Her Telden (12.Mart.2015)

Her Telden (12.Mart.2015)

Yayın: 12.03.2015 09:45
Paylaş:
A+ A-

CHP KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI SAYIN CEVDET AKAY “CHP BU GENEL SEÇİMDE MİLLETVEKİLİ ÇIKARTIR..”
CHP Karabük Milletvekili Aday/Adayı Sayın CEVDET AKAY,dün Büromuza bir nezaket ziyaretinde bulundu ve Seçim Kampanyasına hız vereceğini söyledi.
“SEÇİM KAMPANYASINA BU GÜNDEN İTİBAREN BAŞLAYIRUM..” diyerek,yaklaşık önseçimde oy kullanacak 2270 civarında ki CHP Üyesine ulaşmaya gayret edeceğini anlattı.
Sayın CEVDET AKAY,7 Haziran Genel Seçiminden,CHP ve Şahsı adına çok umutlu olduğuna işaret ederek “CHP SEÇİM KARABÜK’TE MİLLETVEKİLİ ÇIKARTACAKTIR..” görüşlerini dile getirdi.
Kendi Siyasal çalışmaları hakkında da bilgiler veren CHP Milletvekili Aday/Adayı Sayın CEVDET AKAY “ÇOK DONANIMLI BİR KADROMUZ VAR.İSTANBUL’DAN ÇOK ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA GRUBU İLE BİRLİKTE SEÇİMLERE ASILACAĞIZ..” ifadelerini kullandı.
İstanbul özelinde ki İŞ ÇEVRELERİ ile yaptığı görüşmelerden,KARABÜK’E YATIRIM YAPILMASI noktasına kadar geniş bir alanda hazırlık yaptığına da işaret eden Sayın CEVDET AKAY “KARABÜK’Ü KURAN CHP,KARABÜK’Ü DAHA DA BÜYÜTEN CHP OLACAKTIR..” dedi.
Çok değerli iki Aday/Adayı ile ÖNSEÇİM YARIŞI yapacaklarına işaret eden Sayın CEVDET AKAY düzeyli,üretken bir seçim yarışı olacağı yolunda görüşler vererek “AMAÇ CHP’YE MİLLETVEKİLİ KAZANDIRMAK.CHP’NİN KURDUĞU KARABÜK’Ü DAHA GELİŞMİŞ HALE GETİRMEK İÇİN ORTAYA YENİ VİZYONLAR KOYMAK..”şeklinde özetlenebilecek görüşler dile getirdi.
Sayın CEVDET AKAY geniş bir perspektif çizdi ve BEN HAZIRIM dedi
Adeta görev ve sorumluluğu CHP Üyelerine yükledi.

İL GENEL MECLİS BAŞKANI SAYIN HASAN YILDIRIM ; “ALDIĞIMIZ ARAÇLARLA TASARRUF VE HİZMET ARTIŞI…”
İl Genel Meclis Başkanı Sayın HASAN YILDIRIM,İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği emrine yeni araçlar alındığına dikkat çekerek “BUNU YAPARAK HEM TASARRUFA GİTTİK,HEM HİZMET ARTIŞI SAĞLADIK..” dedi.
Özellikle yeni alınan Konkasör olayına dikkat çeken Sayın HASAN YILDIRIM,bunun için 2 milyon liralık bir kaynak aktarıldığına işaret etti ve “BU PARAYI BİR YIL İÇİNDE ÇIKARTIRIZ..” iddiasını dile getirdi.
Köy yollarının yapımında kullanılan malzemenin kendisinden ziyade,nakliyesinin çok pahalı olduğunu anlatan Sayın HASAN YILDIRIM “ALDIĞIMIZ KONKASÖR İLE MAHALLİNDE TAŞ KIRARAK MALZEME HAZIRLIYORUZ VE NAKLİYE TASARRUFU YAPIYORUZ..” dedi.
BİR YILLIK NAKLİYE PARASI ile yeni alınan konkasörün parasını çıkartmak imkanı olduğuna işaret eden İl Genel Meclis Başkanı Sayın HASAN YILDIRIM,böylece bir yandan tasarruf yapılırken,bir yandan daha fazla iş üretme imkanı yakaladıklarına dikkat çekti.
İl ÖZEL İDARESİ Genel Sekreterliği ile İl GENEL MECLİS Çalışmalarında yaşanan verimli paralelliğe dikkat çeken,Sayın HASAN YILDIRIM gelen kaynakları kılı kırk yararak kullandıkları bilgilerini verdi.
Bu arada Köy sakinlerinin,özellikle,yol,su taleplerinin yoğun olduğuna dikkat çeken İl Genel Meclis Başkanı Sayın HASAN YILDIRIM “BU TALEPLERİ EN SERİ VE EN KALİTELİ BİÇİMDE YERİNE GETİRME GAYRETİ İÇİNDEYİZ..” bilgilerini verdi.
Köylerimizin kanalizasyon noktasında fazla sorunu olmadığını anlattı.
Büyük Köylerimizde KÖYİÇİ PARKE DÖŞEME yapıldığına işaret etti.
Ayrıca,Müdürlüklerin ihtiyaçlarını karşıladıklarını da anlattı.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI SAYIN MUZAFFER ATILKAN “BUGÜN ANKARA’DA MÜLAKATIMIZ VAR..”
Dün Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti Karabük Milletvekili Aday/Adayı Sayın MUZAFFER ATILKAN çalışmalarını sürdürdüğüne işaret ederek “BUGÜN ANKARA’DA MÜLAKATA GİRECEĞİZ..” dedi.
MÜLAKAT YOKLAMASININ CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAĞI söyleniyordu,ancak,AK Parti Genel Merkezi ani bir kararla bunu bugüne almış.
Sayın MUZAFFER ATILKAN İlçeleri geziyor,daha önce ki yıllarda Karabük KÖY HİZMETLERİ İLMÜDÜRLÜĞÜ’NDE teknik eleman olarak çalıştığı için Köyleri de çok iyi biliyor ve anladığımız kadarı ile gittiği İlçelerin bazı Köylerine de uğruyor.
HER KÖYDE UĞRAYACAĞI BİRKAÇ KİŞİ VAR ELBET.
“TEMAYÜL VE MÜLAKAT SONUÇLARI NE OLABILIR..” diye sorduk,kendisi açısından umutlu konuştu,dikkat ettik tüm Aday/Adayları hakkında çok olumlu sözler ediyor Sayın MUZAFFER ATILKAN,bu bağlamda da HEPİMİZİN ŞANSI EŞİT ifadelerini kullanıyor.
“PEKİ SEN ADAY OLMAZSAN,AK PARTİ ADAYI OLARAK KİMLERİ GÖRMEK İSTERSİN DİYE SORURLARSA NE CEVAP VERİRSİN..” diye sorduk Sayın MUZAFFER ATILKAN’A..
Durdu,düşündü ve “İNANIR MISINIZ EN ZOR SORU BU OLUR.HEPSİ BİRBİRİNDEN DEĞERLİ ARKADAŞLAR.ARALARINDA TERCİH YAPMAM HAKİKATEN ÇOK ZOR OLUR..” dedi
AK PARTİ MÜLAKATI BUGÜN YAPILIYOR..

SİYASİ PARTİ YÖNETİCİLERİ/YETKİLİLERİ “KENDİ ADAY/ADAYLARINA CİA AJANI, FIRDÖNDÜ, BİR AYAĞI BİZDE.” DERSE
Siyasette çekişme olur,Siyasette sağ gözün sol göze rekabeti vardır,Siyaset ciddi bir yarışmadır bunların hepsini kabul ederiz,bunların ve buna benzer birçok gelişmelerin kaynağıdır Siyaset.
Ancak,BUNLARIN BİLE ÖTESİNDE gelişmeler yaşanıyor.
Neler anlatılıyor neler.
Eğer bir Siyasi Parti Yöneticisi/Yetkilisi,kendi Milletvekili Aday/Adayına “CİA AJANI..” der mi,kendi Aday/Adayına “FIRDÖNDÜ..” der mi veya “BUNUN BİR AYAĞI BİZDE,ÖTEKİ AYAĞI FALAN PARTİ DE..” der mi..?
ADAY/ADAYLARI ARASINDA AYIRIM YAPAR MI..?
Elbet herkesin gönlünde yatan bir aslan vardır,ama,eğer YÖNETİCİ/YETKİLİ isim ise bunu AYIRIM NOKTASINA TAŞIYAMAZ veya en azından TAŞIMAMASI gerekir.
BUNLARI GÖRDÜK/GÖRÜYORUZ.
Özellikle bizden isim çıkmayacağını,şu söyledi,böyle şeyler varmış denilmeyeceği bilen kardeşler neler/neler anlatıyorlar.Siyasi uzun yıllar izleriz,içinde bulunduğumuz dönemler olmuştur,hiç böyle şeylerle karşılaşmamıştık.
HİÇ BU YÖNLÜ SÖYLEMLER DUYMAMIŞTIK..
Hele şu SEÇİMLER GEÇSİN detaylı biçimde yazarız..

MHP İÇİNDE MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYLIĞI BAŞVURUSU BUGÜN BAŞLIYOR VE KARABÜK ADAY/ADAYLARI KİMLER.?
MHP Milletvekili Aday/Adaylığı için başvuru süreci bugün başlıyor ve süreç 18 Mart saat 17.00 itibarı ile sona erdirilecek,MHP Karabük Milletvekili Aday/Adayları kimler olabilir..?
MHP Karabük’te büyük bir ikilem içinde..
Bu ikilemin bir ayağında 2011 Genel Seçimlerinde alınan yüzde 15.5 oranında ki oy var elbet,öteki ayağında ise 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Sayın RAFET VERGİLİ’NİN çok büyük etkisi ile Karabük Merkezde alınan yüzde 52 oy var.
KARABÜK MERKEZDE ALINAN BU OY MİLLETVEKİLİ ÇIKARTIR.
Karabük Merkezinde alınan o oy bile bir Milletvekili çıkartır..
Evet YEREL SEÇİMLERDE bu oy oranı verilmiştir,ancak,o oylar MHP’YE değil,o oylar Sayın RAFET VERGİLİ’YE verilmiştir,örneğin 7 Haziran Genel Seçiminde 10-12 bin civarında CHP sempatizanı MHP’YE oy verir mi..?
Neyse artık.
MHP ADAY/ADAYLIK SÜRECİ BUGÜN BAŞLIYOR..
KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYLARI KİMLER OLUR..?
Kamuoyu KİMLERİN ADAY OLACAĞINI merakla bekliyor..

KARDEMİR’İN 12.08.2011 TARİHLİ GENEL KURULU HAKKINDA AÇILAN DAVA SÜRECİNDE YARGI YOLU HENÜZ BİTMEDİ
KARDEMİR’İN 12.08.2011 tarihli Olağanüstü Genel Kurulu’nun iptali için açılan dava ENTERESAN AŞAMALARDAN geçmesine rağmen,YARGI YOLU henüz bitmedi.
ENTERESAN AŞAMALARDAN GEÇEN BİR DAVA OLDU.
Karabük 2.ASLİYE HUKUK Mahkemesi açılan davayı reddetti,bu ret kararına karşı KAPTAN DEMİR/ÇELİK Yargıtay 11.HUKUK Dairesi nezdinde YEREL MAHKEME kararına itiraz etti.
YARGITAY 11.HUKUK DAİRESİ 05.05.2014tarihinde YEREL MAHKEME kararını onayladı,bu onaylama kararına karşı KAPTAN Grubu,KARAR DÜZELTME dilekçesi verdi.
YARGITAY 11.HUKUK DAİRESİ bu düzeltme talebini görüştü ve 04.12.2014 tarihinde,bu kez,YEREL MAHKEME KARARINI,davacı lehine BOZDU,05.05.2014 tarihinde ONAYLADIĞI kararı,04.12.2014 tarihinde BOZMA kararı aldı.
YARGITAY 11.HUKUK DAİRESİ’NİN bozma kararı YEREL MAHKEMEYE intikal ettirildi,YEREL MAHKEME bu karara uydu,şimdi konu YARGITAY GENEL KURULUNA gidiyor.
YARGITAY GENEL KURULU NE KARAR VERECEK ACABA..?
Yani bu konuda YARGI YOLU HENÜZ TÜKENMİŞ değil..
Sonuç itibarı ile çok önemli gelişmelere gebe bir YARGI SÜRECİ var.
Ancak,HENÜZ YARGI SÜRECİ TÜKENMİŞ DEGİL..
Anlatmak istediğimiz bu..

“PARA KOYMADAN-BEDAVA KARDEMİR YÖNETİM KURULU’NA GİRMEK DÖNEMİ GEÇTİ.HİSSE SENEDİ ALSINLAR…”
Dün yine yazdık,KARDEMİR Yönetiminde çok etkin bir isim ile sohbet ederken YARGI SÜRECİNİ sorduk,o süreci konuştuk,kendisi Yargının en iyi kararı vereceğine inandığını,beklemek gerektiğini anlattı.
“BİZİM YANLIŞ,YARGIYA AYKIRI BİR İŞİMİZ YOK..” gibi yaklaşımlar getirdi ve bu nedenle de sabırla,sükunetle Yargı sürecinin bitmesini beklediklerine işaret etti.
Bu arada da “KARDEMİR’İN İLK KURULUŞ YILLARINDA,ANONİM ŞİRKETLERİN İŞLEYİŞ TARZININ PEK BİLİNMEDİĞİ VE HİSSE SENETLERİNİN BORSAYA KOTE ETTİRİLİP ALINIR/SATILIR HALE GELMEDİĞİ SÜREÇTE,YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİNE GİREN/ÇIKAN İSİMLER OLMUŞ..” dedi.
Sonra da “BU İNSANLARIN ELLERİNDE HİSSE SENEDİ VAR MI/YOK MU BAKILMAMIŞ.HİSSE SENEDİ OLMAYAN İSİMLER BİLE KARDEMİR YÖNETİMİNE ALINMIŞLAR.ŞİMDİ DURUM DEĞİŞTİ,HİSSE SENEDİ OLMAYAN YÖNETİME GİREMEZ..” dedi.
“BEDAVA YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ OLMAZ..” dedi.
Sözü MAHKEMELER SÜRECİNE getirdi ve “AÇILAN MAHKEMELERİ KAYBETSEK,ELİMİZDE Kİ HİSSE SENETLERİNİ ALACAK DEĞİLLER YA.HİSSE SENETLERİ BİZDE KALACAK,O ZAMAN KARDEMİR YÖNETİM KURULU’NA BEN GİRMEM DE,BENİM YERİME MESELA SENİN GİRMENE OY VERİRİM,SEN GİRERSİN..” yolunda örnekleme yaptı.
Buradan da “BU ARKADAŞLARIN MALİ DURUMLARI ALLAH ZİYADE ETSİN ÇOK İYİ.YETERİNCE HİSSE SENEDİ ALSINLAR GELİP YÖNETİM KURULU’NA GİRSİNLER.SEKTÖRÜ BİLEN İNSANLAR.BİZDE KARDEMİR ADINA BİLGİLERİNDEN,DENEYİMLERİNDEN YARARLANIRIZ..” noktasına getirdi sözlerini.
Böyle bir gelişme olabilir mi..?
Elbet bilmek hayli zor..

AK PARTİ BUGÜN “MÜLAKAT YAPIYOR..” VE SON 5 İSİM ARASINA KALACAKLAR İÇİN ÖNEMLİ BİR VİRAJ GEÇİLECEK
AK Parti Milletvekili Aday/Adayları arasında bugün MÜLAKAT YOKLAMASI yapılacak ve Parti için ADAY BELİRLEME sürecinden geçecek 11 Aday/Adayı bugün KOMİSYON KARŞISINA çıkacak.
BU SON 5 İSİM ARASINA KALMAK İÇİN ÖNEMLİ BİR VİRAJ.
Diğer İllerden gelen bilgilere göre,bugün Aday/Adaylarına “SİZ LİSTEDE YER ALSANIZ,İKİNCİ İSİM OLARAK KİMİ İSTEDİNİZ..” gibi sorular soruluyormuş.
Veya “SİZ LİSTEDE YER ALMASANIZ.KİMLERİ LİSTEDİ MİLLETVEKİLİ ADAYI OLARAK GÖRMEK İSTERDİNİZ..” gibi sorular soruluyormuş..
Sizce bu sorular enteresan değil mi..?
Peki bizde okurlarımıza bir soralım..
AK Parti içinde HANGİ İSİMLER SON 5 İÇİNDE YER ALIR..?
BU SON 5 İSİM,daha sonra Başbakanın Başkanlık edeceği ÜST KOMİSYONA Sayın OSMAN KAHVECİ,Sayın CUMHUR ÜNAL ve Sayın ÖMER AYAR’IN DA katılımı ile 8 isim haline gelecekler ve oradan LİSTE BİRİNCİSİ ile LİSTE İKİNCİSİ isimler çıkacak..
SON 5 İSİM ARASINA KİMLER KALABİLİR SİZCE..?
Ne dersiniz..?

MÜSİAD GENEL KURULU ÖNCESİNDE,KARABÜK’ÜN ÖNDE GELEN İSİMLERİNDEN SAYIN REMZİ ÖZÇELİK İLE SOHBET..
MÜSİAD İlk Genel Kurulu’nu geçtiğimiz cumartesi günü yaptı Genel Kurul öncesinde Karabük’ün önde gelen Sanayici ve Cemiyetçilerinden Sayın REMZİ ÖZÇELİK ile uzunca bir süre sohbet ettik.
Sayın REMZİ ÖZÇELİK Eflanilidir ve aynı Mahallenin insanlarıyız,biraz incelerseniz hısımlığımız/akrabalığımız da vardır,uzunca bir süre sohbet ettik.
Bilindiği gibi Sayın REMZİ ÖZÇELİK,AK Parti’nin ilk kuruluş yıllarında,çeşitli kademelerde görev almış bir isimdir,sözünü sakınmayan ve doğru bildiğini hiç eğip/bükmeden söyleyen bir isim olarak bilinir.
O BAĞLAMDA KONUŞTUK.
Kuruluş aşamalarında,daha sonra ki aşamalarda birlikte görev yaptığı insanlar hakkında sohbet ettik,bir dizi değerlendirmelerde bulundu Sayın REMZİ ÖZÇELİK.
Şimdi ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE yeni tesis yapıyorlar.
O konularda sohbet ettik..
Sevgili REMZİ ÖZÇELİK kardeşim gerçekten bilgili,donanımlı ve özellikle AK Parti içinde ki ekipleri/grupları/insanları çok iyi tanıyan,o insanlarla birlikte çalışmış bir isim.
Çok sevimli/keyifli/derin bir sohbetimiz oldu

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te silah kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 2 kişi tutuklandı

Yayın: 09.05.2024 22:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te ruhsatsız tabancalar ve av tüfeklerinin ele geçirildiği operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 2’si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde silah ve mühimmat kaçakçılığı olaylarının önlenmesine yönelik çalışmalarını sürdürdü.

İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Yenice İlçe Emniyet Amirliği koordinesinde yürütülen çalışmalar sonucunda, il merkezi ve Yenice ilçesinde önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Aramalarda 6 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız av tüfeği, 517 tabanca mermisi, 142 av tüfeği fişeği ve 55 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Aranması olan bir kişinin de yakalandığı operasyonda, gözaltına alınan 6 şüpheliden, silah ticareti yaptıkları tespit edilen M.K. ve I.A. tutuklandı.

Diğer şüpheliler M.S, Y.E, M.E. ve B.S. emniyetteki işlemlerinin ardından salıverildi.