Gürel, “Sizler Bizim Umudumuz ve Geleceğimizsiniz”

Gürel, “Sizler Bizim Umudumuz ve Geleceğimizsiniz”

Yayın: 06.01.2021 20:43
Paylaş:
A+ A-

Özlem Aras Gürel, derslerine uzaktan eğitim yoluyla devam eden öğrencileri evlerinde ziyaret ederek tablet hediye etti.

Koronavirüs Salgını nedeniyle EBA üzerinden eğitimlerine çevrimiçi olarak devam eden öğrencileri evlerinde ziyaret ederek, tablet, kırtasiye malzemesi ve çeşitli hediyeler veren Özlem Aras Gürel, 2021 yılının ilk günlerinde de çocukları sevindirmeye devam ediyor.

Ziyaret ettiği gençlerle bir süre sohbet eden Özlem Aras Gürel, “Biz inanıyoruz ki gençler için ne kadar yatırım yapılırsa geleceğimiz o kadar güzel olur. Aileniz ve ülkemiz için çok çalışarak kendinizi geleceğe çok güzel hazırlamanızı istiyoruz. Sizlerin geleceğe en güzel şekilde hazırlanabilmesi için devlet olarak biz her zaman sizin yanınızdayız, siz bizim umudumuz ve geleceğimizsiniz.”diye konuştu.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Yasemin Canbaz’ın eşlik ettiği ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden aileler ve öğrenciler anlamlı ziyaret ve hediyeler için Özlem Aras Gürel’e teşekkür ettiler.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milli atlet Şilan Ayyıldız, ABD’deki yarışmada 3’üncü oldu

Yayın: 28.04.2024 15:04
Paylaş:
A+ A-

Milli atlet Şilan Ayyıldız, ABD’de Desert Heat Klasik yarışmasında kadınlar 1500 metrede üçüncülüğü elde etti.

Türkiye Atletizm Federasyonundan yapılan açıklamaya göre ay-yıldızlı atlet Şilan Ayyıldız, ABD’nin Arizona eyaletinde yapılan Desert Heat Klasik yarışmasında piste çıktı.

Şilan Ayyıldız, kadınlar 1500 metrede 4.09.34’lük koşusuyla kendisinin en iyi derecesini yaparken, organizasyonu 3’üncü sırada bitirme başarısı gösterdi.

Türkiye Atletizm Federasyonu milli sporcuyu başarısından dolayı kutladı. (AA)