Haziran Ayı Aylık Olağan Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Haziran Ayı Aylık Olağan Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Yayın: 29.06.2018 22:53
Paylaş:
A+ A-

Öğretmen Hasan Denli Kültür Evinde Kaymakamımız Mehmet Zahid Doğu başkanlığında her ay gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısının Haziran ayı toplantısı yapıldı.

Toplantıya; Kaymakam Mehmet Zahid Doğu, İl Genel Meclis Üyeleri Muharrem Öter ve Recep Başdağ, İlçe Jandarma Komutanı Atilla Coşgun, Kamu Kurum Müdürleri, Mahalle ve Köy Muhtarları katıldı. Özellikle Enerjisa Kurum temsilcisi Fatih Çelik tarafından son dönemde Ovacıkta yaşanan elektrik hizmetiyle alakalı muhtarlardan gelen talep ve şikayetler dinlendi.

Toplantıda ayrıca bu yıl enerji hizmetleri noktasında yapılacak ek yatırımlar hakkında kurum temsilcisi tarafından bilgi verildi. Kamu kurum ve kuruluşlarının vermiş olduğu yeni hizmetler ve dönemsel önem arz eden konulara değinildiği haber verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı

Yayın: 26.04.2024 22:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Safranbolu ilçesi Toprakcuma köyünde, 1 şüphelinin üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de Bayır Mahallesi’nde M.G’nin evinde gerçekleştirdikleri aramada, 1,82 gram esrar ve hassas terazi buldu.

Şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.