Her Telden (12 Ocak 2022)

Her Telden (12 Ocak 2022)

Yayın: 11.01.2022 19:09 |Güncelleme: 12.01.2022 07:33
Paylaş:
A+ A-

SAFRANBOLU’DA GECE YARISI DAĞITILAN “KORSAN BİLDİRİ..” İÇİN HENÜZ YAKALANAN OLMADI,BU GERGİNLİK TÜM KENTE ZARAR VERECEK
Son birkaç haftadır SAFRANBOLU enteresan olaylar yaşıyor,aslında bu gelişmeleri daha da gerilere,TOKATLI MEZARLIĞINDA yaşanan Vandallığa kadar götürmek de mümkün..
O VANDALLIK,HALKIN TEPKİSİ İLE ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU.
TOKATLI KÖYÜ sakinleri tepki gösterdi,olay çözüme kavuştu..
PEKİ SON GELİŞME DE HALKIN BİR TEPKİSİ VAR MI..?
Sanki Belediye Başkanı Sayın ELİF KÖSE hedef alınmış gibi bir hava içerisinde KORSAN BİLDİRİ dağıtılıyor ve yine sanki “NE DURUYORSUNUZ SİZDE BİZİM YAPTIĞIMIZI YAPIN GECE YARILARI BİZİM ALEYHİMİZE BİRŞEYLER YAPIN,ÇATIŞMA ÇIKSIN..” anlayışı gibi bir anlayış sergileniyor..
Eğer öyle bir şey olsa,yine sanki emellerine nail olacaklar..
Ortalık tamamen karışacak,gerçek hedef olan SAFRANBOLU TİCARİ HAYATI,SOSYAL HAYATI darbe yiyecek,zarar görecek,SAFRANBOLU ZARAR GÖRECEK,zarar görecek insan,Sayın ELİF KÖSE değil elbet.
Bakın böyle somut bir gerçeği TİCARET ODASI,ESNAF ODALARI,SİVİL İRADE görmeli,teşhis etmeli ve “BU TÜR YAKLAŞIMLARA,KESİNLİKLE ve EN SERT BİÇİMDE KARŞI DURMALI..”,bir anlam da TOKATLI KÖYÜ sakinlerinin yaptığını yapmalı.
Bize göre asıl hedef, SAFRANBOLU HUZURUNU,RAHATINI bozmak..

CHP KARABÜK İL BAŞKANI Sayın ABDULLAH ÇAKIR “KORSAN BİLDİRİ OLAYININ PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ.PARTİ HUKUKÇULARI GELECEKLER..”
CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR ile 10 Ocak Gazeteciler kutlaması nedeni ile bir görüşmemiz oldu ve “SAFRANBOLU’DA YAŞANAN KORSAN BİLDİRİ OLAYININ PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ..” anlamında bilgiler verdi.
Bunu yapanların en kısa süre içerisinde yakalanmasını istedi.
“CHP GENEL MERKEZİ,BU KONU İLE İLGİLİ HUKUKÇULARINI SAFRANBOLU’YA YIĞACAK..” anlamında da ifadeler kullandı ve “SAFRANBOLU’DA HUZURU,RAHATI BOZMAK İSTEYENLER MUTLAKA YAKALANMALI..” dedi.
CHP İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR olayın Sayın ELİF KÖSE’NİN üzerine yoğunlaştırılmasına çalışıldığını söylüyor ve buradan yola çıkarak da “ESAS HEDEF SAFRANBOLU’NUN HUZURUNU,RAHATINI,İNSANLAR ARASINDA Kİ DOSTLUĞU,YAKINLIĞI BOZMAK,KUTUPLAŞMA YARATMAK..” görüşünde.
BU GÖRÜŞLERE HAKSIZ DEMEK MÜMKÜN MÜ..?
CHP ve İYİ Parti Yönetimleri,aynı zaman da “SAFRANBOLU SİVİL TEŞKİLATLARINA DA İŞ DÜŞTÜĞÜNÜ ve BU OLAYI,FAİLLERİNİN YAKALANMAYIŞINI KINAMALARI GEREKTİĞİNE..” satır aralarında gönderme yapıyorlar..
Faillerin yakalanmayışı BİRİLERİNE CESARET VERİR Mİ dersiniz..?
Bu cesaretle yeni provokasyonlar olur mu..?

TÜRK-İŞ KONFEDERASYONU’NA BAĞLI BELEDİYE-İŞ SENDİKASI’NA KARŞI,HAK-İŞ KONFEDERASYONU’NA BAĞLI HİZMET-İŞ BÜROSUNU AÇTI…
Biliyorsunuz TÜRK-İŞ Konfederasyonu’na bağlık BELEDİYE-İŞ KARABÜK ŞUBESİ’NE bağlı 1600 civarında işçi var ve bunlar geniş bir coğrafya da bulunan BİRÇOK BELEDİYE DE çalışan işçiler.
Şimdi HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı HİZMET-İŞ Sendikası bu işçileri KENDİ SENDİKALARINA davet ediyorlar ve böyle bir SENDİKAL MÜCADELE için FEVZİ FIRAT Caddesi üzerin de ŞUBE LOKALİNİ TUTMUŞLAR..
Sayın DURMUŞ YALÇIN’IN Fevzi Fırat Caddesi üzerinde bulunan BEYAZ BİNANIN en üst katında HİZMET-İŞ Sendikası binası tutulmuş ve belli ki Sayın DURMUŞ YALÇIN’DA kendilerine anlayış göstermiş veya gösteriyor..
Peki bu SENDİKAL MÜCEDELE BAŞARILI OLUR MU..?
Şu ana kadar,büyük bir geçiş olmadığına işaret edenler var..
Ayrıca BELEDİYE ÇALIŞANLARI,anladığımız,gördüğümüz kadarı ile SÖZLEŞMESİZ KALMAKTAN DA ciddi biçimde korkuyorlar ve bilindiği gibi 7.AY İÇERİSİNDE SÖZLEŞMELERİ var..
Özetlersek şayet..
HİZMET-İŞ SENDİKASI ŞUBE BİNASINI TUTMUŞ..
Çalışmalarını sürdürüyor..

KARABÜK’ÜN EN ÇOK ÜYE SAHİBİ OLAN ESNAF/SANATKAR ODASI,SEÇİMİNİ Sayın NURETTİN TÜMEN KAZANDI ve SİYASET ETKİLİ OLDU MU..?
Karabük’te en fazla esnaf ve sanatkarın üye olduğu ESNAF ve SANATKAR Odası’nın geçtiğimiz cumartesi günü yapılan Kongresi’nde Sayın NURETTİN TÜMEN yeniden Seçimi kazandı.
Bu cümleden olmak üzere,Sayın NURETTİN TÜMEN’İN rakibi olan Sayın ALİ RIZA GÖKÇEKLİ’NİN aldığı oyu da küçümsememek gerek,Sayın GÖKÇEKLİ çok müthiş bir çalışma yapmıştı ve karşılığında da mükemmel bir oy aldı..
Şimdi ODA ÇEVRESİNDE bu Seçimin analizi yapılıyor ve dikkat ediyoruz “SİYASET HAYLİ ETKİLİ OLDU,SEÇİM SONUCUNUN BELİRLENMESİNDE SİYASETİN ÖNEMLİ ROLÜ OLDU..” diyen geniş bir çevre var.
Hatta mücadeleyi CUMHUR İttifakı,MİLLET İttifakı’na bile taşımaya gayret eden çevreler var,neyse,sonuçta Sayın NURETTİN TÜMEN seçimi kazandı,kimlerle mi kazandı..
Yönetimin de YILDIRAY YILDIRIM,NİYAZİ CEYLAN,AHMET OKAN KİRMAN,OKTAY SERT,HASAN YAMAN,YUNUS ÇELEN,ERDOĞAN YİRMİBEŞ ,NURETTİN AKÇAALAN isimlerinin çabalarını,gayretlerini de göz ardı etmemek gerek.
İşin başında olan her zaman avantajlı oluyor,görüşü de var elbet.

2022 YILI,ÖRNEĞİN KARABÜK’E NELER GETİREBİLİR,5000 EVLERE HASTANE,KARDEMİR KAVŞAĞI,ARAÇ ÇAYI,ŞİRİNEVLER’E 150 YATAK GİBİ..!!
2022 Yılı Karabük’e neler getirebilir sizce,bu yönde bir düşünceniz var mı,örneğin 5000 EVLERE Hastane yapılır,BAYIR MAHALLE Diş Hekimliği Fakültesi açılabilir mi veya KARDEMİR KAVŞAK PROJESİ biter mi,olmadı ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMESİNE başlanabilir mi..?
KARABÜK’ÜN HİZMETE ÇOK İHTİYACI VAR DEĞİL Mİ..?
Bunlar maddi ihtiyaçlar,bir de sanat gibi,spor gibi,kültürel çalışmalar gibi manevi ihtiyaçlar var ki,Karabük insanı o ihtiyaçlarını artık tamamen unuttu gibi,öyle değil mi..?
Sahi YENİŞEHİR MAHALLESİ ele alınır mı,elden geçirilir mi..?
Yine örneğin MİLLET BAHÇESİ yapımına başlanır mı..?
KENTSEL DÖNÜŞÜMLERİ sormuyoruz bile,nasılsa OLMAYACAK YA..!!

MHP DÜZCE MİLLETVEKİLİ ve İÇİŞLERİ KOMİSYON ÜYESİ Sayın ÜMİT YILMAZ, KASTAMONU, BARTIN, BOLU, ZONGULDAK İLLERİNİN DE DERTLERİ
Biliyorsunuz MHP’NİN Karabük,Bartın,Zonguldak,Kastamonu’da Milletvekili yok,bu mana da MHP DÜZCE Milletvekili Eczacı Sayın ÜMİT YILMAZ aynı zaman da bu İllerin sorunları,dertleri ile de ilgileniyor.
KENDİSİNE İLETİLEN SORUNLARI ÇÖZMEYE GAYRET EDİYOR.
Bu mana da iş yükü hayli fazla Sayın ÜMİT YILMAZ’IN.
Sayın ÜMİT YILMAZ aynı zamanda İÇİŞLERİ KOMİSYONU Üyesi,bu manada da TBMM Çalışmalarını da aksatmıyor,Bölge açısından örneğin çok önemli bir ürün olan FINDIĞIN MARKA haline getirilmesi amacı ile geniş bir çalışması olduğu biliniyor.
Öyle sanıyoruz ki MHP Karabük Teşkilatları ile de çok/çok yakından ilgileniyor Sayın ÜMİT YILMAZ ve bir dizi sorunların çözümünde yardımcı olmaya gayret ediyor,sorunlarını çözüyor.
Bakın TÜRK FINDIĞININ MARKALAŞMASI hayli önemli bir konu ve Sayın ÜMİT YILMAZ bu yönde yaptığı ciddi bir çalışmayı TİCARET BAKANLIĞI kanalı ile hayata geçirmeye çalışıyor.
KARADENİZ BÖLGESİ’NİN EN ÖNEMLİ ÜRETİM KAYNAĞI FINDIK.
Düzce İlinde de hayli yaygın bir fındık üretimi vardır..
Çok önemli bir İHRACAT KAYNAĞI aynı zamanda..
Sayın ÜMİT YILMAZ,MHP Açısından Bölgenin çok önemli bir ismi.

23 kişi görüş bildirdi

  1. ÇAKIR

    EVET AHMET ABİ YAZINIZDA SIRALADIĞINIZ HİZMETLERİN HİÇ BİRİ 2022 YILINDA DA MAALESEF YAPILAMAYACAK,OLSA OLSA BİRİNİN YAPIMINA BAŞLANABİLİR,YANİ TEMELİ ŞAŞAALI TÖRENLE ATILIR DA İNŞAAT YAPIM AŞAMASI YILLAR SÜRER BİR TÜRLÜ BİTMEZ BEŞBİNEVLERDE Kİ HASTANE İNŞAATI GİBİ,İHALESİ YAPILDIĞI HALDE BİR TÜRLÜ İNŞAAT BAŞLAYAMADI,KARABÜKÜN SORUNLARI BİTMEDİĞİ GİBİ YENİLERİ EKLENİYOR. ŞİMDİ BURADAN TEK TEK YAZMAYA GEREK YOK,ANCAK KARABÜK BELEDİYESİ ZATEN KIŞ UYKUSUNDA,HİÇ BİR HİZMET ÜRTEMEDİĞİ GİBİ,NE BİR SPORTİF FAALİYET NE BİR SOSYAL,SANATSAL FAALİYETLERE KATKIDA BULUNUYOR.KARABÜK SANATSAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER ANLAMINDA EN KISIR DÖNEMİNİ YAŞIYOR.2022 YILINA GİRDİĞİMİZ ŞU GÜNLERDE DE HİZMETLERDE OLUMLU BİR GELİŞME OLACAĞI GÖRÜNMÜYOR.KARABÜK HALKIDA BUNLARI UNUTMAMALI BİR YERLERE NOT ETMELİDİR.

  2. Anonim

    Ahmet abi sayın ÜMİT YILMAZ Rafet başkanın yaptigi ADALETSİZLİKLE DE ilgileniyorum?

    Hani Rafet başkan kendi yaptığı sınavı kazanan insanları MAĞDUR edip sınavı kazanmayan adamları işe başlattı ya!!!

    Heralde bununla da ilgilenir…

  3. Bunu anlamayacak ne var

    Kendileri dağıtıp mağduru oynuyor olamazlar mı? Suç duyurusunda bile bulunmadılar belkide. Yoksaki kaç gündür bulunmama ihtimali var mı. Uzadıkça mağdurluk artıyor.

  4. Proje

    Ne kavşak ne hastane ne araç çayı ne ilave yatak projesi hiç biri seçime 6 kalmadan temel atılmaz başlamaz bence. Yıllardir gördüğümüz karabükte genel ve yerel yönetim taktiği bu.

  5. onemli degil

    Sayın golbek sizden çağ çelik ve ozcelik iş sendikası ile işten çıkarmalar ile ilgili yorum Bekliyoruz. Bu durumu es geçemezsiniz. Bugünkü yazınız kısa olmuş.. Yer verebilirdiniz…

  6. bilen

    Kamil ağası ile ilgili hiç yorum yapar mı gölbet abimiz.

  7. Ülkücü

    Ümit Yılmaz mutlaka müdürün SINAV KAZANMAYAN OĞLUNUN Sayistayin suç saydığı ÜÇLÜ SATİN ALMA KOMİSYONUNDA GOREVLENDİRİLECEĞİ bir personel alımı ile ilgilenir. Ve SINAV KAZANDIKLARI HALDE MAĞDUR EDİLEN 28 KİŞİYİ RAFET BAŞKANA ve Cenk Başkana sorar. Zaten, Cenk başkanın belediye başkan adayı olacağı söyleniyor. Bu ayipla seçmenin karşısına nasıl çıkacak? Ben adayim dediği ilk toplantıda partide sorarım mesela.

    Hele ki HAK diyen, HUKUK diyen, ADALET diyen, tekrar gururla yuvaya dönen Şahin Başkan muhakkak bu konuyu konuşur.

    Ülkuculük ülkücü olmak bunu gerektirir. Cenk başkan, Şahin başkan, Rafet başkan bizi yanıltmayinnnn

  8. enerji

    bunu anlamayacak ne var değil mi,bak hemen anlamış arkadaş.Bu yaşta bu zeka,sen harcanıyorsun bu sayfalarda.

  9. Halkın sesi

    Yurt genelinde millet itifakı Belediye Başkanlarına,CHP’li belediye kere Safranbolu da yapılıyor.safranbolunun rantının daha agızlarında duruyor demeki bunlar bunu yapıyor malesef.chp gücünü Kuvvayi Milliyeden Gelmektedir Gazi Mustafa Kemal Atatürk ten geliyor CHP’de hiç bir Zaman vatan Hain çıkmaz çıkmamıştır.Haburda, çadır mahkeme Keri kurarken , andımızı TC yi kaldırırken bunu Safranbolu da bildiri dagıtanlar neredeydi..Niçin yakalanmıyor?? Niye!!

  10. radar

    Ahmet abi Çağ çeliğin önü kaynıyor senden tık yok

  11. Karabük karabük

    Karabukteki liyakatsızlık ayyukaya cıktı. Haksız yere işe almalar. Sınavı kazanıp ise alınmayan garibanlar . MHP il başkanı cenk gedikoğlu nun duyarsızlığı. Sahih karataşın boş söylevleri (hak hukuk adaletten bahsedip sessiz kalması) ondan sonra karabük niye böyle. Allak kimseyi doğruluktan hak hukuk adaletten ayırmasın.

  12. BOZUK RADAR

    ÇAĞ ÇELİĞİN ÖNÜNÜ YAZIYOLAR İŞTE ONUDA ORALARDAN OKUYUVER YA.BEN OLSAM İNADINA YAZMAM DEĞİNMEM.ADAM ÖZÇELİK-İŞİN BÜYÜDÜYÜNÜ YAZIYOR HUZURDAN SÖZ EDİYOR SİZLERDE KARIŞIKLIKTAN EYLEMDEN BAHSEDİYOSUNUZ VALLAHİ BİLLAHİ BEN OLSAM BENDE YAZMAM BE.RUHUNUZ KARIŞIK SİZLERİN

  13. Safranbolu Oyları

    Safranbolu’da yerel seçimlerde oy dağılımı nasıldı iki parti birleşik tek aday olsaydı ne olurdu… Ah bu işler ince.. işler… Formul işler..Demokrasi memokrasi işleri hikaye..

  14. Ülkücü

    Cenk başkan Rafet başkan milletvekili olduktan sonra belediye başkan adayı olduğunda insanlara ne cevap verecek acaba? Bırakın kendi adaylığını herhangi bir adayla gezerken bile bu halk bu HAKSIZLIĞIN hesabını mutlaka soracaktır.
    Karabük halkini bu kadar aptal yerine koymasinlar

  15. KARDEMİR Mühendisleri!!!

    KARDEMİR mühendisleri

    *Fabrikadan her yıl ortalama 10 mühendis ayrılıyor. Ayrılanların en az yarısı da karabüklü. Kişi memleketini, anasını babasını bırakıp büyükşehirlere gidiyor. Hiç düşünmez mi bunu yukarılar? Sebep nedir diye? Yazık cidden çok yazık…
    Hakkımızı helal etmiyoruz! Kime?
    *En düşük kademedeki işçiyle 5 yıllık mühendise aynı maaşı hak görenlere!
    *Fabrikanın zor yerlerinde çalışıp geceleri ve haftasonları sürekli arızalara gelen mühendislerle kolay bölümlerde memur gibi çalışan haftasonu tatil yapan mühendislerin maaşlarını aynı tutan zihniyete!

    Geçen gün mühendislere laf atan olmuş işçi Kardeş sizin açıkları yazarsak burada hiç iyi olmaz. Bazı mühendisler formenin yapması gerekenleri yapıyorsa bunda mühendisin suçu ne? Müdürü öyle istiyordur… Formeni ilgilenmediği için iş mühendise kalmıştır… Müdürü şu kronik arıza ile ilgili mühendislik çalışması yap sahaya çıkma gerekirse sana 6 ay süre dedi mi? yok! Ne dedi işçi motor degistiriyor sök tak yapıyor başında mühendis niye yok! Yahu adamın elinden anahtarı alıp civatayı ben mi sıkayım! başında dikilip beklemenin anlamı ne!? O iş için formen 16 14 kademe işçi var zaten?

    Neyse işçilerle bir derdimiz yok herkes ekmeğinin peşinde 12-12 çalışan hafta tatili çalışan işçi kardeşim 17-18 bin maaş almış çalışmış almış bunda gözümüz yok. Bizim derdimiz yahu mühendiste aylık 50-60-70 saat fazla çalışma yapıyor arızaya geliyor insan bari bunlara para verir ya hakkımız buna da helal değildir!

    İşverenin zihniyeti şudur kısımda başmühendis var mı var, formen var mı var he o zaman mühendis giderse gider maaşlar böyle isteyen kalır isteyen gider… Maalesef zihniyet budur 🙁

    Son olarakta şunu diyeyim genelleme yapmadım kimse yanlış anlamasın Yatan işçide var formende, mühendiste ancak aldığı her kuruşu hak eden işçide var, mühendise gerek kalmayacak gibi çalışan formende var ve başmühendisin yapması gereken işleri yapan mühendiste… Sorun bu dengesizlikleri adaletsizlikleri görüp aksiyon alabilecek cesaretli müdürün azlığı aslında sen ik ya GM ye böyle böyle bir durum var dedin mi? Vicdanın rahat mı?

    Buraya yazmanın bir çözüm olacağını sanmıyorum ama yazdık işte bi umut belki Alparslan Beyin kulağına gider ilk geldiklerinde maaşlarda bir iyileştirme olmuştu inşallah yine yapılır…

  16. Yeniceli

    2022 YILI DA CEK-CAKLARLA GEÇECEĞE BENZİYOR. YİNE SÖYLÜYORUM KARABÜK’ÜN HİÇ OLMAZSA ŞU TRAFİK SORUNUNU ÇÖZÜN YAHU.
    SAFRANBOLU’DAN GELİRKEN KUYRUKTA 10 DEFA DA KIRMIZI IŞIKTAN GEÇEBİLİYORUZ. GENELDE VE YERELDE HİÇBİR SORUN ÇÖZECEK MERCİ BULUNMUYOR MAALESEF. İNSANLARIN SIKINTI ÇEKMESİ HİÇ UMURLARINDA DEĞİL.

  17. Sıyrıl çık işin içinden

    Ülkücü arkadaş seçim gelince ben yaptım bilin bakalım niye yaptım der. Olayı kapatır. Şahin Karataş da yine adaletten haktan allah korkusundan yazıp durur. Cenk arkadaş da seçim zamanı ben olsaydım böyle yapmazdım der işin içinden sıyrılır. İste siyaset böyle birşey. Kim kime güvenecek bundan sonra….

  18. Doğrucu Davut

    2022 içerisinde karabükte gerçekleşmeyecek işleri yazıyorum: 1- karabükten mars gezegenine insanlı uzay gemisi gönderilmesi, 2-şehir girişindeki kavşak düzenlemesi, 3- beşbinevlere hastane yapılması

  19. Mühendis arkadaş

    Dediklerinin bazı yerine katılırım bazı yerine katılmam. 1 her mühendis kendini kanıtlayıp o piyasada daha iyi şartlarda iş bulursa hiç durmaz. Vay efendim ben KARABÜK ün çocuğuyum ben buralıyım diye buna bakmaz. Kendini daha verimli ve maaş durumu daha iyi kurum ve iş yerlerine gider. 2 maaş durumuna gelince sizler söylüyorsunuz mühendis durmuyor diye. Niye ??? Daha iyi şartlarda iş bulduğu için. Birde 4 işlem matematik bilmeyen mühendisler var. Üniversitenin bir kapısından girip mezun kapısından çıkan arkadaşlar var. Zaten kendini kanıtlayan proje hazırlayan çizen mühendisler her yerde aranır ve hakkınıda alır. İnşallah iyi şartlarda çalışır iyi maaşlar alırsınız.

  20. Adem Kar nerde

    MHP İl başkanı Adem Kar nerdede hep Cenk Gedikolu parti adına hareket ediyo Adem başkan ortalıkta yok hiç deyilse istifa etsinde bizde bilelim ya Rafet Başkanın en büyük hatası 3500 kişiye umut verip sonra sora sınavsız adamları işe alması Bunların hepside MHP Genel başkanına MHP genel merkezine mektuplarla bildiriliyor Adem bey bunu bilir

  21. Mühendis78

    O iş öyle olmuyor maalesef 🙁 daha iyi teklif geliyor. Maaşın 2 katından fazla olmalı ki cazibesi olsun teklifin. Tazminat vermiyor Kardemir düzenin burada taşınma masrafları… sonra diyorsun düzelir bir umut bekliyorsun. Ailen akrabaların burada sabret diyorsun. Ama yıllardır düzelmiyor… Yeni mühendis konusunda haklı eleştiriler olabilir ama sen işi öğrenen 4-5 yıllık mühendisi elinde tutmaya calismazsan hep yenilerle muhattap olacaksin zihniyet değişimi olmalı mutlaka çok yazık oluyor. He yeni olupta cengaver olanlarda var onlara da selam…

  22. Karim benzema

    Kardemir mühendisleri rumuzlu arkadaşım dediklerin cok doğru adaletsizliğin başı bu yatan/calisan ayrımı yapamayan ksm baş yöneticilerde. bazıları var formenın/muhendisin elinde oyuncak olmus.
    Yalan yalnis bilgilerle yönlendirilmeye alismslar. önceden müdürlük yapmış görevinden ayrilmis otoriter hak hukuk bilen müdürlerinden hic feyz almamışlar.

  23. Şahin karataş

    Belediyenin yaptığı imtihanı kazandığı halde işe başlatılmayan kişiler varmı diye sayın Rafet beye sordum,”Böyle bir durum söz konusu değil”dedi.Sayın Okan Küçük’de gazetesinde bu konuyu işlemiş ve “Ben ofisime gelin,elinizde ne bilgi ve belge varsa ben bunları haber yapar,sizlerin mağduriyeti varsa bunu dile getiririm” dediği halde bu çağrısına hiç kimse gelmemiş olduğunu köşesinde yazdı.Eğer mağdur olduğunu iddia eden arkadaşlar imtihanı kazanmışlarsa ellerinde “İmtihan kazandı belgesi olması gerek”bu konunun çözümünün yeri Karabük belediyesi ve muhatabıda sayın belediye başkanıdır,bu konuda Sayın Rafet Vergili’ye başvurulmuşmudur,görüşülmüşmüdür?belli değil,çözüm yeri belediye ve konuyu çözecek kşide sayın belediye başkanıdır.
    Şahin Karataş olarak kimsenin hakkını ve hukukunu çiğnemem,çiğnemedimde,dün Hak ve hukuk konusunda ne düşünüyorsam,neye inanıyorsam yine aynı şeyleri düşünüyor ve ona inanıyorum.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Barma Yaylası mavi yıldızlarla süslendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – İlkbaharın gelişiyle yeşilin binbir tonunu barındıran Doğu Karadeniz yaylaları, ziyaretçilerine güzel manzaralar sunuyor.

Trabzon'un Çaykara ve Köprübaşı ilçe sınırlarında bulunan ve Kasım 2019'da koruma altına alınan Barma Yaylası Turbalığı'nda her yıl nisanda “mavi zakkum” olarak da isimlendirilen “mavi yıldız” çiçeklerinin açmasıyla doğa adeta maviye bürünüyor.

Yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan ince uzun yapraklı mavi yıldız çiçeği, Uluslararası Bern Sözleşmesi gereği Türkiye'nin korumakla yükümlü olduğu bitkiler arasında yer alıyor.

Nisanın ilk haftasından itibaren açmaya başlayan çiçeği görmek ve fotoğraflamak isteyenler, sabahın erken saatlerinde yaylaya gelerek görüntülemeye çalışıyor.