Her Telden (10 Ocak 2022)

Her Telden (10 Ocak 2022)

Yayın: 09.01.2022 19:41
Paylaş:
A+ A-

SAFRANBOLU’DA,KİM/KİMLER NE YAPMAK İSTİYORLAR,Sayın ELİF KÖSE’YE KARŞI TEZGAHLANIYOR GÖRÜNTÜSÜ OLSA DA TÜM İLÇEYE KARŞI..
Safranbolu’da,karanlık bir güç,çok tehlikeli olacak BİR TEZGAHIN içinde,işin garibi de HENÜZ ORTA YERDE yakalanmış,ifadesi alınmış veya NEDEN BÖYLE YAPTINIZ denilmiş kimse de yok.
OLAY GERÇEKTEN ÇOK/ÇOK KÖTÜ.
San ki Safranbolu Belediye Başkanı Sayın ELİF KÖSE hedef alınıyor gibi bir görüntü sergilenmeye çalışılıyor,aslında,HEDEF ALINAN kesinlikle SAFRANBOLU’NUN TÜMÜ.
HUZURU BOZACAKLAR,ORTAMI KARIŞTIRACAKLAR..
Hedef Sayın ELİF KÖSE’Yİ yıpratmak gibi görünse de,asla ve asla,ASIL HEDEF Sayın ELİF KÖSE değil,asıl hedef SAFRANBOLU’DAN AÇILACAK BİR GEDİK,Safranbolu’dan başlatılabilecek bir hareketlenme ile TÜM BU BÖLGE..
PEKİ İLGİLİ BİRİMLERİN VURDUMDUYMAZLIĞINA NE DEMELİ..?
Orta yerde KAMERA GÖRÜNTÜLERİ VAR MI..?
Evet var ve o görüntülerde ki insanlar bulunamaz mı,bulunup “ARKADAŞ SEN NE YAPMAYA GAYRET EDİYORSUN..” diye sorulamaz mı,peki ne oldu bu iş,soğumaya bırakılıp,gelecek bir başka ve muhtemelen daha ağır bir provokasyon mu beklenecek..?
NE YAPILMAK İSTENİYOR,BİLENİNİZ VAR MI..?

YALNIZCA CHP ve İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLARI DEĞİL,SAFRANBOLU’DA BULUNAN TÜM SİYASİ PARTİLER ORTAK BİR AÇIKLAMA YAPSALARDI..
Karanlık bir güç,BİR KİTAP FUARINDAN yola çıkarak,önce SAFRANBOLU’YU,sonra bu BÖLGEYİ karıştırmaya soyunmuş,öyle görünüyor ve bu resmin tamamını görmek gerek.
BU KARANLIK ZİHNİYETE NERELERDEN DESTEK GELİYOR ACABA..?
Hedef Safranbolu Belediye Başkanı gibi gösteriliyor,aslında hedef TÜM SAFRANBOLU,aslında hedef SAFRANBOLU’DAN YOLA ÇIKARAK BÖLGE ve daha ilerisi gibi geliyor bize.
CHP ve İYİ PARTİ İLÇE ÖRGÜTLERİ BİR BİLDİRİ YAYINLAMIŞLAR..
Sayın ELİF KÖSE’YE SAHİP ÇIKIYORLAR..
Bize göre, Safranbolu’da ÖRGÜTLÜ/ÖRGÜTSÜZ, TÜM SİYASİ PARTİLER Ortak bir bildiri ile BU KARANLIK GÜÇ veya GÜÇLE karşı çıkmalılardı,bu yapılan SAFRANBOLU’DA HUZURU BOZMAYA YÖNELİK..
BOZULAN HUZUR yalnızca CHP ve İYİ Parti’nin olmaz ki..
TÜM SAFRANBOLU ve BÖLGENİN HUZURU BOZULUR değil mi..?

HİNDİCİLER,İBİCİLER ve Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN ÇOK DUYARLI YAKLAŞIMI,BU YAKLAŞIMIN SON PROVOKASYONA DA UYARLANMASI…
Safranbolu UNESCO DÜNYA MİRAS KENTİ olarak kabul edilmiş,huzurlu,güvenlik,düzgün bir Kent ve bu Kent’in USULSÜZ,GELENEK ve GÖRENEK noktasından yaşadığı,bünyesinde barındırdığı güzellikleri bozmaya yönelik çabalar var.
Örneğin TOKATLI KÖYÜ MEZARLIK olayı gibi.
O gelişme ile ne denli bağlantılıdır bilemeyiz,ancak,baktığınızda ciddi bir paralellik var gibi görünüyor ve olayın bu boyutun da HİNDİ,İBİ ziyafet falan devreye giriyor.
O İŞLER BİR YUMUŞATMA OLAYINI ANDIRIYOR SANKİ..!!
Bir adım ilerisinde, AK PARTİ DANIŞMA Toplantısı ve bu Toplantıya katılacağı bilinen Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN DE böyle bir ziyafete,HABERİ BİLE OLMADAN katılmasını temin etmek,daha sonra da BUNU İSTİSMAR ETMEK.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’E özellikle BASIN İÇERİSİNDEN verilen haberler,böyle bir organizasyon zararlı olabilir yolunda ki mesajlar Sayın ŞAHİN tarafından değerlendiriliyor,haklı bulunuyor ki,EFENDİM PİDE YİYELİM EN İYİSİ gibi bir yaklaşımla oyun bozuluyor.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN bu zarif ve gerçekçi tutumu PROVOKASYON OLAYINI ARAŞTIRMAK,SONUÇLANDIRMAKLA GÖREVLİ olanlara da ışık tutmalı bize göre,usulsüzlüğe,kanun dışı olaylara, prim vermemek açısından ışık tutmalı değil mi..?
Dibinde usule,gelenek,görenek,tarihsel imbikten geçmiş güzelliklere saldırı da yatan bir İBİCİ anlayışa,zarif ve kararlı bir duruş sergileyerek karşı çıkan Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN o mesajı ile “SAFRANBOLU HUZURUNA,RAHATINA NE KADAR ÖNEM VERDİĞİNİ DE..” net biçimde ortaya koymuştur.
Önce mezarlık huzursuzluğu,sonra Tüm Safranbolu mu..?
İnsan durduk yerde “BÜYÜK SIFATI KAZANMIYOR..” demek ki..

ESNAF ve SANATKAR ODASI SEÇİMLERİ,TARİHİN EN KALABALIK KATILIMLI BİR KONGRESİ SONUCU BİTTİ ve Sayın NURETTİN TÜMEN KAZANDI
Karabük ESNAF ve SANATKAR ODASI Seçimleri geçtiğimiz cumartesi günü yapıldı ve tarihinin en kalabalık katılımlı Kongresi’ne Sayın NURETTİN TÜMEN kazandı..
Rakibi Sayın ALİ RIZA GÖKÇEKLİ ÇOK İYİ OY ALDI..
Bu Kongre öncesinde gerek Sayın ALİ RIZA GÖKÇEKLİ,gerekse Sayın NURETTİM TÜMEN’İN esnafları tek/tek dolaşmaları sonucu,kazanan gerçekten ESNAF oldu,SANATKAR oldu..
Öyle durumlar yaşandı ki YÖNETİLEN Esnaf VE Sanatkar YÖNETENLERİNİ tanıma imkanı buldu,kendisini YÖNETECEK insanları İŞYERİNDE veya DÜKKANINDA gördü,kucaklaştı,konuştu,sohbet etti..
Gerçekten,bu manada çok önemli bir Kongre ve gelişme yaşandı..
YÖNETİLEN ile YÖNETEN insanlar kucaklaştı,kaynaştı..

ESNAF ve SANATKAR ODASI SEÇİMLERİ SÜRDÜRÜLÜYOR,BU NOKTA DA “ÇAKMA ÜYE SORUNU..” 2 ÇOK CİDDİ BİR YAKINMA KAYNAĞI SANKİ
Tüm İlçeler de ESNAF ve SANATKAR ODALARI Seçimi sürdürülüyor ve hemen her yerde “ODALARIN ÇAKMA ÜYE SORUNU YAŞADIĞINA..” ait yakınmalar yaşanıyor..
SEÇİM KAZANMAK İÇİN YAPILMIŞ ÇAKMA ÜYELERDEN YAKINILIYOR..
Veya İŞİ BIRAKMIŞ,ÜYELİKTEN DÜŞÜRÜLMEMİŞ isimlerden..
Bu konu yıllardır anlatılır,üzerinde yakınmalar dile getirilir,zaman/zaman hukuka intikal ettirilen konular da olmuştur,ancak bir türlü çözümlenemez,yakınmalar sürer gider..
ŞİMDİ BİRÇOK ODA KONGRELERİNİ YAPACAK..
Bunları yine/yeniden dinleyeceğiz galiba.

AK PARTİ,İL DANIŞMA KURULU TOPLANTISINDA Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN “ DÜNYA ve ÜLKEMİZİ ÇOK BÜYÜK SIKINTILARA SOKAN İKİ KONU..”
Geçtiğimiz hafta sonu AK Parti İL DANIŞMA KURULU Toplantısı yapıldı ve sızan bilgilere göre Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN mükemmel bir konuşma ile İKİ ANA BAŞLIĞI gündeme getirmiş.
Bu iki ANA BAŞLIK yalnızca ÜLKEMİZİ değil,DÜNYAYI DA çok yakından ilgilendiren,olumsuz biçimde etkileyen,geleceğimizi sıkıntıya sokan COVİD-19 ve türevleri sağlını ile KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,adeta bir manifesto niteliğinde,bir konuşma yaparak “DÜNYA ve ÜLKEMİZİ İKİ BÜYÜK OLAY,ÇOK OLUMSUZ ETKİLİYOR..” başlığını vermiş.
BİRİSİ COVİD-19 SALGINI ve yeni gelişen türevleri..
DİĞERİ,Küresel İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ..
Dünya ve Ülkemizde gelişen tüm sosyal/ekonomik konular bu İKİ BÜYÜK KONU ile ilgili değil mi,öncelikle Dünya bir kapanma sürecine girdi ve bunun SOSYAL/EKONOMİK yönleri ile boğuşmadı mı..?
Daha sonra KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ sosyal ve ekonomik etkileri yaşanmıyor mu,yaşanmayacak mı ve bu iki ana başlık da toplanan konu için TEK ÇÖZÜM yine insan değil mi..?
KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ büyük olay,zırai ürünler açısından,insan yapısı üzerinden,tabiatın gelişimi/gelişmesi açısından büyük bir olay değil mi ve İNSANLIK BUNUN MÜCADELESİNE BAŞLAMIK zorunda değil mi..?
BAŞLAYAN MÜCADELELERE DESTEK VERMEK ZORUNDA DEĞİL Mİ.._

GEÇTİĞİMİZ HAFTA İÇERİSİNDE,KARABÜK DEFTERDARI Sayın OSMAN KOÇAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET EDEREK,UZUNCA SÜRE SOHBETİMİZ…
Geçtiğimiz hafta içerisinde,Karabük Defterdarı Sayın OSMAN KOÇAŞ’I makamında ziyaret ettik ve uzuca bir süre sohbetimiz oldu,sağolsun bilgiler verdi.
DEFTERDARLIK Ülkenin ve Kentin gelirini/giderini düzenleyen çok/çok önemli bir Kuruluş ve şu anda Karabük’ün MAAŞLARINI DÜZENLEME gayreti içerisinde bütün birimler..
Yapılan zamlar var,AGİ düzenlemeleri var,var oğlu var.
12 BİN CİVARIN DA MAAŞ DÜZENLEMESİ YAPIYORLAR..
DEFTERDARLIK çok geniş bir alan ve Devletin bütün gelir/gideri DEFTERDARLIKLAR üzerinden yürütüldüğü için,iş hacmi çok ama çok yoğun,bu mana da Sayın OSMAN KOÇAŞ ile tüm birimlerde görevli mesai arkadaşları,adeta,başlarını kaşıyacak zaman bulamıyorlar..
Bu mana da DEVLETİN GELİR kalemleri içerisinde yer alan vergi ve ödemeler noktasında da,gerek tahakkuk/gerekse tahsilat noktasında Karabük hayli iyi bir pozisyonda..
MÜKELLEF ile ilişkiler hayli sıcak ve samimi bir mesafe de..
Sayın OSMAN KOÇAŞ ile uzunca bir süre,keyifli bir sohbetimiz oldu..
Sayın KOÇAŞ ve TÜM BİRİMLERİN başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve 7500 YENİ ÜYELİ,İKİ BÜYÜK İŞYERİ ile Sayın KENAN YILMAZ’IN ÇABALARI.
Geçtiğimiz günler de,yine anlatmaya gayret ettik,ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,HAK-İŞ Konfederasyon Yönetimi olarak ziyaret ettikleri CUMHURBAŞKANLIĞI noktasına,Sendikası için İKİ BÜYÜK İŞİ sonuca ulaştırdı.
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN kendisine iletilen sorunları,anında sonuca ulaştırmayı seven,yapan bir Siyasetçi ve bu bağlam da Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ’NİN iki olayını açtığı telefonlarla çözüme kavuşturmuş..
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ’NİN bu bağlam da kredisi oldukça büyük..
Zaten,göreve geldiğinden bu yana ÖZÇELİK-İŞ Sendikası gerek ÜYE BAĞLAMINDA,gerekse GAYRIMENKUL bağlamında,gerekse SENDİKAL İÇ İŞLEYİŞ bağlamında çok ciddi mesafeler aldı.
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ önderliğinde bunlar başarıldı.
Öte yandan ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Karabük Şube Başkanı Sayın KENAN YILMAZ’DA bir yandan Sendikanın yeni yapılanması noktasında çok olumlu adımlar atarken,bir yandan da Örgütlenme noktasında çok ciddi gelişmeler sağlıyor.
ÖZÇELİK-İŞ Karabük’te,adeta,silkelendi ve kendisine geldi..
Unutulmuştu,Kamuoyu hatırlamaya başladı..
Ve ardından da ÖRGÜTLENME yeni ÜYE KAZANIMLARI başladı..
Hem GENEL BAŞKAN,hem ŞUBE BAŞKANI büyük bir gayretin içerisindeler.

SAFRANBOLU’DA YAPILAN/BAŞLATILMAYA ÇALIŞILAN PROVOKASYONLAR ÖNLENEMEZSE ve ULUSAL BASINA YANSIRSA TURİST GELİR Mİ..?
Önce kitap fuarına yapılan,anlamsız baskın,ardından gece yarası,kameralara yansıyan kişilerin sağa/sola attıkları ve Belediye Başkanı Sayın ELİF KÖSE’Yİ hedef alıyor görüntüsü verilen bildiriler/yayınlar.
SAFRANBOLU BİR PROVOKASYON TEHDİDİ ALTINDA DEĞİL Mİ..?
Bu provokasyonlar ULUSAL BASIN/YAYIN ORGANLARINA DA yansıyor/yansıyacaktır da,peki SAFRANBOLU’DA HUZUR YOK algısı oluşursa böyle bir konu Sayın ELİF KÖSE’YE Mİ zarar verir,yoksa SAFRANBOLU’YA,SAFRANBOLU TURİZMİNE Mİ zarar verir..?
Bu ne aymazlıktır yarabbi.
Eğer kitap fuarı basma yerine,gelip “Sayın BAŞKAN ŞU KONULAR BİZE YANLIŞ GİBİ GELİYOR,SİZ DE İNCELEYİN DÜZELTİRSENİZ İYİ OLUR..” gibi bir yaklaşım gösterilseydi Sayın ELİF KÖSE kayıtsız kalır mıydı..?
Neyse İLGİLİ BİRİMLER sanıyoruz işin vahametini kavramışlardır..
Kavrayamadılarsa sıkıntıyı HEPİMİZ ÇEKERİZ buna inanın..

20 kişi görüş bildirdi

  1. önemli degil

    Sayın golbek ozcelik iş sendikası çağ çelikte örgütlenme çalışması yapmış, üye kayıtlarından sonra yetki tespitine başvurmuş. Bunu duyan güleç ailesi ele başı olduğunu düşündüğü 27 kişinin hesabını kesmiş. Gelen tepkiler sonucu 22 kişi ise geri çağrılmış. Bu olaylar bir yerden tanıdık geldimi? 12 yıl önce kardemirde birlikte hareket ederek çalışanların hesabını kesenler bugün karşı karşıya gelmiş durumda. Çalışanların Hesabının kesilmesini tabiki istemeyiz. Bu kim olduğu önemli olmadan herkes için geçerli. Eve ekmek götürecek her baba için geçerli. Bu durumu haftanın ilk günü haber yapmanızı beklemedik tabiki. Ama yorumlarınızı merak ta etmiyor değilim.

  2. Yeniceli

    Meyve veren ağaç taşlanır diye atasözümüz vardır. Elif hanım’ı nasıl kötüleriz, nasıl vatandaşın gözünde küçük düşürürüz peşinde olan bazı prokatif eylemler seziyorum. Ama dönüp dolaşıp çamurun kendilerine yapışacağını bilmiyorlar.Yazık, Safranbolu’ya birşeyler yapmak için varını yoğunu harcayan Elif hanıma haksızlık yapılıyor. Samimi olan herşeyde samimi olur. Muhalif belediye başkanı diye başka yerlerde samimiyetlerini ortaya koymayanlar burada samimeyleri inandırıcı gelmez. Samimiyseniz heryerde samimi olacaksınız. ki samimi olduğunuzda hak verelim. Saygılar….

  3. Tebrikler Sayın Gölbek

    Safranboludaki olay kesinlikle ELİF Başkana yönelik deyil.Safranboluda huzuru bozacaklar,Safranboluyu karıştıracaklar hedefleri bu.Peki nerde Kaymakamlık iradesi,nerde İlçe Emniyet iradesi.Nerde Esnaf Odaları,Nerde Ticaret Odası kimse olayın farkında deyil.Seni tebrik ediyorum Sayın Gölbek olayın o tarafında görmeyen gözlere gösterdiyin için tebrik ediyorum.
    O işi yapanlar bizden diye düşünerek Safranboluya zarar verecekler.Allah onlara akıl fikir versin.Safranboluyu karıştıracaklar bunu herkes bilsin

  4. Anonim

    Maşallah il belediye baskanimiz ve en büyük ilçenin belediye başkanı gün geçmiyor ki başında yer almasin. Biri yaptığı ADALETSİZLİK, diğeri de uğradığı ADALETSİZLİK nedeniyle basindalar.

    Biri ben ADİLİM, GÜVENİLİR İNSANİM dedi destek verdik sonuç ortada. Kendi yaptığı sınavı kazananlari görmezden gelip sınava girecek cesareti olmayanları hem de babasıyla aynı yere başlattı.

    Elif hanim derseniz ekip dedi YOLA CİKTİKLARİNİ YOLDA BULDUKLARİNA DEĞİŞTİ.

    Sonuca çok da şaşırmamak lazım

  5. AYTAÇ

    Safranbolu daki gibi olaylar her ilçede var Malesef Devleti yöneten amirler duymazdan, ve görmezden geliyor eflanide miliegitim müdürü, okul müdürleri AKP’nin sözcülügünü yapıyor.Nerede amirleri ne oluyor deyip bir kere savunma niye almıyor bunlardan eflanide bir bazı boşluk devam.biz yasayıp görüyoruz.Bu müdürler at oynatıyor Muhalefet partilerini ilçe baskanına saldırıyorlar..Niyemi Bunların yanlış işlerini medyaya tasıfıgı için çiftlik gibi Eflani ..yakın dur.Geliyor Gelmekte olan .

  6. radar

    Çağ- çelik deki gelişmeleri unuttunuz galiba Ahmet bey.
    buna benzer uygulamayı daha önce medikarda da yaşattılar 30 a yakın kişi işinden oldu mahkemelik oldu.
    maduriyetler yaşandı. Çorumluya da kalmadı gerçi. O nu da gönderdiler.

    YERLİ YERLİ DİYORUZ………. DA ELİN YABANCISINI KİMSE SUÇLAMASIN.

  7. SAFRANBOLUYU KARIŞTIRMAK

    SAFRANBOLUYU KARIŞTIRMAKLA KİMİN ELİNE NE GEÇECEK BU İŞLER DEVAM EDERSE TURİST GELİRMİ YA.EYİDE SAFRANBOLU EŞRAFI YOKMU HER RESİMDE GÖRÜNEN ŞEFİK DİZDAR NEYE KONUŞMUYO.TİCARET ODASI BAŞKANI NERDE GAYSERİLİ CENGİZ ÜNAL NİYE SUSUYO ESNAF ODALARI ORTALIK KARIŞIRSA ZARARLI ÇIKMAZMI
    SUSUN EFENDİLER SUSUN SIRA MUTLAKA SİZEDE GELİR

  8. Nerede hak hukuk adalet.

    Ah…anonim ah. Allah korkusu;adalet hak hukuk olsaydı sınavı kazananlar varken SINAVI KAZANAMAYAN insanlar işe alınırmıydı. Yol arkadaşını görmez; yolda buldugunla değişirsen sonuç kaçınılmaz olur. Birinde adalet hak getire. Birinde ekip yok. Karabük belediyesi sınavını kazananların işinde allaha kalmış; allah yardımcıları olsun.

  9. Gören GÖz

    Kardemir de ayaklar baş olmuş ,liyakatsiz kadrolar iş başına getirildi ve hala iş başında bu kafayla bir adım ilerleme olmaz. Karabük halkı olarak sarı öküzü vermemiz lazım. Karabükün evlatlarına oparesyon çekenler hala görevde…

  10. AKPLİLER BİRBİRİNE SİYASET YAPMIŞ

    AKPLİLER BİRBİRİNE SİYASET YAPMIŞ MEHMET ALİ BEY NİYE VATANDAŞIN ÇEKTİYİ SIKINTIDAN SÖZ BİLE ETMEMİŞ 2500 LİRAYA 3100 LİRAYA BİR EV GEÇİNİRMİ MEHMET ALİ BEY NEYMİŞ KÜRESEL ISINMAYMIŞ COVİD-19 MUŞ KEŞKE CANIMIZI ALSADA KURTULSAK BU SIKINTILARDAN MİLLET GEÇİNEMİYO MEHMET ALİ BEY SEN SOKAĞA Bİ ÇIKDA BAK BAKALIM İNSANLAR GEÇİNEBİLİYOMU ISINMAK YOK KİRALAR ALMIŞ GİTMİŞ GEÇİM SIKINTISI SON KERTEDE SİZLER HALA BİRBİRİNİZİ ENSE TIRAŞI YAPIYOSUNUZ ARKADAŞ

  11. Ne hallere geldi

    Sarı öküzü vereli çok oldu. Onları korumadın bak başına neler geldi. Ahlarımı tuttu gönderilmesine göz yumduğun adamlarının. Neyse koca kurt. Kışı geçirirsin ama ayazını unutmazsın. Bunlarda geçer gider. kara kaplı deftere doatu düşmanı yazarsın.

  12. Kardemir Mühendisleri

    Lütfen kardemir mühendisleri 2022 zammında iyileştirme yapılmasını üst düzey yöneticilerimizden talep ediyoruz.
    Birde 2022 için lütfen yakacak yardımı bizede verilmesini istiyoruz.

  13. anonim

    2500 maaş alıyoruz gecinemiyorum dedim kimse ses etmedi . bir benmiyim isyan eden herkes memnun demekki. yapacak bi sey yok nüfusunun yarısı emekli olan bir şehirde.. kim oda başkanı kim bilmemnesi basici olacak diye yirtınanlar allah ‘tan korkun

  14. Halk

    Yöneticiler resmen Emeklileri salak yerine koyuyor.

  15. Çelik iş

    Bir gün bu yazdıklarımı hatırlayanlar olacaktır Kenan Yılmaz kardeşimizi tanımıyoruz ama umarım Recep beyler gibi olmaz.Recep beylerin koltuk için satmayacağı kimse olmaz geçmişde ve şimdi olduğu gibi Çelik işde senaryo yıllardır aynı çalışını bezdir yıldır yalan yanlış vaatler yetmez ellerindeki ne varsa kaybettir sonra tekrar verir gibi yap süsle püsle kandır bıktık artık şimdide çalışanlarından savunma aldırıyorlar akıllı kafası çalışan dürüst arkadaşlar kendileri gibi düzenbaz olmadıkları ve kendilerine rakip gördükleri kişilerdir muhtemelen aslında kesin öyledir ama bir arkadaş var gerçekten tam adam gibi adam doğruya doğru yanlışa yanlış yapabilecekleri gözlerinden okunuyor sonra öğrendim o arkadaştan da savunma alınmış kısımı değiştirilmek istenmiş ama yenilir yutulur bir arkadaş değil fazlasıyla donanımlı bir arkadaş ismini vermem doğru olmaz ama gerçekten sendikacı olacağından şüphem yok akıllı Zeki saman Alevi gibi değil koşullar zamanı geldiğinde belki acı olacak ama oluşacaktır liderler lider olmayı istemez şartlar onu lider yapar kenanın yaptığı sendikacılığı veya diğerlerin ben yapmam yüzde yüz işci sendikacısı olunacaksa olurum diyor benim emekliliğime 2,5 yıl kadar kaldı ben bu kadar empati ile yaklaşan ve taraftandan değil doğrudan yana konuşan bir arkadaş tanımadım sanırım oda 37 40 yaşlarında zaman ne gösterir bilinmez tabiki ama yılların gösterdikleri ile tavsiyem Recep beylerin olduğu yerde dürüstlük hak hukuk beklemeyin umarım Kenan’da onun gibi değildir fakat çok samimi oldukları söyleniyor recep beyle işci kendi gücünün farkına varıp birbirine düşmek yerine olması gereken haklarını konuşsa kim cesaret edebilirdi savunma ve saçma sapan işlerle uğraşmaya Doğru herzaman doğru yanlış herzaman yanlıştır Kenan Yılmaz kardeşim bir abi büyüğün tavsiyesi ivedi olarak Recep’ten uzak dur yeni görevinde başarılar ve aptal temsilcilerine sağlam ders ver gerçekten ulvi Üngören ve ekibini şimdiden arattılar saygılarımla

  16. Kardemir mühendisleri yazık

    Evet kardemir mühendisleri gerçekten acı bir durumda. Gün geçtikçe sürekli mühendisler iş bırakıp başka firmalara gidiyorlar. İşçinin en düşük kademeli maaşı ile mühendislerin maaşı aynı durumda. Karabükte okuyup mühendis olmaya Grek yok kardemir de işçi ol yeter. Ha bazı mühendisler mühendislik yapmıyor orası başka formen gibi davranıp kim me yapmış kim kiminle takılıyor kim hasta olmuş kim rapor almış takipteyim diyor izin listesini bem yaparım vardiye listesini ben yaparım diyor ustabaşının yapacağı işleri kendilerine iş edinmişler. Önceden Bi mühendislik vardı cizim yaparlardı tesislere fabrikaya yararlı işler yaparlardı şimdi nerdeee. Bi mühendis vardı önceden fabrikada Fırın projesi çizerdi. Şimdikiler eskileri örnek alsın mühendis ne demek ilk önce onun anlamını Bi öğrensin fabrikayı sevsin önce. Bunlar sadece Bi eleştiri

  17. Escobar

    Formen odalarında aksama kadar cay/kahve içip tespih çekerekmi hakkedecekler YÜKSEK maaşı.. hepsi için konuşmuyorum ama biraz üretime katkıda bulunmak gibi bir niyeti olmayan insanlar için aldıkları maas fazla bile
    Çoğu işyerleri eksik elemanla çalışıyor işçiyle kendilerini kıyaslamamalılar diye düşünüyorum.

  18. Arada Derede Kalan

    Ahmet abi arada derede kaldım. Gürcana,Ali Kaplana destek verdim, onlar dedi personelin kademelerini yerlerini değiştirdim.Güleçlere fabrikada kuş uçsa haber ettim, zaten hanımda orda çalışıyor. Şimdi Kenan başkan çağçeliğe girdi işleri karıştırdı. Ben ne yapacam??

  19. Arada derede kalan

    Sevgili arada derede kalan arkadaş
    Sen fabrikada ne iş yapıyorsun.düşünüyorum ki kapsamdışı ünite yöneticisisin yada bir ünite yöneticisinin adına konuşmaya onun ismini burada zikretmeye çalışıyorsun. Sevgili dostum fabrikada kaç tane kademe verecek işçinin yerini değiştirecek ve eşi çağ çelik te çalışan yönetici var direk buradan hedef vermene gerek yok. Senin hedef vermek istediğin kişi burada konuşmaz ve konuşsa bile bu kapasitede konuşmaz o tecrübeli ve bilgi Bi insan

  20. Arada derede kalan arkadaş

    Bir de demişsin ki ben kaplan ne derse gürcan ne derse onu yaptım demişsin destek verdim demişsin ya sen kapsam dışısın nşye giriyorsun sendikal olaylara. Sonra da diyorsun ki kardemir de ne oluyorsa güleç ailesine yetiştirdim herşeyi anlattım fabrikaya ve işime işçiye yönetime ve her kesime ihanet ettim sendikanın emir kulu oldum demek istiyorsun diye düşünüyorum. Sonra da o sendika geldi çağ çelik e girdi sonra güleç ailesi ile gerildim diyorsun eşim de orada çalışıyor diyorsun bende diyorum ki İLAHİ ADALET işte seni de elini de kapının önüne koyarlar ne de olsa sendikalı değilsin. Yada sen sadece bütün bunları kardemir deki bir müdürün adının böyle yerlerde geçmesini istiyorsun. Sen ya çok cahilsin yada çok tehlikelisin yoksa ikisinin ortası asla olamaz

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hekimler ve sağlık çalışanları, Gazze için “sessiz yürüyüş” yaptı

Yayın: 27.04.2024 21:55
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, 100. Yıl Mahallesi Pazaryeri Camisi önünde beyaz önlüklerini giyerek toplanan hekim ve sağlık çalışanları, ellerinde taşıdıkları Türk ve Filistin bayrakları ile dövizlerle 1003. Cadde boyunca slogan atmadan yürüdü.

Yürüyüşün ardından grup adına açıklama yapan Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Şeyma Cezayirli, yaklaşık bir asırdır Filistin’i işgal eden İsrail’in, o topraklarda sistematik bir şekilde katliamlar yaptığını söyledi.

İsrail’in 7 Ekim 2023’ten bu yana süren saldırılarından önce Gazze’de yaklaşık 35 hastane bulunduğuna, bu günlerde ayakta kalan ve hala çalışmaya devam eden yalnızca 3-4 hastane kaldığına dikkati çekerek, “Bunların da sadece ikisinde aktif olarak ameliyat yapılabiliyor. Hastanelerin bazıları bombalanarak tahrip edilmiş, bazılarının içindeki cihaz ve malzemeler parçalanarak kullanılamaz hale getirilmiş durumda. Büyük bir fedakarlıkla 7 aydır maaş almadan mesleklerinde çalışmaya devam eden hekim ve sağlık çalışanlarının şehit edilmesi, tutuklanması ve göçe zorlanması nedeniyle meslektaşlarımız sağlık hizmeti veremez hale gelmiştir.” diye konuştu.

Grup üyeleri, açıklamanın ardından dağıldı.