Her Telden (2 Aralık 2021)

Her Telden (2 Aralık 2021)

Yayın: 01.12.2021 19:59
Paylaş:
A+ A-

ÜRETİMİNİ ARTTIRMA HEDEFİNDE OLAN KARDEMİR’ DE “ÇEVRE YATIRIMLARINA MİLYON DOLARLIK HARCAMALAR YAPILACAK ve HAVA-SU..
Yıllık üretimini 3.5 milyon tona çıkartma hedefinde olan KARDEMİR,önümüzde ki süreçte ÇEVRE YATIRIMLARINA MİLYON DOLARLAR harcamayı planlıyor..
HAVA ve SU KİRLİLİĞİNİN SIFIRLANMASI TEMEL HEDEF..
Bilindiği gibi Ülkemiz de ÇEVREYE olan duyarlılığın arttırılması ve ÇEVRE KİRLİLİĞİNİN önüne geçilmesi amacı ile,çok önemli,çok ciddi bir dizi çalışmalara ağırlık veriliyor.
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN önderliğinde başlatılan “DAHA YEŞİL BİR TÜRKİYE..” çalışmaları noktasında Karabük’te de ve KARDEMİR’DE DE önemli gelişmelerin yaşanacağına garanti gözü ile bakılıyor.
KARDEMİR’İN ÇEVRE YATIRIMLARINA HIZ KAZANDIRILACAK..
Bunun için 2022 yılının çok önemli olduğuna işaret ediliyor..
KARDEMİR’İN bir yandan ÇEVRE YATIRIMLARINA start verirken,öte yandan da YENİŞEHİR MAHALLESİ konusuna ağırlık vereceği üzerinde de bir dizi bilgi geliyor.
YENİŞEHİR MAHALLESİ’NDE bulunan Sosyal Tesisler elden geçirilecek.
Özellikle,eskiden MÜHENDİSLER KULÜBÜ olarak bilinen yerin “BİR DEMİR/ÇELİK MÜZESİ HALİNE GETİRİLMESİ..” ön planda tutuluyor gibi bilgi veren konuya yakın kaynaklar “DAHA ÖNCESİNDEN DE BUNA YÖNELİK BİR PROJE ÇALIŞMASI VARDI..” diyorlar..
KARDEMİR,2022 YILINDA ÇEVREYE YATIRIM YAPACAK..

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN 50-55 BİN CİVARINDA ÖĞRENCİSİ OLACAĞINA GÖRE HAZIRLANAN ÖĞRENCİ YURTLARININ KAPANMA SÜRECİ..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN kısa süre içerisinde 50-55 bin civarında ÖĞRENCİ İLE EĞİTİME devam edeceğine yönelik yapılan gayrı resmi açıklamaları dikkate alan ÖĞRENCİ YURT İŞLETMECİLERİ büyük bir hüsran yaşıyorlar..
BİRÇOK YÜKSEKÖĞRENİM ÖĞRENCİ YURDU KAPANIYOR..
Kapanan ÖZEL YURTLARA ilaveten,DEVLET YURTLARININ yatak kapasitesi de hayli büyük artış gösterdi ve yeni açılacak SOĞUKSU Yurdu ile bu sayının daha da artacağına işaret ediliyor.
Öte yandan KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDE ÖĞRENCİ SAYISI HAYLİ DÜŞTÜ diyen çevreler de var ve KARABÜK ÜNİVERSİTESİ HEDEFLERİNDEN ÇOK SAPTI görüşleri de sıkça söyleniyor.
Öte yandan,bir aralar KARABÜK’ÜN LOKOMOTİFİ olarak tanımlanan KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDE bu yıl KONTENJANLARIN dolmadığı üzerinde de bilgiler veriliyor ve AFRİKA KÖKENLİ Öğrencilerin hayli yüksek sayıda olduğu da ifade ediliyor.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,ÖĞRENCİ SAYISI SÜREKLİ AZALIYOR MU..?

ÇOK ÖNEMLİ BİR SİYASETÇİ “KARABÜK ÜNİVERSİTESİ OBEZ BÜYÜMÜŞTÜ,ÜNİVERSİTE DİYETİSYENİ/DİYETİSYENLERİ ŞİMDİ ZAYIFLATIYORLAR.”
Geçtiğimiz gün,Karabük’te çok önemli bir Siyasetçi ve birkaç dost sohbet ediyorduk,söz KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDE açıldı,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN muhatap olduğu söylentilerin hoş olmadığından falan laf çevrildi..
ÇOK ÖNEMLİ BİR Siyasetçi “RAHMETLİ BURHANETTİN HOCA’NIN DEĞERİ GÜN GEÇTİKÇE DAHA ÇOK ANLAŞILIYOR..” dedi,daha sonra da “BUNU NE YAZIK Kİ,KARABÜK SEÇMENİ DE BİLEMEDİ ve BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDA OY VERMEDİ..” şeklinde ifadeler kullandı.
Aynı Siyasetçi “BAZI ÇEVRELER,RAHMETLİ BURHANETTİN HOCA’NIN,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN OBEZ (ŞİŞMAN..) BÜYÜTTÜĞÜNÜ SÖYLÜYOR ve ŞİMDİ ZAYIFLATILMA,ÖĞRENCİ SAYISININ DÜŞÜRÜLME SÜRECİ Mİ YAŞATILIYOR NEDİR..?” dedi.
Daha sonra da,şaka ile karışık “BURHANETTİN HOCANIN ŞİŞMANLATTIĞI KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ŞİMDİLER DE,ÜNİVERSİTE DİYETİSYENİ veya DİYETİSYENLERİ TARAFINDAN ZAYIFLATILMA SÜRECİNE SOKULDU HERHALDE..” diyerek güldü..
İşin özü,Rahmetli Prof.Dr. BURHANETTİN UYSAL’IN Rektörlüğü döneminde sürekli gelişen,sürekli büyüyen,sürekli yeni bölümler açan ve adeta KARABÜK’ÜN LOKOMOTİFİ gibi olan KARABÜK ÜNİVERSİTESİ artık o günlerinden çok/çok uzakta görünüyor..!!
Ne yazık ki ÇOK/ÇOK UZAKTA GÖRÜNÜYOR..
Şimdi MUHATAP OLDUĞU haberlere bir bakın görürsünüz..

BAZI ÇEVRELERCE,KARABÜK’ÜN KİRLETİCİ UNSURLARI ARASINDA GÖSTERİLEN KARDEMİR,BÜYÜK YATIRIMLAR YAPACAK,EGZOS NE OLACAK..?
Belirli çevrelerce KARABÜK’ÜN KİRLETİCİ unsurları arasında gösterilen KARDEMİR,2022 yılın da yaptığı ÇEVRE YATIRIMLARINA daha da hız verecek,çok daha büyük paralar harcayacak,şeklinde haberler geliyor.
KARDEMİR’DE HEDEFİN “SIFIR KİRLETİCİ UNSUR..” olmak yolunda tecelli edeceğine de dikkat çeken geniş bir çevre “KARABÜK’TE ESAS HAVAYI KİRLETEN EGZOS GAZLARI İÇİN NE YAPILACAK..?” sorununu gündeme taşıyorlar.
GÜNLÜK 26-27 BİN ARAÇ ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİNDE..
Bunları EGZOSUNDAN misk-i amber kokusu çıkmıyor elbet..!!
Hele/hele bir de 10 numara yağ kullanımı iddiaları falan var ki..!!
EGZOS GAZLARI konusu ne olacak peki..?
Karabük ÇEVRESİ KİRLİ 6.İL OLARAK GÖSTERİLİYOR biliyorsunuz..
KİRLETİCİLERLE SAVAŞ HIZ KAZANACAK,bunu bekliyoruz..

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI,Sayın KENAN YILMAZ’IN SEÇİLMESİ İLE,TABANDA Kİ ÜYELERİNİ HATIRLADI ve SENDİKA/İŞÇİ BİRLİKTELİĞİ ÇOK YÜKSELDİ
Yıllardır ÖZÇELİK-İŞ Sendikası’nı,yakından izleriz ve son 10-15 yıldır SENDİKA Yönetimleri ile İŞÇİ TABANI arasında,sanki,görünmez bir duvar vardı işçi ile SENDİKACI o duvarı bir türlü aşmıyor/aşamıyordu.
Sayın KENAN YILMAZ’IN Şube Başkanı seçilmesi ile O DUVAR YIKILDI sanki ve bakıyorsunuz,Sayın KENAN YILMAZ İşyerlerinde işçilerle sohbet ediyor,bakıyorsunuz ÖZÇELİK-İŞ Sendikası’nı Genel Merkez de temsil eden Sayın RECEP AKYEL ile birlikte işçileri ziyaret ediyorlar.
Gelişmeler gerçekten müthiş gidiyor..
SENDİKA temsil ettiği İŞÇİ TABANI ile buluşuyor.
Bu manada yıllar süren,o duvar örme olayları bitiyor..
Olayın tam da bu noktasında,geçmişte Genel veya Şube Başkanı’nın etrafından bir grup olurdu,bir çember olurdu,işler o çember içerisinde halledilir veya o çember aşılamazdı,şimdi öyle de değil gördüğümüz kadarı ile..
Bir çember değil,işçinin tamamı ile bir birliktelik kurulmuş,öyle sürüyor..

YAYALAŞTIRILMIŞ YOL ÜZERİNDE Kİ TİCARET ve SANAYİ ODASI BİNASI BİTMEK ÜZERE,OCAK SONU TAŞINMA OLUR,ESKİ BİNANIN YIKIMI OLAYI
Fevzi Fırat Caddesi üzerinde bulunan TİCARET ve SANAYİ ODASI,yakında hizmete girecek olan yeni binasına taşınacak,bunun için OCAK AYI sonuna kadar taşınma gerçekleşir görüşü var.
FEVZİ FIRAT CADDESİ BİR DARBE DAHA YİYECEK.
Zira,anılan Caddeye ufak çaplı da olsa hareket getiren bir yerdi Ticaret ve Sanayi Odası,Fevzi Fırat Caddesi şimdi Ticaret ve Sanayi Odası’nın getirdiği küçük çaplı hareketi de kaybedecek demektir.
Öte yandan,BUGÜN KULLANILAN BİNANIN DURUMU VAR.
Bugün kullanılan Ticaret ve Sanayi Odası binası,yapılan protokol gereği ADNAN ÇEBİ Grubuna bırakılmış ve öyle sanıyonuz ki Sayın ADNAN ÇEBİ kısa süre içerisinde burada da bir bina yapımına girişir.
O yönlü görüş veren çevrelerde var zaten..
Kaldı ki,bugün kullanılan TİCARET ve SANAYİ ODASI Binası yaz aylarında SAĞLAMLIK,DEPREME DAYANIKLILIK testlerinden de geçirilmişti,sonuç ne oldu bilmiyoruz,ama bir yıkım konusu gündeme gelecek gibi görünüyor.
TİCARET ve SANAYİ ODASI yakında yeni binaya taşınıyor..
Eski binanın yıkımı da,başlayabilir,diyenler var.

KARABÜKLÜLER,KARABÜK YAŞAYANLARI,SİZLERE SORALIM “ALDIĞINIZ SAĞLIK HİZMETLERİNDEN MEMNUN MUTLU MUSUNUZ,NASILSINIZ.?”
KARABÜKLÜLER,KARABÜK YAŞAYANLARI SORUMUZ SİZLERE..
KARABÜK’TE SAĞLIK HİZMETLERİNDEN MEMNUN/MUTLU MUSUNUZ..?
Örneğin Doktor bulmakta zorlanıyor musunuz..?
KISA SÜRE İÇİNDE RANDEVU ALABİLİYOR MUSUNUZ..?
Velhasıl SAĞLIK HİZMETLERİNE ulaşım da durumun nedir..?
Elbet bunu ÖZEL SAĞLIK HİZMETLERİ bağlamında sormuyoruz..
O nokta da durum gayet iyi..
Peki ECZANELER BAĞLAMINDA durumunuz nedir,İLACA ULAŞIM DA sıkıntılarınız var mı,istediğiniz ilacı bulabiliyor musunuz,bu yönde bir sıkıntı çekme olayı var mı..?
Bunları size soruyoruz,geniş bir kitleye soruyoruz..
Bize gelen yakınmalar,acaba,biraz bireysel mi diye soruyoruz..
Yoksa sizler de bu yönde çok dertli bir durumda mısınız..?

12 kişi görüş bildirdi

  1. sağlık

    abi karabuk ve safranboluda büyük bir doktor sıkıntısı var hala çözülemiyor ben annem için randevu alıyorum 1 ay sonra diyo bunun çözülmesi lazım bide safranboluya ek hastane yapilmasi lazım hastaliklar çoğalıyor tşk

  2. ÇAKIR

    SAYIN AHMET ABİ KARABÜKÜN TEK SORUNU HAVA KİRLİLİĞİMİ? TABİKİ DEĞİL KARABÜKÜN ONLARA ÇÖZÜLMESİ GEREKEN SORUNLARI VAR BUNLAR HİÇ GÜNDEME GELMİYOR.BURADA EN BÜYÜK KİRLETİCİ KARDEMİRDİR. YILLARDAN BERİ BACA VE FİLTRELERE BİR ÇÖZÜM GETİRMİŞ DEĞİL.SİZDE AYLARDAN BERİ YAZIYORSUNUZ KARDEMİR MİLYON DOLARLIK YATIRIM YAPACAK,KARABÜKE TEMİZ HAVA MI VERECEK KARDEMİR.ONDAN SONRA EGSOZ GAZLARINI TEK SUÇLU İLAN EDİYORSUNUZ.BENCE BİR BÜTÜN OLARAK ELE ALMAK LAZIM HEPSİ KARABÜKÜN HAVASINI SUYUNU TOPRAĞINI KİRLETİYOR, BUNDAN KAYNAKLI DA KARABÜKTE İNSANLAR DAHA ÇOK HASTALIKLARA YAKALANIYOR.ÖZELLİKLE DE KALP VE KANSER HASTALIKLARI KARABÜKTE ÇOĞALMIŞ DURUMDADIR.KARABÜKLÜLERE SORMUŞSUNUZ KARABÜKTE SAĞLIK HİZMETLERİNDEN MEMNUNMUSUNUZ DİYE BENCE YÜZDE 90 MEMNUN DEĞİLDİR ÇÜNKÜ POLİKİNLİKLERE SIRA ALAMIYOR, İNSANLAR TEDAVİ OLAMIYORLAR.ONDAN SONRA HALA EK BİNA YOK BEŞBİNEVLERDEKİ BİNA YAPILACAKTA ÖLME EŞEĞİM ÖLME MİSALİ, ALLAH SONUMUZU HAYREYLESİN.

  3. KARABÜKLÜ

    SAYIN! GÖLBEK, KARABÜK İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAK İSTİYORSAK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE MÜŞTERİ GÖZÜYLE BAKMAYI BIRAKIP MİSAFİRİMİZ GİBİ DAVRANMALI EVLATLARIMIZ YERİNE KOYARAK İLİMİZDEN MUTLU AYRILMALARI İÇİN ÇALIŞMALIYIZ.

  4. Sağlıklı Günler

    SAYIN AHMET ABİM, KARABÜK’ÜN MAKUS TALİHİ HİÇMİ DEĞİŞMEYECEK ALLAH AŞKINA. SAĞLIK YÖNÜNDEN KARABÜK ZAYIFINDA ÖTESİNDE MAALESEF. ŞÖYLE BİR ÇEVRE İLLERE BAKIN. EN AZ ÜÇ DÖRT TANE HASTANE VAR. DAHA ÖNCE YAZMIŞTIM TEKRAR YAZAYIM. ÖRNEĞİN BOLU’DA EN AZ 8-9 TANE HASTANE VAR. İSİMLERİNİ HATIRLAYABİLDİĞİM KADARI YAZAYIM. 1-İZZET BAYSAL ÜNV.TIP FAKÜLTESİ, 2-EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ, 3- DOĞUM HASTANESİ, 4-DEVLET HASTANESİ-5-DOĞUM HASTANESİ KARŞISINDA ÖZEL FATMA HATUN HASTANESİ, 5- ÇAĞ HASTANESİ, VE İSMİNİ BİLEMEDİĞİM 2-3 ADET DAHA ÖZEL HASTANE VS. ZONGULDAK, BARTIN VE KASTAMONU KEZA ÖYLE. HASTANEYE RANDEVU ALMAK İÇİN 182 Yİ ARIYORUZ, KONTENJAN DOLU DİYORLAR. 16.00’DEN SONRA TEKRAR ARAYIN DİYORLAR, ARIYORUZ RANDEVU YOK DİYORLAR, RANDEVU VERSELERDE 15 GÜN SONRAYA VERİYORLAR, RESMEN HASTA ÖLSÜN DER GİBİ. BU NASIL SAĞLIK SİSTEMİ. BAKMAYIN SİZ ÖYLE DİĞER ŞEHİRLER HASTANEYİ BIRAKIN DİĞER YATIRIMLAR YÖNÜNDEN BİZDEN BİR KAÇ GÖMLEK İLERİDELER. KARABÜKLÜNÜN DIŞARIYA ÇIKTIĞI ZAMAN BUNU FARKEDEBİLİYOR. KARABÜK BAŞTA ESTETİK, SOSYAL, KÜLTÜREL VE SPORTİF YÖNDEN ÇOK GERİDE. KARABÜK’TE SADECE ÇALIŞIP YATIRIMINI DIŞARIYA YAPMAYA TEŞVİK EDİYORLAR İNSANLARI. EMEKLİ OLDUKTAN SONRA KENDİNİ BAĞLAYICI BİR DURUMU OLMAYANLAR TERK EDİP GİDİYORLAR MAALESEF. ESKİDEN BÖYLE DEĞİL İDİ KARABÜK.YAŞANABİLİR BİR KENT İDİ, ANCAK YAŞANABİLİR KENT OLMAKTAN ÇIKTI GERİYE DOĞRU GİTMEYE DEVAM EDİYOR. CEK CAKLARLA OYALIYORLAR BİZİ. SAYGILAR…..

  5. SAFRANBOLULU

    KARABÜK E GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK DEĞER BYRHANETTİN HOCADIR. ONU HELE DE BU YÜNETİLER İLE ÇOK ARIYORUZ.

  6. önemli degil

    Bundan 5 sene önce üniversitenin sürekli yeni bölüm açmayla buyumeyecegini, derslerin bir çoğunun boş geçtiğini, yeterli akademisyen bulunmadığını yazmıştık.. Şimdi geldiğimiz nokta belli.
    Hastane içinde aynı durum mevcut. Hazirdaki hastaneler yenisi yapılmadan yıkıldı, insanlarımız tek hastaneye mahkum edildi, pandemi döneminde de özel hastanenin kucağına itiliverdi. Çok değerli doktorlarımız vardı ama artık onlarda hastanenin yetersizligindenmidir yada yonetimselmidir bilmem istifa edip gidiyorlar. Ben eğitim araştırma hastanesinde kalp ameliyatı olmuş bir hastayım. Korkuyorum doktorlarım bırakıp gitmesinler diye dua ediyorum..
    Bu arada sayın golbek sizde aynı rahatsızlığı yaşıyorsunuz. Neden çareyi başka şehirde arıyorsunuz. Halbuki çok iyi doktorlarımız var.

  7. KARABÜKLÜ

    BİR KAÇ SENE ÖNCE ŞÖYLE BİR FIKRA DİNLEMİŞTİM” TRABZON’UN ZENGİNLERİNDEN İDRİS AMCA KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜNÜN YANINA GİDEREK ŞAYET İDRİS BİLİMLERİ FAKÜLTESİ AÇILIRSA TÜM MASRAFI KENDİSİNİN KARŞILAYACAĞINI SÖYLER.REKTÖR İDRİS AMCA SENİN ADINA FAKÜLTE AÇAMAYIZ DEYİNCE İDRİS AMCA TEMEL BİLİMLER FAKÜLTESİ VAR YA İDRİS BİLİMLERİ FAKÜLTESİ NEDEN OLMASIN DER” GEÇENLERDE BU FIKRAYI ANLATTIĞIM BİR ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ŞAKAYLA KARIŞIK İDRİS AMCA RAHMETLİ REKTÖR BURHANETTİN UYSAL’IN YANINA GELSEYDİ İDRİS BİLİMLERİ FAKÜLTESİ AÇILIRDI DEDİ!!! VELHASIL KARABÜK ÜNİVERSİTESİNİN ÖZETİ BUDUR SAYIN! GÖLBEK GERÇEKTEN DE KARABÜK ÜNİVERSİTESİ RAHMETLİ REKTÖR BURHANETTİN UYSAL ZAMANINDA OBEZ BÜYÜMÜŞTÜR.YENİ YÖNETİM OBEZ ÜNİVERSİTENUN KARNINI YERLİ ÖĞRENCİ BULAMADIĞI BÖLÜM KAPATTIĞI TAKDİRDE LİNÇ EDİLECEĞİNİ BİLDİĞİ İÇİN MECBUREN YABANCI ÖĞRENCİ İLE DOLDURUYOR. AMA YİNE DE BEĞENİLMİYOR. HAFİ ETRAFIMIZDAKİ İLLERİN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİ SAYILARINA BAKALIM. BARTIN: 15.199 , ZONGULDAK : 34.909 , BOLU:31.893 , KASTAMONU:29.134 , SİNOP:1.154 , ÇANKIRI:14.179 PEKİ KARABÜK ÜNİVERSİTESİNİN ÖĞRENCİ SAYISI NE TAMI TAMINA 49.071.. BİZİM FARKIMIZ NE? NEDEN BİZİM ÖĞRENCİ SAYIMIZ NÜFUSU BİZİM İKİ KATIMIZ OLAN ZONGULDAK’TAN 15.000 DAHA FAZLA??? BİZİM BUNU DÜŞÜNMEMİZ GEREK SAYIN GÖLBEK……. VE SAYIN KARABÜKLÜLER……

  8. Gerçekçi

    Son 25-30 yilda Karabük’ü yöneten,seçilen kişilerin %90 nı Karabük’ün içine etti

  9. Karabüklü müsün Konyalı mı

    Aklınca
    Temel İdris fıkrası ile Burhanettin hoca dönemini eleştiriyorsun.
    O zamanlar Konyalı hemşerim diye takla atıyordun.
    Neyse ki son dönemin Cumhurbaşkanım senin yerine inşallah adam gibi bir rektör ataması yapar.
    Bu arada Rafet bey boşuna uğraşıyor onun önerdiği isimler sadece dekan olur rektör olmaz

  10. KARABÜKLÜ

    BEN KARABÜK’TE DOĞDUM, DOĞDUĞUM EVDE YAŞIYORUM, AİLE MEZARLIĞIM DA KARABÜK’TE YÜCE RABBİM NASİP EDERSE MEZARIMDA KARABÜK’TE OLACAK..HİÇ BİR ZAMAN DEVRİN ADAMI OLMADIM.HİÇ KİMSENİN MEMLEKETİ İLE DE SORUNUM YOK KARABÜK’E KİM HİZMET EDERSE ALLAH RAZI OLSUN. RAHMETLİ OLDU ARKASINDAN KONUŞMAK DOĞRU DEĞİL REKTÖR BURHANETTİN UYSAL’I ÜNİVERSİTE ÇOK HIZLI BÜYÜYOR GEREK EV KİRALARINDA FAHİŞ ARTIŞLAR OLUYOR DİYE GEREKSE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ ÖZEL YURT VE PANSİYONLARDA MAĞDUR OLUYOR DİYE HER TELDEN KÖŞESİNDE ÇOK ELEŞTİRDİM…

  11. KARABÜKLÜ

    AYRICA BENİM SORUMA CEVAP VERİRSENİZ SEVİNİRİM.. NEDEN İL NÜFUSU 600.000 OLAN ZONGULDAK’TA ÜNİVERSİTE ÖGRENCİ SAYISI 34.909, ÖĞRENCİ SAYISININ NÜFUSA ORANI YAKLAŞIK %6 İKEN KARABÜK’ÜN İL NÜFUSU NÜFUSU 250.000 ÖĞRENCİ SAYISI 49.071, ÖĞRENCİ SAYISININ NÜFUSA ORANI YAKLAŞIK %20 DİR???? SİZ BU SORUNUN CEVABINI VERİN…..

  12. Üzgün

    kardemirde seçim oldu ben şimdiden oy verdiğime pişman oldum hani iepler sayılacaktı kademeler alınanacaktı yıl sonu geldi Seneye kaldı diyorlar sendikacıların işi gücü hava atmak seçim olana kadarmış işleri soru bile sorulmuyor gelen gideni aratır sözü gerçekten doğruymuş helal etmiyorum birde çok kutuplaşma var herkes köylüsünü tutuyor çalışkanlığa bakan yok

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te ağaçta mahsur kalan kediyi itfaiye kurtardı

Yayın: 12.05.2024 10:45
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te ağaçta mahsur kalan kediyi itfaiye ekipleri kurtardı.

Asiye Hatun Kız Öğrenci Yurdu bahçesindeki ağaçta kedinin mahsur kaldığını gören öğrenciler, durumu Karabük Belediyesi itfaiyesine haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kediyi kurtarmak için çalışma başlattı.

Ekipler, itfaiye aracının merdiveni yardımıyla kediyi kurtardı.

Kedi, öğrencilere teslim edildi.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!