Her Telden (18 Ocak 2022)

Her Telden (18 Ocak 2022)

Yayın: 17.01.2022 18:50
Paylaş:
A+ A-

ÇEVRE,ŞEHİRCİLİK ve İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI Sayın MURAT KURUM,RAHMETLİ BURHANETTİN UYSAL’IN HAYALİ
Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın MURAT KURUM geçtiğimiz hafta Karabük’e geldi ve bir dizi icraat ortaya koydu.
En önemli sözü KENT MEYDANI oldu Sayın KURUM’UN.
Prof.Dr.Rahmetli BURHANETTİN UYSAL,Belediye Başkan Adaylığı sırasında KENT MEYDANI üzerinde çok durmuştu ve işlevsiz olan o MEYDANI işler hale getirmek üzere projeler dile getiriyordu.
Bakan Sayın MURAT KURUM ile o meydan üzerinde konuşurken,tesadüfen bizimle karşılaştılar ve Rahmetli UYSAL bizi Bakana takdim etti,tokalaştık hal/hatır ettik.
Oradan biliyoruz KENT MEYDANI üzerinde ki düşünceyi.
Rahmetli BURHANETTİN UYSAL,bugün Sayın MURAT KURUM’UN düşündüğü MİLLET BAHÇESİ gibi bir yaklaşım içerisinde değildi belki,ancak,ALTI OTOPARK,ÇARŞI,ÜST Kısmında akvaryum,çeşitli estetik görseller düşünüyordu.
O ALAN İŞLERLİK KAZANSIN İSTİYORDU.
Şimdi MİLLET BAHÇESİ yapılacak burası ve haziran ayına kadar gerekli PROJELER hazırlanacak,en önemlisi de,ADLİYE BİNASI olayı.
ORASI YIKILACAK,ÖĞLEBELİ BAHÇELERİNE yeni bina yapılacak..
Ne dersiniz Karabüklüler..?
KENT MEYDANI sizce nasıl olmalı,ne yapılmalı..?

ALBAY KARAOĞLANOĞLU CADDESİ ÜZERİNDE Kİ İŞYERİ SAHİPLERİ MÜTHİŞ MEMNUNLAR ve “KURTULUYORUZ..”
Dün ALBAY KARAOĞLANOĞLU Caddesi üzerinde ki birkaç İşyeri Sahibi ile ayak üzeri de olsa sohbet ettik,müthiş memnunlar ve “KENT MEYDANI’NDAN KURTULUYORUZ..” diyorlar.
Yazın alev/alev sıcak yapıyormuş burası.
Kışın ise soğuk havası tazyik eden bir durumu varmış.
Çevre,Şehircilik ve İklim Bakanı Sayın MURAT KURUM, çok önemli bir projeden söz ederek “KENT MEYDANI’NI MİLLET BAHÇESİ YAPACAĞIZ..” dedi.
BU PROJE MÜTHİŞ DESTEK GÖRDÜ/GÖRÜYOR.
Peki orada bazı İŞYERLERİ NE OLACAK,BELEDİYE NİKAH SALONU,ATATÜRK ANITI ne olacak sorusu gündeme geliyor ve HAZIRLANACAK PROJE çerçevesinde bunların hepsi de düşünülecek elbet..
Örneğin AĞAÇLANDIRMA yapılması şart.
Zira KENT MEYDANI DIMDIZLAK kalakaldı ve YEŞİL, hiç mi hiç, yok..
70 Bin metrekare bir alan burası ve en önemlisi ADLİYE SARAYI,burası için ÖĞLEBELİ BAHÇELERİNDEN bir yerin en kısa süre içeresinde Kamulaştırılması gerekiyor.
Sayın MURAT KURUM Bakanlıktan bir 10 milyon lira sözü vermiş.
Kamulaştırma için bu para yeter mi acaba.?

YENİŞEHİR ÇAMLIK BÖLGESİ’DE “ MİLLET BAHÇESİ HALİNE GETİRİLECEK..” ve KARABÜK BELEDİYESİ’NDEN DEVİR..
Bilindiği gibi YENİŞEHİR ÇAMLIK BÖLGESİ’NDE çok geniş bir PARK ALANI var ve burası Orman İdaresi tarafından Karabük Belediyesi’ne verilmişti.
Hatta Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,bize,buraya yapacağı bir KARAKOL BİNASI ile,önce güvenliği temin edecek adıma atacağını,daha sonra çok şık düzenlemeler yapacaklarını falan anlatmıştı.
ŞU ANA KADAR HERHANGİ BİR ŞEY YAPILMADI BURADA.
Yalnızca BELEDİYE ÇALIŞANLARI belirli çalışmalar yaparak,temizlik gerçekleştirmişlerdi, işte ÇAMLIK PARKI DA MİLLET BAHÇESİ haline getirilecek.
600 BİN METREKARE AĞAÇLIKLI BİR ALAN.
Sayın HÜSEYİN ERER’İN Belediye Başkanlığı döneminde KÜÇÜK BİR HAYVANAT BAHÇESİ falan da düşünülüyordu ve bazı ufak yerlerde yapılmıştı..
ÇAMLIK şimdi MİLLET BAHÇESİ YAPILACAK..
Olayın tam burasında TCDD ARAZİLERİNE yapılması için fikir üretilen MİLLET BAHÇESİNDEN tamamen vazgeçildi elbet
O BÖLGE SAKİNLERİ DE,NE KADAR SEVİNMİŞLERDİ DEĞİL Mİ..?
İSTASYON Civarı hareketlenir beklentisi vardı,şimdi vazgeçildi..
ÇAMLIK PARKI ağaçlıklı,mükemmel bir yer..
BURASI DA MİLLET BAHÇESİ olarak düzenlenecek,olay bu.

AK PARTİ İL BAŞKANI Sayın İSMAİL ALTINÖZ “ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMESİ İÇİN YOĞUN BİR ÇABA İÇERİSİNDEYİZ…”
Dün günlük yürüyüş dönüşünde, Bedesten İş Merkezinden geçiyorduk, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sevgili Kardeşim ALİ ERORHAN’A bir selam vermek için baktık, AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ orada oturuyor.
Gençlik/Spor İl Müdürü Sayın COŞKUN GÜVEN’DE vardı,bizde selam verdikten sonra oturmak durumunda kaldık ve bir süre sohbet ettik.
SOĞUKSU Mahallesi’nde ki BİNANIN Kız Öğrenci Yurdu olmasını konuştuk, Safranbolu Yazıköy’de bulunan SPOR TESİSİNİ konuştuk.
Daha sonra Sayın COŞKUN GÜVEN ayrıldı.
AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ ile sohbetimizi sürdürdük,son Bakan ziyaretinden söz etti Sayın ALTINÖZ bu arada “ARAÇ ÇAYI DÜZENLEMESİ CİDDİ BİÇİMDE GÜNDEMİMİZDE..” dedi.
Bu konuda Sayın İSMAİL ALTINÖZ’ÜN ne kadar duyarlı davrandığını bildiğimiz için “NE OLUYOR Sayın BAŞKAN,SON DURUM NEDİR..?” diye sorduk.
“DSİ NEZDİNDE BASTIRIYORLARMIŞ..
Sanıyoruz YATIRIM PROĞRAMINA koyduracak konuyu..
Karabük bu çirkinlikten kurtulacak o zaman..
Sayın İSMAİL ALTINÖZ,su konuya çok/çok ve özel bir önem veriyor,öyle sanıyoruz ki,işi bu yıl içinde,en azından YATIRIM PROGRAMINA koyduracak ve yine, en azından, dönülmez bir noktaya getirecek.
Karabük bu çirkinlikten kurtarılacak inşallah.

5000 EVLER BÖLGESİ’NE YAPILACAK OLAN HASTANE ve KARABÜK’TE HASTANE ÜZERİNE BÜYÜK ŞİKAYETLER
BÖLGENİN SESİ Gazetesi HER TELDEN Köşesine birçok yorumlar gelir,bunların içerisinden hukuki sorun teşkil etmeyenlerini değerlendirip yayınlıyoruz.
Özellikle HASTANE ŞİKAYETLERİ ÇOK.
Ve.KBÜ Şirinevler Hastanesi’nden randevu alamamaktan yakınan yorumlar geliyor,5000 EVLER Bölgesinde yaşayan insanlar da BU HASTANE BİR AN ÖNCE YAPILSIN istiyorlar.
Tabi olay bu kadarlada kalmıyor.
5000 EVLER HASTANESİ yapılınca DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DE Bayır Mahalleye gelecek ve AK Parti İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ o olayı adeta bıçak sırtından döndürdü..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörüne kalsa olmuyordu.
AK Parti Siyasetçileri söz vermiş olsalarda olmuyordu ve Rektör Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT bu konuya sıcak bakmıyor başka hayaller peşinde koşuyordu..
Bir yandan RANDEVU ALAMAYANLAR yakınıyor.
Bir yandan 5000 EVLER BÖLGESİ YAŞAYANLARI yakınıyor.
Bir yandan BAYIR MAHALLE sakinleri FAKÜLTE bekliyor.
Böyle bir sarmalı yaşıyor Karabük yaşayanları..

KARABÜK’TE ÇEVRE KİRLİLİĞİ YAPAN ETKENLER,EGZOS GAZLARI,KARDEMİR ve BAZI SANAYİ TESİSLERİ GALİBA..
TBMM Eski Başkanlarından Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,çok önemli bir konuyu gündeme getirerek KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE işaret etti.
BU TÜM DÜNYA ve ÜLKEMİZİN EN BAŞ SORUNU.
İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ elbet ki ÇEVRE KİRLİLİĞİNİN eseri ve insan oğlu kendi elleri ile bunu yaratıyor,ekonomisini yüksek tutmak için bu yaratıyor.
Peki KARABÜK’TE ÇEVRE KİRLİLİĞİ NE DURUM DA..
Karabük sokaklarında gezinen insanlara sorun,hemen hepsi de “KARABÜK’TE ÇEVRE KİRLİLİĞİ,HAVA,SU KİRLİLİĞİ ÇOK YÜKSEK BOYUTLARDA VAR..” cevabını alırsınız..
İnsanlar-doğrudur,yanlıştır-size bu cevabı verirler.
Peki Karabük’te ÇEVRE KİRLİLİĞİNE yol açan başata sebepler nelerdir,bu nokta da en önemli sebep EGZOS GAZLARI olarak gelir,EGZOS GAZLARI çok ama çok tehlikeli bir kirletici.
Daha sonra KARDEMİR denilebilir..
Bu nokta da,ÇEVRE/ŞEHİRCİLİK ve İKLİM Bakanı ise çok iddialı konuşarak “KARDEMİR’İN 12 BACASI DA,ONLİNE SİSTEM İLE BAKANLIĞIMIZDA KONTROL ALTINDA TUTULUYOR..” diyor..
Yani kirliliğe yol açmadığını üstü örtülü biçimde söylüyor..
NE DERSİNİZ KARABÜK YAŞAYANLARI..

ELEKTRİK FATURALARI ÇARPIYOR ve İNSANLAR YÜZDE 25 ZAMLI DOĞALGAZ FATURALARINI BEKLİYORLAR İYİ Mİ..?
Dün yine yazdık,özellikle İŞYERİ SAHİPLERİ gelen elektrik faturaları karşısında feryat/figan ediyorlar,faturalar çok ama çok kabarık geldi/geliyor..
Neden İŞYERİ SAHİPLERİ diyoruz.
Zira Cadde de,sokak da yürürken İŞYERİ SAHİPLERİ ile karşılaşıyoruz,KONUTLARA GELEN FATURALAR DA müthiş tepki yaratıyor,ama,konut sahipleri ile karşılaşma imkanımız pek olmadığı için İŞYERİ Sahiplerinin tepkilerini yazıyoruz.
ELEKTRİK FATURALARI GERÇEKTEN CAN YAKIYOR..
Şimdi bu ay sonunda gelecek DOĞALGAZ FATURALARINI bekliyor insanlar,bilindiği gibi DOĞALGAZA yüzde 25 zam yapılmış ve 1 Ocak tarihinden itibaren geçerli sayılmıştı..
ELEKTRİK Fiyatları da 1 ocak tarihinden itibaren zamlı olacaktı,ancak,ENERJİSA galiba 1 ocak tarihini bekleyemedi ve dayandı zammı galiba.
Bir de CAMİ ÖNLERİNDE EMEKLİLER ÇOK DERTLİ..
Genellikle namaza geliş ve gidişlerde, abdest bozacak laflar ettiklerine bire/bir tanık olduk,hakikaten çok mu çok dertliler ve ALDIĞIMIZ EMEKLİ PARALARI İLE GEÇİNEMİYORUZ diye yakınıyorlar..
Özetlersek şayet.
ELEKTRİK FATURALARI ÇARPTI,insanlar DOĞALGAZ faturalarını bekliyor..
Ve ;İNSANLAR BURUNLARINDAN SOLUYORLAR iyi mi..?

25 kişi görüş bildirdi

  1. Kayıp yıllar

    Yenişehir camlık güya park haline getirilecekti. Karabük basını şişirdi de şişirdi. Sonuç ne oldu fiyasko. Baktı olmuyor hükümet el attı. Kent meydanı. Dünya kadar para harcandı. Sonuç koca bir fiyasko. Şehircilik bakanı konuya el attı. Kent meydanı millet bahçesine dönüştürülecek. Peki buca zamana emeğe paraya yazık değilmi.

  2. Ekonomist

    Emeklinin,dar gelirlinin geçinebileceği tek yer meclis lokantası…gitsinler meclise kuzu eti,mercimek çorbası pilav ve tatlıya 16,17 tl hesap öderler.

  3. Emekli

    Slm Ahmet bey doğalgaza ve elektrik zamlarından sonra herkes bir arayışa geçti. Ben mesela kızımın evine yerleştik kışı burada geçirecek. Yazın köylerdeyiz. Altkatımdaki ve üstkatımdaki komşular beni arayıp olmuyor böyle diyorlar. Yapacak birşey yok dedim maaşım yetmiyor bu faturaları ödemeye dedim. Onlarda haklı yanmayınca doğal gaz ısınamıyorlar. İnan hakkımı helal etmiyorum diyen dahi var. Yapacak birşey yok. Şartlar bunu gösteriyor artık. Bir evde iki aile geçinmeye çalışacak bu duruma getirdiler artık milleti. Saygılar

  4. yanlız kurt

    bakanın verdiği sözler boş çıkacak çünkü ne kadar bakan geldiyse bazı vaatlerde bulundu ama yapılmadı

  5. Esnaf

    Bir AVM’de güvenlikçi bir tanıdıkla konuştum şöyle söyledi.Son soğuklar ve zamlarla birlikte evinde doğalgaz, elektrik yakmamak için buraya gelip saatlerce dolaşan, oturan insan sayısı çok arttı. AVM yönetimi de bu profilden yavaştan rahatsız olmaya başladı!

  6. Proje

    Bir an önce 5000 evler hastanesine başlanması lazım bu gün başlasalar zaten 1 yıl sürer belki daha fazla, Karabük ün zaman kaybına tahammülü kalmadı artık. Tüm projelerin yerel ve genel yönetim olarak hızlandırılması lazım.

  7. mesutt78

    millet tuvalet kağıdı alamıyor parasızlıktan… 10 yıldır millet bahçesi millet bahçesi…ne yapacak salıncağın direğinimi yalayacak vatandaş açlıktan 2500 tl emekli maaşı ile…

  8. Çevre Kirliliği

    Çevre kirliliğinde birinci sorun egzoz gazı evet bu bir gerçek… Çözüm noktasında ne çevre yolu ne belediye dizel araçlara için uygulama ve yaptırımı var. nede toplu taşıma araçlarını kullanmaya, bisiklete yolları gibi, özendirici bir uygulaması var. Bunlar da sorumludur.
    Kardemir yönetimi ve kamu kurumu yönetimi ise fabrikayı nedense hep duman olarak önlem aldırma çabasında oysa şehrin ortasında skala tesisi ve hammade yığınlarını bunlar görmüyor bir zahmet Karabük mah. veya fevzi çakmak mah. mevkiisine geçip bir baksınlar. Delikanlı bir gazeteci drone ile veya buradan bir resimlesin video çeksin de bilgilendirsin. Burada çok ufak tozlar üretiliyor… Çevreyi kirlettiği gibi bu kesime ekonomik zarara uğratıyor.. Bu konuda artık duyarsız yöneticilere Allah da sonlarını bizim kaldığımız tehlike ve duruma düşürsün demek kalıyor içimizden… Kardemir yönetimi bu kesimin evlerinin çatısına baksın…
    Dere kenarlarında poşetler yıllardır duruyor balıkçı pazarın karşısında ki adacıklarda… Kardemir soğanlı çayı kirletiyor.
    Görüntü kirliliği o biçim şehir merkezindeki mahalleler, düzensiz kaldırımlar.
    İnsanın yazası gelmiyor breeee
    Ben utanıyorum durumunu düzelten göç ediyor çalışma olmayınca canlı sağlığına değer verilmeyince…

  9. Kardemir Dışarıda ki insanın refahını yükseltiyor bizi zehirliyor...

    Kardemir Dışarıda ki insanın refahını yükseltiyor bizi zehirliyor… Kendinize gelin, ray üretiyor ve ihracata başladık diyorsunuz.
    Tren tekerleği üretiyor ve ihracata başladık diyorsunuz..
    Yerli lokomotif Kardemir den diyoruz..
    Otomotiv inşaat sanayi vb. ülke ekonomisi ve bazı yerlerin refahı ve kalkınması için ÜRETİM KAPASİTESİ artırılarak daha çok zehirleniyoruz.
    Sonra Kardemir yönetimi bize şehir merkezinde “Kardemir Büyüyor Karabük Büyüyor” popülist slogan tabela ile zihinlerimize sunuyor.
    Birde buradaki büyüklerimiz Karabüklü Aileler Önemli siyasi öncülerimiz var Mehmet Ali Şahin gibi sizlerin de mi hiç aklına gelmiyor..
    Bu kadar üretim ile emeği tozu zorluluğu biz çekiyoruz…
    Neden buradan Karabük’ten Yüksek Hızlı tren hattı yatırımları başlamıyor… Neden bu zahmeti çeken şehir halkının refah seviyesi alt yapısı yükselmiyor…
    Neden fabrika karşısında mahallelere bakılıp da çektiği çileyi ve geride kalmışlığı yorumlanmıyor.
    Hadi çalışın şimdi diğer şehirlerdeki insanların daha hızlı ve konforlu seyahat etmesi için. ülkeye daha fazla döviz kazandırmak için
    Biz ve şehrimiz de daha fazla kirlenelim…
    Devam edin bakalım…

  10. Emekli

    Sayın Ahmet Abim, Karabük’ün talihine yanayım. Yine cek-caklarla yapılacak, edilecek terenaneleri devam ediyor. Yok DSİ araç çayı düzenlemesine başlayacakmış, yıl sonuna bitecekmiş. Bitmez abim, sen yazmakdan, yetkililer cek-caktan bıkmadı. İcraata bakmak lazım., icraat önemli. Araç Çayı düzenlemesi, 5000 evler devlet hastanesi, millet bahçesi vs. vs. Allah sonumuzu hayır eylesin. Diğer iller kilometrelerce, biz ise arpa boyu ilerliyoruz. Bakın şöyle etrafınıza, her yer gecekondu, düzensizlik diz boyu, estetikten eser yok. Selamlar

  11. SAMİMİ

    Safranbolu belediyesi temizlikcisi zabıtası tüm birimler kar temizlemek için seferber.

    Karabük de bu görüntüleri görmek hayal

    KOCAMAN AFFERİM SAFRANBOLU BELEDİYESİNE .

  12. radar

    daha çok zam yapılsın ki EMEKLİ şükretsin

  13. Karabük Belediyesi ŞAHİİİİN

    Safranbolu Belediyesi harıl harıl çalışırken Karabük Belediyesi ortalıkta görünmüyor İl Özel idare ekipleri köy yollarından mücadele ediyor Karabük Belediyesi nerde yahuuu
    Yeni parti deyiştiren ŞAHİİİİH nerdesin arkadaş şu işlere bi bak allaşkına ya.Ah seni Belediye Başkanyardımcısı filan yapıcaklarki bak hizmet nasıl görülüyomuş bir görsünler.Hem mayışıda iyidir belediye ortada yok Karabükte esnaf kapısının önünü temizlemeye çalışıyo başka bişey yok

  14. Karabuk

    Çamlıca millet parkı filan hepsi hikaye….. kimseden gerçeği gizlemeyin karabuk un millet parkı safranboluya gitti . 10 para varsa 8 ini safran oluya harca 2 sini göstermelik karabuk e harca.
    Adliyeyide oglebeli bahçeleri derken safranboluya doğru kaldırın.bosaltin şehir merkezini rahatlayın beyler,iyice rahatlayin

  15. Atikus

    Ey karabüklüler üzğlecegimiz bir konu var kentmeydanı bu görüntüsüyle kalacakmış adliye binası yıkılıp orayı yesillendirecekmiş birde ön tarafa cami yapılacakmış bilginize ben böyle daha guzeldi bütünlük olmadıktan sonra
    Okan kucuk yorumlamış neymiş kazı kazan politikasıymış vergiliyi övüyor sonrada yazının ortasında amacım vergiliyi körülemek deyil diyor yazı bastan asagı vergiliyi övüyor adam ne yazdıgını bilmiyor ticaret kafasıyla sosyal belediyecilik olmaz alkışlayın saksakcı gazeticiler alkışlayın yoksa harclıklarınız kesilir
    Sevgili dürüst gazeteciler bu projeyi bir inceleyin derim ben..

  16. Master Plan İhtiyacı Var diyen Sayın Murat Kurumdu

    Geçen yıllar Karabük Şehir merkezinin Master Plan İhtiyacı Var diyen Sayın Murat Kurumdu. Sayın belediye başkanlıda kentsel dönüşümde sırayla bu işler dedi bir tv konuşmasında..
    Arkadaş şehrin ekonomisi kaybediyor zarar ettiriyor bu düşünceleriniz..
    Zaten siyasi sonuçları da oluyor oldu da olurda…
    Kent meydanında şehir merkezinde geldiğinde insan şöyle etrafına baksa eski çarpıklaşma gitmiş Kardemir skala tesisi ve hammaddesi üzeri örtülmüş… Araç çayı ve etrafı daha gezilebilir bakılabilir işlevsel hale gelmiş..
    Ne olur yaniii
    Bu çarpık yerleşim yerlerinde Üretilen evler araziler inanın 5000 de olsa satılır işte gördük belen evlerini şehir dışında al/satcılar alıp kurdan çıkmayanlara sattılar…
    Bakan Karabük’ün eniştesi diyorsunuz birde… Bakan kendisi söylemiş bu şehrin acil master planına ihtiyacı var diye..
    Hala şu kamu binası şuraya yapılsın… Hastane buraya üniversite bölümü oraya bunlar çok komik… kalkınma yatırımı bile değil..
    Bulak altı imara açılmış tarım arazisi talan edilmiş, birilerinin rant çıkarı için…

  17. ÇAKIR

    SAYIN AHMET ABİ KENT MEYDANINA YAZIK OLACAK.BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÇOK ÜZÜLECEK ,ŞİMDİ BELEDİYE BAŞKANIMIZ BU OLAYA NE DİYECEK ACABA,HARARETLE KENT MEYDANINI SAVUNUYORDU BİZLER BURADAN DEFALARCA YAZDIK BÖYLE BİR KENT MEYDANI OLMAZ DİYE,ANCAK KARŞI ÇIKIYORLARDI ŞİMDİ BAKAN MİLLET BAHÇESİ YAPACAĞIZ DİYİNCE KARŞISINDA DURAMADI SUS PUS OLDU.SAYIN BELEDİYE BAŞKANINDAN SEK YOK TIK YOK NİYE GÖRÜŞÜNÜ BELİRTMİYOR.ODA ANLADI SEÇİLEMEYECEĞİNİ,ALLAH RIZASI İÇİN KARABÜKE HAYIRLI BİR PROJE YAPSIN,ÜÇ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPTI,ELLE TUTULUR BİR HİZMET YAPMADI,KARABÜK HALİ ORTADA BÜYÜK BİR KASABA GÖRÜNTÜSÜ İÇİNDE.AYRICA KARABÜK E MİLLET BAHÇESİ DEĞİLDE ,5000 EVLER HASTANESİNİN BİR AN ÖNCE BİTİRİLMESİ LAZIM,FABRİKALAR YAPILMASI LAZIM,ESKİPAZAR ORGANİZE SANAYİ BİR AN ÖNCE FAALİYETE GEÇMESİ LAZIM.ANCAK BUNLARIN HİÇ BİRİNİNDE 2023 TEN ÖNCE YAPILACAĞI GÖZÜKMÜYOR.

  18. EMEKLİYİM KARESTEYİM

    SON ZAMLA 3300 LİRA ALACAK OLAN EMEKLİYİM HALEN CEBİMDE 43 LİRA PARA VAR AYIN 26 SINA KADAR ONUNLA İDARE EDİCEM ELEKTRİK FATURASI 258 LİRA GELDİ PARA ALANA KADAR İDARE EDİCEZ O FATURAYI BEN AÇILINCA KARESE GİDİYOR O VİTRİN SENİN BU VİTRİN BENİM O KATA ÇIK BU KATA İN SICAK BURASI GAYET EYİ.HANIMDA HASTANEYE GİDİYO İDARE EDİP DURUYOZ BU YORUMUDA Bİ ARKADAŞIN DÜKKANINDAN O ARKADAŞINDA RIZASIYLA YAZIYORUM.O ARKADAŞADA KOL GİBİ Bİ ELEKRTİK FATURASI GELMİŞ GARA GARA DÜŞÜNÜYO.
    HAAAA BELEDİYE ŞU KARLI GÜNLERDE ORTALIKTA YOK HERALDE BELEDİYE ODALARI SICAKTIR SOĞUKTA ÇIKMASINLAR DIŞIRI MIŞARI SAKIN SOĞUK ALIP HASTALANIRLAR

  19. Atikus rumuzlu arkadaş

    Çok doğru bir konuya değinmişsin siyasiler olmasa yerel basın sinek avlar metelige kurşun atar.

  20. Şirinevlerden

    Karabük Belediyesi nerdesin ben Dr.Necmi bey zamanını hatırlarımda rahmetli böyle günlerde gecelerde uyumazdı bile.Yahu insanda biraz sorumluluk olur şu karda Belediye ortalıkta yok Safranbolu belediyesine aferim Karabük belediyesi ortalıkda yok

  21. Dönerci

    Milleti yaşayan ölü yaptınız, Fakir fukarayı perişan ettiniz, 3 ay önce günde 40/50 arası pilav üstü döner siparişi verilirdi şimdi 3/5 tane”

  22. Şahin Karataş

    Adımı zikreden ve belediye işlerine bir el at diyen arkadaşa:Belediye başkan yardımcılığını 6 yıl Etimesgut gibi bir metropol İlçede yüzümün akıyla yaptım,tanudıklarınız varsa Etimesgut’ta sorar öğrenirsiniz,belediye başkanlığı dahil benim için olmazsa olmaz görevler değildir.Şunu bilmenizde fayda var,belediye meclşs üyelerinin görev ve yetkileri bellidir,belediye meclşs üyeleri belediye çalılmalarında belediye başkanına ve belediye çalışanlarına müdahale edemezler,emir veremezler,belediye meclisinin kendilerine verdiği yetkileri kullanırlar,bunlarda bellidir,isterseniz 5393 sayılı Belediye kanununa bir zahmet bakın,görün,belediye meclşs üyesi seçildiğimden bygüne kadar belediye meclisinde halkın,şehrin sorunlarını en çok dile getiren,sosyal medyada paylaşan kişi benim,bundan sonrada bu konuları dile getirip çözüm bulunmasına katkı sağlayacağımdan şüpheniz olmasın boş şeyler yazacağınıza arayın belediye yetkilikerini “Neden kar temizliği çalışması yapılmıyor”diye sorun,bu sizin en tabii hakkınız,belediye yetkilileride size cevap vermek zorundadırlar.Bakın bir arkadaş Kardemir’den etkilenen ve mülk değerleri hergün değer kaybeden Karabük mahallesi ve Fevzi Çakmak mahallesinde bahsetmiş,o arkaďaşı tebrik ederim,benim şuraya,buraya,şu veya bu göreve gelmem sizi neden bu kadar ilgilendiriyor anlamış değilim,delikanlıca isminizi yazsanızda daha açık ve net yazışsak olmazmı?

  23. AKP, MHP halkın Zamına zam koymaya devam ediyor

    Yarından itibaren motorine 52 kuruş zam yapılacak. Fiyat artışı pompa satış fiyatına yansıyacak…

  24. Ekonomist

    Motorine 40 kuruş zam bekliyorduk, sürpriz yapıp 52 kuruş yapmışlar. Vatandaşı çok düşünüyorlar!

  25. Tarafsız

    Motorin 52 kuruş zam geldi.
    Sayın Erdoğan bu işi gerçekten biliyor.
    Motorin en çok kırsal kesim ve kamyoncular kullanıyor.
    Peki Sayın Erdoğan en çok oyu kimlerden alıyor?
    Onlardan…
    Vardır bir bildiği…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de yabancı turizm heyeti tulum eşliğinde karşılandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Rize'nin tanıtımı amacıyla yabancı seyahat acentesi temsilcileri ve sosyal medya ünlülerinin de yer aldığı 44 kişilik heyet kente geldi.

Valiliğin daveti üzerine, Orta Doğu Kültür ve Turizm Zirvesi kapsamında Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn ve Umman'dan Rize-Artvin Havalimanı'na gelen heyeti, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Bayram Yığcı, Rizem Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili Fatih Kızıltan, Ardeşen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Kuyumcu ile turizm işletmecileri karşıladı.

Tulum çalınan karşılama töreninde, heyet üyelerine Çaykur Rizespor atkısı hediye edildi.

Bayram Yığcı, Rize'de son yıllarda turizmin hızla geliştiğini söyledi.

Turizmin gelişmesinde Orta Doğu ve Körfez Bölgesi'nden gelen seyahat acentelerinin rolünün önemli olduğunu belirten Yığcı, “Turizm potansiyeline son derece katkı sunmaktalar. Orta Doğu pazarı özellikle Karadeniz'de son yıllarda hızla büyüyor. Bunun da artarak devam etmesini diliyoruz.” dedi.

Yığcı, misafirlerin kentin turizm destinasyonlarını gezeceğini sözlerine ekledi.

Oda Başkanı İsmail Kuyumcu da çayın Rize'deki vatandaşların, turizmin ise herkesin paydaşı olduğunu vurguladı.

Heyet, Rize Belediyesi, Türk Hava Yolları, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı sponsorluğundaki program kapsamında 1 Mayıs'a kadar kentin tarihi ve turistik yerlerini ziyaret edecek.