Her Telden (13 Ocak 2022)

Her Telden (13 Ocak 2022)

Yayın: 12.01.2022 22:24
Paylaş:
A+ A-

2015 Lİ YILLARDAN BU YANA GÜNDEM DE OLAN İSMETPAŞA METAL İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ “2022 YILINDA YOL ALIR MI..?” ACEP
Karabük’ün 2015 li yıllardan bu yana gündeminde olan İSMETPAŞA ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ için,en büyük adım 2020 yılının son günlerin de atılmıştı.
KAMULAŞTIRMA ÖDENEKLERİ Aralık 2020 yılında çıktı,büyük bölüm Kamulaştırma yapıldı ve o süreci İSMETPAŞA OBS için bir MİLAD olarak yazmak gerek.
Şu an KAMULAŞTIRMALARDA yüzde 90 başarı yakalandı.
İsmetpaşa Organize Sanayi Bölge Müdürü Sayın EMİN DEMİR yetersiz personel ve yetersiz imkanlarla koşturup duruyor ve olayı belirli bir noktaya kadar taşımayı başardı.
Vali Sayın FUAT GÜREL,AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ ve AK Parti Milletvekilleri de,bu konuda destek veriyorlar,ellerinden gelen her çabayı gösteriyorlar doğrusu.
KAMULAŞTIRMASI yapılamayan yüzde 10 civarında bir alan kaldı,burada hak sahipleri ya bulunamıyorlar,ya verilen bedele itiraz ediyorlar veya “BEN SATMIYORUM,EKİP/BİÇECEĞİM..” diyorlar galiba.
Bunlar YASAL YOLLARDAN aşılacak elbet..
Peki 2022 yılında İSMETPAŞA OSB yol alır mı,yol alabilir mi..?

BİR ARALAR,CİDDİ/CİDDİ GÜNDEME GELEN ve ÜZERİNDE BELİRLİ ÇALIŞMALAR YAPILAN “YENİCE AĞAÇ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ..” KALDI .
Bir aralar üzerinde ciddi/ciddi çalışmalar yapılan ve belirli bir gündem yaratılan YENİCE AĞAÇ İŞLERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ,şu an hiç mi hiç,gündem de değil..!
ASLINDA BU BÖLGE AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ BİR YATIRIM OLACAK..
Karabük ORGANİZE SANAYİ BÖLGE Müdürlüğünde çok büyük başarılar gösteren ve adeta sıfırdan aldığı Karabük OSB’Yİ kısa süre içerisinde ayağa kaldıran Eski Müdür Sayın CANER ÖZCAN,haksız/hukuksuz biçimde işinden edilmişti.
HAKSIZ/HUKUKSUZ ve KIYMETİ BİLİNMEDEN iş akdi bitirilmişti..
Sayın CANER ÖZCAN,bu görevinden ayrıldıktan sonra TARSUS ORGANİZE SANAYİ Bölge Müdürü olarak işe başladı ve çok/çok kısa süre içinde BÜYÜK BAŞARILARA imza attı ,TARSUS OSB’Yİ YATIRIMA AÇACAK çalışmaları yaptı,YATIRIMCI GELİYOR oraya.
Aslında Karabük insanı olan Sayın CANER ÖZCAN bu işin başına getirilse,kendisi de böyle bir görevi kabul etse YENİCE AĞAÇ İŞLERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ne olun kısa süre içerisinde YATIRIMCIYA AÇILACAK düzeye gelir..
Sahi..! NE OLDU YENİCE AĞAÇ İŞLERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ..

YENİCE BELEDİYE BAŞKANI Sayın ZEKİ ÇAYLI,ÇIRA PAZARI ve IHLAMUR TERAS YATIRIMLARI İLE “ BU BÖLGENİN EN BAŞARILI İSMİ SAYILIYOR..”
YENİCE Belediye Başkanı Sayın ZEKİ ÇAYLI,mütevazi imkanlarla öylesine muhteşem işler başardı/başarıyor ki,gerçekten alkışlamak gerek ve bu bağlam da YENİCE TURİZMİNİ DE ayağa atağa kaldırıyor.
LÜTFEN BİR DÜŞÜNÜN..
YENİCE IHLAMUR TERAS YATIRIMI,şu BÖLGE DE,hiç var mı..?
ÇIRA PAZARI mesire alanı örneğin..
Sayın ZEKİ ÇAYLI,özellikle ve özellikle IHLAMUR TERAS Yatırımı ile müthiş bir işe imza attı,hem de YENİCE gibi mütevazi bir İLÇE BELEDİYE imkanları ile bu işi başardı..
Örnek olacak bir yatırım gerçekten..
Sayın ZEKİ ÇAYLI,örnek bir Belediye Başkanı olarak,bu Bölge insanının da,YENİCE insanının da haklı takdirini kazanmış durumda,müthiş işlere imza atıyor Sayın ZEKİ ÇAYLI..
ALKIŞLAMAMAK,TAKDİR ETMEMEK MÜMKÜN değil doğrusu..

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI BİR YANDAN,KARABÜK ŞUBE BAŞKANI BİR YANDAN “YENİ ÜYE KAZANIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR..”
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası,geçmiş yıllar da, ÜYE BAĞLAMINDA çok sıkıntılı süreçlerden geçti,bunlar yaşandı,bunlar biliniyor,ÖZÇELİK-İŞ Sendikası şu an ÜYE BAĞLAMINDA çok rahat ve sürekli büyüyor.
Geçtiğimiz günlerde yine yazdık Genel Başkan Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,çok ciddi,çok olumlu referansları olan,takdirini kazandığı bilinen Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I ziyaretlerinde,7500 yeni Üyenin yolunu açtı.
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN,biraz önce dediğimiz gibi takdir ettiği,üzerinde çok ciddi referansları olan ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ’NİN iki talebini de kırmayarak,telefonla anında çözüme kavuşturdu,diye biliyoruz..
7500 Yeni üye kazandı ÖZÇELİK-İŞ Sendikası
Öte yandan Karabük Şube Başkanı Sayın KENAN YILMAZ,yeni kazanımlar içerisinde,örneğin ÇAĞ-ÇELİK İşyeri işçileri Sendikalı oluyorlar,siz bakmayın bazı sıkıntılı durumlara,Sayın KAMİL GÜLEÇ olaya sıcak bakmasa böyle bir gelişme yaşanabilir miydi..?
Öte yandan,Sendika İSDEMİR’DE DE huzur içerisinde ve yapılan delege seçimlerinde Sayın BAYRAM ALTUN ile ekip arkadaşı,yol arkadaşı olarak bilinen,mevcut Şube Başkanı büyük başarı yakaladı..
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası her yönü ile çok huzurlu,çok rahat..
Bölücülük,hizipçilik,ayrışma hiçbir anlam da prim kazanmıyor.

SAFRANBOLU/YAZIKÖY BÖLGESİ’NDE BULUNAN SPOR TESİSLERİ/KOMPLEKSİ İŞLERLİK KAZANACAK MI ve KULÜPLER YASASI’NA HAZIRLIK …
Safranbolu/YAZIKÖY Bölgesinde bulunan ve elektrik enerjisi,yolu olmayan SPOR Tesisleri,SPOR kompleksi işlerlik kazandırılacak mı,sorunları çözümlenecek mi..?
İL GENÇLİK/SPOR Müdürü Sayın COŞKUN GÜVEN bir dizi çalışma yapıyor diye biliyoruz ve bu işin mutlaka çözümü gerek,hele/hele SPOR KULÜPLERİ Yasası çıkınca bu iş şart olacak,
YASA ÇIKINCA KARABÜK’TE BİR FUTBOL KULÜBÜ OLACAK..
KARDEMİR KARABÜKSPOR veya BİR BAŞKA FUTBOL KULÜBÜ OLACAK.
Yenişehir YAŞAR KAPTAN ÇEBİ Tesislerinin olduğu yer KBÜ ŞİRİNEVLER HASTANESİ 150 EK YATAK BİNASI İÇİN tahsis edileceğine göre,şimdiden böyle bir hazırlığa şiddetle ihtiyaç var elbet.
Sonra AH/TÜH/VAH-VAH dememek için şimdiden hazırlık gerek

ÜLKE ve BÖLGE İÇİN ÇOK YARARLI HİZMETLERE İMZA ATAN,KARDERFED GENEL BAŞKANI Sayın CEVDET AKAY’IN,YENİ GÜNDEMİ YENİCE İLÇESİ
Toplam 63 Yöresel Derneği bünyesinde barındıran TÜM SİVİL TOPLUMLAR KONFEDERASYONU Genel Başkanı Sıfatı ile düzenlediği YÖRESEL LEZZETLER etkinliği ile mükemmel bir başarıya imza atmıştı Sayın CEVDET AKAY.
Sayın CEVDET AKAY daha sonra da KARDERFED Genel Başkanı olarak da İstanbul YENİKAPI Alanında KARABÜK İL TANITIM GÜNLERİ toplantısı düzenleyerek,birlikte çalıştığı arkadaşları ile müthiş kalabalıkları o alanda toplamayı başarmış/başarmışlardı.
Sayın CEVDET AKAY bu Örgütlenmeler de geniş bir AKADEMİK KADRO ile çalışıyor,bu kadro da Profesörler,Doçentler,Üst Düzey Eğitim almış uzmanlar var diye biliyoruz.
Şimdi Sayın CEVDET AKAY’IN gündeminde YENİCE İLÇESİ’NİN TURİZM POTANSİYELLERİ VAR ve önümüzde ki süreç de YENİCE İLÇESİNİN doğal güzelliklerini,Doğal zenginliklerini,Turizm potansiyellerini ÜLKE GENELİNE tanıtacak bir etkinlik düzenleyecek sanıyoruz.
YENİCE IHLAMUR TERAS BUNUN İÇİN MÜKEMMEL BİR YER.
KONUKLAMA TESİSLERİ DE VAR..
Sayın CEVDET AKAY bu nokta da,birlikte çalıştığı AKADEMİK KADRO ile hazırlıklar yapıyor diye haberler alıyoruz,böyle bir etkinlik GENİŞ ÇAPLI BİR PANEL düzenleyerek mi olur,SEMİNERLER düzenleyerek mi olur,önümüzde ki süreç de ortaya çıkar..
KARDERFED Genel Başkanı Sayın CEVDET AKAY hazırlıklarını sürdürüyor..
Önümüzde ki süreç de YENİCE ÜLKE GÜNDEMİNE gelecektir..

TOPLAM 762 ÜYESİ BULUNAN,KARABÜK ŞOFÖRLER OTOMOBİLCİLER ODASI 22 OCAK GÜNÜ SEÇİMLERİNİ YAPACAK ve İKİ ADAY YARIŞIYOR..
Toplam 762 Üyesi bulunan KARABÜK ŞOFÖRLER OTOMOBİLCİLER Odası 22 Ocak günü SEÇİMİNİ yapacak ve Sayın SEYİT AHMET KARABACAK ile Sayın MİTHAT NAMAL Başkan Adayı olarak yarışacaklar..
Sayın SEYİT AHMET KARABACAK Oda eski Başkanı.
Milletvekili Adaylığı nedeni ile Başkanlığı bırakmıştı..
Şimdi,yine/yeniden BAŞKAN ADAYI olarak açıklamalar yaptı,ODA ÜYELERİ için çok ciddi projeler ürettiğini,bunları hayata geçirebilmek adına yine/yeniden aday olduğunu söyledi.
Sayın MİTHAT NAMAL bu yönde fazla bir açıklama yapmadı.
Yalnızca ADAYLIĞINI AÇIKLADI..
Yukarı da yazdık,ŞOFÖRLER/OTOMOBİLCİLER Odası’nın toplam 762 Üyesi var ve bunların tamamına yakınını Sayın SEYİT AHMET KARABACAK bire/bir tanıyordur.
ÜYEYİ TANIYAN SEÇİMLERDE AVANTAJLI OLUYOR,bu ODA SEÇİMLERİN DE ve gerek KARABÜK,gerekse SAFRANBOLU,ESNAF ve SANATKAR ODASI SEÇİMLERİN DE bu net biçimde görüldü..
ÖYLE OLMADI MI..?

BÖLGENİN SESİ GAZETESİ “HER TELDEN KÖŞESİ ve BU KÖŞEYE GELEN YORUMLARA DİKKAT..” BİZE GELEN ELEŞTİRİLERDEN DE YÜKSÜNMEDEN
BÖLGENİN SESİ gazetesi HER TELDEN KÖŞESİNE her gün birçok OKUR YORUMU geliyor ve iyi biliyoruz ki,BU YORUMLAR MUTLAKA MUHATABI tarafından bir şekilde okunuyor,MUHATABINA iletiliyor.
BİZİ ELEŞTİREN YORUMLAR DA GELİYOR ELBET.
Bunlardan da YÜKSÜNMÜYORUZ aynen yayınlıyoruz.
Örneğin son günlerde KARDEMİR MÜHENDİSLERİ,Karabük Belediyesi PERSONEL ALIM SINAVLARI hayli yorum alan konular,zaman/zaman bu duyarlılıklar da değişim gösteriyor.
YORUMLAR DA HUKUKİ SORUN çıkabilecek gibi ifadeler varsa,bunları yayınlamıyoruz,hukuki sorun çıkmayacak,eleştirel nitelikte ise bunları yayınlıyoruz elbet.
HELE/HELE KÜFÜR,HAKARET OLURSA EBEDİ YAYINLANMAZ.
Böyle yorumlar da geliyor elbet.
YORUM KÖŞEMİZ HALKIN SORUNLARINA,DERTLERİNE AÇIK HALE GELDİ..
Hemen hergün onlarca yorum geliyor..

35 kişi görüş bildirdi

  1. onemli degil

    Sayın golbek eğer çağ çelikte sayın güleç bu durumdan haberdar vede sıcak bakıyorsa neden 27 kişi işten çıkarıldı? . Gelen baskılar sonucu neden 22 kişi geri alındı.? Neden 5 kişi geri alınmadı? 12 sene önce birlikte hareket edenler bugün karşı karşıya geldiler. Fabrika yolunda çalışanlar slogan atıyor. Çadır kuracaz diyorlar. Düşmanımın bu duruma düsmesini istemem. Ama bu durum hiç hoş değil. Ben 12 sene önce zarar görenlerden biriyim. Ve her kim bu işte sorumluysa hakkımı helal etmiyorum.

  2. Aslan Amca

    Halkekmek kuyruklarini gorup, luks yasamina futursuzca devam edenler, sanmayinki sira Size gelmeyecek !

  3. Ekonomist

    Kilosu 25-35 den satilan bir kasa hamsi ya da istavrit bile, neredeyse uc gunde satilamaz duruma geldi, Herkes gidisatin farkinda mi !

  4. Gerçekler

    Kur korumali mevduat hesabini akledenler, kendilerini sahip olduklari makama getiren milyonlarca emekcinin maaslarini neden kur korumali yapmiyor.

  5. Karabuk

    Karabük merkezde otogalericiler sitesine vaskaniyor. Bir bakmışsın hemen dafranboludada başlamış.
    Kardeşim biraz dur karabukteki bitsin. Ve de safranboludakj yolun çok uzağında bir yerde kim görecek.kim gidecek
    Aba asıl problem. Safranbolyu hep kaeabukten çalarak büyütmeye çalışıyoruz çok yazık ..

  6. Karabük Belediyesimi

    3500-3500-3500 ayilesiyle birlikte 15 bin bunnarı imtihana sok içlerinden 6 kişi al gerisini sokaga sal imtihana girmeyenlerden seç beyen işe al Rafet efendi bunnarın hesabı mahşeremi kalır sanıyon sen hele bir seçim olsun görüşürüz işallah

  7. Haddeci Asıl emekçi

    Karabük’te Dç Sektöründe emekçi ateş karşısında, kızgın demir yanında, çalışandır. Kardemir falan hikaye asıl parayı onlar hak ediyor. 10.000 den aşağı almamalı gidin bakın bir gün yada size you tube da vidosu bağlantısını vereyim girin de bir izleyin
    https://www.youtube.com/watch?v=r_QYx4bDR_c
    Her yıl bir işçi can veriyor.
    Patronlar mesai koyuyor bir insan sınırları zorlanıyor diğer şirket geceleri çalışıyor çalışanlar 10 yıllar boyu gece çalışmış, dengeleri kaybolmuş
    Burada özelikle devlet sendikaya bizzat üye zorunluluğu getirmeli.
    Bu adamlar bir kamu işçisinin aldığı parayı alamıyor daha yani kamu işçisi de bedenle pek fazla çalışmaz istisnalar hariç
    O yüzden buradan iş adamlarına sesleniyorum, özelikle ateş karşısında ve kızgın demir yanında ağır işlerde olanlara verin abiii 10.000 ver Allah da size verir. Sosyal hayatlarında saygılı olun mesai bırakmayın haftada 1,5 , 2 gün tatilini yapsın dinlensin bu insanlar….

  8. Maaşlar kura...

    Maaşlar kura endeksli olsun inanın dolar, 2. tl kadar aniden düşer…
    Finans sisteminin oyun mekanizması orası ne diyorsunuz. Şirketleri bireyleri borçlandır düşük kur, düşük faiz oranlarından, sonra ödemler yaklaşınca yukarı algı, abidik kubidik olay senaryoları ile, çek kur faiz oranlarını… gelsin yapılandırmalar, tavizler faizler şirket batırmalar el koymalar…

  9. Kesintisiz yol :)

    Safranbolu dan Karabük merkeze arabasıyla gelen bir yorumcu 10 ışık var demiş ne zaman yapılacak yol demiş. Beklemek istemiyorsan Karabük Merkeze taşın… Ohhh ne güzel milletin kaynaklarını kendi değerli zamanlarınız için talep bulunulması demiii… Bi zahmet başka alternatifler değerlendiriverin madem bu kadar zamanınız değerli…

  10. Bu doğrumu Hakmı Adaletmi

    Sayın Ahmet Gölbek abim Karabük belediyesi sınav yapıyor. 3500 kişi içinden 34 kişi kazanıyor. Bunun 6 sını al 28 kişiyi bir umrtla beklet . Bir bak sınavı kazanamayan bir belediye müdürünün oğlunu ve gazeteci birinin oğlunu işe başlat . Peki bu sınavı kazanan 28 Karabük evladına yazık değilmi . Sayın Ahmet Gölbek abim bunun hak hukuk adalet allah korkusu nerede. Bunuda sen söyle. Varmı burada allah korkusu. Hak hukuk adalet.. Yada siz söyleyin ÜLKÜCÜ MİLLİYETÇİ kardeşim siz söyleyin. MHP il başkanı abim siz söyleyin burada hak hukuk adalet nerede.

  11. Halkın Sesi.

    Meyve veren agaç taslanır derler insanalar.bir dogrunun bir yanlısı olur derler ida ediliyor Safranbolu bldysine kaç kişi yeni iki seneden buyana alındı acaba birileri yalanmı söylüyor.algımı var net açıklama yok malesef,dayısı olan işe giriyormu.konusulan budyumlar böyle..Elif Köse halkın içinde diyoruz insanlarda diyorki dayısı olan işi görüyor diyorlar.üzülüyoruz

  12. Anonim

    Rafet başkan adil, akıllı adamdır. O hesabı görür ona göre davranır. Sınavı kazanan kalan 28 kişiyi de başlatır. Vekil adayı da olsa, belediyeye de aday olsa bu onun önüne çıkacak mutlaka

  13. Anonim

    karabukun değişmesi icin hava limani eskipazar organize yapay göl sosyal yaşam alanı tramvay karabükspor bunlar olursa karabuk değişir

  14. Durgun şehir

    Ahmet abi iyi kötü Karabük ortalamasında veya üzerinde maaş alan Kardemir kapsamdışı personelini saat 6:15 de servise bindirip 6 buçuk 7 de evine vardırıp yemek yemesi falan 7 buçuk 8. Bu insanlar çarşıya çıkacak fırsatı bulamıyorlarki çarşı esnafı canlansın. 5 te çıkacak düzenleme yapılması iyi olacak

  15. Anonim

    karabük te hic bir sey değişmez. sanki çok yasanilasi bir yer gibi bütün oda başkanı cemiyet başkanı sivil toplum orgutu yoneticileri ayni ihtiyar adamlar.. kimse mizmizlanmasin herkes hakettiği gibi yönetilir..

  16. Maaşlar kura rumuzlu Arkadaş

    Kurun düşmesi,kur korumalı mevduat hesabında vade sonundaki kazancından kayba yol açmıyor başta alacin faiz belli ama kurda vade sonunda alacagin faizden fazla bir yükseliş varsa onu alıyorsun, yani toplu sözleşme de ilk 6 ay %25 zam aldın diyelim o anki kur 13 TL temmuzda kur 16 oldu fark ne yüzde 25 ikinci 6 ay yüzde 25 zam alacan ama halka ne veriyorlar enflasyon zammı yani enflasyon zammın senin faiz oranın taban zammın olacak kurdaki artış maaşına ek zam olarak yansıyacak,Varmi bunu yapacak babayiğit hadi

  17. Akaryakıtcı

    Artarda gelen fiyat artışları ve enerji maliyetlerinin yükselmesiyle sektörün zor durumda kaldığını belirten akaryakıt istasyonları kar marjlarının artırılmasını istiyor. Kar marjı düşen sektör temsilcileri, ‘’Akaryakıta iki zam daha gelirse tüm Türkiye genelinde istasyonlar birer birer kapanmaya başlar’’ dedi.‘’Mazot 5 lirayken 1 lira kazanıyorduk, şimdi 14 lira oldu yine 1 lira kazanıyoruz. Kar oranı yüzde 20’den yüzde 9’a düştü. Buna karşın maliyetlerde korkunç bir artış var. Son dönemde elektriğe yüzde 200 zam geldi, personel maliyetleri yüzde 45-50 arttı, tüm girdilerde artış yaşanırken, bizim karlılık pul olmuş durumda. Akaryakıta iki zam daha gelirse tüm Türkiye genelinde istasyonlar birer birer kapanmaya başlar, vatandaş ve üreticiler benzin ve mazot bulmakta sıkıntı yaşar.”

  18. kaşif

    ismet paşa ihtisas organize sanayi bölgesinin yeri yanlış;dünyada en kıymetli olan ve çoğalmayan toprak hele bu toprak tarım arazisi ise kıymeti biçilemez.Satmıyacağım ekip biçeceğim diyen vatandaşı da tebrik ediyorum.Yolun üst tarafı tepe orman oraya kaydırılsa çok iyi olur.

  19. Ülkücü

    Halkın sesi rumuzlu kardeşim. Demişsinki : elif köse başkanda yandaş alıyor” yani haksızlık yapılsa ne olur. Siyasette böyle şeyler olur. Milliyetçi ve ülkücü biri olarak söylüyorum. Nerede bir haksızlık var ise allah görür. Elif haksızlık yaptı ise liyakatsızlık sınavsız işe aldı ise seçmen zamanı gelince hesabını sorar. Bu KARABÜK belediyesini haklı çıkarmaz. 28 sınavı kazanan var iken sınavı KAZANAMAYANI işe alirsan allah bunu sorar. Kulda zamanı gelince (sandıkta oy zamanı ) hesabını sorar.

  20. Karabükspor

    Yasar kaptan sahası ek ilave hastane olacakmış zaten karabükte futbol sahası yok birde yapılanları bozuyoruz böyle bir mantık olurmu ilave yapılsın ama baska çözümler bulunmalı o tesis karabüksporun oraya el koymak tesisi yukmak kolay çözüm iyi seyler yapın yeter artık yeter karabüke bir çivi cakın proje üretin bu sahalara zamanı gelince istiyacımız olacak

  21. Anonim

    Rafet Vergili Karabük belediye başkanı, Elif Köse Safranbolu belediye başkanı. Yani ikisi de partililerin değil halkın belediye başkanları.

    Elif Köse yaptı diye Rafet Vergili de mı yapmalı. Kim yaptıysa yanlış. Gördük Elif hanımın aldığı avukatın kendisine ne kadar zarar verdiğini. Demem o ki kim yapıyorsa YANLIŞTIR,ADALETSİZLİKTİR.

    Sen KENDİ YAPTİGİN SİNAVİ KAZANAN ADAMLAR UMUTLA BEKLERKEN SİNAVA GİRMEYE BİLE CESARET EDEMEYEN MÜDÜRÜN OGLUNU, GAZETECİNİN OGLUNU İŞE BAŞLAT.

    BEN DE NEDEN, NEYİN KARŞILIĞI derim. Hesabını da ÜLKÜCÜ olarak, halk olarak SANDİKTA SORARİM.

    Kusura bakma başkan ben senin peşinde koşan, ömrünü bu partiye vermiş adamım. Sen sadece kendine değil Ülkücü harekete ve partime de zarar veriyorsun. Ben yaptım oldu demekle bu işler OLMAZ….

  22. Karabükspor Sevdalısı

    Karabük Eğitim ve Araştırma Hastenesi ek inşaatı neden Yaşar Kaptan Sahası nın oraya yapılacak aklım mantık almıyor. Masraf yapmadan tadilatla İmam Hatim Lisesinin olduğu yer pekale olur. Her yerde İmam Hatip ortaokulu-lise var. Cevizkentin karşısında ki de İmam Hatip lisesi ortaokulu ve lise. Bundan 5-6 yıl önce yetkililerin hastaneden doğru o tarafa doğru parmağını uzatmış resimleri vardı. Aradan yıllar geçti halen daha bir çivi dahi çakılmadı. Her zaman diyorum Karabük Çevre İllerden yatırım olarak çok geride. Maalesef yerelde ve genelde çok gerideyiz. Şöyle bir şehir merkezinden etrafınıza bir bakın, her yer mezbelelik, gecekondu, estetikten yoksun. Çoğu illerde gecekondu bölgeleri modernize edilerek kentsel dönüşüm yapılmış, bizde arpa boyu ilerleme yok. Bir Soğuksu Mahallesinin içinden çıkamadık vesselam. Allah Sonumuzu Hayır eylesin.

  23. Sayın gölbek

    Ahmet bey KARDEMİR de çalışanların durumu hiç iyi değil her ay aidat aldığı çalışanlarına SENDİKA tarafından büyük yanlışlar yapılıyor Recep bey ve Kenan bey sendikanın kara lekeler olarak tarihe geçmiştir kendi destekcileride herşeyin farkına vardı midüsüründen mühendisine formeninden işcisine herkes pişman oldum eski ekip döneninde huzur vardı sağ duyu vardı eski dönemde bir çalışanın hesabı kesilmedi şimdikiler çalışanların çalıştıkları yeri değiştirmek için ellerinden geleni yapıyor savunmalar alınıyor yıllık izinlerinden vardiya listesine kadar kendilerine oy verenlere göre ayarlanıyor bu kadar gözleri kararmış işci artık başka SENDİKA istiyor Türk-İş veya diske bağlı ön görüşmeler yapılıyor inşallah bu koltuk sevdalısı işci düşmanı pisliklerden kurtuluşumuz olacak Recep Yunus beye göz dikmiş Kenan genel merkeze şubedekiler zaten ne olduklarını bilmeyen yok

  24. Kol gibi

    Elektrik faturaları geldi hissediyormusunuz, kazıkı

  25. Elektrik Faturası

    Enerjisa zamlı tarifeyi Aralık tarifesine yansıtmış.

  26. Şahin karataş

    Belediye’nin imtihanında “İmtihanı kazanıpta işe alınmayan kişiler varmı diye sayın Belediye başkanı Rafet beye sordum”Bana “Böyle bir durum söz konusu değil “dedi,bugün Ahmet ağabeyin bu köşesindeki bu konudaki yorumları okuyup takip ettiğim gibi,sayın Okan Küçük’ünde bu konudaki yazısını okudum,Sayın Okan Küçük söz konusu mağdur olarak tanımlanan kiçileri ofisine davet etmiş,hiç kimse gelmemiş,bu konuda eğer şayet birileri mağdursa,belirtildiği gibi haklarının yendiği iddia ediliyorsa bu husus basına ve kamuoyuna açıkca yazılır ve hak aranır,28 kişi imtihanı kazanmış ve işe başlatılmamış yazıları sürekli yazılıyor,bu 28 kişi eğer sayın Belediye başkanı veya MHP İl başkanı,İl başkan vekili ile görüşemiyorlarsa ben araya girip bu görüşmeyi sağlayabilirim.Anladığım kadarıyla açıkca kim mağdur,neden mağdur,imtihanı kazandıklarına dair ve imtihanı kazandıklarına dair ellerinde belge varmı o da ayrı bir konu,Hak,hukuk ve adalet anlayışım 7 yaşımda neyse,şimdide odur,kimseye bir haksızlık yaptığımıda zannetmiyorum.

  27. Zamına zam

    “Ekmeğini çalıyorlar, sonra sana ondan bir parça veriyorlar. Sonra da sana cömertliklerinden dolayı teşekkür etmeni emrediyorlar. Ne kadar da küstahlar.”

  28. Yönetim uyuma

    Kardemir yönetiminde 8-9 tane ak partili yönetici var hatta bakan yardımcısı var. Ama nasıl oluyorsa müdür başmühendis kademesine gelmiş kişiler sosyal medyalarından reisi eleştiren dalga geçen yorumlar yapmaktan çekinmiyorlar. Bu cesareti nasıl buluyorlar. Mütehait işçileri sosyal medya paylaşımlarından dolayı kardemire işe giremiyorlar bunlar aldıkları çuvalla parayla birde reise laf söylüyorlar.

  29. Elektrik çarptı

    Ahmet bey ben bir esnafım faturayı kesen arkadaş korkarak dükkanıma girdi yüz ifadesi değişikti ben güldüm faturayı korkarak uzattı bir baktım şimşekler çarptı beni 600 700 arası gelen fatura 1300 TL geldi. Bunda bir yanlışlık olmasın dedim. Yok abi dedi. Dedi abi herkes saldıracak gibi bana bakıyorlar dedi. Allahtan makineden çıkıyor makbuzda o yüzden kimse birşey demiyor. Durumlar vahim Ahmet bey.

  30. Halk

    Ey esnaf! nasıl elektrik faturalariniz nasıl memnusunuz işleriniz nasil

  31. Bilgi

    Sayın Şahin Karataş kardeşim. İlgin için teşekkür ediyorum. Bu sınavı 3500 kişi içinden 34 kişi kazandı. Kazanan 34 kişi KARABÜK basınında gazetelerinde ilân edildi. Bunu KARABÜK BELEDIYESI ilan etti. Bunu sayın gazetecilerden ( sayın Ahmet Gölbek) ve sınavı yapan birinden öğrenebilirsin. Eğer böyle bir şey yok diyorsa reis ya yanılıyor yada yanlış bilgi veriliyor. Bunu KARABÜK BELEDİYESİ yazı işleri müdürüne sorabilirsin. İlgin için şimdiden teşekkür ediyorum.

  32. Elektrik Enerjisi

    Elektrik enerjisi gökten bedava gelmiyor, Bunun dışında Doğalgaz sürekli miktarda üretilmiyor, petrol da bunlar hep kısıtlı kaynaklar petrol fosil yakıtı adı üstünde oluşumu milyon yıl daaa..
    Elektrik enerjisi bu zam nisan ayına kadar sonra bir kademe daha gelir artık devir bu..
    Her geçen gün alet ve robotik teknoloji geliştikçe değerinde artış ve kullanım yerleri de kısıtlanıyor kısıtlanacaktır… Sokak lambalarında sensörlüye çevirirler oradakini başka yere satarlar yakında…
    Tedbirini alacaksın güneş paneli koy, tüketen aletleri lambaları değiştir.
    Üretebilirsen yatırım yaparsan elektrik oluyor. Büyük oranda depolanamıyor da, en fazla işte otomobil bataryaları…
    Yok yaniiiii elektrik öle bol bir enerji değil…
    Değerlendikçe kullanımı da ayrışacak, birey ve toplumsal olarak da…
    150 kilowatt saat siyasilerin sosyal talebi asgari bir sınır işte bundan sonrası lüks 2022 bu ayrışmanın başlangıç yılıdır.

  33. Anonim

    Şahin bey merhaba,
    Rafet beyin yok öyle birşey dediği ve Karabük Belediyesi tarafından yayımlanan Rafet başkanın KENDİ AÇTIĞI SINAVI KAZANAN 34 KİŞİNİN LİSTESİ. Ayrıca belediye meclis üyesi olup bu olayları bilmemenize ne denir bilemedim.

    Adem Ersagun Ulupinar

    -Ayşe Demirtop

    – Begüm Bütünöz

    – Berat Pazar

    – Berat Muhammed Çetinkaya

    – Büşra Toylan

    – Eda Nur Kahriman

    – Edanur Atik

    – Ekrem Güney

    – Emine Bostanci

    – Emrah Beşevli

    – Enes Emre Akyıldız

    – Fatih Aksoy

    -Gökhan Oktay

    – Hatice Gündüz

    – Havva Demirörs

    -Hüseyin İnci

    – İlayda Dilmen

    – İpek Nur Sevdalı

    – İrem Sultan Coşkun

    – Mert Canayaz

    -Mualla Yüksel

    – Musa Bezirci

    – Mutlu Salih Zengin

    – Neptün Çakır Acarlı

    – Rıdvan Aykın

    – Samet Ertaş

    – Samet Altıparmak

    – Selin Dumlu

    – Sermin Ölmez

    – Sevda Örenli Şengel

    -Sena Nur Doğan

    – Sibel Ezgi Köroğlu -Zevnen Yilmaz

  34. Sınav mağduru

    İşte bu da, başkanın kendisine yakın gordugü ve torpille aldiklarının listesi,
    Ben de hâlâ bekleyen UMUT EDEN 28 MAĞDUR SEÇMENDEN BİRİYİM. Siz çok iyi bilirsiniz siyasette beş yıl çok kısa, bir saat çok uzundur. Ve paranın satın alamayacağı şeyler vardır. GÜVEN GİBİ, ADALET GİBİ, HAK GİBİ, HUKUK GİBİ EN ÖNEMLİSİ KUL HAKKI GİBİ!!!

    Evrak asıllarına Karabük Belediyesinden ulaşabilirsiniz. Hani RESMİ DAİRE YA. Kaybolmaz diye düşünüyorum. Saygılar

    KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

    Belediyemiz Personel A. $ bünyesinde, Arsiv Destek Bölümünde çalıştırılmak üzere alınacak 6 personel için yapılan mülakat sonuçlar

    -Mutlu Salih Zengin

    -Adem Ersagun Ulupinar

    -Emrah Beşevli

    -Sibel Ezgi Köroğlu

    -Samet Ertas

    -Selin Dumlu

    KARABUK BELEDIYESİ

  35. Anonim

    Sayın Gölbek, Rafet Başkana yakınlığı ile bilinen 100. Yıl pazar üzerinde bulunan 100. YIL AVM’de kiracı olan birinin yıllardır su faturası ödemediği hatta ABONEsinin bile yeni yapıldığı KiRA da ödemek istrmdiği KARABÜK BELEDİYE’SİNDE işçi ve emekçi personeli tartakladığı, emekçinin korkudan polise hastsneye gidemediği ile ilgi BİLGİ var mı ?

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Barma Yaylası mavi yıldızlarla süslendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – İlkbaharın gelişiyle yeşilin binbir tonunu barındıran Doğu Karadeniz yaylaları, ziyaretçilerine güzel manzaralar sunuyor.

Trabzon'un Çaykara ve Köprübaşı ilçe sınırlarında bulunan ve Kasım 2019'da koruma altına alınan Barma Yaylası Turbalığı'nda her yıl nisanda “mavi zakkum” olarak da isimlendirilen “mavi yıldız” çiçeklerinin açmasıyla doğa adeta maviye bürünüyor.

Yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan ince uzun yapraklı mavi yıldız çiçeği, Uluslararası Bern Sözleşmesi gereği Türkiye'nin korumakla yükümlü olduğu bitkiler arasında yer alıyor.

Nisanın ilk haftasından itibaren açmaya başlayan çiçeği görmek ve fotoğraflamak isteyenler, sabahın erken saatlerinde yaylaya gelerek görüntülemeye çalışıyor.