Her Telden (07.Nisan.2015)

Her Telden (07.Nisan.2015)

Yayın: 07.04.2015 09:02
Paylaş:
A+ A-

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ SAYIN OSMAN KAHVECİ SAĞLIK NOKTASINDA AÇIKLAMA YAPARKEN MEKTUBU..
AK Parti Karabük Milletvekili Sayın OSMAN KAHVECİ,Gazetemizin HER TELDEN Köşesinde çıkan KARABÜK-BARTIN Sağlık sektörü karşılaştırmalarına ilişkin yazılı bir açıklama gönderdi.
DÜN GÖNDERİLEN AÇIKLAMAYI AYNEN YAYINLADIK.
Sayın OSMAN KAHVECİ bu açıklaması ile birlikte bize bir mektup göndermiş ve zarif bir dille kaleme alınan mektubunda,KARABÜK’ÜN SORUNLARI İÇİN CİDDİ BİR ÇABA İÇİNDE OLDUĞUNA yönelik mesajlar vermiş.
Sayın OSMAN KAHVECİ’NİN mektubu aynen şu şekilde..

Sayın ;
Ahmet GÖLBEK
Bölgenin Sesi Gazetesi

Ben Karabük’ün bir milletvekili olarak yazılarınızı da yakinen takip eden bir okuyucunuzum. Siz Karabük’ümüzün duayen bir basın mensubu ve sorumlu bir gazetecisi olarak bazen Karabük halkının dilek ve beklentilerini bazen de iyi gitmeyen işleri ve kamu hizmetlerini köşenize taşıyarak dile getiriyorsunuz. Öncelikle Karabük adına bundan ziyadesiyle memnun olduğumu belirtmek isterim.

Yazdığınız veya dikkati çektiğiniz her konuda Karabük’ün siyasi bir sorumlusu olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bazen ben şahsen sizi arayıp daha detaylı bilgi alıyor ve süreçleri ve elimdeki bilgileri sizinle paylaşıyorum. Sizler de gazetenizdeki köşeniz kanalı ile kamuoyunu bilgilendiriyorsunuz. Ben şahsen bu ikili ilişkimizden Karabük adına büyük bir memnuniyet duyuyorum. Çünkü niyetinizin hayır olduğundan asla şüphe etmiyorum.

Son birkaç gündür Karabük’ün sağlık sorunlarından bahsediyor ve sağlık yatırımları konusunda Karabük’ü Bartın’la kıyas ederek Karabük’ün sağlık alanında Bartın’ın çok gerisinde olduğundan bahisle kıyaslamalar yapıyorsunuz. Ben sizin bu kıyaslamalarınızı sorumlu bir gazetecilik olarak değerlendirdim ve konuyu araştırarak ilgili arkadaşlarımızdan detaylı bir bilgi istedim ve bu konuda aldığım bilgileri sizlerle paylaşma ihtiyacı duydum.

Umarım siz de benim bu bilgileri sizinle paylaşmamı anlayışla karşılar ve köşenizde uygun bir şekilde yer verirsiniz. Çünkü her ikimizin de ortak amacı daha güzel ve yaşanılabilir bir Karabük olduğundan asla şüphem yoktur.
Selam ve sevgilerimle

Osman KAHVECİ
Karabük Milletvekili

AK PARTİ VE MHP İÇİNDE,BUGÜN SAAT 17.00 BEKLENTİSİ SÜRÜYOR VE “MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KİMLER OLACAK..”
AK Parti ve MHP içinde büyük bir merak,büyük bir sabırsızlık olduğunu görmek mümkün,bu merak ve heyecan galiba saat 17.00 ye kadar daha devam edecek..!!
MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KİMLER OLACAK..?
Beklentinin temelinde bu var elbet..
Biz ayrıca HDP Karabük Milletvekili Adaylarını da merak ediyoruz,zira.HDP mutlaka Karabük için MİLLETVEKİLİ ADAYI gösterecektir ve seçime böylece girecektir.
ADAYLAR KARABÜK DIŞINDAN OLABİLİR..
AK Parti Milletvekili Listesinde SÜRPRİZ OLABİLİR Mİ..?
Bu yönlü gelişmelerin önü,galiba,İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR ve İl Yönetim Kurulu tarafından kesilmiş,Genel Merkeze bu nokta da çok açık,çok net görüşler iletilmiş.
MHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KİMLER..?
Biliyorsunuz,MHP içinde yaşanan,hatta Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN açıkça tavır aldığı isim var ve bu isim Genel Merkez tarafından MİLLETVEKİLİ BİRİNCİ SIRASINA konulursa ne gibi gelişmeler olur/olabilir..?
Veya tam tersini düşünelim,Sayın RAFET VERGİLİ tarafından önerilen isim MİLLETVEKİLİ BİRİNCİ SIRASINA konulursa ne gibi gelişmeler olabilir..?
Neyse ; SAAT 17.OO SULARINA KADAR BEKLEYELİM,BAKALIM.

TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 170.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ TÖRENLERİ VE KARABÜK POLİS TEŞKİLATI’NIN BAŞARILARI..
TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 170.Kuruluş Yıldönümü kutlamaları başladı,peşinen NİCE/NİCE YILLAR dileklerimizi ileterek,bu dileği dile getirerek yazıya başlamak istiyoruz.
GÜVEN ve HUZURUMUZU BORÇLU OLDUĞUMUZ TEŞKİLAT.
CANIMIZI,MALIMIZI VE BİLCÜMLE DEĞERLERİMİZİ emanet ettiğimiz,koruyup,kollaması için güvendiğimiz Teşkilata ve bu teşkilatın yiğit elemanlarına nice yıllar diyoruz.
Olayın bu noktasında KARABÜK POLİS TEŞKİLATINA,Karabük EMNİYET Müdürlüğü çalışanlarına özel bir yer açmak,ayırmak gerektiğine inandığımızı da belirtmek istiyoruz.
Sayın SERHAT TEZSEVER ve birlikte çalıştığı mesai arkadaşları öylesine başarılı bir çizgi yakaladılar ki,kelimelerle anlatılır gibi değil,çok müthiş bir başarı çizgisi yakaladılar.
Daha geçtiğimiz hafta yaptıkları operasyonlarla,tereyağından kıl çeker gibi bir operasyonla birçok kişi adalete teslim edildi,birçok yerde gövde gösterisi yaptıkları gibi,burada gövde gösterisi yapma imkanı bile bulamadılar.
UYUŞTURUCU MÜCADELESİ EN ÜST DÜZEYDE Karabük Emniyet Müdürlüğü’nün,bu bela ile öylesine büyük bir mücadele veriliyor ki yakalanan MALLARDAN..! bunu kolayca anlıyorsunuz..
NİCE/NİCE 170 YILLAR DİLİYORUZ..
İYİ Kİ VARSINIZ..

CHP BİRKAÇ GENEL SEÇİME,BÖYLESİNE BİRLİK,BÖYLESİNE BÜTÜNLÜK İÇİNDE GİRMEMİŞTİ VE İDDİALI ORTAMLARI
CHP 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde,Milletvekili Listesini HAKİM GÖZETEMİNDE ÖNSEÇİM ile belirleyince Partinin üzerinden adeta ÖLÜ TOPRAĞI SİLKELENDİ..
KAÇ GENEL SEÇİMDİR BÖYLE İDDİALI DEĞİLDİ CHP.
Elbet ki MİLLETVEKİLİ ADAYLARI bağlamında iddialıydı,elbet ki çok kilateli Milletvekili Adayları ile seçmen karşısına çıkmışlardı,bu noktaya kimse eleştiri getiremez.
Ancak ÖNSEÇİM PARTİ ÜYELERİNE BİR HAVA VERDİ..
Görüşlerinin alınması,BUYURUN ADAYLARINIZI SİZ BELİRLEYİN denilmesi,CHP Üyelerine bir canlılık getirdi,ÖNSEÇİM öncesinde sıkça yazdığımız ADAY/ADAYLARI arasında tercih noktasında CHP ÜYELERİ ÇOK ZORLANDI..
Bu nokta da,CHP ÜYELERİ oy verdiği ismin MİLLETVEKİLİ ADAYI OLMASINA sevinemiyor,bunun yerine OY VEREMEDİĞİ Aday Adayına ÜZÜLÜYOR..
CHP 7 HAZİRAN GENEL SEÇİMİNE İDDİALI GİRİYOR..

7 HAZİRAN GENEL SEÇİMİNDE,ZONGULDAK-KARABÜK-BARTIN 1/100 BİNLİK ÇEVRE DÜZENİ PLANI VE CHP ADAYLARI..
CHP Karabük Milletvekili Adayı Sayın CEVDET AKAY ve Sayın MUSTAFA AKAY,Yenice kökenli Siyasetçilerdir,öyle sanıyoruz ki 7 Haziran Genel Seçimi sırasında YENİCE İÇİN KOZMETİK ve İLAÇ SANAYİ gündemlerinde olacaktır.
ÇEVRE Bakanlığı ZONGULDAK-KARABÜK-BARTIN İlleri için 1/100.000 lik ÇEVRE DÜZENİ PLANI yapmıştı ve çok detaylı olan bu planda YENİCE İlçesinde ki zengin TABİAT ÖRTÜSÜNDEN ve FLORA yapısından yola çıkılarak önermelerde bulunuluyordu.
YENİCE İLÇESİNDE KOZMETİK Sanayi ile İLAÇ SANAYİ kurulmasına yönelik görüşler dile getiriliyordu bu ÇEVRE DÜZENİ Planları ile Plan eklerinde..
Şimdi BU konu ile ilgili bir başka alternatif daha doğdu sayılır,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ bilindiği gibi TIP MÜHENDİSLİĞİ bölümü açtı bu bölüm gelecekte KOZMETİK ve İLAÇ SANAYİ’NİN bu YÖREDE yerleşmesine yol açabilir.
Örneğin AK Parti Karabük Milletvekili Sayın OSMAN KAHVECİ’DE Yenice İlçesinde çok sevilir/takdir edilir,kendisi Aday/Adaylığı için Parti Lokaline götürülürken YENİCE SENİNLE GURUR DUYUYOR..OSMANIIIM şeklinde pankart açmışlardı.
ÇEVRE Bakanlığı’nın hazırlattığı ve ZONGULDAK-KARABÜK-BARTIN İlleri 1/100.000 lik ÇEVRE DÜZENİ PLANLARI çok detaylı bir çalışma ve bu Yöreler her yönleri ile ele alınmışlar..
En somut önerme YENİCE İLÇESİ için yapılmış..
DOĞAL yapısı,FLORA yapısı,BİTKİ ÖRTÜLÜ ele alınarak YENİCE İlçesi için KOZMETİK ve İLAÇ SANAYİ önerilmiş,bunu harekete geçirebilecek SİYASİ MANİVELALARA ihtiyaç var.
7 HAZİRAN TARİHİ BİR BAŞLANGIÇ OLABİLİR.
Manivelalar için bir başlangıç olabilir..

MHP MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI SAYIN DURMUŞ YALÇIN’IN BİRAZ GECİKMİŞ TANITIM ATAĞI VE BİR PANKART..
MHP Milletvekili Aday/Adayı Sayın DURMUŞ YALÇIN,tanıtım atağını hayli geç başlattı,bakın BUGÜN ADAYLAR belli olacak,Sayın DURMUŞ YALÇIN çalışmalarına 5-6 gün içinde start verdi.
Bir pankart çok dikkati çekti..
“SLOGAN YAZMAYA DEĞİL..DESTAN YAZMAYA GELİYORUZ..” şeklinde ki Pankartta MHP ve ÜÇ HİLAL dışında bir isim yoktu ve yalnızca Destan Yazmaya geliyoruz sözlerinin D ve Y Harfleri biraz koyu renk yazılmıştı.
İnsanlar merak ettiler bu pankartı..
D ve Y harflerinden yola çıkarak “BU PANKARTI Sayın DURMUŞ YALÇIN HAZIRLATTI VE ASTIRDI..” şeklinde bilgiler verildi ve bu yolla kendisini çok ciddi bir tanıtıma soktu Sayın DURMUŞ YALÇIN..
Sayın DURSUN ALTIPARMAK ise ara/sıra CADDELERDE göründü ve bunun dışında herhangi bir afiş/pankart/tanıtım çalışması içinde olmadı..
Genellikle MHP GENEL MERKEZİ bağlamlı çalıştı..
Bu nokta da,MHP Teşkilatlarının Sayın RAFET VERGİLİ ile birlikte MHP Genel merkezini ziyaret ettikleri,bu ziyaret sırasında Sayın DURMUŞ YALÇAN adına tavır geliştirdikleri noktasından da bilgiler veriliyor..
MHP İÇİNDE MÜCADELE GERÇEKTEN BÜYÜK..
Bugün saat 17.00 de HANGİ İSİM/İSİMLER ÇIKAR ACABA..?

KARABÜK MERKEZİNDE OY DAĞILIMININ BÖLGESEL ŞEKLİ NEDİR VE BİR KARDEŞİMİZ “20 BİN CİVARINDA YENİCELİ..”
Dün bir işyerinde KARABÜK MERKEZİNDE OY DAĞILIMININ BÖLGESEL DURUMU/ŞEKLİ nedir konusu gündeme geldi ve bir örnek olarak bir kardeşimiz “20 BİN CİVARINDA YENİCELİ SEÇMEN VAR..” dedi.
BU OLABİLİR Mİ..?
Bize göre sayı o kadar yoktur,ancak,ciddiye alınabilecek bir YENİCE KÖKENLİ SEÇMEN olduğu biliniyor,ama,en kalabalık SEÇMEN kitlesi sanıyoruz ESKİPAZAR KÖKENLİ SEÇMENLER..
En fazla seçmen kitlesi ESKİPAZARLILAR..
Karabük Köylerinden gelen SEÇMEN KİTLESİ DE hayli kalabalık ve günlük deyimle KELTEPELİLER olarak tanımlanan bu seçmen kitlesi genellikle KAYABAŞI civarında..
7 HAZİRAN SEÇİMLERİ YAKLAŞIYOR..
Şimdi bu konular üzerinde laf çevirenler çoğalıyor..
Gerçi,şurasını hemen herkes kabul ediyor,Karabük’te BÖLGESEL ANLAYIŞLA OY KULLANANLARIN SAYISI iyiden iyiye azaldı ve bu anlamda SİYASAL TERCİHLER daha bir ağırlık kazandı..
Bölgecilikten yakınanlar,SEÇİMLE BİR YERE GELEMEMİŞ OLAN ve Karabük ana damar Bölgelerinin dışında kalan grupların insanları bu nokta da en iyi bölgesel tavırları gösterenlerde onlar gibi sanki.
BİR GRUP bu yönlü laf çevirdik dün..

FENERBAHÇE TAKIMINI ALLAH KORUDU,BÖYLE BİR İNSANLIK,BÖYLE BİR ANLAYIŞ NASIL OLABİLİR ANLAMAK ZOR..
FENERBAHÇE Sporcularının bulunduğu otobüse ateş açılması,otobüsün kurşunlanması,sanki kurşun bize atılmış gibi yaraladı,böyle bir insanlık,böyle bir anlayış nasıl olabilir yarabbi.
YA OTOBÜS VİYADÜKTEN UÇSAYDI..
Zaten Genel Kanaat,yapılan saldırır OTOBÜSÜ VİYADÜKTEN AŞAĞIYA ATMAK üzerine kurgulanmış,durum bunu gösteriyor ve işte tam bu nokta da ALLAH TÜRK SPORUNU KORUDU demek mümkün.
BÖYLE İNSANLIK DIŞI BİR SALDIRI NASIL OLABİLİR YARABBİ.
Ne yazık ki,gerek ÜLKEMİZ Futbolunda/Sporunda,gerek DÜNYA futbolunda/sporunda OTOBÜS TAŞLAMAK falan var,ama,SİLAHLI SALDIRI NE DEMEK ALLAHAŞKINA..
Örneğin KARDEMİR KARABÜKSPOR Yönetiminde,birkaç yerde OTOBÜSÜMÜZÜN TAŞLANDIĞINI hatırlarız,ancak,SİLAHLI SALDIRI ne demek Allahaşkına..
BU RESMEN BİR TERÖR OLAYI SAYILIR..
Ya o otobüsü durduramasalardı,ne olurdu,bir düşünün..
Dileriz FAİLİ MEÇHÜL KALMAZ,yapanlar bulunur..
BULUNMALIDIR DA..!!

4 kişi görüş bildirdi

  1. Eskipazarlı

    MHP liler chp lilerle dalga geçiyor siz yine bizim adayımıza oy verirsinizKarabükte ,Chp lileler MHP ye oy vermeye alıştı diyorlar.CHP li artık partisine ve adaylarına sahip çıkarak CHP nin Karabükteki varlığını hissettirmelidir.CHP bu seçimlerde Karabükten en az bir milletvekili çıkaracaktır.Artık olmayan oylarıyla MHP ye hava attırma dönemi bitmiştir.CHP nin kimseye verilecek kiralık oyu yoktur.

  2. memur

    chp liler ve sosyal demokrat kişiler tek çatı altında oy kullanırsa karabükte gerçekten çok iyi bir oy oranı var.chp li karabükte sandığa gitmelidir ve adayı kim olursa olsun partisinin yanında olmalıdır..bu durumda Karabük merkez,yenice ,ovacık,eskipazar ,Safranbolu ve eflani ile birlikte seçimi kazanma 1 tane milletvekili çıkartması çok doğal ve gerçektir.burada yenice ve Safranbolu çok önemlidir.yenice ve Safranbolu dik dursun bu iş bu sefer biter.saygılar herkese

  3. CHP COŞKUSU HEYECANI

    CHP TARİHİNDE KARABÜKTE MİLLETVEKİLİ ÇIKARTAMADI.BU SEFER ÇIKARTACAKTIR.CHPBİRLİK İÇİNDE BÜTÜNLÜK İÇİNDE ADETA NAMLUYA SÜRÜLÜLMÜŞ MERMİ GİBİ.CHP LİLER DAHA ÖNCE YEREL SEÇİMLERDE MHP YE OY VERMİŞLERDİ ŞİMDİ MHP LİLER HİÇBİR ŞANSLARI OLMAYAN BU SEÇİMDE CHP YE OL VERSİNLER.
    VERSELERDE VERMESELERDE CHP BURDA MİLLETVEKİLİ ÇIKARTMAYA ADAYDIR.İSTERİZKİ MHP LİLERDE BUNA ORTAK OLSUNLAR.KARABÜK SAFRANBOLU YENİCE SEÇMENİ AYAKTA CHP YE OY VERMEYİ BEKLİYOR

  4. 20 BİN YENİCE OYU

    SAYIN GÖLBEK KARABÜKTE 20 BİN YENİCE OYU VAR DİYEN HER KİMSE BU OYLARIN NEREYE GİDİCENİDE SÖYLEMİŞTİR HERALDE.YENİCELİ BU SEFER SANDIKTA KENDİ EVLADINI ARAYACAKTIR BUNA EMİN OLUN.BEN YENİCELİ BİR MEMURUM.EYER DURSUN ALTIPARMAK MHP ADAYI OLURSA OYUM MHP YE ZATEN HEP O YÖNDE KULLANIRIM AMA ÖYLE OLURSA DAHA CANDAN OY VERİR VERDİRİRİM.OLMAZSA KESİNLİKLE OYUM CHP YE GİDECEKTİR.
    BUNU HERKESİN BİLMESİNİ İSTERİM VE YENİLECİ BU SEFER SANDIKTA KENDİ EVLADINI ARAYACAKTIR

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amazon Prime Day sonuçlarını açıkladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 04:52
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Amazon, Prime Day 2024'ün şimdiye kadarki en büyük küresel alışveriş etkinliği olduğunu ve Türkiye'de haftalık satışlarda ve ciroda rekor kırdığını açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bu yıl Türkiye'de gerçekleşen Prime Day boyunca, Türkiye'deki Prime üyeleri rekor sayıda sipariş verdi. Aynı zamanda Amazon kampanyada günlük site ziyaret sayısında da rekor kırarak tarihindeki en yüksek ziyaretçi sayısına ulaştı.

Türkiye’nin, Prime İndirim Avcıları aracılığıyla seçtiği, çok talep gören ürünlerde indirimlerin sunulduğu Prime Day süresince Amazon Türkiye'de en fazla elektronik, bilgisayar, moda, kitap ve kişisel bakım kategorilerinde satış yapılırken Prime üyelerinin en çok ilgi gösterdiği ürünler arasında ise mobil telefonlar, mutfak aletleri ve tüketim malzemeleri yer aldı.

En yüksek talep gören markalar arasında ise Apple, Samsung, Philips, Stanley, MSI, Karaca ve Lego gibi yerel ve global markalar yer aldı.

Prime, tüm dünyada 200 milyonu aşkın üyesine alışveriş ve eğlencenin iyisini sunuyor. Amazon Türkiye'de bu hizmet içerisinde herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin aynı gün, ertesi gün ve iki günde gönderim seçenekleriyle hızlı ve bedava teslimat bulunuyor.

Aynı zamanda, her gün popüler markaların ürünlerinde geçerli özel fırsatlara erişim, Prime Day boyunca üyelere özel indirim ve fırsatlardan faydalanma, Prime Video ile aralarında Amazon Originals içeriklerin de bulunduğu ödüllü film ve dizilere, Prime Gaming ile ise ücretsiz oyunlara ve oyun içi içeriklere sınırsız erişime, herkes ayda sadece tüm vergiler dahil 39 lira karşılığında sahip olabiliyor.