Güven’den Yeni Yıl Açıklaması

Güven’den Yeni Yıl Açıklaması

Yayın: 27.12.2023 13:19
Paylaş:
A+ A-

Güven “2024 yılı hareketlilik yılı olacak”

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven  başkanlığında, İl Müdürlüğü Yöneticileri ile 2023 Yılının Değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.

İl Müdürlüğü Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, Gençlik, Spor ve Yurt Hizmetleri Müdürleri, Yurt Müdürleri, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri ve Gençlik Merkezi Müdürleri katıldı.

Toplantı da Kurum yöneticilere hitap eden İl Müdürü Güven , 2023 yılındaki çalışmalarından dolayı başta Yöneticiler olmak üzere her kademedeki ekip arkadaşlarına teşekkür ederken, kamu kaynaklarının etkin ve verimli, kaynakların özellikle mali disiplin içerisinde kullanılmasına yönelik tedbirlere devam edilmesi hatırlatmasında bulundu.

Yıl sonu işlemlerinin de ele alındığı toplantıda; 11 Binin üzerinde öğrenciye hizmet veren Yurtlar, Yurtlardaki sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetler; Sporcuların aktif şekilde kullandığı Spor Tesisleri, Okul Sporları, Anadolu Yıldızlar Ligi ve Federasyon faaliyetleri kapsamında binlerce sporcuya ev sahipliği yapılan organizasyonlar; On binlerce öğrenci ve gencin faydalandığı Gençlik Merkezleri ve Genç Ofislerin iş ve işlemleri ile ihtiyaçları, Deneyap Atölyeleri ve Teknofest Takımlarının çalışmaları , Gençlik Merkezi Atölye ve Kulüp faaliyetleri, Gençlik Kampları, Karabük’te ki  yatırım planlamaları ile 900’ün üzerindeki çalışan personelin çalışma planlaması değerlendirilerek hizmetlerin kalitesinin artırılmasına yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

2024 Yılında yapılması planlanan projelerinde değerlendirildiği toplantıda, Hareketlilik Yılı olarak ilan edilen 2024 yılında tüm tesislerin aktif kullanılmasına yönelik alınacak tedbirler görüşüldü. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliği yapacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 22.05.2024 04:12
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) ile Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi arasında afet zararlarının azaltılmasına yönelik işbirliği protokolü imzalandı.

BAİBÜ'den yapılan açıklamada, online gerçekleştirilen törene BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alişarlı ve Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Naci İnci katıldı.

Rektörler tarafından imzalanan protokol kapsamında, afet zararlarının azaltılması için BAİBÜ'de ve Gerede'de bulunan iki deprem istasyonu birlikte işletilerek, iki üniversite arasında bilgi paylaşımı yapılacak.

Protokol doğrultusunda seminer, eğitim, panel, konferans ve çalıştay düzenlemeyi planlayan iki üniversite, afet zararlarının azaltılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirecek.