Güven “Yarışma Başvuruları Başladı”

Güven “Yarışma Başvuruları Başladı”

Yayın: 04.01.2024 15:28
Paylaş:
A+ A-

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven;  TEKNOFEST 2024 yarışma başvuruları başladığını belirterek,  “Nasıl başvuru yapacağını düşünen genç arkadaşım; seni, sana en yakın Gençlik Merkezimize davet ediyoruz” dedi.

Gençlere “Geleceğin Teknoloji Yıldızları içerisinde sizde yerinizi alın” diye seslenen Müdür Güven;

TEKNOFEST 2024’te Roket, Model Uydu, Sağlıkta Yapay Zekâ, Biyoteknoloji İnovasyon, Sanayide Dijital Teknolojiler, Uçan Araba Simülasyon, Eğitim Teknolojileri, Robotaksi Binek Otonom Araç, Tarım Teknolojileri, Savaşan İHA, Çip Tasarım Yarışması gibi gençlerin ilgiyle takip ettiği 46 farklı teknoloji yarışması düzenlenecek. 2023 teknoloji yarışmalarından farklı olarak TEKNOFEST 2024 kapsamında Kablosuz Haberleşme, BlokZincir, Hava Savunma Sistemleri, Finansal Teknolojiler, İnsansız Deniz Aracı, Akıllı Wi-Fi Kapsama ve TEKNOFEST Robolig Yarışmaları ise ilk defa başvuruya açılacak.
Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ana yürütücülüğünde, Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu, medya kuruluşları ve üniversitelerin destekleriyle düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2024’te Adana’da gerçekleşecek. Festival coşkusunu Türkiye’nin dört bir yanına taşıyan, ayakları yere basmayan tek festival TEKNOFEST’te yarışmalara katılmak için başvurular 
www.teknofest.org web sitesi üzerinden yapılacak” dedi. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ankara’da Karabük Yeniceliler Derneği Kuruluyor

Yayın: 21.05.2024 16:53
Paylaş:
A+ A-

Ankara’da yaşayan Yeniceliler dernek çatısı altında birleşmek için harekete geçti.

Başkentin Nallıhan ve Beypazarı ilçeleri ile Nallıhan’ın Çayırhan mahallesinde oturan Yeniceli vatandaşlar Karabük Yeniceliler Derneği’nin kuruluşu için ilk adımı attı ve hazırl anan tüzük ile resmi başvuruda bulundu.

Kurucu başkanlığını Yetkin Cinkavuk’un üstlendiği Ankara Yeniceliler Derneği’nde Ümit Kocakaya, Üzeyir Kışla, Fatih Soylu, Ersoy Ovaz, Sercan Köklü ve Volkan Katırcı kurucu üye oldu.

Maden işçisi olan Başkan Cinkavuk kurucu ekipte maden işçilerinin ağırlıkta olduğunu hatırlatarak, “Birbirinden değerli hemşerilerimizle bir araya gelerek sosyal yardımlaşma, dayanışma ve kaynaşma maksadıyla bir çatı altında toplandık. Yakın zamanda açılışımızı yaparak başkentin diğer ilçelerinde yaşayan hemşerilerimizle buluşmak, etkinlikler yapmak istiyoruz. Yeni kurduğumuz derneğin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.