Hastane Müdürü Bülent İpek görevinden ayrıldı

Hastane Müdürü Bülent İpek görevinden ayrıldı

Yayın: 22.09.2023 16:59
Paylaş:
A+ A-

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü Bülent İpek görevinden ayrıldığını duyurdu.

Op. Dr. İsmail Kara’nın İl Sağlık Müdürlüğü görevine asaleten atanmasının hemen ardından Hastane Başhekimi Doç. Dr. Nihat Yılmaz görevden alınmış, yerine eski Başhekim çocuk Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Erkan Doğan getirilmişti.

Hastane idari katında en tepeden başlayan değişim Kalite ve Destek Hizmetleri Müdürü İpek’in istifa kararı ile yeni bir boyut kazandı.

İpek, yaklaşık 3 yıldır sürdürdüğü görevinden ayrılışını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu;

Değerli Karabüklüler,

Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Destek ve Kaliteli Hizmetleri Müdürlüğü görevimden 22.09.2023 itibariyle gördüğüm lüzum ve yeni ekibin önünü açmak için istifa ediyorum. Onurum ve şerefimle yaptığım bu görevimi sonlandırıyorum. Haklarınızı helal edin. Tüm çalışma arkadaşlarımdan ve dostlarımdan Allah razı olsun. Karabük’e hizmet etmek, ailemden fazla zaman ayırmak, dualar almak, bir sorunu çözmek için mücadele etmek güzeldi. Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin..”

Yaklaşık 30 yıldır kurumda çalışan İpek’in sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşım kısa sürede yüzlerce etkileşim alırken, birçok kullanıcı beğeni ve yorumlarıyla destek ve teşekkür mesajı yazdı.

DİKKAT ÇEKEN MESAJLAR

Genellikle destek, teşekkür ve başarı içeren mesajların yanı sıra AK Parti il yönetiminde yer alan önemli bir STK başkanının Bülent İpek’e hitaben “Abim elini taşın altına koyanlara ceza kestiler ete süte sabuna dokunmayanlara menfaatini düşünenlere ödül verdiler. Halen Karabüklü için Karabük için oyun oynanıyor. İyileri böyle yıldırıyorlar. Şimdi sağlıkta her şey düzeldi sanırım. Artık temizlik randevu acil doktor bütün sorunlar çözüldü sanırım. Bu sağlıkta il sağlık müdürü yönetici değil miydi? Bu başhekim daha önce başhekim değil miydi? Daha fazla maaş alayım diye görevi bırakanlar eski hesaplar bir bakalım. Sağlık olsun” şeklindeki sözleri dikkat çekti.

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bolu Dağı’nda sis etkili oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 00:36
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde sis, görüş mesafesini azalttı.

İstanbul ile Ankara arasında ulaşımı sağlayan kara yolunun Bolu Dağı kesiminin Bakacak, Karanlıkdere ve Elmalık mevkilerinde sis etkili oldu.

Sürücüler, bölgede sis nedeniyle görüş mesafesinin yer yer 40 metreye düşmesi sonucu yolda dikkatli ilerledi.

Güzergahın yüksek kesimlerinde ise aralıklarla yağmur geçişleri görüldü.

Karayolları ve trafik ekipleri, sürücüleri yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardı.