Hakan Peker Safranbolu’da sevenleriyle buluşuyor

Hakan Peker Safranbolu’da sevenleriyle buluşuyor

Yayın: 30.09.2023 14:02 |Güncelleme: 27.12.2023 16:36
Paylaş:
A+ A-

Gelecek yıl yapılacak yerel seçimlerde Safranbolu’dan Belediye Başkan adayı olacağını açıklayarak dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı Hakan Peker bu akşam Safranbolu’da konser verecek.

Ateşini Yolla Bana, Karam, Bir Efsane, Köylü Güzeli gibi unutulmaz şarkılarla tanınan Hakan Peker bu akşam saat 20’de Misak-ı Milli Meydanı’nda sevenleriyle buluşacak.

Peker Safranbolu Belediye Başkan adaylığı ile ilgili ilk açıklamasında “Benim annem Eflanili. Eflani de Karabük’ün bir ilçesi. Safranbolu da aynı şekilde öyle. Ben Safranbolu’ya çok gidip geliyorum. Yılda en az on kere gider gelirim. O yörenin çocuğuyum, o havayı teneffüs ettim orada çok arkadaşım var. Safranbolu Dünya Miras Kenti olduğu için hak ettiği yerde olduğunu düşünmüyorum. Orayı sanat ve kültür adına çok daha iyi bir yerlere taşıyarak, turizm adına çok popüler hale getirerek, oraların ekonomisini canlandıracağıma ve orada kültür-sanat adına çok doğru şeyler yapacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullanmıştı. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

CHP Genel Başkanı Özel, Erbaa’daki patlamayla ilgili Tokat Valisi Hatipoğlu’ndan bilgi aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erbaa ilçesinde bir bağ evindeki patlamaya ilişkin Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'ndan bilgi aldı.

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Özel, Erbaa'daki bir bağ evinde 5'i jandarma 7 kişinin yaralandığı patlamanın ardından Tokat Valisi Hatipoğlu ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük ile telefonda görüştü.

Olay ve yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi alan Özel, partisinin Tokat Milletvekili Kadim Durmaz'ı süreci takip etmesi için görevlendirdi.