Her Telden (17 Ocak 2022)

Her Telden (17 Ocak 2022)

Yayın: 16.01.2022 19:49
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILAN/ YAPILDIĞINDAN BU YANA KİMSENİN İÇİNE SİNMEMİŞ OLAN KENT MEYDANI’NA YENİ KONSEPT
Karabük Belediyesi tarafından yaptırılan ve ne yazık ki,yaptırıldığından bu yana kimsenin içine sinmeyen,geniş bir kesimin çok ciddi eleştiriler yaptığı KENT MEYDANI yeni baştan ele alınıyor.
ORAYA MİLLET BAHÇESİ YAPILACAĞI AÇIKLANDI..
KENT MEYDANI taş yığını halinden kurtarılacak,70 Bin metrekare bir alan olarak MİLLET BAHÇESİ’NE dönüştürülecek, insanların kullanımına sunulacak.
ÇEVRE/ŞEHİRCİLİK ve İKLİMLENDİRME BAKANI AÇIKLADI..
Sayın MURAT KURUM,bu meydanın bulunduğu alan için MÜLKİYETİ KARDEMİR’E ait dedikten sonra,bu Alanın Karabük Belediyesi’ne tahsisi noktasının altını özenle çizdi ve KARDEMİR’İN BİR MÜLKİYET ZARARINA UĞRAMAYACAĞININ üzerinde durarak HAZİNE YERLERİNDEN YER VERECEĞİZ dedi.
Peki KARDEMİR’E verilecek HAZİNE ARAZİLERİ nerelerde var.
Ve KARDEMİR alacağı o yerleri işlevsel olarak kullanabilir mi..?
İşin o tarafı ayrı bir konu da,esas olan HİÇBİR İŞE YARAMAYAN ve çok ciddi paraların harcandığı KENT MEYDANI olayının,şık,zarif,halkın çok ciddi biçimde yararlanabileceği bir KENT MEYDANI haline getirilmesi olarak görülmeli.
KENT MEYDANI,MİLLET BAHÇESİ oluyor,o şekilsizlik kalkıyor..
Karabük buna, çok ama çok, sevinmeli..

KENT MEYDANI “MİLLET BAHÇESİ OLURKEN,ORAYA YAPILACAK BİR SELATİN CAMİSİ ve MEVCUT DERNEĞİN BU İŞTEN SIYRILMASI MI..?”
Çevre,Şehircilik ve İklimlendirme Bakanı Sayın MURAT KURUM,hiçbir işe yaramayan,yapımı için Karabük Belediyesi’nin çok önemli paralar harcadığı KENT MEYDANI hakkında,Karabük yaşayanlarına müjde verdi ve BURASININ MİLLET BAHÇESİ OLACAĞINI açıkladı..
Ayrıca bir de “SELATİN CAMİSİ YAPILACAĞINDAN..” söz etti.
Öncelikle bu tür camilere SELAHATTİN CAMİSİ değil,SELATİN CAMİSİ adı verilmesi gelenek haline gelmiş,BU TÜR Camiler MERKEZ HALİNE geldiği için SELATİN CAMİSİ olarak anılıyor..
Böyle olunca da,bizim SELÇUKLU MİMARİSİ CAMİSİ gündemden kalkacak galiba,DERNEK CİDDİ BİR YÜKÜ sırtından atmış olacak ve bir SELATİN CAMİSİ’Nİ Dernek değil MİLLET BAHÇESİ BAĞLAMINDA Devlet yapacak galiba.
Yapılan yardımlar varsa onlar bir başka iş için kullanılabilir..
KENT MEYDANI Yazın sıcak,kışın soğuk üretiyor ve herhangi bir biçimde ( Allah vermesin, ŞEHİT CENAZESİ KALDIRMANIN dışında..) işlevsel değildi ve şimdi MİLLET BAHÇESİ yapılacak,insanların nefes alabileceği bir yer olacak..
KENT MEYDANI BİR İŞE YARAYACAK anlayacağınız..

EEE..!, KENT MEYDANI İÇİN KESİLEN AĞAÇLAR,ŞİMDİ YENİDEN Mİ DİKİLECEK,ZORUNLU OLARAK AĞAÇ DİKİLMESİ YEŞİLLENMESİ GEREK DİMİ.?
KENT MEYDANI yapılmadan önce,orada 100 EVLER vardı ve KARABÜK TARİHİNE koşut evlerdi onlar,100 EVLER AĞAÇLIKLI bir alandı ve Ağaçlar kesildi KENT MEYDANI halk deyimi ile DIMDIZLAK KALAKALDI..
Mekanı Cennet olsun DEMİRAY YÜCE Kardeşimiz,oraların açılması noktasında BELEDİYE YETKİLİSİ olarak Cumhuriyet Savcılığına ifade bile vermişti o zamanlar..
PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK..?
Herhalde ÇOK GENİŞ BİR AĞAÇLANDIRMA YAPILMASI GEREK..!!
Böyle bir iş için marjinal ağaçseverler,radikal doğaseverler “KESİLEN AĞAÇLARIN İNTİKAMI..” falan derler herhalde ve MİLLET BAHÇELERİ genellikle AĞAÇLI/YEŞİL ALANLAR oluyor,burası da öyle olacak ve AĞAÇ DİKİMLERİ yapılacak demek ki..
BU İŞİN EN GÜZEL YANI SAFRANBOLU MİLLET BAHÇESİ galiba..
AKAR SU var,ÇOK GENİŞ ALAN var,dışarıdan görünüşü öyle,tabi coğrafik bazı sıkıntılar çıkmazsa,rüzgar akımı ve benzeri gibi,en ideal alan Safranbolu MİLLET BAHÇESİ olacaktır..
KENT MEYDANI gidecek,MİLLET BAHÇESİ GELECEK olayın özeti bu..

ÖNCE,TBMM ESKİ BAŞKANLARINDAN Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN, sonra, ÇEVRE BAKANI Sayın MURAT KURUM “KÜRESEL İKLİM KONULARI…”
Geçtiğimiz hafta yapılan AK Parti DANIŞMA KURULU Toplantısında, TBMM Eski Başkanlarından,YİK Üyesi Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN Dünya ve Ülkemiz insanlarını bekleyen en önemli tehlike KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ olayını gündeme getirmişti.
Bu kez geçtiğimiz hafta sonu Karabük’e gelen ÇEVRE,ŞEHİRCİLİK ve İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ Bakanı Sayın MURAT KURUM,değişik anlatımlarla aynı konuya değindiler..
Sayın MURAT KURUM bu bağlam da Karabük’e de değindi ve örneğin “ŞEHRİMİZİN HAVA KİRLİLİĞİNİ 7/24 İZLİYORUZ..” dedi,daha sonra da KARDEMİR İLE ORTAK PROJE YÜRÜTÜYORUZ ve KARDEMİR’İN 12 BACASINI ONLİNE OLARAK İZLİYORUZ..” bilgilerini verdi..
KARABÜK’TE,açıkça söylemese bile,BİR HAVA KİRLİLİĞİ OLMADIĞINA yönelik mesajlar verdi,daha da iyi olacağına işaret etti ve bu manada KARABÜK İNSANI NE DÜŞÜNÜYOR acaba..?
Ayrıca KARDEMİR ATIK SU üzerinde de BAKANLIK İLE ÇALIŞMA yürütüyor ve bu nokta da SONUÇ ALINDI demek mümkün değil,gidin KÖPRÜBAŞI’NA ve ARAÇ ÇAYI ile SOĞANLI ÇAYI rengini görün,
Ancak,YATIRIMLARIN SÜRDÜĞÜNÜ DE belirtti Sayın Bakan..

ÇEVRE/ŞEHİRCİLİK ve İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI Sayın MURAT KURUM,BAYIR MAHALLE ve KARTALTEPE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ…
Çevre,Şehircilik, İklim Değişikliği Bakanı Sayın MURAT KURUM,Karabük’te TOKİ kanalı ile yapılan KENTSEL DÖNÜŞÜM Projelerinde yakalanan başarılı çalışmaları anlattı.
ÇOK BAŞARILI ÇALIŞMALAR OLDUĞU KESİN.
Bu arada BAYIR MAHALLE ve KARTALTEPE gibi henüz somut hiçbir gelişme olmayan KENTSEL DÖNÜŞÜM KAPSAMINDA Kİ yerler de var elbet ve bu manada Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,özellikle BAYIR MAHALLE ile ilgili bazı görseller bile hazırlatmıştı.
BELİRLİ SÜRE İÇERİSİNDE BAŞLAYACAĞINI söylediği de olmuştu ve şu ana kadar somut hiçbir gelişme olmadı BAYIR MAHALLE DE,öte yandan KARTALTEPE DE TCDD’DEN kalan bazı yerler yıkıldı ve öylece kaldı..
Sanıyoruz Sayın BAKANA bu konular anlatılmadı,keşke anlatılsaydı..
BAYIR MAHALLE ve KARTALTEPE öylece kalakaldı..!!

GELEN/GELMEYE BAŞLAYAN ELEKTRİK FATURALARI,İNSANLARI “ELEKTRİK ÇARPMIŞA,CİN ÇARPMIŞA ÇEVİRİYOR VALLAHİ..” FERYAT/FİGAN..
Gelen/gelmeye başlayan ELEKTRİK FATURALARI insanları ELEKTRİK ÇARPMIŞ gibi,CİN ÇARPMIŞ gibi feryada/figana sevk ediyor iyi mi,özellikle İŞYERİ SAHİPLERİ gelen faturalara,adeta,isyan ediyorlar..
ENERJİSA müthiş uyanık davranmış..
Daha önce 500-600 lira elektrik bedeli ödeyen İŞYERLERİ,ödedikleri bedeller BİN,BİN İKİYÜZ falan gelince,aman Allah YANDIM/BİTTİM/KÜL OLDUM diyenlerin haddi hesabı yok..!!
Şimdi insanlar ZAMLI DOĞALGAZ FATURALARINI bekliyorlar..
Bilindiği gibi DOĞALGAZ fiyatlarına 1 OCAK GÜNÜNDEN geçerli olmak üzere yüzde 25 civarında zam gelmişti ve insanlar DÖRT GÖZLE BU ZAMLI FATURALARI bekliyorlar..
İŞYERİ SAHİPLERİ FERYAT EDİYORLAR,işin o tarafı tamam..
Siz bir de EMEKLİLERİ DİNLEYİN,2500-3200-4000 lira sabit maaşı olan bu insanların dinleyin,hemen herkes geçinememekten,işin sonunun ne olacağından yakınıyor..
ELEKTRİK ZAMLARI gelen faturalarla kendini hissettirmeye başladı..
Şimdi DÖRT GÖZLE Doğalgaz faturaları bekleniyor..
Bu mana da CAMİ ÖNLERİNDE EMEKLİLER ne diyorlar acaba..?

KARDERFED TARAFINDAN DÜZENLENEN “ KARABÜK TURİZM ÇALIŞTAYI..” MÜTHİŞ İLGİ GÖRDÜ ve KATILAN AKADEMİK KADRO GÜZELLİKLERE
Geçtiğimiz günlerde de yazdık,aynı zaman da KARDERFED Genel Başkanı da olan Sayın CEVDET AKAY mükemmel çalışmaları ile,bir SİVİL İNİSİYATİF ÖRGÜTÜNÜN nasıl yararlı çalışmalar yapabileceğine ilişkin çok güzel örnekler ortaya koyuyor.
Daha önce 63 İL DERNEĞİ Adına BİR DÜZENLEME YAPMIŞTI.
Hemen ardından KARDERFED Adına İstanbul’da KARABÜK İL TANITIM GÜNLERİ organizasyonuna imza attı Sayın CEVDET AKAY,geçtiğimiz Cuma, Cumartesi, Pazar günleri de YENİCE IHLAMUR TERAS Tesislerinde KARABÜK TURİZM ÇALIŞTAYI düzenlemesini gerçekleştirdi.
GÜÇLÜ BİR AKADEMİK KADRO ile yapıldı KARABÜK TURİZM ÇALIŞTAYI.
10 Civarında Prof. Doç. BU ÇALIŞTAYA KATILDILAR,bilgiler sundular..
YENİCE İlçesi Basın Mensupları “ÇALIŞTAYA YENİCE SAKİNLERİ BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ..” diyorlar, Belediye Başkanı Sayın ZEKİ ÇAYLI başta olmak üzere,Karabük ve Yenice protokolünden geniş bir katılım olmuş Çalıştaya.
Tanıtım noktasında,biraz kısır kalındı, çok daha iyi tanıtılabilirdi Çalıştay.
Yine de mükemmel sonuçlar verecek bir düzenleme oldu..
Ayrıca da,KARABÜK TURİZM ÇALIŞTAYI için gelen Akademik Unvanı olan konuklar başta olmak üzere,tüm konukların YENİCE IHLAMUR TERAS Tesislerine ve YENİCE DOĞASINA hayran kaldıkları da belirtiliyor..
Çok yararlı bir organizasyona imza attı Sayın CEVDET AKAY.

CHP,BİR YANDAN KONGRELERİ ve KURULTAYI ERTELERKEN,ÖTE YANDAN ,3600 EK GÖSTERGE,EYT,GELEN ZAMLARLA GÜNDEME ABANIYOR..
Ülkemiz çok enteresan bir süreçten geçiyor,insanlar geçim sıkıntısından,işsizlikten yakınıyorlar,bu konular Kamuoyu karşısından yüksek sesle gündeme getiriliyor elbet..
Özellikle SİYASET KURUMU bunu gündeme getiriyor..
Örneğin CHP son günlerde bir yandan 3600 EK gösterge,EYT ve gelen ZAMLARLA Ülke gündemine açıklamalar yaparak,geziler düzenleyerek abanıyor,sürekli bu konuları gündem yapıyor..
İL ÖRGÜTLERİNE EŞ ZAMANLI AÇIKLAMALAR YAPTIRIYOR..
Yine örneğin CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR bu konulara ilişkin sürekli basına açıklamalarda bulunuyor,bu bağlam da CHP bir yandan KENDİ İÇ İŞLERİNE ilişkin gelişmelere imza atarken,bir yandan da bu işleri zaman ayırıyor.
CHP KONGRELERİ ve KURULTAYI ERTELENDİ..
Bu bir anlam da GENEL SEÇİMLERİN ADAY BELİRLEMESİNİ DE içerir..
Demek ADAYLAR GENEL MERKEZCE BELİRLENECEK..

SAFRANBOLU/YAZIKÖY KÖKENLİ Sayın AHMET BÜYÜKDOĞAN,PETROL İŞVERENLER SENDİKASI GENEL BAŞKAN BAŞDANIŞMANI OLDU..
Safranbolu YAZIKÖY Kökenli İş İnsanı Sayın AHMET BÜYÜKDOĞAN,uzun süre yürüttüğü 14 BİN Üyeli PETROL İŞVERENLERİ SENDİKASI “PÜİK..) Yüksek Konsey Başkanlığı görevinden ayrıldı.
Son yapılan düzenleme ile Genel Başkanın ısrarlı talebini kırmayan Sayın AHMET BÜYÜKDOĞAN, Genel Başkan Başdanışmanı olarak görev aldı.
İş insanı Sayın AHMET BÜYÜKDOĞAN halen İZMİR’DE ticari hayatını devam ettiriyor ve PÜİK gibi çok önemli bir Kuruluşun Genel Başkan Başdanışmanı olması önemli karşılanıyor.
Bilindiği gibi DÜNYA ve ÜLKEMİZDE petrol fiyatları oynaklık gösteriyor..
Özellikle Ülkemizde gelen zamlara büyük tepkiler var.
Bu manada PETROL ÜRÜNLERİ İŞVERENLERİ DE yakınıyorlar ve kendilerine SATIŞLARDA UYGULANAN KAR MARJINI çok düşük bularak buna karşı seslerini yükseltmeye gayret ediyorlar.
AKARYAKIT FİYATLARI bugünün yarısı kadar seyrederken,kendilerine tanınan kar marjının, fiyatlar bugün itibarı ile ikiye katlanmışken,aynı oranda tutulmasına itiraz eden AKARYAKIT satıcıları marjlarının arttırılmanı istiyorlar.
Sayın AHMET BÜYÜKDOĞAN’A başarılar diliyoruz.

 

18 kişi görüş bildirdi

  1. onemli degil

    Siyasetciler millet bahçesi ve cami işini biraz ertelesinlerde şu an için Gereksiz olan masrafları yapmasinlar. Hükumetin çok parası varsa bunu ihtiyaç sahiplerine versin yada işsizliği azaltacak şekilde üretimi ve istihdamı arttıracak sekilde değerlendirsin. Her şey ateş pahasi olmuş. Çalışan olsun emekli olsun almış olduğu zammı cebine sokmadan fazlasını vermeye başladı. Bu nereye kadar böyle gidecek. Bu duruma çare bulsunlar. Önce halkın rahatlıkla gidebileceği, doktor yokluğundan geri dönmeyeceği hastaneler yapsın. Ama nerde?!!

  2. Gürleyik

    Sayın bakanımıza millet bahçesi yapılırken hali hazırdaki mesire alanının kaybedildiği kapatıldığında (herne sebebi olursa olsun) bahsedilebilseydi bu ne saçma iş derdi galiba. Karabük ün hertarafı millet bahçesi ama teker teker kaybediyoruz

  3. Anonim

    çevremiz şehrimiz iklimimiz düzeldi hamdolsun. tebrikler

  4. Karabuk

    Millet bahçeside bir şekilde ilçe olan safranboluya kaydı ya.. helal olsun . Sonuçta karabukte göz boya asıl bahçeyi safranbolya yap..(dusuncemdir)

  5. Belediye yanlışlarını hükümet mi düzeltiyo

    Ahmet abi dediyin doğru yapıldığından beri o meydan kimse benimsemedi kimse beyenmedi şindi belki bi naneye yarar insanlar gelir vakit geçirir Rafet beyin yanlışlarını hükümetmi düzeltiyo şindide çalışmayan yörüyen merdivenlere Bulak deresinde yapılamayanlarada hökümet el atsın bari

  6. Yeniceli

    Sayın Ahmet abim, daha önceleri Üniversite Stadyumu, Eskipazar Devlet Hastanesi vb. bunun gibi yatırımlarda yeniden yapılmak gibi yani yap-yık-yap misali şimdi de Kent Meydanı yap-yık eklendi maalesef. Millet elektrik, doğalgaz faturalarını ödemekte zorluk çekmekte, geçim derdine düşmüşken heba olan paralara yazık değilmi.

  7. Karabükspor Sevdalısı

    Karabük’ün bu kadar sorunları varken nelerle uyğraşıyoruz ya rabbim. Millet aş derdinde. iş derdinde, hayat pahalılığı almış başını gidiyor, geçinemiyor, siz neyin derdindesiniz Allaş aşkına. Karabük’ün estetiği, sosyalliği, sportifsizliği, tüm olumsuzlukları durup dururken en son yapılması gereken şeylerle uğraşılıyor. Allah akıl , fikir versin ne diyeyim.

  8. Belediye yokmu arkadaş

    Yahu şu yaya kaldırımlarını temizleyiek tuzlayacak bi belediye yokmu ya bazı esnaflar kapısının önünü temizlemiş kaymıyo allahtan don şiddetli olmadıda biraz hafif geçiyoruz aman yürürken dikkatli olun belediye size bakmıyo siz bari dikkat edin

  9. Zamına zam

    Çarşamba günü motorine yine zam gelecek. Bu zamla birlikte motorinin litresi tüm zamanların rekorunu kıracak.

  10. Merkez Camii Bağışları

    Merkez camisine yapılan bağışları için “onlar bir başka iş için kullanılabilir” demişsiniz yazıda sayın yazar… Bu amaçla yapılan ve dini açıdan bakıldığında uygun olmaz. belki oradaki camii yapımı için uygun olabilir. Tabii bunu dernek yönetimi karar alır. Merkez Camii yapımı için şu kadar bağış yapılmıştır. İadesi karar alınmıştır. yada bağışlar devam etmektedir hesaplar tok idaresine devredilmiştir. diye… Pehlivan bey açıklama yapar herhalde

  11. Kardemirin Karabük ve Fevziçakmak mah. verdiği zararın karşılanması

    Kardemir, Karabük Mahh. ve Fevzi çakmak Mahallesine verdiği gayrimenkul zararları,, ekonomik değerlerin düşmesi sağlık zararları temini içi yargı süreci başlatılmalı.
    Kardemir skala tesisi üstünü kapatmadan ve elde ettiği cüruf tozlarını taşınması hammaddeyi açıkta depolaması ortadayken raporlanmalı.
    Çatılardan numeneler ve periyotlar halinde diğer örnekler alınarak kayıt altına alınmalı.
    Mahalle sakinleri sağlık taramalarını yapıp solunum akciğer vb oralarda görünen toplu vakalar araştırılıp kayıt altına alınmalı.
    Toprak kirliliği tarımsal ürünler üzerinde ki etkileri analiz edip Kardemir kaynaklı curuf hammadde bulgular var ise kayıt altına alınmalı
    Mahalle sakinleri yargı süreci ve yönetim ile Yenişehir taşınmazları ile takas anlaşmasını başlatmalıdır.
    Yok öyle yama….. Milyonluk kar edeceksin oradaki mahallerin taşınmaz değerlerini düşürüp hatta değersizleştireceksin. Bu dünyada ve mahşerde tüm yöneticiler kamu ve sivil toplum) sorumludur.

  12. KOMBİ

    Bu geceden itibaren zenginin damına fakirin….şiddetli kar yağacak

  13. Atikus

    Kent meydanını yuzde doksan olumlu bakmamıştı bu kesim haklı çıktı sayın vergili savundu yok etti güzelim yeri şimdi ne oldu projeleri devlete yıktı kesin bir çıkarı vardır bakalım ilerki günlerde neler çıkacak herseyi ben biliyorum demiyeceksin parayı veren her zaman düdük çalmaz bunun gibi bir sürü projeler var atıl olacak gelen düzeltecek elbet dogruyu bizler seçerek bulacagız elbet karabükümüze hayırlı olsun hatadan dönmekte erdemliliktir

  14. Millet bahçesi

    Vatandaş geçim derdinde buna çözüm bulun o bahçeler Suriyelilerin volta yeri oluyor herşey tamamda bir bahçemiz mi eksik

  15. ZAMINA ZAM

    Demin ete zam geldi. Yakında süte de bi daha zam gelecek, tavuk da nasibini aldı, şekere de yakın zamanda sağlam bir zam daha gelmesi muhtemel zira şeker fabrikaları resmen protesto halinde…
    Bi de marketlere kızıyorlar

  16. Karabük ün kayıp yılları

    Kent meydanı yapıyoruz. Bi sürü para harcıyoruz. Birde bakmışız ki kent meydanı millet bahçesine dönüştürülecek. Vede bu müjde olarak veriliyor. Zaten eski hali ile kalsaydı millet bahçesi gibi degilmiydi sayın Karabüklüler .

  17. Tiyatro

    Muhalefet sadece bir illüzyondan ibarettir istihbarat teşkilatlarının verdiği sayfaları halkın önünde okurlar.
    Erdoğan’ı koltuğundan edeceğiz diyenlerde onlara hizmet ediyor.
    İmamoğlu ve Yavaş, önce diploma ve yolsuzluk dosyalarını açıklasınlar kaldı ki patronları izin vermedi.

  18. Hamide Eser

    Sadece Bayır Mahalle ve Kartaltepe değil; Soğuksu Mahallesi 3. Etap da askıda kaldı.Mahalle virane bir şekilde. Esnaflar boş dükkanları bekliyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Sayın Vergili 2022’nin ocak ayinda görüşmelere tekrar başlanacağını söyledi katıldığı bir televizyon programında. Bekliyoruz…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Arhavi’de OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

ARTVİN (AA) – Arhavi Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısı yapıldı.

Vali Cengiz Ünsal başkanlığında Arhavi Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıya, Kaymakam Burak Çimşir, Belediye Başkanı Turgay Ataselim, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim ile diğer ilgililer katıldı.

Arhavi OSB Müdürü Hasan Özpervan, çalışmalar hakkında heyete bilgi aktardı.

Belediye Başkanı Ataselim ise Arhavi OSB'nin bölge ekonomisine katkısına dikkati çekti, çalışmaların başarıyla sürdürüldüğünü kaydetti.