite öğrencilerinin darbedilmesiyle ilgili gözaltına alınan 4 şüpheliden 2'si tutuklandı.

Sürmene ilçesindeki Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin bulunduğu serviste 2 Mayıs'ta çıkan kavgayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler S.Y, H.S, K.D. ve Ö.D, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden K.D. ve Ö.D. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı, S.Y. ve H.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öğrencilerin bulunduğu T.D. yönetimindeki servis hareket halindeyken, Ö.D'nin kullandığı aracın önünde durması üzerine iki şoför arasında tartışma çıkmıştı.

T.D. ile Ö.D. minibüs durağındaki kulübede konuştukları sırada, K.D, S.Y. ve H.S. ile servisteki öğrencilerden F.Ö, E.D. ve M.Ö. arasında arbede yaşanmıştı.

Olayla ilgili K.D, Ö.D, S.Y. ve H.S. gözaltına alınmıştı.