Hayır Çarşısından, “Bebekler Üşümesin“ Kampanyası

Hayır Çarşısından, “Bebekler Üşümesin“ Kampanyası

Yayın: 01.12.2015 10:27
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Hayır Çarşısı gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında,”bebekler üşümesin” isimli yeni bir kampanya başlattı.

Türkmen Dağı bölgesinde büyük bir savaş veren Bayır-bucak Türkmenlerinin savaş mağduru çocuklarına yönelik düzenlenen kampanya kapsamında Tokatlı SAKEM Şubesinde gönüllü bayanlara yün dağıtıldı.

Hayır Çarşısı yetkililerinden alınana bilgiye göre, dileyen bayanların Aslanlarda bulunana hayır Çarşısına başvurarak buradan ücretsiz yün alabilecekleri ve bu yünler ile çocuklar için hırka, yelek, bere, atkı, kazak gibi giyim eşyaları örerek 20 Aralık’a kadar teslim edebilecekler.

Safranbolu halkının böylesi günlerde Safranboluluk ruhu ile kampanyaya destek vereceklerine inandıklarını kaydeden Hayır Çarşısı yetkilileri düzenlenen kampanyaya destek beklediklerini ifade ettiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.