Her TeLden (12.Haziran.2015)

Her TeLden (12.Haziran.2015)

Yayın: 12.06.2015 08:33
Paylaş:
A+ A-

AK PARTİ “TİCARET VE SANAYİ ODASI TARAFINDAN DÜZENLENEN YEMEĞİN ALTINDA KALDI..” VE BÜYÜK TEPKİLER
7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde TİCARET ve SANAYİ ODASI tarafından,TBMM eski Başkanlarından,Yöremiz Milletvekili Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN onuruna düzenlenen VEDA YEMEĞİ,umulmadık ölçü de tepkilere neden oldu.
Özellikle Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,bu yemeği öylesine ustaca kullandı ki,TÜCCAR/TACİR Grubunu bir anda kilitlemeyi başardı.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN onuruna bir yemek verilmesine,KARABÜK’TE YAŞAYAN KİMSE KARŞI ÇIKMAZ,bilhassa destek verir bu bir gerçek.
Yemeğin GENEL SEÇİME BİRKAÇ GÜN kala verilmesi ve 2500 ü aşkın TİCARET ve SANAYİ ODASI Üyesinden 200-250 kadarının bu yemeğe davet edilmesi,geride kalan Üyeleri müthiş rahatsız etti.
DAVETLİLER HANGİ ÖLÇÜLERE GÖRE TESPİT EDİLDİ..?
Bu tartışma,davet edilmeyenler arasında sürdü gitti ve davet edilmeyenler,bir anda AK Partiye sırtını döndü,büyük bir burukluk içinde AK Partiye tepki göstererek oy vermeyeceklerini söylemeye başladılar.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’E mutlaka bir veda yemeği verilmeliydi,Karabük’te buna itiraz eden hiç kimse çıkmaz/olmaz/yoktur,ancak bu VEDA YEMEĞİ Genel Seçimlerden sonra ÇOK DAHA GENİŞ KATILIMLI olarak verilseydi şık olurdu şeklinde çok haklı bir görüş var.
DOĞRUSU O GÖRÜŞTÜ ELBET..
TSO YÖNETİMİ büyük hata yaptı,FATURA AK PARTİYE ÇIKTI.
Olayın kısa özeti bu olsa gerektir..

CHP İL BAŞKANI SAYIN ERDOĞAN DİNÇEL ; “BİR YANDA DEVLET,ÖTE YANDA BELEDİYE İLE MÜCADELE ETTİK..”
Karabük’ün önde gelen tüccarlarından,sevdiğimiz bir kardeşimiz,milletvekili aday listeleri açıklandıktan birkaç gün sonra bize “GÖRÜRSÜN BU SEÇİM AK PARTİ İLE CHP ARASINDA GEÇER..” demişti.
Bu görüşünü seçim sürecinde de hep dile getirdi..
CHP Seçim sürecinin başlangıcında HEMEN HERKES TARAFINDAN dikkate alınan,ciddiye alınan bir pozisyonda görülüyordu,daha sonra oylarında aşağıya doğru bir gidiş başladı.
CHP Karabük İl Başkanı Sayın ERDOĞAN DİNÇEL,Siyasi nezaket çerçevesi içinde hareket ederek Milletvekili Birinci Sıra Adayının çok zarar verdiğini söyleyemiyor herhalde..
Çıkan spekülasyonlar cevapsız kalınca inandırıcılık kazandı.
Buna karşılık CHP Sayın ERDOĞAN DİNÇEL’İN dediği gibi “BİR YANDAN DEVLETİN İMKANLARINI KULLANAN AK PARTİ İLE ÖTE YANDAN DA,BELEDİYE BAŞKANI Sayın RAFET VERGİLİ İLE MÜCADELE ETMEK ZORUNDA KALDI..”
KIT MADDİ İMKANLARLA BU MÜCADELEYİ SÜRDÜRDÜLER.
Sonuç bu oldu..
CHP Başlangıçta yakaladığı o havayı,sonlara doğru tamamen kaybetti..
Sonuç HAYAL KIRIKLIĞI oldu..

BİR KARDEŞİMİZ “ABİ HANİ 2019 KADROLAŞMASI VARDI.AK PARTİ İÇİNDE BÖYLE BİR YAPIYI DÜŞÜNENLER VARDI..!!”
Dün AK Parti içinde görev yapmış,AK Parti Genel Merkezi tarafından GÖREVDEN ALINAN kadro içinde yer alan bir kardeşimizle sohbet ettik,bir süre sohbet ettik.
TAAA,O ZAMANDAN BU YANA KIRGIN,KÜSKÜNDÜ..
Ancak,AK Parti Seçim Çalışmalarına elinden geldiğince destek verdiğini görüyorduk,Seçim Çalışmalarına katılıyordu ve biz bunu bizzat görüyor,tanık oluyorduk..
Dün bize “ABİ,HANİ AK PARTİ İÇİNDE 2019 YILI KADROLAŞMASI DÜŞÜNENLER VARDI.NE OLDU YAPI TAMAMEN ÇÖKTÜ VE GÖRECEKSİN ŞİMDİ BİRİ/BİRLERİNE GİRECEKLER..” gibi görüşler dile getirdi.
2019 Kadrolaşması dediği,AK Parti içinde 2019 yılında KİMLER MİLLETVEKİLİ ADAYI GÖSTERİLECEK,kimler TSO Meclis Başkanı ve TSO Yönetim Kurulu Başkanı,KİM BELEDİYE BAŞKAN Adayı gösterilecek şeklinde ki bir TEVATÜR,bir SPEKÜLASYON olayıydı.
AK Parti İl ve Merkez İlçe Teşkilatları,Genel Merkez tarafından GÖREVİNDEN EL ÇEKTİRİLİNCE yeni bir ekip gelmişti ve bu yeni ekip etrafında HALKALANAN BİR GRUP insan için “BUNLAR 2019 KADROLAŞMASI YAPIYOR..” gibi tevatürler,spekülasyonlar çıkartılmıştı.
O KARDEŞİMİZDE,BU GÖRÜŞLERİ DİLE GETİRİYORDU..
Şimdi “ABİ O İLERLEME ŞEMASI ÇÖKTÜ..” dedi bize..
İçten/içe sevindiği de belliydi…!!

ÖRNEĞİN,KURULABİLİRSE,BİR KOALİSYONDA,MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI,SAĞLIK BAKANLIĞI AK PARTİ DE OLMAZSA..!!
Dün yine yazdık,ÜLKEMİZ KOALİSYONLAR SÜRECİNE girecek veya ERKEN GENEL SEÇİME gidilecek,biz KOALİSYON olayı üzerinden yürüyelim isterseniz..
DİYELİM Kİ,BİR KOALİSYON KURULDU..
Yine diyelim ki,kurulan bu Koalisyon Hükümetinde MİLLİ EĞİTİM-SAĞLIK-İÇ İŞLERİ Bakanlığı AK Parti UHDESİNDE KALMADI o zaman TAŞRA TEŞKİLATLARINDA neler gelişir bir düşünün..!!
LÜTFEN BİR DÜŞÜNÜN..!!
6 Haziran gününe kadar DEVLETİN BÜROKRATI gibi değil,AK Parti’nin BÜROKRATI gibi davrananların durumu ne olur bir düşünün ve bunlar,sanıyoruz olacaktır..!!
TÜRKİYE BÜYÜK BİR DEĞİŞİME GİRMEK ÜZERE..
Bu değişimi,en çabuk,en kıvrak bir biçimde BÜROKRAT KESİMİ algılar,algılamışlardır ve 6 Haziran günü “RİCA NE DEMEK ABİ EMRİN OLUR..” diyenler,telefonlara çıkmamaya başlarlar..
“EFENDİM BİR TOPLANTI DA ÇIKINCA SİZİ ARARIZ..”
Bu yaklaşımlar çoğalır..
KOALİSYON HÜKÜMETLERİ DÖNEMİNE GİRİLİYOR..
Veya ERKEN GENEL SEÇİM,NE DERSİNİZ…!!

“MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ AÇIKLANDIĞINDA,AK PARTİ ANCAK BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARTIR DEMİŞTİK..” DİYEN..
AK Parti içinde etkin görevlerde bulunmuş bazı isimlerle konuşuyoruz,şu an itibarı ile görevde değiller,ancak Seçim Çalışmalarına katılmışlar ve böyle bir görevden kaçınmamışlar.
Bunların içinde objektif davrananlar var.
Örneğin “MİLLETVEKİLİ LİSTESİ AÇIKLANDIĞINDA,BENİM İÇİMDEN,ALLAH TEŞKİLATLARA KOLAYLIK VERSİN,BU LİSTE İLE ANCAK BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKAR ŞEKLİNDE BİR DUYGU GEÇMİŞTİ..” diyen AK Partili kardeşlerimiz oldu..
Bunlar,gerekçelerini Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN liste de olmayışına bağlıyorlar,genellikle buna bağlıyorlar,elbet diğer bazı isimleri de dile getirenler var,ama,genellikle Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’A bağladıklarına tanık oluyoruz.
Hatta “HOCA LİSTE DE OLSAYDI ÇOK YÜKSEK BİR OY İLE DURUM 2-0 OLURDU..” diyenler ve Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN listeye alınmaması noktasında DEĞİŞİK SUÇLAMALAR YAPAN AK Parti mensuplarına rastlamak mümkün..
“TEŞKİLATLAR İYİ ÇALIŞMA YAPTILAR..” şeklinde görüşler çok.
“TEŞKİLATLAR ÇALIŞMADI..” diyen grupta var elbet..
AK Parti bünyesinde ÖZELEŞTİRİ SÜRECİ YAŞANIYOR…!!

NASİL “İMZASIZ MEKTUPLARLA BEL ALTI VURUŞLAR AHLAKSIZLIKSA..” İL EMNİYET MÜDÜRÜ’NE YAPILANDA AYNI..
7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde İMZASIZ/SİYASETÇİLERİ KARALAYAN/KÖTÜLEYEN bazı mektuplar veya yazılar dağıtılmıştı ve biz bunlara ŞİDDETLE KARŞI çıkmıştık.
BU NASIL BİR AHLAKSIZLIKSA,aynısı bir başka şekilde yapılıyor ve İl Emniyet Müdürü Sayın SERHAT TEZSEVER için bir komplo düzenlenerek,yıpratılmak isteniyor..
Öğrendiğimiz kadarı ile Sayın SERHAT TEZSEVER,MHP Milletvekili Sayın DURMUŞ YALÇIN’IN kardeşine 23 mayıs tarihinde kısa bir KUTLAMA MESAJI gönderiyor.
DOĞUM GÜNÜ veya EVLİLİK YILDÖNÜMÜ için..
Bu kısa kutlama mesajı KES/YAPIŞTIR/KOPYALA mantığı ile TARİHİ İLERİYE kaydırılarak 8 HAZİRAN tarihine alınıyor ve sanki İl Emniyet Müdürü MHP’NİN Karabük’te MİLLETVEKİLİ ÇIKARTMASINI KUTLUYOR gibi bir havaya sokuluyor.
Kaldı ki MESAJA EL YAZISI İLE EKLEME DE YAPILIYOR..
Bakın İMZASIZ MEKTUPLARLA kişilerin karalanması ne kadar ahlaksız,haysiyetsiz bir işse,böyle bir yöntemle bir BÜROKRATIN yıpratılması da o bağlamda değerlendirilmeli.
Bu konu C.SAVCILIĞINA DUYURULDU MU bilmiyoruz.
Ama,eğer duyurulmadı ise,mutlak duyurulmalı..
Bu tür gelişmeler yapanın yanına KAR KALDIKÇA ÇOĞALABİLİR ve TOPLUMSAL BİR ÇÜRÜMEYİ tetikleyebilir,herkes/herkesi bir biçimde karalayarak bir KAOS ortamı yaratabilir..
BUNLAR AYIP/GÜNAH ve AHLAKİ OLMAYAN ŞEYLER..
Müsebbipleri mutlaka bulunup,gerekli cezaların verilmesi şart.

İMZASIZ MEKTUBU,ZARFINI EMNİYET MENSUPLARINA VERDİK,PEKİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ HAKKINDA YAPILANLAR..!!
7 Haziran Genel Seçiminden önce,birçok yere geldiği iddia edilen,bu arada bize de gelen İMZASIZ BİR MEKTUBU/YAZIYI Emniyet Mensubu arkadaşlara verdik.
GEREKLİ TUTANAKLAR TUTULDU..
Şimdi merak ediyoruz,İL EMNİYET MÜDÜRÜ Sayın SERHAT TEZSEVER hakkında yapıldığı iddia edilen KES/YAPIŞTIR/KOPYALA tarzı bir konu hakkında,EMNİYET AYNI TİTİZLİKLE çalışıp olayın üzerine gidecek mi..?
Sayın TEZSEVER ile temas kuramadık.
Kendisi hakkında yapılan ve komplo olduğu buram/buram kokan bu konu hakkında gerekli adımları atacak mı,gerekli çalışmaları yapacak mı yoksa “AMAAAN BUNLARLA UĞRAŞMAYA DEĞMEZ,BİZİM ÖZVERİLİ/YANSIZ ÇALIŞMALARIMIZI HERKES BİLİYOR MU.?” Diyecek.
Bakın O İMZASIZ YAZILAR İÇİN TEPKİ GÖSTERMİŞTİK.
Bunlar ayıp şeyler demiştik,ahlaki olmayan davranışlar demiştik..
Sayın İl Emniyet Müdürü Sayın SERHAT TEZSEVER için yapılan o komplo içinde aynı şeyleri söylüyoruz ve bunu/bunları yapanların en süratli biçimde bulunup TEŞHİR EDİLMESİ gerektiğini vurguluyoruz,hukuka teslim edilmeleri gerektiğini söylüyoruz.
Bunlar çirkin işler,bunlar sonuç vermeyecek ahlaki olmayan işler.
AYIPTIR/EN ÖNEMLİSİ GÜNAHTIR ve AHLAKLI bir tutum değildir.

AK PARTİ İL BAŞKANI SAYIN TİMURÇİN SAYLAR,GENEL MERKEZİN VERECEĞİ HER KARARA SAYGILI OLACAĞIZ DEDİ..
AK Parti İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR,Genel Seçimleri değerlendirirken,Genel Merkezin KARABÜK İL YÖNETİMİ için vereceği her türlü karara saygı duyacaklarını söyledi.
AK PARTİ İL YÖNETİMİ 7 Haziran Genel Seçimleri öncesinde ve sırasında müthiş bir çalışma içinde göründüler,gece/gündüz Partilerinin başarısı için çalıştılar,emek harcadılar.
KİMSE “YATTILAR/ÇALIŞMADILAR..” diyemez..
Bunu söylemek kadirbilmezlik,vefasızlık olur,hak yemek olur..
Kaldı ki AK Parti Karabük Teşkilatları AK PARTİ’NİN ÜLKE GENELİNDE ALDIĞI OY ORANINI yüzde 8 puan daha geçen bir sonuçla SEÇİMİ Kapattı/bitirdi..
Seçim sürecinin ilk başladığı günlerde “AK PARTİ’DE BİR DURGUNLUK VAR,ESKİ HEYECAN YOK..” gibi birkaç değerlendirme yapmıştık,AK Parti İL Yönetimi Merkez İlçe Yönetimi bu durgunluğu SON HAFTALARDA ciddi biçimde gidermişti.
YAPTIKLARINI ANLATTILAR,YAPACAKLARINI ANLATTILAR..
Seçmen 2-0 yapacak oyu vermedi Karabük’te..
Bu nokta da Teşkilatlara çalışmadılar demek haksızlık olur..
Çok ciddi biçimde çalıştılar,didindiler,uğraştılar..
Aylarca Mahallelerde,sokaklarda,evlerde çalışma yaptılar..
Genel GERİ GİDİŞ Karabük AK Partiyi de etkiledi 2-0 yapamadılar..

TAM BİR SİYASET STRATEJİSTİ VE UYGULAMACISI OLAN SAYIN RAFET VERGİLİ “2019 SEÇİMLERİ DAHA BAŞKA OLUR.”
Geçtiğimiz gün Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ uzunca bir süre sohbet ettik ve 7 Haziran Genel Seçimlerini konuştuk,bu anlamda 2019 Genel Seçimlerine veya bir Erken Genel Seçim üzerine sohbet ettik.
Mahallelerde GENÇLERE ÖZEL BİR ÖNEM VERDİĞİNİ söyledi..
ÖRNEKLERİ ile anlattı..
“ONLAR 4 SENE SONRASININ SEÇMENLERİ OLACAKLAR..” dedi ve “EĞER SEÇİMLER 2019 YILINDA YAPILIRSA,ÇOK DAHA BAŞKA STRATEJİLER UYGULAYABİLİRİZ..” dedi.
Kendisi tam bir SİYASET STRATEJİSTİ ve UYGULAMACISI..
Seçim süreci başlarken “40 AYRI YERDE AÇILIŞ ve TEMEL ATMA YAPILACAĞINI..” duyurdu ve hemen her gün ayrı bir Mahalle de o Mahalle sakinleri ile bir araya geldi..
Hem BELEDİYE İYİ ÇALIŞIYOR mesajını tazeledi..
Hem ENGELLENMESEM DAHA ÇOK HİZMET VERECEĞİM mesajlarını verdi,hem ince/ince MHP Siyaseti yaparak hiçbir Siyasi deneyimi olmayan Sayın DURMUŞ YALÇIN’I Milletvekili seçtirmeyi başardı..
“2019 GENEL SEÇİMLERİ DAHA BAŞKA OLUR..” diyor..
“ERKEN BİR GENEL SEÇİME DE HAZIRIZ..” mesajı veriyor..

15 kişi görüş bildirdi

  1. garip

    sn gölbek seçim zamanı açılan kılavuzlar köyü yolu seçimden sonra hemen kapatıldı bunlar sadece oy avcılığı yapıyorlar

  2. CHP ÜYESİ

    CHP İL BAŞKANI ERDOĞAN DİNÇEL İSTİFA EDİCEKMİ.EGER 2.NCİ PARTİ OLMAZSAK BEN GÖREVİMDEN İSTİFA EDER İL BAŞKANLINI BIRAKIRIM DEMİŞTİ.HADİ BAKALIM ERDOĞAN BAŞKAN TUTARLI BİR TAVIR SERGİLİ SÖZ VERDİM İSTİFA EDİYORUM DE,GENEL MERKEZ SENİ YENİDEN ATASIN.GÖRELİM TUTARLILIGINI HADİ ERDOĞAN BAŞKAN.BİZİ RAFET VERGİLİYE KARŞI MAHÇUP ETME

  3. ahmet

    SAYIN GÖLBEK TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE İLGİLİ ŞAHSİ PROBLEMLERİNİZ OLDUĞU KANAATİNE VARIYORUM YAZILARINIZDAN BUNU BİZLERLE PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİZ.

  4. Market Sahibi

    TSO Tüm üyeleriyle problemli,mesela Market Sahibi olanlardan niye bir tek kişiye yemek davetiyesi verildi.Öteki Marketçiler niye davet edilmedi.Sayın Gölbekle problem var yok onu bilmem amma şahsen benle problem çıkarttılar Allah büyük bir gün gelir hesaplaşırız

  5. Hüsam

    AKP’nin Karabük’teki seçimlerde iki milletvekili çıkartamamasın tek nedeni Sedat Namal’dır.
    Bunu AKP Karabük Yöneticileri de biliyor. Sadece büyük abilerinden çekindikleri için yüksek sesle dile getiremiyorlar.

    Bir de size kesinlikle cevaplamanızı istediğim bir sorum olacak;
    Sedat Namal AKPARTİ’den değil de başka bir partiden aday olsaydı neler olurdu?

  6. Dastana

    AKPARTİ’nin Karabük’teki seçimlerde iki milletvekili çıkartamamasın tek nedeni Sedat Namal’dır.
    Bunu AKPARTİ Karabük Teşkilatı da biliyor. Sadece büyük abilerinden çekindikleri için yüksek sesle dile getiremiyorlar.

    Bir de kesinlikle yorumlamanızı isteyeceğim bir sorum olacak;
    Sedat Namal, AKPARTİ’den değil de bir başka partiden aday olsaydı ne olurdu?

  7. AK PARTİLİ DEMİR TÜCCARI

    AK PARTİ ÜÇ NEDENDEN 1 MİLLETVEKİLİ KAYBETTİ 1,MEHMET ALİ ŞAHİN BEYİN LİSTE DAYATMASI 2 SEDAT NAMAL İSMİ 3 TSO YÖNETİMİNİN YEMEK HATASI.BU ÜÇ SEBEP KARABÜKTE 1 MİLLETVEKİLİ KAYBETTİRDİ.TEŞKİLATLAR ALLAH İÇİN KONUŞMAK GEREKİRSE İYİ ÇALIŞTI

  8. SENDİKASYON

    SAYIN GÖLBEK SEÇİM SONA ERDİ ARTIK KARAR DÖRT PARTİNİN VERECEGİ KARARA BAGLI KARABÜKÜN GÜNDEMİ ARTIK TOPLU SÖZLEŞME VE ORDAN CIKACAK TOPLU SÖZLEŞME MADDELERİN NE KADAR BÜNYEYE UYGUN OLUP OLMADIGINA BAKMAK GEREKİYOR GENEL BAŞKANIMIZLA TELEFON GÖRÜŞMESİ YAPTIGINIZI YAZMIŞTINIZ VE BU HAFTA İÇİNDE KARABÜKE GELECEGİNİ VE İŞÇİYLE BULUŞABİLECEGİNİ YAZMIŞTINIZ AMA NE GELEN VAR NE GİDEN BUGUN SÖZLEŞME BİTTİ DİYE BİR HABER DÜŞTÜ ŞİRKETİN İÇİNE AMA DOGRU İSE ORAN TEPKİ ALGISI İÇİN YAPILDIYSA ÇOK KÖTÜ BİR SÖZLEŞME OLMUŞ BU ORAN BELEDİYE İŞ SENDİKASININ BİLE ÇOK ALTINDA BİR ORAN KESİNLİKLE İŞÇİNİN ONAYLAMADIGI VE SERT BİR TEPKİ VERDİGİ ORAN ASLA KABUL EDİLEMEZ BELKİ YENİ İŞÇİLERİ MEMNUN EDER AMA ESKİ ÇALIŞANLARIN YİNE HAKKININ ALAMADIGI BİR ORAN MALİSEF SEÇİMDEN SONRA BİTECEK ALGISI VE SEÇİMLERDEN TEK BAŞINA İKTİDAR ÇIKMADI MAZERETİ BU ORANLARIN ÜSTÜNÜ KAPATMAMALI SANKİ TEK BAŞINA İKTİDAR VARKEN BİR ŞEYLER YAPTINIZ ÜÇ DÖNEM TOPLU SÖZLEŞME DÖNEMİ YENİ İŞÇİLERİ TABAN YAPMA POLİTİKALARIYLA GEÇDİ TESİSİN USTALARI UNUTULDU %42 Yİ ALDIK DİYEBİLİRLER AMA 2 YIL İÇİN ALDILAR BİZLER 1 YIL İÇİN VERDİGİMİZ ÜCRETTİ O ORAN YENİLERE DE VERDİLER 5 YILLIK SÖZLEŞME YAPMALARINA RAGMEN ADAMLAR 5 YILDA %166 ZAM ALDILAR HALA YİNE DE PAZARLIGIN İÇİNE İŞVERENE RAGMEN SOKMAYA ÇALIŞIYORLAR HAYRET YA SENİN 19 YIL 20YIL AİDAT ÖDEYEN ÜYENİ DÜŞÜNDE TABANIN SAGLAM OLSUN AMA ÖYLE BİR DERTLERİ YOK ZATİ MUHTEREMLERİN VARSA YOKSA YENİLER BAKIN DELEGASYONA EN FAZLA ONLAR ÇÜNKÜ NEDEN DEMOKRATİK SEÇİM YOK ANGARALI TÜRKÜCÜ TOFAŞ İŞÇİSİNE BİR AÇIKLAMA YAPDI HAYRET ETTİK NE KADAR DEMOKRATMIŞ DA HABERİMİZ YOKMUŞ DİYE YA ALLAH AŞKINA SEN ANGARALI TÜRKÜCÜ KARDEMİR İŞÇİSİNE SÖYLEDİKLERİNİN YARISINI SUNSAYDIN BU GÜN KRALLAR GİBİ KARŞILANIRDIN KARABÜK DE VE TEŞKİLAT VE ÜYELERİN İÇİNDE SEN NE YAPTIN SÖYLEDİKLERİNİN TAM AKSİNİ- TOFAŞ İŞÇİSİ SENİ TANISA İNAN BURSAYA SOKMAZ AMA NE YAPSINLAR TANIMIYORLAR EMEKCİ KARDEŞLERİMİZ AMA BİZLER SENİN NE KADAR DİKTATÖR VE DARBECİ OLDUGUNU BİLİYORUZ TOFAŞ İŞÇİSİ SANA KALDIYSA VAY HALİNE KISACA GENEL BAŞKAN GEREKLİ OLAN GÜVEN VE HUZURU EN KISA SÜREDE SAGLAMALIDIR ŞU İŞÇİ TEMSİLCİLERİDE SİYASİ PARTİ LERİN ARKASINDA DOLAŞMAKDAN VAZ GEÇİP ASLİ İŞLERİNE DÖNMELİDİR ONU DA BECEREMEDİLER YA HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALDI BAZILARI DA ACİLLİK OLDU SERUM TAKTIRDI STRESDEN BUNLARA FAZLA STRES OLMAYACAK DEMOKRATİK SEÇİMLERİ KALDIRMIYOR BÜNYELERİ ALIŞIK DEGİLLER ÇÜNKÜ BUNLAR KENDİ OYLARI İLE SEÇİLME GARANTİLİ SEÇİMLERDE STRESE GİRMEZLER DİGER SEÇİMLER DE HEMEN ACİLLİK- GİTTİ KOLTUK DİYE İŞTE OMURGA ZAYIF OLUNCA BÖYLE OLUYOR SENDİKACILIK BİRAZDA OMURGA İŞİ OLSA GEREK ATANMAYLA DEGİL SEÇİLME İLE OMURGA SAHİBİ OLUNUYOR DUYURULUR.

  9. Metin

    Sayın Gölbek,

    Sn.İl Emniyet Müdürümüzle ilgili bahsettiğiniz kes kopyala yapıştır olaylarını görmedim. Müdürümüzle kim niye uğraşır bilmem. Bazı duyumlarımız tabiki var ama bu uğraşmaların sebebini bilmiyorum. Yalnız duyduğum, siyasi kimliği olan kişiye buradan sesleniyorum.. ŞU ŞEHRE ADAM GİBİ BİRİLERİ GELİNCE, DAHA DOĞRUSU SİZDEN ÇOKKK DAHA ADAM GİBİ ADAMLAR ORTAYA ÇIKINCA zorunuza gidiyor. Huzurunuz kaçıyor, Kafanıza göre adam arıyorsunuz.. Bırakın müdür beyle uğraşmayı. Üç kuruşluk beyninle devletin bürokrasisine yön vermek senin haddine mi? Dün giydiği donların hesabını veremeyen insanların adamıyım diyerek sokaklarda caka satmayı bırakacaksın. Dün ardından atıp tuttuğu adamların biatına giren kişilerin adamı olsan ne olurr olmasan ne olur.

    Namaza gidiyorum selam veriyorum bakıyorum sağımda yada solumda Müdür Bey,

    Cenaze namazına gidiyorum yine aynı şekilde cenazede Müdür bey,

    Düğüne derneğe gidiyoruz yine Müdür bey orada,

    Maça, eğlenceye, spora gidiyoruz Müdür bey orada,

    Bütün siyasi partilerin seçim bürolarına giren yine Müdür bey,

    Mahalle aralarında gezerken bir bakıyoruz Müdür bey,

    Nerede tesaadüf eseri bir olayla karşılaşsak bakıyoruz Müdür bey orada,

    Caddede bir iki tur atıyorsunuz Müdür bey orada,

    Bakın arkadaşım.. Arkanızdan millete sövdürmeyin. Şu şehre gelen üç beş tane iyi idareciden yöneticiden birisidir Müdür bey.. Siz kafanıza göre Müdür arıyorsunuz. Müdür beyle caddede, sokakta selamlaşmaktan başka bir dostluğum bir arkadaşlığım bir hasbihalim yoktur. Ama Sosyal medyada benim doğum günümde bile doğum günümü Facebook aracılığı ile kutladı. Sadece ben mi? Listesinde kim varsa herkesin doğum gününü kutluyor.

    Sen sözüm ona siyasetçi!!! Sen yarın ardından sövdürürsün ama Müdür bey

    -Ömer Lütfi Özaytaç gibi,
    -Can Direkçi gibi,
    -İzzettin Çelik gibi
    kendini unutulmayanlar listesine yazdırır.

    Yıllar sonra bir İl Emniyet Müdürümüz vardı Sn.Dr.Serhat Tezsever diye….. şeklinde başlayan cümleleri duydukça senin bir tarafların sızlar.

    Uğraşma adam gibi adam müdürümle vallahi billahi tallahi bu millet tükürür yüzüne…..!!!

  10. HALKIN FERTİ

    İL BAŞKANI SAYIN TİMUÇİN SAYLARIN BU İNSANLARIN ARKASINDA GİTMESİ GERÇEKTEN ACI BİZ TİMUÇİN SAYLARI ADAM GİBİ ADAM BİLİRİZ BİRİLERİNİN GÜDÜMÜNDE İPİ BAŞKASININ ELİNDE BİLMEYİZ PARTİYİ ÜÇ KİŞİ YÖNETİYOR SAYIN İL BAŞKANI HANİ SİZ HAKSIZLIK KARŞISINDA SUZMAZ DİK DURURDUNUZ NİYE BASINA CIKIP İL EMNİYET MÜDÜRÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ BU YAPILAN ADİCE ŞEREFSİZCE AŞALIK OLAYI KINIYORUM DEMİYORSUNUZ

  11. ALAY ETMEYİN

    KARABÜKSPOR HÜLLE YÖNETİMİNE KAVUŞTU.ESAS BAŞKAN FERİDUN TANKUT KENARDA BEKLİYOR.YOLBULAN KUZENLERİN YAPTIĞI BORÇ HELE BİR ÖDENSİN ONDAN SONRA FERİDUN TANKUT GÖREVE GELECEK.O BORÇLAR NASIL ÖDENECEK,BORCU YAPANLAR YOLBULAN KUZENLER ÖDEYECEK OLAN KİM,HANGİ KURUM.
    KARDEMİR HİSSEDARLARI KARABÜKSPOR İŞİNİ İYİ TAKİP ETSİNLER.BİLHASSA MURAT ORHAN,ONUN ARKASINDAKİ AHMET/TAYFUN ÇEBİ KARDEŞLER İYİ TAKİP ETSİNLER

  12. Hele gelsin bakalım

    Ferudun tankut karabükspor başkanlına gelicekmiş buyursun gelsin buyursun gelsin,Onu getirende gelende o zaman görür.Olay o kadar basitmi bakıcaz.Feridunun alt çenesi Ruhi Kardemir yönetiminde olanları anlatıyordu kongre salonunda Kardemir borçları ödicekmişte başka isimler karşı çıkmışta Kardemir borçları ödesin çocuklar borç etsin Kardemir ödesin.Valla iyi benim borçlarıda ödesin Kardemir o zaman
    Bu hamur daha çok su kaldırır.Hele gelsin görelim bakalım

  13. KARDEMİR YÖNETİMİ

    KARDEMİR YÖNETİMİ KARABÜKSPORUN 20 MİLYON LİRALIK BORCUNU ÖDEYECEKMİŞ,PİYASADA BUNLAR KONUŞULUYOR,BİLHASSA KAPULLU KÖYÜNDE BUNLAR KONUŞULUYOR.ÖDESİNLER BAKALIM EĞER BİR HİSSEDAR OLARAK MAHKEMELERDE SÜRÜNDÜRÜP YÖNETİME ZİMMİT ÇIKARTAMAYA UĞRAŞMAZSAM ADAM DEYİLİM.
    İYİ VALLA,HER GELEN BORÇ YAPSIN HAR VURUP HARMAN SAVURSUN KARDEMİR BORCU ÖDESİN.BORÇ YAPAN CEBİNDEN ÖDER KARDEŞİM BAKIN BU KONUYU HİSSEDARLAR OLARAK BİZ MAHKEMEYE TAŞIRIZ MURAT ORHANA ÇEBİLERE BIRAKMAYIZ

  14. HALKIN ADAMI

    TÜM ŞEHİR OLARAL EMNİYET MÜDÜRÜMÜZE SAHİP CIKALIM

  15. Karabüklü

    Burhanettin Uysal gibi Karabüklülerin gönlünü fethetmiş sevilen bir ismi aday yapmazsan Kahveci gibi yıpranmış bir ismi koyarsan kaybedersin.Milletle inatlaşılmaz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.