Her Telden (14 Ocak 2022)

Her Telden (14 Ocak 2022)

Yayın: 13.01.2022 22:38 |Güncelleme: 14.01.2022 08:04
Paylaş:
A+ A-

KARGAZ ŞİRKETİNE YAKIN KAYNAKLAR “YENİCE İLÇESİNE DOĞALGAZ EN YAKIN İHTİMAL 2025 YILINI BULUR..” GÖRÜŞÜNDE GİBİ BİR HAVA..
AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A ileterek çözüm istediği YENİCE İLÇEMİZE DOĞALGAZ için,galiba,biraz beklemek gerekecek.
ŞEBEKENİN DÖŞENMESİ ve bir dizi iş için beklemek gerekecek.
KARGAZ ŞİRKETİNE yakın kaynaklar “EN YAKIN İHTİMAL OLARAK 2025 YILINI İŞARET EDİYORLAR..” sanki,bu arada YENİCE BELEDİYESİ istenilen tüm belgeleri,haritaları KARGAZ Şirketi’ne vermiş bulunuyor..
YENİCE Belediye Başkanı Sayın ZEKİ ÇAYLI bu nokta da,Belediye olarak kendilerine düşen tüm işleri tamamlamış ve bundan sonrası KARGAZ Şirketi çalışmalarına kalmış görünüyor..
ŞEHİR BAŞTAN AŞAĞI KAZILACAK ELBET.
Bu nokta da ÇEKİLECEK BİR DİZİ SIKINTI VAR..
Kazılacak yerlerin,şebeke geçirilecek yerlerin TAMİRATI İÇİN Yenice Belediyesi ile KARGAZ ŞİRKETİ arasında bir protokol yapılacak,ancak,çok önemli sıkıntıların yaşanacağı kesin..
BİR ŞEHRİN BAŞTAN AŞAĞI KAZILMASI NE DEMEK DÜŞÜNÜN..
Galiba,bu iş için YENİCE sakinleri 2025 ve sonrasını bekleyecekler..!!

İŞE BAKIN..! YENİCE BELEDİYESİ,TOPLAM 190 BİN METREKARE CİVARINDA “ARSA ÜRETMİŞ..”,ANCAK,DSİ BURALARI SATTIRMIYOR,ELDE KALDI
Dün biz YENİCE AĞAÇ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ falan şeklinde bir yazı kaleme almıştık ya,YENİCE İlçesinden bazı dostlarla görüşme yaptık ve BU KONUDA EN KÜÇÜK BİR ÇALIŞMA OLMADIĞINA İşaret ettiler.
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ İÇİN ÇALIŞMA YOKMUŞ YANİ..
Bize bunları anlatan Dostlar “BIRAKIN OSB ÇALIŞMASINI BİR KENARA,YENİCE BELEDİYE BAŞKANI Sayın ZEKİ ÇAYLI,ÇOK ÖNEMLİ BİR İŞE İMZA ATTI..” diyerek yapılan ARSA ÜRETİMİNDEN söz ettiler..
YENİCE BELEDİYESİ 190 BİN METREKARE CİVARINDA ARSA ÜRETMİŞ.
Bu arsaları 5 bin metrekarelik parsellere bölmüş ve buralardan alıp YATIRIM YAPMAK İSTEYEN GİRİŞİMCİLERE,ne yazık ki DSİ Bölge ve Genel Müdürlüğü izin vermiyormuş.
BATI KARADENİZ BÖLGESİ’NDE SEL FELAKETİ OLDU YA..
DSİ Yetkilileri oradan yola çıkarak,ÜRETİLEN 190 BİN METREKARE ARAZİNİN kullanımına izin vermiyormuş ve bırakın izin vermeyi “ŞÖYLE BİR İŞİ İÇİN KULLANABİLİRSİNİZ..” gibi bir cevap da vermiyormuş galiba.
İŞE BAKIN SİZ,bize OSB derken,NERELERDEN/NE İŞLER ÇIKTI..!!

TBMM ESKİ BAŞKANLARINDAN Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN “KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE..” DİKKAT ÇEKEREK,OLAYIN BOYUTUNU GENİŞLETTİ
Bölgemizin yetiştirdiği,en önemli Siyaset insanı olarak bilinen,TBMM Eski Başkanlarından ve Y.İ.K Üyesi Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,Geçtiğimiz hafta yapılan AK Parti Danışma Kurulu Toplantısına katılarak bir konuşma yaptı.
Hatırlayanlar vardır,BÖLGENİN SESİ Gazetesi’nde biz sürekli ÇEVRE KİRLİLİĞİ,HAVA,SU,TOPRAK KİRLİLİĞİ ve bunların nedenleri üzerinde yazılar yazarak,olayı gündem de tutmaya gayret ederiz.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,böylesine insan yaşamını çok/çok yakından ilgilendiren,hayati bir konunun, boyutunu genişleten bir konuşma yapmış ve KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ üzerinde durmuş.
KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ,işte o ÇEVREYİ KİRLETEN etkenlerin yarattığı ve İNSAN ELİ ile ortaya çıkan/çıkartılan bir felaket,son dönem de PARİS İKLİM ANLAŞMALARI gündeme geldi.
ÇEVRE KİRLİLİĞİNİN ÖNÜNE GEÇİLMESİ HEDEFLENİYOR..
KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ nedeni ile kar yağmıyor,yağmur yağışları düzensiz,küresel bir ısınma yaşanıyor ve bu gibi birçok etken nedeni ile ZIRAİ ÜRÜNLERDE ciddi azalmalar yaşanıyor..
DÜNYA BUNU YAŞIYOR,ÜLKEMİZ BUNU YAŞIYOR..
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN böylesine hayati bir konuyu gündeme getirmekle,gerçekten,müthiş bir konuyu gözler önüne serdi,dileriz KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE yol açan,ÇEVRE TAHRİBATI YARATAN bütün etkenler bundan ders çıkartırlar..
ÇIKARTMALARI GEREKİR elbet..

BİR İNTERNET SİTESİ’NDEN “ MEHMET ALİ ŞAHİN’İ GERÇEKTE KİM ZEHİRLEDİ..?” ŞEKLİNDE Kİ HABERİN BAŞLIĞINI OKUYUNCA TELAŞIMIZ..!!
Karabük kaynaklı bir İnternet haberi,emin olun yüreğimizi hoplattı,haberin başlığı “MEHMET ALİ ŞAHİN’İ GERÇEKTE KİM ZEHİRLERİ..?” şeklinde.
Ve ;Siz böyle bir haber başlığı okuyunca yüreğiniz hoplamaz mı..?
Haberin devamını okuyunca,AK Parti DANIŞMA KURULU Toplantısı öncesi ve sonrasında yaşanan İBİ MUHABBETİ olduğunu anladık ve doğrusu DERİN BİR NEFES ALDIK.
O ne biçim bir başlık Allahaşkına..
“MEHMET ALİ ŞAHİN’İ GERÇEKTEN KİM ZEHİRLEDİ..?”
Allah Korusun,böyle bir şey yazılır mı,böyle bir başlık yazılır mı..?
Yüreğimizin hopladığı birkaç dakika,yanımıza kar mı kaldı yani..?

DÜN,AK PARTİ BASINDAN SORUMLU İL BAŞKAN YARDIMCISI Sayın ALİ ERORHAN İLE BİR SÜRE SOHBET ETTİK ,“YARIN SEÇİM OLSA HAZIRIZ.”
Dün sabah,yürüyüş yaparken soluk almak üzere,AK Parti Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sayın ALİ ERORHAN’IN İşyerine uğramıştık ve bir süre sohbet ettik.
AK Parti çalışmalarından söz etti “YARIN BİR SEÇİM OLSUN,SANDIK BAŞI GÖREVLİLERİMİZ,MÜŞAHİTLERİMİZ,MAHALLE BİRİMLERİMİZ İLE BU SEÇİMLERE HAZIRIZ..” anlamında bilgiler verdi,hepsini tespit etmişler..
SEÇİM KARARGAH MERKEZİ oluşturuluyormuş ve bilindiği gibi AK Parti Seçimlerini BU MERKEZ çekip/çeviriyor ve Parti Lokalinden bu işler yönetilmiyor,çok enteresan bir çalışma düzeni var bu manada.
Sayın ALİ ERORHAN Mahalle/Mahalle çalışma yaptıklarını anlatıyor..
Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ büyük deneyim sahibi bu işlerde

TBMM ESKİ BAŞKANLARINDAN Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN “KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ.” GETİRECEĞİ DÜZENSİZ YAĞIŞLAR ve AKTAŞ BARAJI
Biz zaman/zaman,geçmiş yıllarda KARABÜK GÜNDEMİNE giren,OVACIK YOLU üzerine yapılacağı,o zamanlar açıklanan AKTAŞ BARAJI olayını soruyoruz ve NE OLDU AKTAŞ BARAJI diyoruz.
Bunu iş olsun,fantezi olsun,güya Gazetecilik yapıyor desinler diye yazmıyor gündeme getirmiyoruz elbet,Gazetecilik bağlamında bizim refiklerimiz ile bir farklı yanımız olduğunu herkes söyler,kabul eder.
Bakın TBMM Eski Başkanlarından ve Bölgemizin Siyasi gururu Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN Geçtiğimiz günlerde KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ olayına değindi..
KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ beraberinde kuraklık,beraberinde düzensiz yağışlar,beraberinde TARIMSAL ÜRÜN azalması getiriyor ve DÜZENSİZ YAĞIŞLAR Bağlamında BİRÇOK YERDE YAŞANAN SEL FELAKETLERİNİ izliyor,okuyoruz.
İşte AKTAŞ BARAJI bu işe çare olacaktır,işte AKTAŞ BARAJI Bölgemiz de yaşanacak bir kuraklık da çare olacaktır,işte AKTAŞ BARAJI tarımsal ürün azalmasına çare olacaktır..
BU YARARLARINI UZATMAK ELBET Kİ ÇOK DAHA MÜMKÜN..
AKTAŞ BARAJI YATIRIMI uzun zamandır gündemden düştü/düşürüldü..
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN aktif Siyasetin içerisinde olduğu zamanlar,BU İŞE ÇOK CİDDİ İLGİ DUYMUŞ ve O Dönemin İlgili Bakanına kadar olayı iletmiş,konuşmuştu..
Sahi NE OLDU AKTAŞ BARAJI size göre..?

KARABÜK ESNAF ve SANATKAR ODASI SEÇİMLERİ,YAPILDI,Sayın NURETTİN TÜMEN SEÇİMİ KAZANDI,ANCAK,GALİBA ESKİ RAHATI OLMAYACAK
1606 Civarında üyesi olduğu belirtilen KARABÜK ESNAF ve SANATKAR ODASI Seçimleri geçtiğimiz günlerde yapıldı ve Sayın NURETTİN TÜMEN bu seçimleri de kazanarak görevine devam ediyor.
Ancak,ilk kez Başkan Adayı olarak seçime katılan ve doğrusunu isterseniz,KİMSENİN BEKLEMEDİĞİ KADAR OY ALAN,Sayın ALİ RIZA GÖKÇEKLİ bir açıklama ile geleceğe yönelik mesajını verdi Sayın NURETTİN TÜMEN’E.
“ NEFESİM ENSENİZDE OLACAK..” dedi.
“ESNAF OLMAYAN,ESNAF ODASI BAŞKANI..” dedi.
Bu arada ÇAKMA ÜYELER konusu da kulislerde konuşuluyor ve bu ÇAKMA ÜYELER çok eski zamanlardan bu yana konuşulurdu,çok Sevgili Kardeşim,Dostum Sayın GÜRBÜZ TÜÇEL bir ara bir niyet taşımış ve bu tür üyeleri de o bağlam da Mahkemeye vermişti.
Halen sonuç çıkmadı sanıyoruz.
ARADAN YILLAR GEÇTİ,BİR SONUÇ ÇIKMADI SANIYORUZ..
Sayın ALİ RIZA GÖKÇEKLİ mücadeleye devam diyor..
Özetle,Sayın NURETTİN TÜMEN eskisi kadar rahat olamayacak galiba..
Dileriz kazanan esnaf olur,sanatkar olur..

48 kişi görüş bildirdi

  1. Basından Sorumlu Arkadaş

    Seçime nasıl hazırsınız Sn Erorhan? Kardemirde sendikal süreçte adamlarınızı harcadılar. Bünyenizde görevli çalışan adamlarınızın haklarını koruyamadınız kademelerinden görevlerinden alındılar. İlçe başkanınızın gücü yetmedi hakkaniyeti sağlamaya. Kadrolarınızın biri başka baş biri başka baş olmuş. Muhalefet adamlarıyla işini götürüyor. Senin seçimde çalışacak adamlarının hevesi keyfi kalmamış bilesin

  2. Zamına zam

    Bizim Mutfak ürünlerine %15 ila %35 arası zam yapıldı.

  3. Şahin Karataş dönmüüüş

    Şahin Karataş dönmüüüüş hayırlı olsun uğurlu olsun Rafet beyin dizinin dibinde bakalım hanki göreve gelecek görecez Şahin Karataş ben Belediye meclisindende istifa ettim demedimi edicem demedimi MHP ye dönmüş herkes duysun Şahin Karadaş dönmüüüüş şindi vakit Şahine bi görev zamanıdır haydi bakalım.

  4. Emekli

    Şahin bey’e ne görev verilirse hakkıdır. Zamanında belediye başkanı adayı olmuştu MHP’den. Milletvekili adayı da İlhami YALMAZ bey idi.
    Parti Seçmeni İlhami Bey’i meclise gönderdi, ancak Şahin bey sanırım 4/1’i oyu alabildi. Belediye başkanlığına Doğru yol partisi adayı Enver TÜMEN seçilmişti. O zamanlar MHP seçmeni Şahin bey’e ne diyelim yanlış yaptı diyelim neyse. MHP Şahin beye borcunu, diyetini ödemek istiyor herhalde. Şahinbey e hayırlı olsun, Siyasette her zaman değişkenlik oluyur. Normal bu yani. Dün dediğini, bugün yapamıyorsun. Rahmetti Demirel’in bir lafı vardır. “Dün dündür, bugün bugündür” Onun için Şahin beyi eleştirmek doğru değil bence. Yok ki birbirimizden farkımız.

  5. Aynı Genel Başkanı gibi

    Aynı GENEL BAŞKANI GİBİ DÜN SÖV BUGÜN ÖV HAY BENİM SİYASİ TOSUNCUKLARIN HAY ÖMRÜNÜZ UZUN OLSUN EMİ.?

  6. Anonim

    Şahin bey merhaba,
    Rafet beyin yok öyle birşey dediği ve Karabük Belediyesi tarafından yayımlanan Rafet başkanın KENDİ AÇTIĞI SINAVI KAZANAN 34 KİŞİNİN LİSTESİ. Ayrıca belediye meclis üyesi olup bu olayları bilmemenize ne denir bilemedim.

    Adem Ersagun Ulupinar

    -Ayşe Demirtop

    – Begüm Bütünöz

    – Berat Pazar

    – Berat Muhammed Çetinkaya

    – Büşra Toylan

    – Eda Nur Kahriman

    – Edanur Atik

    – Ekrem Güney

    – Emine Bostanci

    – Emrah Beşevli

    – Enes Emre Akyıldız

    – Fatih Aksoy

    -Gökhan Oktay

    – Hatice Gündüz

    – Havva Demirörs

    -Hüseyin İnci

    – İlayda Dilmen

    – İpek Nur Sevdalı

    – İrem Sultan Coşkun

    – Mert Canayaz

    -Mualla Yüksel

    – Musa Bezirci

    – Mutlu Salih Zengin

    – Neptün Çakır Acarlı

    – Rıdvan Aykın

    – Samet Ertaş

    – Samet Altıparmak

    – Selin Dumlu

    – Sermin Ölmez

    – Sevda Örenli Şengel

    -Sena Nur Doğan

    – Sibel Ezgi Köroğlu

    – Zevnen Yilmaz

  7. Bilgi

    Sayın Şahin Karataş kardeşim. Dünkü yorumunuza atfen İlgiz için teşekkür ediyorum. Bu sınavı 3500 kişi içinden 34 kişi kazandı. Kazanan 34 kişi KARABÜK basınında gazetelerinde ilân edildi. Bunu KARABÜK BELEDIYESI ilan etti. Bunu sayın gazetecilerden ( sayın Ahmet Gölbek) ve sınavı yapan birinden öğrenebilirsin. Eğer böyle bir şey yok diyorsa reis ya yanılıyor yada yanlış bilgi veriliyor. Bunu KARABÜK BELEDİYESİ yazı işleri müdürüne sorabilirsin. İlgin için şimdiden teşekkür ediyorum. Kazananların listesini bir arkadaş paylaşmış.

  8. Sınav mağduru

    İşte bu da, başkanın kendisine yakın gordugü ve torpille aldiklarının listesi,
    Ben de hâlâ bekleyen UMUT EDEN 28 MAĞDUR SEÇMENDEN BİRİYİM. Siz çok iyi bilirsiniz siyasette beş yıl çok kısa, bir saat çok uzundur. Ve paranın satın alamayacağı şeyler vardır. GÜVEN GİBİ, ADALET GİBİ, HAK GİBİ, HUKUK GİBİ EN ÖNEMLİSİ KUL HAKKI GİBİ!!!

    Evrak asıllarına Karabük Belediyesinden ulaşabilirsiniz. Hani RESMİ DAİRE YA. Kaybolmaz diye düşünüyorum. Saygılar

    KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

    Belediyemiz Personel A. $ bünyesinde, Arsiv Destek Bölümünde çalıştırılmak üzere alınacak 6 personel için yapılan mülakat sonuçlar

    -Mutlu Salih Zengin

    -Adem Ersagun Ulupinar

    -Emrah Beşevli

    -Sibel Ezgi Köroğlu

    -Samet Ertas

    -Selin Dumlu

    KARABUK BELEDIYESİ

  9. Demokrasi; Şoför Odalar, Birlikler

    Oda yönetimi kaç kişiden oluşuor bu oya göre yönetim de örnek 10 kişi ise 4 üye sizden olması gerekir Demokrasiyi tam işletmek böyle…
    Yada odalar, birlikler de meclis sitemine geçmeli meclis üyesi oya göre belirlenirdi. burada sıkıntı var arkadaş bir ilizyon var. Kandırmaca oyun… 🙂
    Gündem de zaten bu meslek odaları birlikler başkanları işte en son tabipler başkanı… Fakat gel gelelim açıklamalar siyasi bir tere örgütü leyine ve ideolojik açıklamalar…
    Burada kendilerini nasıl koruyorlar yasal olarak meslek kuruluşları anaysa da kamu kurumu niteliği kalkanında…
    Peki üyelerine gelince sen başkan ve yönetim olarak terör örgütü veya bir ideoloji hakkında bildiri açıklama yapıyorsun, bu alttaki tüm doktorların fikri oluyor bir dakika burada bir başka örgütleşme düzeni var temsil ve katılımcıda azınlık çoğunluğun gücünü kullanıyor.
    B Bu oda seçiminde de çoğunluk azınlığın gücünü…
    Kısacası tam demokrasi için yasal düzenlemeler gerekli artık,
    1 Bu düzenlemeler kuruluş amacı dışında faaliyette bulunamaz,
    2 Kuruluş meclis sistemi oy dağılımı
    2 Kuruluşlar yönetimi terör ve şiddette içerikli faaliyetlerde bulunursa yönetimden eli çektirilir
    3 Kuruluşlar amacı dışında piyasa ekonomisini bozucu ve etkileyici fiyat ve arz kararları alamaz
    4 Kuruluşlar kitlesine verdiği vaatleri yapacakları hizmetleri belli sürede yerine getirmez ise, üyeler veya seçmen seçtiği temsilciyi (vekili başkanı üyeyi) belli bir imza ile geri çağırarak değiştirir.
    Bu reformlar yapılmalı artık
    Yoksa tabibi şu busu anaysa korumasında, delege oluşumuyla her türlü faaliyette bulunur, siyasete de toplumda ayar verir. Sonra Bahçeli, Cumhurbaşkanı mecliste terör istemiyoruz odalara laflar ile atışmaya devam eder.
    Şuan Hükümet yapacağı… Çözüm bu arkadaşım çıtayı yükselteceksin biraz siyasiler menfaatine ters ama, mesele milletse yapacaksın. Gerekirse referanduma götüreceksin. Lagalugaya gerek yokkk.
    TEKRAR EDİYORUM Her şeyin sorunun sorumlusu SİYASİLER ikincisi HALK SEÇMEN NOKTA. Bilim var, yukardaki maddelere bu temelde danış sentezle SİSTEMİ İYİLEŞTİR YASALAŞTIR engel varsa REFARANDUMA sun.

  10. Sınav mağduru

    Ocak 2022 09:12
    İşte bu da, başkanın kendisine yakın gordugü ve torpille aldiklarının listesi,
    Ben de hâlâ bekleyen UMUT EDEN 28 MAĞDUR SEÇMENDEN BİRİYİM. Siz çok iyi bilirsiniz siyasette beş yıl çok kısa, bir saat çok uzundur. Ve paranın satın alamayacağı şeyler vardır. GÜVEN GİBİ, ADALET GİBİ, HAK GİBİ, HUKUK GİBİ EN ÖNEMLİSİ KUL HAKKI GİBİ!!!

    Evrak asıllarına Karabük Belediyesinden ulaşabilirsiniz. Hani RESMİ DAİRE YA. Kaybolmaz diye düşünüyorum. Saygılar

    KARABÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

    Belediyemiz Personel A. $ bünyesinde, Arsiv Destek Bölümünde çalıştırılmak üzere alınacak 6 personel için yapılan mülakat sonuçlar

    -Mutlu Salih Zengin

    -Adem Ersagun Ulupinar

    -Emrah Beşevli

    -Sibel Ezgi Köroğlu

    -Samet Ertas

    -Selin Dumlu

    KARABUK BELEDIYESİ

  11. Yalan rüzgarı

    Karabük yıllardır bi yalan rüzgarı yaşıyo
    Söyle yalanı öpeyim inananı
    Öpülüp duruyoruz işte
    Yalan yalan yalan
    Herkesin bildiyi yalan

  12. Yalandan müdürlerde bıktı

    Yalandan müdürlerde bıktı be verilen bilgiler için yok öyle deyil şöyle yok böyle deyil şöyle yok o aslında öyle demedi böyle demek istedi demekten müdürlürde bıktı zatan bastı bacak bir akıldane hepemize sövdü saydı gerim gerim gerinerek koridorlarda geziniyo birde yalan düzeltmekten bıktılar arkadaş

  13. BU LİSTELER YALANMI

    BU LİSTELER YALANMI ŞAHİN SEN BİLMİYOMUYDUN BUNNARI BİDE BUNNARI YAZANLARA YALANCI DEMEK YOKMU YA ALLAH NERDE YALAN SÖYLEYEN VARSA TEZ ZAMANDA YANINA ALSIN.YA YALANI HAYAT TARZI YAPANLAR VAR BU MEMLEKETTE BE AYIPTIR GÜNAHTIR YALAN BARİ SÖYLENMESİN İNSANLARIN YÜZÜNE BAKA BAKA YALAN BARİ SÖYLENMESİN BU

  14. Anonim Savar

    Sayın Gölbek.Karabük Belediyesi’ne ait 100. Yıl pazar yeri üzerinde bulunan dükkanlardan uzun süredir kira alamadığı, kiracılar arasında Sayın Rafet Vergili ile yakınlığı ile bilinen şahısların olduğu, kira ödememek için Karabük Belediye’sinde olay çıkarıp memurlara saldırdırdığı kulislerde konuşuluyor, size ulaşan bilgi var mı ? Bu olay çok su götürür. Anonim rumuzlu arkadaş konu hakkında bilgi sahibi olmalı belediyenin tüm listeleri var galiba onda..

  15. Beklenti ve umut

    Hadi Şahin Karataş kardeşim işte sınavı kazanan 34 kişilik liste yayınlandı. Alınan 6 kişilik liste yayınlandı. SINAVI KAZANAMAYAN yada sınava GİRMEYİP işe alınan kişileride biliyorsun. Hadi araya gir ve gereğini yap. Biliyorum Ülkücü camiada etkili ve yetkilisin. Allahtan korkar kul hakkını gözetirdin. Bu liseyi incele . Yetkin var .belediye meclis üyesisin. Bekliyoruz.

  16. Vay bee

    Demek belediyenin dükkanlarına çökmüşler yakında belediyeye de çökerler. Şimdiden çalışanlarına saldırdıklarına göre.. Sayın Karataş konu hakkında basına bilgi verir inşallah

  17. Bilgi

    ANONOM SAVAR rumuzlu arkadaş “o listeler KARABÜK basınında belediye tarafından yayınlandı. Sınava giren tüm yurttaşlarımızın ve karabük basınının elinde var. Saygılar

  18. Anonim Savar

    Bilgi rumuzlu arkadaşa kimin sınava girdiği bilgisi de paylaşıldı o kısımları atlamış arkadaş. 34 kişiyi sınava çağırmışlar 6 sı işe girmiş 28 kişi umutla bekliyormuş. Alacağını almış neyi bekliyormuş onu anlamadım. Her yazının altında bu yorumlar var

  19. Anonim

    ‘ANONİM SAVAR’ arkadaşın dediğine göre işe giremeyen 28 arkadaş tartaklanmaktan kurtulmuş

  20. Bilgi

    Anonim savar arkadaşım sınavı kazanan varken SINAVI KAZANAMAYIP alınanlara ne demeli. Olay hadise bu. Kaldiki karabük belediyesinde personel açığı da var. Elbette sınavı kazanan insanlar umut içindeler. Olmasinlarmı. Yada sınavı kazananlar varken SINAVI KAZANAMAYAN kişilerin alınması doğrumu…takdirine bırakıyorum.

  21. Bilgi

    Anonim savar arkadaşım sınavı kazanan varken SINAVI KAZANAMAYIP alınanlara ne demeli. Olay hadise bu. Kaldiki karabük belediyesinde personel açığı da var. Elbette sınavı kazanan insanlar umut içindeler. Olmasinlarmı. Yada sınavı kazananlar varken SINAVI KAZANAMAYAN kişilerin alınması doğrumu…takdirine bırakıyorumz.

  22. Gerçekci

    Kirasını ödeyemeyen esnaf belediye personeline saldırıda bulunmuş, gelen elektrik faturalarını görünce kime saldıracak acaba.

  23. Ahmet bey

    Merhabalar Ahmet bey üstadım 25 yıldır kardemir çalışanı olarak ilk defa böyle bir durum yaşıyoruz çalışanlar olarak birilerinin koltuk sevdası gözlerini karartmış sözleşmemizin gerektiğinin uygulanmadığı bir an olmadı ben yıllardır 14. Kademede çalışıyorum ustabaşı kadrosu kaldırıldı kimi her ünitede 2 kademe kaldırıldı ağır sanayide yıpranma kaldırıldı veya düşürüldü formenlik denilen ucube bir kadro geldi yılbaşında kalkan kademeler geri gelecek sözleşmemizde var diye oy isteyen Kenan bey ve Recep bey neden gereğini yapmıyor bir düşünün üstelik kendilerine oy vermeyenlere mobbing uygulanıyor sanki başka sendikaya geçtiler 2010 da metal iş sendikasına geçenlerin hepsi Formen oldu veya yüksek kademe aldı kendi ekiplerinde herkes birbirine küfür ediyor Gürcan recebe Kenan’a söviyor Kenan’ın yakınları Gürcan terbiyesiz işler yaptı ahlaksız diyor eski şube temsilcilerinden intikam almak İçin yerlerini değiştiriyor Yunus’un ömrü fazla yok KADEMELERİ o engelliyor diyorlar ama biz biliyoruz Recep ve hemşerisi müdür engelliyor sizden ricamız acilen sayın Yunus bey ile görüşmeniz içerde işci çok huzursuz ve rahatsız Recep büyük bir kargaşa çıksın istiyor çok emin olmamak ile birlikte Recep samimi olduğu yandaşlarını başka sendikayı getirecez diyormuş anlayacağınız çalışanı yine düşünen yok yıllardır bu işçinin alın terini düşünen yok bu koltuk yapıştı aşalık insanlar koltuk İçin yapmadıkları yok öbür dünyayı düşünen zaten yok lütfen gazeteci olarak bu konular ile ilgi Yunus beyle ve Recep beyle röportaj yapın samimi olarak cevap versinler ve ne yapacaklarını söylesinler kolay gelsin

  24. Anonim

    Şahin Karataş MHP ve Ülkü Ocaklarının çilesini ve tüm cefasını çekip göğüs germiş, bölgenin nadir siyasetçilerindendir. Yuvasına dönüp iyi yapmış. Kentin onun gibi siyasetçilere ihtiyacı var.

  25. Anonim

    Anonimsavar arkadas da hak etmeden ise girenlerden heralde.. Hararetle savunduguna gore

  26. Anonim Savar

    BİLGİ rumuzlu arkadaş. Bu bilgileri yazan kişiler belli kulaktan dolma bilgilerle Rafet Başkan’ı zedelemeye çalışan insanlar. Başkan Karabük’te ne yaptıysa kendi partisinden olan insanlara bile YARANAMADI.. Ekmek verdiği insanlar arkasından vurmaya çalışıyor. Varsa net bilgin yazarsın buraya herkes görür. Basının oğlu müdürün oğlu demekle olmaz. VARDIR BİZİMDE YAZACAĞIMIZ DAHA BURALARA İSİM İSİM KİM NE YAPTIYSA

  27. Anonim Savar

    İnsanlar sınava girmiş kazanmış, işe başlamış, liste liste isim paylaşılıyor buralarda. İşe başlayan insanları töhmet altında bırakmak reva mı ? Neyi nerelere çekiyorsunuz.
    Kulislerde kirasını ödemeyip BELEDİYE ÇALIŞANLARINA saldırı olduğu çalkalanıyor niye sesiniz onlara çıkmıyor.

  28. Anonim Savar

    Karabük Belediyesi Rafet Başkan’a kadar sınav yapıp işçi statüsünde alım yapmadı varsa sınavla işe giren paylaşın bizde bilelim.

  29. AK Partili

    Ortada yalancı lafları dolanıyo yalancı kim o 100 yıl meselesi doğrumu kira alabiliyolarmı 3500 kişi imtihana girdi o doğru 34 kişi kazandı dendi o doğru yalan neresinde yalan söyleyen kim bunnarı inkar edenler yalancıdır tabi

  30. Ak partili

    Anonim savar kardeşim. Yazılı Sınav yapıldığına kimse birşey demiyor. 3500 kişi yazılı sınava girdimi girdi.34 kişi kazandımı kazandı. Işe alınanlarada reise dua ediyorlardır. Burada SINAVA GİRMEYİP yada sınavı KAZANAMAYAN insanlara SINAVI KAZANAN insanlardan önce iş verilmesi. Buna doğru diyebilirmisin. Hak hukuk adalet var diyebilirmisin. Birde bu liste zaten belediye başkanlığı tarafından yayınlandı.

  31. hasta

    ey karabük ilinin yöneticileri cemiyet oda baskanlari ve basın mensupları sesimize kulak verin.
    20 gündür hastaneye randevu alamıyoruz 182 randevu hatti istediğiniz bölümün randevu sistemi kapalı diyor.
    allah rızası için biraz halktan tarafa olun bi tutturmuş millet oda dernek sendika seçimi bunların karabuke hic bir faydaları olmadı. zaten hepsi iktidar partisine yaslanmış kişiler. gazeteciler cemiyeti başkanı veya gerçek bir gazeteci arasin 182 randevu hattını halk neden randevu alamıyor.. doktor mu yok hasta mi cokta hekim sayısı yeterli gelmiyor yada hekimler sıra ile rapor alip hastaları mağdur mu ediyor araştırip sorsun ilgili makamlara… yanıt alamiyorsa sivil toplum örgütlerini göreve davet etsin. emekliler cemiyeti dumenden indirim almış emekliye medikar hastanesinden bana indirim alma bana araştırma hastanesinden randevu almama yardimci ol.
    karabük halkının kalbur üstü takımı araştırma hastanesine gittiğinde anında randevusu tahlili radyoloji görüntüleme işlemleri emar cekimleri jet hızıyla hallediliyor. halka gelince 1 ay sonraya randevu ver fakat hekim raporlu olursa başka bir hekime yönlendiril o hekimde benim takip ettiğim hasta değil diyerek mevcut ilacını yazıp sepetliyor zaten emar ve mr çektirmek için 2 ay beklemek gerekiyor..
    yazıklar olsun hepinize yaşlı başlı cemiyet adamlarisiniz hastanenin durumu için kılınızı kipirdatmiyorsunuz. lakin yalakalik olsun diye ilgili ilgisiz hepiniz ilimizin mulki amirinin yakınının cenazesine kafile kafile gidiyorsunuz. gidin tabiki başı sağolsun beyefendinin ama bu gösterdiğiniz birliktelik ve hassasiyeti halk sağlığı icinde millet sağ iken hastane kapılarında can vermeden de gösterin.

  32. Şahin karataş

    Değerli yorumcular öncelikle şunu bilmenizde fayda var,MHP’ne tekrar dönerken nefer olarak döndüm,herkademede her görevi yapacak değerli partililer ve arkadaşlar var,dün siyasette kıstasım ve şiarım benden daha bilgili,birikimli,Allah rızasını gözeten,Karabük ve Karabüklüye benden daha iyi hizmet edecek kim olursa olsun varsa ona destek olurum nefis yapmam diyordum,bugünde aynı şeyleri savunuyorum,şahsımı takdir edip,tercih ederlerse verilecek hiç bir görevdende kaçmam, Belediye başkanı sayın Rafet Vergili beyin bana verilmiş bir taahhüdü yok,diğer taraftan şahsım Etimesgut gibi nüfusu 500 000 in üzerinde metropol bir ilçede Belediye başkan yardımcılığı yaptım,gerek belediye başkanlığı,gerek diğer görevler hepsi insana hizmet için bir vasıtadır.İlla bir makama geleceğim diye bir tutumum yoktur,partim beni nereye layık görürse orada görev yaparım.Sayın Rafet beyin dizinin dibi meselesine gelince,belediye meclisinde Karabük ve Karabüklünün hakkını,hukukunu nasıl kanunlar çevresinde savunduysam,bundan sonrada bu tutumumum devamında kimsenin şüphesi olmasın.Sayın Vergili belediye başkanımızdır,ben belediye meclis üyesiyim,herkesin yetkisi kanunla belirlidir.İmtihanı kazanan arkadaşların durumuna gelince,söz konusu arkadaşları ve kimseyi yalancılıkla suçlamadım ,suçlamamda bir arkadaş “belediye meclis üyesisin işe alınanları veya imtihan kazananları bilmiyormusun”ifadesi kullanmış,belediye meclisinin ve üyelerinin görevleri arasında imtihan etmek veya işe işçi,memur almak gibi bir görevi yoktur,bu konuda daha önce yazdığım gibi sayın başkana basında okuduğum şikayetleri bildirdim,sayın başkan “yazılanlar doğru değil dedi”imtihanıbelediye içinde kurulu bir komisyon yaptı,biz meclis üyeleri olarak,kim işe girmiş,kim girmemiş,kimler imtihan kazandığı halde (yazılan ve beyanlara göre) diye bir araştırma yapma,soruşturma açma yetkimiz yoktur.yukarıda isimleri yazılı mağdur olduklarını belirten arkadaşlara söyleyeceğim şudur, Belediye başkanı sayın Rafet Vergili beyle bir araya gelip bu konuyu yüz yüze görüşmektir.Bu konunun çözüm yeri belediye ve yetkili,karar sahibidi sayın belediye başkanıdır.Konunun gerilmesi,tartışmaların,yazışmaların boyutunu ve seviyesini yükseltmek kimseye bir fayda getirmez.Saygılarımla.

  33. İş İnsanı

    İnsan kaynaklarında kişi ile sendikacı fitne fesat işleri çeviriyor ise yönetim kurulu olaya müdahale etmeli ve gerekeni yapmalıdır.

  34. fırıncının küregi

    emek sarfedip kademe alacam/yükselecem diye boşuna uğraşmayın arkadaşlar. çayı iyi demler odacılıgida iyi yaparsan tüpçü çabucak onay lar yükselme işlerini..:))))))))) bu iscinin ahını cok aldın tüpçü coookk..

  35. Aslan Amca

    Yeniçağ anasayfa

    Anasayfa
    >
    Siyaset
    >
    Abdurrahman Dilipak’tan AKP’lilere çok konuşulacak Erdoğan uyarısı! ”Sonu hayırlı değil” diyerek açıkladı
    Abdurrahman Dilipak’tan AKP’lilere çok konuşulacak Erdoğan uyarısı! ”Sonu hayırlı değil” diyerek açıkladı
    Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Abdulhamid’i özdeşleştiren AKP’lilere sert yanıt geldi. Abdurrahman Dilipak, Erdoğan ile Abdulhamid’in özdeşleştirilmesine ilişkin “Çok tehlikeli bir benzetme. Sonu hayırlı değil” dedi.
    Haber Giriş: 13 Ocak 2022 Perşembe – 11:06
    Son Güncelleme: 13 Ocak 2022 Perşembe – 17:45
    Takip Et
    Abdurrahman Dilipak’tan AKP’lilere çok konuşulacak Erdoğan uyarısı! ”Sonu hayırlı değil” diyerek açıkladı
    facebook sharing buttontwitter sharing buttonwhatsapp sharing buttonpinterest sharing buttonemail sharing buttonprint sharing buttonsharethis sharing button
    +
    Aa

    Abdurrahman Dilipak’tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Osmanlı İmparatorluğu’nun 34. padişahı II. Abdulhamid’e benzeten AKP’lilere sert yanıt geldi.
    “TARİHTEN DERS ALMAK GEREK”
    Dilipak, “Abdulhamid’i Erdoğan’la özdeşleştiren tehlikeli bir benzetme yapıyorlar. Abdulhamid’i indirenleri o görevlere atayan da Abdulhamid değil mi idi. Tarihten ders almak gerek” diyerek dikkat çeken mesaj verdi.(13.cumhurbaşkanı Hulusi AKAR)

  36. Ey karabük halkı

    Sayın Rafet Vergili’yi 3.dönem seçmeyecektiniz.Şahıs,partiönemli değil 3.dönemde kontrolden çıkılıyor çünkü. Aynı iktidar partisi gibi.

  37. İşci

    ben işçi çocuğuyum evladım
    demiryolu atölyesi işçilerinden
    emekli şükrü’nün oğluyum
    ekmekle doydu karnım
    ekmekle avutuldum
    ekmekle korkutuldum
    sen sofraya havyar da koysan kuzu kızartması da
    önce ekmeğe varır elim
    çilemin adı benim
    ekmek kavgası

    hiçbir şey istemedim şu dünyadan kendim için
    ne köşk ne araba ne para
    tükürmüşsem içine
    senin tapındığın o sıfatların
    satıyorsam emeğimi yok pahasına
    ben işçi çocuğuyum evladım
    benim davam başka dava

    Hasan Hüseyin Korkmazgil.

    Her şeyin yalan ve çalıntı.hiç utanmadan eser sahibinin duygularını ve ruhunu da çalmış.

  38. Konu anlaşıldı

    Sayın Şahin Karataş kardeşim. Konu sınavı kazananlar varken SINAVI KAZANAMAYAN yada sınava girmeyip işe alınan insanlar. Burada hak hukuk adalet istenmekte. Bunu istemek sınavı kazanan garibanların hakkı. Saygılar sayın Şahin Karataş kardeşim.

  39. Helal sana Şahin

    Her göreve hazırım dilekçeni vermişsin Şahiiiin bundan sonrası Rafete bağlı hay benim Ülkücü arkadaşlarım hay.Ne güzel işler bunnar ya meyer bi söz filan verilmemişte nefis yapmadan partiye geçmiş iyide İYİ partiye İP e giderken nefismi yaptıydın heeeey arkadaşlar gözümüzün önünde bi orta oyunu oynanıyo bakıcaz kavuklu kim pişekar kim kim nereye göreve gelicvek kaç para mayış alacak DÖNMEYEN ÜLKÜCÜLER iyi takip edin DÖNENLERİN dönüş yerleri nereler olucak bakalım helal sizlere

  40. Yalan yalan yalan

    Hayatın bir yerinde bile doğru konuşmayan için yalan
    Artanı yeteni birine ikram et deki al yalan
    Memleketin yalandan geçilen yanı kalmamış eyimi
    Koridorlarda arkadaş adamın yalanlarını düzelticez deyi kırk yerden seksen laf ediyoruz hayatı yalan oldu hayatı ikram malzemesi dagıtıp al kalanı ile yalan karnın doysun oldu herşey yalan ya böyle bi dever olmadıydı önce söv say yetki al sonra çufalın ağzını aç her istediyinden fazlasını ver eee sora nolacak

  41. Kime Ne

    Sayın Karataş güzel bir izahat yapmış her hangi bir menfaat olmadan Karabük için ne görev verilirse hazırım demiş. Tebrikler Karataş. İki cümleyi bir araya getiremeyen cahillerin lafına bakıp canını sıkma biz arkandayız, desteğimiz tam !

  42. Ülkücü dönek olmaz

    Dönek bi Ülkücü geçineni yanına alıpda gerçek ülkücünün gönlünümü alıcan a benim kavuklum adam dönmüş gitmiş gezmiş oralarda mama bulamamış sen gel sana mama biraz yalan demişsin gelmiş eyide o şerefde boyuda kısa danışmanınla gerçek Ülkücü takıma sendikada küfretmen nolacak bunnarı unutacakmı gerçek dönek olmayan ülkücüler hadi çektir git be bu davayı böyle ucuz görmek ne senin ne başkasının hakkı çakma particilerinle devam et sen eee kanaryamı sakamı atmacamı şahinmi her ne kuşsa sana ülkücülerimi kazandırıcak a kavuklu o olsa olsa 7-8 bin lira mayışla bir yere göreve getirilir hepsi bu dönek olmayan bu davanın çilesini çekmişler biraz daha kızarlar kavukluuuu

  43. İSTİFA

    Kenan Yılmaz istifa Recep Akyel istifa Hidayet Gülcan ali kaplan istifa rezil ettiniz emek hırsızları koltuk sevdalıları sizin çoluk çocuğunuz yokmu Allah size bu dünyada sorsun yaptıklarınızın hesabını adam olan işçiyi birleştirir hak İçin mücadele eder siz işçiyi ikiye böldünüz hakkı olanı engellediniz hani ara kademeler hani eriyen maaşlarda iyileştirme hani birleştirici hamleler beter olun inşallah haram zehir zıkkım olsun bu dünyada çekin ettiklerinizi kan emici vampirler

  44. ANAAA ELEKTİRİK ÇARPTI

    ANAAA MİLLETİ ELEKTİRİK ÇARPTI AKP HÖKÜMETİ ELEKTİRİYE NE GÜZEL ZAMLAR YAPMIŞ BÖYLE MİLLETİ ELEKTİRİK ÇARPTI HELE DÜKKAN SAHİPLERİ ALAYINA GİDER YAPIYOLAR ELEKTRİK FATURALARINI ALAN GİDERE BAŞLIYO.
    AKP SEÇİME DEYİL GAYBETMEYE HAZIRMIŞ DEMEK ÖYLE DİYO YA AKP İDARECİSİ SEÇİM DEYİL GAYBETMEYE ADAY BUNNAR

  45. Bırakın Boş Lafları

    ‘ülkücü dönek olmaz’ yazan vatandaş. Ülkücü dönek olmaz demişsin de ; ülkücü berduş olmaz ülkücü abdestsiz olmaz ülkücü namazsız olmaz, ülkücü haram yemez, ülkücü üç kağıtçı olmaz. Kaç tane ülkücü kaldı ŞAHİN KARATAŞ gibi !! İnsanoğlu beşer şaşar lakin niyeti halis oldu mu hiçbir şey olmaz. ŞAHİN KARATAŞ’In yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri gizli gizli buralardan yazmayın. ŞAHİN KARATAŞ adamdır, sizin gibi 100 tane üklücüyü cebinden çıkartır.

  46. Şahin karataş

    Dün ne düşündüysem Ülkücü hareketin başarısı,birliği,dirliği için düşündüm ve hayatımda uyguladım.İyi parti ilk kurulduğunda “Ülkücülerin birlik ve beraberliğinin,tek başına iktidarı için hareket edecek bir parti gözüyle görüp,kısa bir süre yuvamda ayrıldım,bugünkü gelinen noktada “Ülkücülerin birliğinin sağlanması”gibi İYİ Parti üst düzey yöneticilerinin bir niyetlerinin olmadığını tam tersi “Ülkücülerin bölünmesi”için bir amaca hizmetin yanında,gerek Pkk sevici Selahattin Demirtaş’a karşı sevecen bir tavır takınma ile birlikte,ülkemin ve milletimin geleceğinde Umut olarak görmediğim için,şahısların ve şahsımın geleceğimin,ülkemin ve Türk milltinin geleceğinde çok daha önemli olmadığına inandığım için tekrar yuvama MHP ye döndüm,neferliğe talip oldum,ülkücü olarak bir hedefim vardı Üçhilalli bayrağı burçlara dikerek belediye başkanı olup,Karabük’lülere hizmet etmekti,bu ideal ve ülküm geçmiçte birilerinin BENLİK düşünceleri yüzünden nasip olmadı,Allah bana Etimesgut gibi bir yerde belediye başkan yardımcılığı nasip etti,yaşantımın her safhasında ülkücü olarak yaşadım ve merhum Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ’in son Ülkü Ocakları başkanı olduğumu unutmadım.ÜLKÜCÜ OLDUM,ÜLKÜCÜ KALDIM,ÜLKÜCÜ GİBİ YAŞADIM,BİRİLERİ GİBİ ÜLKÜCÜLÜĞÜ HİÇ BİR ZAMAN KULLANARAK NE KARABÜK’TE,NE ETİMESGUT’TA DÜNYALIK BİR RANT ELDE ETMEDİM,
    ÜLKÜCÜLERİN SIRTINDA GEÇİNMEDİM,
    TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMLERİN HAKKINI YEMEDİM,
    ÜLKÜCÜ MAKAMLARDA,BELEDİYELERDE VE HİÇ BİR DEVLET KURULUŞUNDA DÜNYALIK BİR MENFAATİM OLMADI.
    DAHA ÖNCE YAZDIM,BİR KEZ DAHA YAZIYORUM,
    ŞUU ANDA KARABÜK BELEDİYESİNDE GÖREVİ BAŞINDA OLAN VE GAYET BAŞARILI HİZMET EDEN BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ,
    BAŞKAN YARDIMCILARI,
    MECLİS BAŞKAN VEKİLİ,
    KOMİSYON ÜYELERİ YETERİNCE VAR,
    AÇ DEĞİLİM,AÇIKTA DEĞİLİM,
    ALLAH’A ŞÜKÜR EMEKLİ MAAŞIM VAR,SİYASET HİÇ BİR ZAMAN “GEÇİM KAYNAĞIM OLMADI”BUNDAN SONRADA OLAMAZ.
    MECLİS ÜYESİ OLARAK HER AY ALDIĞIM ÜCRET 192.TL.DİR.
    MADDİ GEÇİMDEN ZİYADE,KALAN ÖMRÜMÜ,BELEDİYECİLİK BİLGİMİ,BİRİKİMİMİ KARABÜK VE KARABÜK’LÜLERE HİZMET EDEREK SONLANDIRMAK AMACINDAYIM.
    BU DUYGU VE DÜŞÜNCELERİMİ İYİ PARTİDE GERÇEKLEŞTİRECEĞİME İNANMADIĞIM İÇİN MHP’YE GERİ DÖNDÜM.İNSANLAR YAŞAMLARINDA ÖNEMLİ KARARLAR ALABİLİRLER,BU KARARLAR BAZEN İSABETLİ OLUR,BAZENDE ALINAN KARARLAR İSABETSİZ VE YANKUŞDA OLABİLİR,YANLILTA DÖNMEKDE FAZİLETTİR.
    DİĞER TARAFTAN BEN TENKİT EDEN RUMYZLA HAKKIMDA YAZI YAZANLAR BİRAZ DELİKANLIYSANIZ,SAMİMİ ÜLKÜCÜYSENİZ İSMİNİZLE AÇIKCA YAZIN Kİ,KAMU OYU VE ÜLKÜCÜ CAMİADA KİM OLDUĞUNUZU ÖĞRENSİN.
    ŞAHİN KARATAŞ’IN KİM OLDUĞUNU YEDİDEN YETMİŞE HERKES BİLİR,
    MHP’CAMİASI VE GERÇEK SAMİMİ ÜLKÜCÜLER HAKKIMDA NE DÜŞÜNÜRSE ONLARA SAYGI DUYARIM,
    DÖNEK OLSAM,MHP VE ÜLKÜCÜLERİ SATMIŞ OLSAYDIM 1999 YILINDA ŞAHSIMA YAPILAN HAKSIZLIK YAPILDIĞI ZAMAN SATARDIM,
    ÜLKÜDAŞINI KİMİN SATTIĞINI KARABÜKLÜLER ÇOK İYİ BİLMEKTEDİR.
    ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR BEKLEYİP GÖRECEĞİZ.

  47. Ülkücümü kaldı ya

    Ülkücümü kaldı ya yüzde 99 u türkücü oldu be.Ozan Arifin dediyi gibi oldu hepside MHP olarak biz böylemiydik dön ağıza alınmıcak laflarla saldır bugün yere göge sığdırma öv allah öv.Bumu ülkücü irade.MHP geçmişinde olan SAZAK AİLESİNİ DE kaybettik MHP ye Ülkücü harekete vucut verenler tek tek gitti kala kala Cenk kaldı Abdurrahman kaldı Adem kaldı Rafet kaldı rüzgar gülü Şahin kaldı Nerde Nurhan Feramuz Metin gibi adamlar bunlara neler dendeyini bilmiyozmu biz bırakın bu işleri herşey menfat olmuş o menfatlarda hakiki Ülkücülere deyil rüzgar güllerine çakmalara Allah işlerini hayır etsin.3500 kişiden 2994 tanesi bize nasıl bakıyor ne diyor duamı ediyor bedduamı ediyor bi düşününde ona göre karar verin saçma sepelek insanlar

  48. dOKUNMAYIN şAHİNE BE YA

    dOKUNMAYIN Şahine be ya,İYİ Partide Koray Aydın il başkanı yapsayrı gelirmiydi MHPye gelmesine geldide Belediye Meçlisinden ayrılıcam dedi ayrılmadı Ülkücü Şahin şindi verilecek her göreve hazır oldunu söyleyerek diyekçesini verdi ve şöyle aylık 7-8 bin liralık bi makam yakışmazmı Şahin abiye ya.Nede olsa Ülkücüdür birde Selattin Demirtaş filan diyoda Abdullah Öcalanın mektubu TRT okunmadımı şindi cehenneme zebanı olmuş Osman Öçalanın TRT ye çıkmasını nasıl yorumlar acaba Şahin abimiz onlar sayılmaz canım sayılmaz Habur mahkemesi zatten tiyatroydu dimi Şahin abi.
    Böyük dava adamı Şahin MHP ye tekrar hoş geldin be.Adem Kar Cenk gedikoğlu Abdurrahmakt Meşe,Rafet vergili gibi sende MHP ye hayırlı olsunlar,gözel gözel idare edin MHP yi olurmu.Şu 3500 kişinin 2994 tanesinin duasını alıyosunuz ya sırtınız yere gelmez artık.Bak kar yşağıyor çirkinlikleri kapatır be

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’deki rehabilitasyon merkezinde 5 yılda 25 bin 711 sahipsiz hayvan tedavi edildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 04:00
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'deki Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde 5 yılda 25 bin 711 tedavi, 1293 sahiplendirme yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 2019'da faaliyete geçen merkezde, sahipsiz hayvanlar için tedavi ve rehabilitasyon hizmeti veriliyor.

Sahipsiz hayvanların tüm cerrahi işlemlerinin gerçekleştirildiği 4 yataklı ameliyathane, eczane, laboratuvar, görüntüleme odası, yoğun bakım ve ameliyat sonrası bakım ünitelerinin bulunduğu merkezde, 4 veteriner hekim, 3 tekniker ve yardımcı personel görev yapıyor.

Merkezde 80 tekli kafes, 40 yarı açık çoklu kafes, 40 metrekarelik 3 açık kafesin yanı sıra 2 bin metrekare açık sosyal yaşam alanı bulunuyor.

Faaliyette bulunduğu 5 yıllık süreçte 8 bin 725 köpek ile 667 kedinin kısırlaştırma işlemi yapılan merkezde, 25 bin 711 sahipsiz hayvan tedavi edildi, 1293 sahiplendirme gerçekleştirildi.

Bu yılın ilk 4 ayında ise 564 kısırlaştırma işlemi ile yaralı 2 bin 261 sahipsiz hayvanının tedavisi yapıldı. Tedavi, bakım, aşılama, kayıt ve rehabilitasyonu tamamlanan 61 köpek ise sahiplendirildi.

“Alo 153 Beyaz Masa”ya gelen ihbarlar üzerine harekete geçen 2 saha ekibi, öncelik durumuna göre, yaralı, hasta ve kısırlaştırılması gereken hayvanları alarak merkeze getiriyor.

İlk olarak genel kontrolü yapılan hayvanların, semptomları doğrultusunda röntgen çekimi, kan tahlili ve vood lambası (deri hastalıklarının teşhisinde kullanılan cihaz) ile muayenesi gerçekleştiriliyor.

Hastalığıyla ilgili teşhis konulduktan sonra hayvanların tedavi süreci başlıyor. Tedavisi bitip tamamen iyileşen hayvanlar ise kısırlaştırma operasyonuna alınıyor.

Kimliklendirme işlemi yapılarak, çip ve küpesi takılan, aşıları yapılan hayvanlar, iyileşmelerinin ardından 5199 sayılı kanun gereği alındığı yere bırakılıyor.

7 gün 24 saat esasına göre hizmet veren merkezde, can dostların bakımları ve beslenmeleri düzenli olarak yapılıyor.

Ziyaretçiler ile sahipsiz hayvanların yakın temas ve bağ kurabilmelerine imkan sağlamak üzere yeni oluşturulan 2 bin metrekare büyüklüğündeki sosyal ve serbest yaşam alanında ise sahiplenilmeyi bekleyen küçük ırklar misafir edilecek.

Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, hafta içi her gün 12.00-14.00 saatlerinde ziyaret edilebiliyor.