Her Telden (2.Haziran.2015)

Her Telden (2.Haziran.2015)

Yayın: 02.06.2015 08:31
Paylaş:
A+ A-

KİMİ İNSANLAR,HERKESİ KENDİLERİ GİBİ BİLİYORLAR VE HAZRETİ MEVLANA’NIN O BÜYÜK SÖZÜ “BİZİ BİLEN BİLİR..”
Kimi insanlar,herkesi kendileri gibi biliyorlar ve bu durum Hazreti Mevlana’nın “BİZİ BİLEN BİLİR-BİLMEYEN KENDİSİ GİBİ BİLİR..” sözü ile bire/bir örtüşüyor.
Dikkat etmişizdir,bizi bir şeylerle suçlayanlar “O İŞE EN FAZLA DÜŞKÜN OLANLARDIR..” dikkat edin “BİZİ SUÇLAYANLAR..” diyoruz,yazdıklarımızdan ötürü ELEŞTİRENLER demiyoruz,eleştiriler başımız gözümüz üstüne..
YARARLI ELEŞTİRİLER OLDUĞUNDAN DERS ÇIKARTIYORUZ..
Ancak,adam yazarsa ki “KARABÜKSPOR YÖNETİMİNE GİRMEK İÇİN TUNCAY ÖZCAN’I PARLATIYOR..” bu saçma/sapan görüşe ne diyeceksiniz..
Demek kendisi KARDEMİR KARABÜKSPOR Yönetimine girebilmek amacı ile film/fırıldak içinde herkesi de kendisi gibi sanıyor,aklımızın ucundan bile geçmedi/geçmez,yeniden KARDEMİR KARABÜKSPOR Yönetimine girmek.
Yönetim Kurulu Üyesi iken,As Başkan,Basın Sözcüsü iken Kongreye üç ay kala YENİ YÖNETİMDE YER ALMAYACAĞIM diye açıklama yapan ben yeniden Yönetime girmek istermişim
İnsanlara karşı zerafet çerçevesinde davranmayı yeğleriz.
Ama,böyle bir yaklaşıma HAY DANGALAK HAY demek gerek.
KARDEMİR KARABÜKSPOR bizim sevdamızdır..
Ancak,ne Başkanlık,ne Yönetim aklımızdan geçmiyor..

KARABÜK’TE BİNLERCE IRAK KÖKENLİ İNSAN VAR VE HİÇBİR SORUN OLMADI,ŞİMDİ SURİYELİLER GELİYORMUŞ…!!
Daha önce birkaç kez daha yazdık,KARABÜK’TE IRAK KÖKENLİ BİNLERCE İNSAN VAR,hiçbir sorun yaşanmadı,ciddiye alınabilecek hiçbir sorun yaşanmadı..
IRAKLILAR BİR SORUN ÇIKARTMADILAR..
Ulusal Basın/Yayın Organlarına yansıyan ve MÜLTECİ DURUMUNDA olan insanların çıkarttığı TÜM OLAYLAR SURİYELİLERDEN kaynaklanıyor..
ŞİMDİ SURİYELİLER GELMEYE BAŞLAMIŞ..
80 KADAR SURİYELİ GELMİŞ GALİBA.
Bunların meslek olarak genellikle çoban oldukları,hayvancılık yaptıkları,kasaplık mesleğine yatkın oldukları yolunda bilgiler veriliyor ve bi insanlar KIRSAL KESİME yönlendirilerek,çobanlıkla geçinmeleri yeğleniyor..
BÖYLE BİR POZİSYON VAR..
Iraklılar Karabük’te hiçbir sorun çıkartmadılar,yaşayıp gidiyorlar..
İş SURİYELİLERE GELİNCE tereddüt başlıyor..
ESKİPAZAR’DA ÇOBANLIK yapan Suriyeli gençlerin adı çok önemli bir olaya karışmıştı hatırlarsınız,yanında çalıştıkları kişinin öldürülmesi olayına adları karışmıştı..
DİLERİZ FAZLA SURİYELİ GELMEZ KARABÜK’E.

CHP GENEL SEKRETERİ SAYINGÜRSEL TEKİN,KARABÜK’E GELEREK SEÇİM ÇALIŞMALARINA KATKI VERECEK Mİ..?
CHP Karabük’te basına kapalı çalışmalar yürütmeyi yeğliyor,yalnızca Genel Başkan Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU gelirken Basına bilgi verildi, “GENEL BAŞKANIMIZ KARABÜK’E GELİYOR..” denildi.
CHP’DEN HABER ALABİLMEK HAYLİ ZOR..
Özel dostluklarla bilgi alabilirseniz alıyorsunuz..
CHP Genel Sekreteri Sayın GÜRSEL TEKİN’İN geleceğine ilişkin bilgiler veriliyor,henüz geliş tarihi noktasında kesin bir bilgi verilmiyor ama bu yönlü bilgiler veren CHP’LİLER var.
AYRICA Sayın MUHARREM İNCE davet edilmiş..
Hatta ısrarla davet edenler varmış.
CHP BU DÖNEME KADAR,BÖYLE KAPALI KUTU OLMAMIŞTI..!!
Böyle olmasının bir nedeni vardır mutlaka.
Eğer böyle bir olayı,maddi olarak ele alıp,bir şeyler veremedik o zamanda yüzümüz yok noktasından değerlendirenler varsa,çok ama çok yanılıyorlar-en azından kendi adımıza—diyebiliriz.
Her neyse artık.
CHP Genel Sekreteri Sayın GÜRSEL TEKİN gelecekmiş..

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI SAYIN SEDAT NAMAL “ GÖRECEKSİNİZ,TBMM’DE KARABÜK’ÜN GURURU OLACAĞIM.”
Geçtiğimiz gün,AK Parti Karabük Milletvekili Adayı Sayın SEDAT NAMAL,İl Başkan Yardımcıları Sayın SERDAR DERELİ,Sayın ALİ ERORHAN ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Sayın HAKAN ŞENTÜRK ile BEDESTEN İş Merkezi’nin altında ki ÇAY OCAĞINDA bir süre sohbet ettik.
Sayın SEDAT NAMAL “GÖRECEKSİNİZ,TBMM’DE KARABÜK’ÜN GURURU OLACAĞIM..” dedi,bizde kendisine “SEÇİMİ GARANTİYE ALMIŞ GİBİ KONUŞTUN..” falan dedik gülüştük.
Sayın SEDAT NAMAL bu konularda işini şansa bırakmayacak kadar ciddi bir yol izler ve “O KONUDA HİÇBİR SIKINTI/SIKINTIM YOK GÖRECEKSİNİZ TBMM’DE KARABÜK’ÜN GURURU OLACAĞIM..” sözlerini tekrarladı.
AK Parti İl Yöneticileri “EĞER SEÇİM ÇALIŞMAKLA KAZANILACAKSA,BU SEÇİMİ AÇIK ARA FARKLA KAZANMAK BİZİN EN TABİİ HAKKIMIZ..” dediler.
“MÜTHİŞ BİR ÇALIŞMA YAPIYORUZ..” dediler..
AK Partili Kardeşler “NEREDEYSE EVLERİN,İŞYERLERİMİZİN YOLUNU UNUTTUK.ÖYLESİNE YOĞUN BİR TEMPO İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ..” ifadelerini kullandılar..
AK Partililer İŞİN BAŞINDA koydukları hedeften ayrılmamışlar..
“YÜKSEK OY ORANI VE FİRESİZ SEÇİMİ KAZANMAK..”
Hedeflerinde en küçük bir inhiraf yok.
Samimi bir sohbetimiz oldu..

ÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI SAYIN CENGİZ GÜL “KARDEMİR SÖZLEŞMESİ İŞÇİMİZİ MEMNUN EDECEKTİR..”
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın CENGİZ GÜL,KARDEMİR İşvereni ile süregelen SOZLEŞMENİN 7 Haziran Genel Seçiminden hemen sonra imzalanabileceğine işaret ediyor.
“GÖRECEKSİNİZ,İMZALANAN SÖZLEŞMEDEN İŞÇİMİZ ÇOK MEMNUN OLACAKTIR..” diyor ve “BİZ İŞÇİMİZE SÖZ VERDİK BU SÖZÜ TUTTUK/TUTUYORUZ..” ifadelerini kullanıyor.
“TOFAŞ İŞÇİLERİ YÜZDE 99.9 ÇELİK-İŞ’E GELECEKLER.GÖRÜŞMELERİMİZ ÇOK OLUMLU GEÇTİ.ÇELİK-İŞ İŞVEREN BÜRO VE YAZIHANELERİNDE KURULMADI,İŞYERLERİNDE PORTAKAL SANDIKLARI ÜZERİNDE KURULDU DEDİK..” ifadelerini de kullandı.
İSDEMİR olayına da “HUKUKA GÜVENİYORUZ.İSDEMİR İŞÇİSİ İÇİNDE,İŞVEREN BASKILARI İLE MALUM SENDİKAYA GİDENLERDE,MARMARA BÖLGESİ’NDE BAŞLAYAN,YURDUN BİRÇOK YERİNE SIÇRAYAN,O MALUM SENDİKA KARŞITI EYLEMLER SONUCU,PİŞMAN OLARAK YUVALARINA DÖNÜYORLAR..” yaklaşımlarını getiriyor Sayın CENGİZ GÜL.
KARDEMİR KARABÜKSPOR olayına ise hayli mesafeli duruyor ve “Sayın MUTULLAH YOLBULAN ve Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN NASIL BİR YOL ÖNERİRLERSE,O DOĞRULTU DA HAREKET EDERİZ..” mesajlarını veriyor..
Sayın CENGİZ GÜL’ÜN morali hayli yüksek,gibi geldi bize..

ÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI SAYIN CENGİZ GÜL ; “OLAY YALNIZCA TOFAŞ İŞÇİLERİ İLE SINIRLI KALMAZ..”
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın CENGİZ GÜL,Marmara Bölgesi’nde başlayıp,diğer yerlere de yayılan TÜRK METAL karşıtı İŞÇİ EYLEMLERİNİN önemine değiniyor.
Bu eylemlerin başlangıcı TOFAŞ İŞYERLERİNDEN başlamıştı ve TOFAŞ İŞÇİLERİ gelecekleri için ÇELİK-İŞ Sendikasını tercih etmeye hazırlanıyorlar..
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın CENGİZ GÜL,döneminde Sendikayı büyütmek amacı ile çok ciddi çalışmalar yaptı ve örneğin HABON İŞYERİNİ örgütlemişti.
Ancak HUKUK,HABON İşyeri için karar verdi ve HABUN bir başka İŞKOLUNA kaydırıldı,yapılabilecek herhangi bir şey yoktu ve bu işyeri geri gitti.
ŞİMDİ TOFAŞ GELİYOR..
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın CENGİZ GÜL,gelişmelerin TOFAŞ İLE SINIRLI kalmayabileceği üzerinde duruyor ve diğer işyerlerini de beklediklerini söylüyor,anlatıyor..
TÜRK METAL Sendikası’ndan 50 BİNİN ÜZERİNDE İŞÇİ istifa ederek ayrılmış ve bu işçilerin büyük bir bölümünün ÇELİK-İŞ Sendikası üzerinde durduğu biliniyor..
METAL İŞÇİSİ,TÜRK METAL SENDİKASI’NA KARŞI..
Geriye ÇELİK-İŞ ve BİRLEŞİK METAL Sendikaları kalıyor..
TÜRK METAL’DEN istifa ettiği söylenin 50 BİN İŞÇİ için adres ÇELİK-İŞ ile BİRLEŞİK METAL Sendikaları,bu anlamda TOFAŞ İŞÇİLİ ilk tercihini yaptı.
ÇELİK-İŞ Sendikası çok güçlenerek çıkacak gibi görünüyor.

İSMETPAŞA İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ VE HEMEN 40 KİLOMETRE ÖTESİNDE YILDIZ HOLDİNG’İN DURUMU..
İSMETPAŞIA İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için yoğun bir çaba sürüyor ve İLK ETAP için gerekli tüm işlemler hızlı bir biçimde yapılıyor mesafe alınıyor.
GÜNEY KORE HEYETİ ile birlikte BİRKAÇ GENEL MÜDÜR geldi Karabük’e ve içlerinde ORGANİZE SANAYİLER Genel Müdürü de vardı,olayın hızlanması için bu bile başlı/başına bir unsur.
Bakın İSMETPAŞA İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin 40 kilometre ötesinde YILDIZ HOLDİNG’İN SERAMİK Fabrikası var ve dün Ulusal Basında YILDIZ HOLDİNG’İN İŞÇİ/ELEMAN BULAMADIĞINA ilişkin haberler vardı.
BU ÖNEMLİ BİR OLAY.
SANAYİ İŞÇİSİ BULMAK ÖNEMLİ BİR OLAY..
Siz bakmayan “NE İŞ OLSA YAPARIM ABİ..” diyen işsizler Ordusuna,kendilerine iş verildiğinde “HER İŞİ YAPACAK OLANLARIN HİÇBİR İŞİ YAPAMADIKLARI..” net biçimde görülüyor.
SİZE BİR SORU..
Örneğin KARABÜK’TE MESLEK OKULLARININ DURUMU NEDİR..?
İMAM-HATİP OKULLARININ dışında kalan MESLEK OKULLARININ durumu nedir ve bakın İSMETPAŞA İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulduğundan,oraya yatırım yapanlar YILDIZ HOLDİNG gibi “İŞÇİ BULAMIYORUZ..” diye feryat ederler mi..?
OLAYIN BU YÖNÜDE ÇOK/ÇOK ÖNEMLİDİR HERHALDE..

GÖZÜMÜZÜN ÖNÜNDE BİR “VATAN HASTANESİ SKANDALI YAŞANDI,YÜZLERCE İNSAN MAĞDUR OLDU..” DEĞİL Mİ..?
Şurada gözümüzün önünde,bir VATAN HASTANESİ SKANDALI YAŞANDI ve burada çalışan YÜZLERCE İNSAN MAĞDUR oldu,bu insanların hakları yenildi..
HİÇBİRİMİZİN UMURUNDA OLDU MU..?
SÖYLEYİN ALLAHAŞKINA UMURUMUZDA OLDU MU..?
Şimdi SİYASETİN EN HIZLI OLDUĞU DÖNEM..
Bir tek SİYASETÇİ VATAN HASTANESİ dedi mi,BURADA HAKLARI YENEN YÜZLERCE İŞÇİ dedi mi,BUNLARIN HAK VE HUKUKLARINI ARAYACAĞIM dedi mi..?
Karabük bu anlamda PİSLİĞİ HALININ ALTINA SÜPÜRÜR gibi davranıyor,VATAN HASTANESİ SKANDALINI görmezden gelerek su sorunu YOK SAYMANIN yollarını arıyor..
YÜZLERCE İNSANIN HAKKI/HUKUKU YENİLDİ ORADA..
SİYASET Vatan Hastanesi için ne düşünür acaba..?
Burada HAKKI/HUKUKU YENİLEN,adeta,GASP EDİLEN YÜZLERCE insanın mağduriyeti için SİYASETÇİLERİMİZ NE DÜŞÜNÜR dersiniz,bu konuya değinen olur mu..?
VATAN HASTANESİ NE OLDU ALLAHAŞKINA..
Haberini var mı..?

VATAN HASTANESİ MAĞDURLARI “HER TELDEN KÖŞESİ YORUMLARINIZA AÇIK,LÜTFEN DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ YAZIN..”
VATAN HASTANESİ MAĞDURLARI,Karabük toplumu sizi unuttu gitti,bu nokta da hepimizin size bir ÖZÜR BORCU VAR ve yenilen haklarınız,hukuklarınız hiçbirimizin umurunda olmadı adeta.
ŞİMDİ SİYASET ZAMANI..
Biliyoruz ki SİYASETÇİLER BİZİM HER TELDEN KÖŞESİNE GELEN YORUMLARI elemanlarına,izlettiriyorlar veya bizzat okuyup izliyorlar..
VATAN HASTANESİ MAĞDURLARI,SÖZÜMÜN SİZLERE..!!
Yenilen haklarınız,çiğnendiğine inandığınız hukuklarını için DÜŞÜNDÜKLERİNİZİ,ÖNERİLERİNİZİ yazın ve en azından SİYASET ERKİNİN elinde de bir BİLGİ BİRİMİ olsun..
SİYASET KURUMUNU uyarın,bilgilendirin..
VATAN HASTANESİ MAĞDURLARI SÖZÜMÜZ SİZE..
Son durumunuzu bu köşe vasıtası ile KAMUOYU’NA duyurun,Kamuoyunu bilgilendirin SİZLERİN BÜYÜK BİR SORUN İÇİNDE olduğunu Kamuoyu bilsin..
Şimdiye kadar bu sorun umurumuzda bile olmadı..
Size BİR ÖZÜR BURCU VAR Karabüklünün..

24 kişi görüş bildirdi

  1. vatan hastanesi mağduru

    ben Vatan Hastanesi mağduruyum Ahmet bey allah sizden razı olsun bir tek siz bizi dile getirdiniz.Siyasetçiler üç beş kişinin meselesi için koşarlar bizim gibi yüzlerce kişi umurlarında olmaz Vatan Hastanesi bizi perişan etti,halen perişanlığımız sürüyor.Vatan Hastanesi mağdurları Ahmet Beyin dediyi gibi yorum yazın yollayın.Kendi adınızla yollamasanızda yorumlar yayınlanıyor.Hakaret etmeden hukuk karşısında zora girmeden sizde yorum yollayın Siyasetçiler bizi dikkate almak zorunda kalsın.Bizde 4 gün sonra bize sahip çıkacak siyasetçiye sahip çıkalım.
    HAYDİ ARKADAŞLAR

  2. karabüksporperver

    Sayın Gölbek, sizin amacınızı şu kulübün dengelerini bilen, sizi de az çok tanıyan herkes biliyor. Kusura bakmayın. Şu günlerde yaptığınız kulisleri ben çok iyi biliyorum. Siz sayın Cengiz Gül’le yaptığınız görüşmede Kardemir Karabükspor konusunda ne konuştunuz onu açıklayın önce. Tuncay Özcan ya da x şahıs fark etmez. Sizi yönetimine alacağını düşündüğünüz herkesi desteklersiniz şu ortamda. Birbirimizi kandırmayalım…

    Sayın “köşesiz” Gölbek, yemeyin bizi ne olur 🙂 Herkese hakkını teslim edin. Gündemin nabzını tutuyorum ayağına dedikodu bazlı bir sistem oluşturmuşsunuz kendinize göre. Atıp tutuyorsunuz. Her yere müdahale edebileceğinizi düşünüyorsunuz. Geçiniz…

  3. KEŞKE DÜŞÜNSEN BE ABİ

    AHMET ABİ KARABÜKSPORA ÇOK EMEĞİN GEÇTİ KEŞKE BAŞKANLIK DÜŞÜNSEN YÖNETİM DÜŞÜNSEN BU YETERSİZ ADAMLAR DÜŞÜNDÜNE GÖRE BU TAKIMI AVRUPAYA GÖTÜRENLERİN İÇİNDE OLAN AHMET ABİ NİYE DÜŞÜNMEZ.SENİN GİBİ DÜRÜST KİMSENİN KARABÜKSPORUN KURUŞUNA TENEZZÜL ETMEYEN KARABÜKSPORUN PARASINI KENDİ PARANDAN FAZLA KORUYAN KOLLAYAN KİMSEYE YEDİRMEK İSTEMEYEN SEN VE SENİN GİBİLER İŞİN BAŞINDA OLMAYINCA BİR SÜRÜ YETERSİZ BİR SÜRÜ BİLGİSİZ ADAM GELİYOR KULÜBÜ BATAĞA YOLLUYOR İŞTE SELAMLAR ABİ

  4. MEHMET ÖZCAN

    Bir seçim ki ülkenin kaderini değiştirecek….Pozitif düşüncemi büyütmek ve halkımın gerçekten yana,umudu boşa çıkarmayacak tercihleri belirleyebilmesini görmek istiyorum….Cumhuriyetle başlayan bir aydınlanmanın önemli bir sınavına girecek olduğumuzu biliyor,islami faşizim ve neoliberal politikalarla bezenmiş güç odaklarına karşı bir dik duruşu birlikte gösterebilmeyi özlemle bekliyorum…Oyunu bozmak için oy kullanacağız….”GELİN OY VERİN GİTSİNLER DİYORUZ….YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN İKTİDARA YÜRÜYORUZ…Selamlarımla….

  5. KARABÜKLÜ

    RUHİ FERİDUN TANKUTU BAŞKANLIK İÇİN DESTEKLİYORMUŞSUN.İLAHİ RUHİ SEN TAM BİR ÖMÜR SÜN.

  6. İŞÇİ

    KARABÜKSPORUN BAŞKANI OSMAN NURİ BAL OLMALIDIR.SPOR CAMİASI İÇİNDEKİ AĞIRLIĞI VE KARİZMASI İLE KARABÜKSPORU SEYİRCİSİYLE KENTİYLE BÜTÜNLEŞMİŞ BAŞARILI ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜRECEKTİR.VEDAT İNCEEFELER HAKAN ÜNSALLAR İBRAHİM ÜZÜLMEZLER HASAN VEZİRLER ERDOĞANLAR SENATLAR KİMİN ZAMANINDA KARABÜKSPORA GELDİ İYİ BAKIN.O YÖNETİMDE GENEL KAPTANLIK GÖREVİNİ YILLARCA OSMAN NURİ BAL YAPMADIMI.25 OTOBÜSLE KARTAL DEPLASMANINA,10 OTOBÜSLE KARŞIYAKA DEPLASMANINA GİDİYORDUK TARAFTAR TAKIMIYLA İÇ İÇEYDİ.BU BAĞI KURAN OSMAN BAŞKANDI.

  7. UZMAN HEKİM

    SAYIN GÖLBEK,SEVGİLİ DOSTUM VATAN HASTANESİ İLE İLGİLİ YAZINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM,KUTLARIM.BİRÇOK HEKİM ARKADAŞIMIN VE ÇALIŞANLARIN ÇOK BÜYÜK ÇAPLI ALACAKLARI KALDI.İNSANLAR MAĞDUR EDİLDİ,HALEN DOĞRU/DÜRÜST BİR BİLGİ VEREN YOK.KARABÜK SİYASETİ VE SİYASETÇİSİ BU KONUYA KARŞI ÇOK DUYARSIZ KALDI
    SANA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM SAĞOL,VAROL

  8. esnaf

    İşçi arkadaş çok doğru söylemişsin.Karabüksporun Başkanlığına Osman Nuri Bal getirilmelidir.Karabükte yaşayan birisi Karabükspor başkanlığı için en doğru seçim olur.Eski başarılı yıllarımıza geri döneriz.Futbolu artık bilen ve bu yörenin insanları yönetmelidir.

  9. Arzu Onar

    Ahmet abi merhaba,
    İlgin için çok teşekkür ederim. Maalesef bir sağlık kuruluşunun kapatılmasına sessiz kalındı. Nedenleri, çözüm önerileri bile tartışılmadı. 1994 yılında Deçemko tarafından işletilirken 66 çalışanı vardı ve kapatılması gündeme geldiğinde ne gürültüler kopmuştu da hastane vatan grubuna verilmişti. Şimdi 200 kişi mağdur oldu. Çıt yok. işin garip yönü işten ayrılanlar ve Karabük halkı da dahil hala bir umut var insanlarda..çoğumuz daha alacaklarımız için avukata bile gitmedi..çoğumuzda avukata gidecek parada yok.. yazılacak çok şey var aslında bu sessizliği bozduğun için tekrar teşekkürler

  10. Sevil Özdemir

    Vatan Hastane’siyle ilgili bu sorunumuzu dile getirdiğiniz için teşekkürler Ahmet Gölbek

  11. Olsun olsun

    Osman nuri bal Karabükspor başkanı olsun.7 Kişilik Yönetim kurulunu yedekleriyle birlikte yazıp doldurursa Başkan olsun.Listesiyle gelsin salona girsin.Ya adamın kendinden başka beyendiyi kimse yokki 7 kişilik yönetim listesini yazsın bakalım kimler var.Recayi başkanıda alsın yanına iyi olur.Sayelerinde işten atılanlardanda bikaç arkadaşalır mis gibi olur.Valla mis gibi olur

  12. Herkes olurda

    Mesela taner canyurt olur,mesela ruhi ayhan olur,mesela feridun tankut olur,mesela ulvi üngören olur herkes karabükspora başkan olurda osman nuri bal olmaz o herkese karşı herkese muhalif biara görüşelim lafıyla cemiyetçilik yaptı bi arkadaşın dediyi gibi 7 kişilik yönetim 7 yedek yazsın kongre salonuna girsin bu kadar basit yani

  13. doğrucu

    Osman Nuri Bal Karabüksporun başkanlığına şu an için en uygun isimdir.Karabükte herkesin onay vereceği bir isimdir.sadece hırsızlar işçiyi kandıranlar Karabüklüleri aldatanların işine gelmez onlar onay vermez.

  14. Vatan Hastanesi (eski) Çalışanı

    Bu hastane Karabük için bulunmaz bir veli nimet halindeyken insan sağlığını ve orada çalışan bizlerin tüm personelleri ayaklar altına aldılar. Aylarca bizlere maaş vermediler ama biz yinede çalıştık hizmet verdik, ta ki en son hastanemizin faaliyetinin geçici olarak durdurulduğu ilan edilene kadar. Bu kadar çalışana ve sadece Karabük halkına değil o hastaneye çevre illerden gelen ve sağlıklarına kavuşmak için yardım dileyen tüm insanların hakkını yediniz ve herkese yazık ettiniz. Söylenecek çok şeyler olduğunu bizler biliyoruz ama bizleri hatırladığı için Ahmet beye de ayrıca teşekkür ederiz.

  15. Sevil Özdemir

    Vatan Hastanesi Çalışanları;
    Sevgili arkadaşlarım bu grubu kurmak için çok düşünmedim , bukadar güzel dostluklarımızı her zaman taze tutmak için ve her daim birbirimizden haber almak için gerekli buldum.Eminim sizde bana katılıyorsunuz. Sizlerle iyi kötü uzun yıllar geçirdik. Birbirimize karşı hepimizin kulluk hakları vardır muhakkak. Yıllar geçtikçe insan daha çok eskiye özlem duyuyor ve eski değerlere sahip çıkmak ve de özlem gidermek istiyor. Geçirdiğimiz onca yıl hatırına birçok arkadaşlarla çalıştık, kimisi geçerli sebeplerden dolayı ayrıldı kimisi Vatan hastanesi kapanana kadar omuz omuza yola devam etti. Ama herkesin birbirine verdiği manevi desteği ben de sizlerde çok iyi biliyoruz.Hatta Karabük halkı bile , Karabük’ün ileri gelenleri Sayın Valimiz, Belediye başkanımız , Bütün partilerin Başkanları , Millet vekilleri Sivil toplum grupları, Karabükün Yerel basını Ailelerimiz bizlere destek verdi hepsine de ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarım kendi adıma ve sizler adına.
    Her ne yaptıysak olmadı hastanemiz kapandı , İşverenlede aramızda bir hak hukuk davası var şimdi.Şunu unutmamalıyız ki herkesin inişli çıkışları durumları olacağı gibi işverende bir çıkmaza girdi sanırım.Ama ben inanıyorum böyle köklü bir kuruluş hastaneyi tekrar açamasa bile bizim alacaklarımız konusunda bir girişim yapacaktır diye iyimser düşünmek istiyorum ve umud ediyorum. İnşaallah hepimizin istediği gibi bir durum gerçekleşir ve herkes hakkını alır. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım arkadaşlarım.
    Bu vesile ile de herkesin herşey gönlünce olmasını diler ailerinizle ve sevdiklerinizle mutlu huzurlu sıkıntısız günler dilerim hepinize.
    Hepiniz hakkınızı helal edin arkadaşlar sizleri çok seviyorum, iyi ve güzel günlerde görüşmek dileği ile…
    Arkadaşlar kendinizle ilgili önemli haber ve paylaşımları bu sayfada paylaşırsanız iletişimi koparmamış oluruz.(Doğum, hastalık,ölüm,bi etkinlik, sevinciniz,üzüntünüz)
    Sevgiler saygılar hepinize….
    Not: Gruba eklemeyi unuttuklarım ve katılmak isteyenler istek gönderebilir, ve arkadaş önerebilirsiniz.

  16. KADİR

    osman başkanın kalibresi şuan ki karabük cemiyet hayatına fazla gelir.
    şuanda başkanlıkta adı geçenlerle tv ye çıkıp karabük sporu beraber değerlendirseler de bi görsek adaylığa talip olanları…
    karabük sporun geleceği ile ilgili kimin ne düşündüğünü ve ne yapabileceğini..
    bazıları şimdiden simsar menejerlerle karabük spora futbolcu ayarlama peşindeler.
    bu işler boş laflarla olmaz. karabük spor şuanda tesis fakiri bi kulüb haline geldi. futbolcular osman başkan döneminde yapılan tesislerde kalıyorsa halaaaa….. osman başkandan sonraki 10 yıl boşa geçmiş demektir.. bilmem anlatabiliyo muyum???

  17. RÜSTEM

    Koskoca karabük ten bir karabüklü ye karabükspor başkanlığına destek vermeyip.Adıyamanlıyamı destek vereceksiniz.yazık hemde çok yazık.

  18. ovacıklı

    chp lileri tebrik ediyorum mükemmel çalışıyorsunuz ve karabükte mükemmel bir hava yarattınız.1 milletvekiliniz şimdiden hayırlı olsun akp 1, chp 1 karabükte seçim bitmiştir.

  19. tonyukuk

    sevgili vatan hastanesi çalışanları;
    yıllarca vatan hastanesine emek verdiniz, sizlerin sayesinde gece gündüz,bayram seyran demeden güler yüzle,özveriyle hizmet aldık. Çocuklarım orada doğdu. Hepiniz bizlere hakkınızı helal edin.Sizlere sahip çıkamadık.Çünkü Vatan hastanesi,Kardemir gibi birilerine prim yaptırmıyordu,siyasi şov vatan hastanesi üzerinden yapılamıyordu.Sizin şanssızlığınız burada. Emekçi olmak için illa Kardemirde çalışmak gerekmiyor. Emeğin başkenti karabük diyorsak, bu sadece kardemiri kapsamıyor,sizleri de kapsıyor.Sizler de ev geçindiriyorsunuz,sizlerde ekmek kavgasındasınız.
    Daha önce orada çalışan bir doktor arkadaşım 4-5 sene önce ; aslında karabük vatan hastanesinin zarar etmediğini, grup hastaneler zarar ettiğinden buranın da zararda göründüğünü,buranın kendilerine verilmesi halinde zarar etmeden çalışacağını söylemişti.O halde Karabük’ün ileri gelenleri,ya da ileri gelen olduğunu düşünenler bir heyet oluşturup bu konuda görüşme yapıp bir kamuoyu oluşturamazmıydı. Zormuydu bu iş.
    Herzaman dediğim gibi karabük’ün sahibi yok,eşrafı yok.Gelen ağam giden paşam.
    Sevgili vatan hastanesi personeli Allah inşallah hakkınızda en hayırlısını nasip eder, sıkıntılarınız kısa sürede son bulur. Temennimiz,dualarımız sizinle,başka da elimizden birşey gelmiyor maalesef.

  20. Hakkı Eren

    Sayın Gölbek,sizi kutluyorum. Gerçekten Vatan Hastanesi kapatıldığından bu yana kimse bu konuya eğilmedi. Mağdur olan “çalışanlar” dışında kimsenin sesi çıkmadı. Çalışanlarda bir müddet sonra kaderlerine razı olmak zorunda kaldılar. Yorumcu “tonyukuk” un dile getirdiği gibi benim de çalışanlardan tanıdıklarımın ifadesi Karabük Vatan Hastanesinin zarar etmediği şeklinde idi. Tabi bu durumu en iyi Başhekimlik yapan Orhan bey bilir.Karabük’ ün Vatan Hastanesine ihtiyacı var bu konuya çözüm bulabileceklerin bir an önce çözüme ulaşacak girişimlere başlayarak hem vatandaşa hizmet etmesi, hemde mağdur olan çalışanların durumuna çözüm getirmesini bekliyoruz.

  21. MİSAFİR

    BEN OLSAM İSMET MARKETİN SAHİBİ İSMAİL SÜRMEN BEYİ KARABÜKSPOR BAŞKANLIĞI İÇİN İKNA ETMEYE ÇALIŞRIDIM ADAM YÖNETİMDE OLDUĞU DÖNEMDE KENDİ İŞİNİ TERK ETTİ BU TAKIM İÇİN ÇALIŞTI

  22. Açık sözlü

    Sedat Namal bey kardeşim, arkadaşım. Kendisini gerçekten çok seviyorum. Ama bir gerçeği seçime 4 gün kala belirtme gereği hissediyorum. 30 yıldır bu şehirde seçimleri çok yakinen takip ederim ve büyük çoğunlukla da tahminlerimde hiç yanılmadım. Maalesef Sedat kardeşim için Pazar günkü seçim çok zor bir seçim. 41-30-19.. bu rakamları not alın Sn.Gölbek. Pazar akşamı çıkacak sonuçların benim nazarımdaki tahmini.. Kim neyi alır bilemem. Ben % de olarak veriyorum. Maalesef Sedat kardeşim kendi içinde büyük ihanetle yüz yüze..

  23. senel ÖGÜT

    2 sene kadar geç kaldınız.çocuklarımız okulu bıraktı.borclar aldı başını gitti.günah cıkarmayınız.vatana sahip çıkamadık geçmiş olsun hepimize.herkesi allaha havale ediyorum.

  24. Mehmet GELİŞ

    Yazı tamamen seçim malzemesi kokuyor.Yazdınızda ne oldu ,şu kendine siyasetçi diyen adamlarla her gün oturup konuşuyorsunuz.Hepside durumu çok iyi biliyor hatta bazıları yakinen bilir kendilerini makamlarında 3 kez ,sokakta ise defalarca ziyaret ettik.Şimdilik görünen o ki ortada ödenecek bir hesapta kalmadı. VATAN HASTANESİ ÇALIŞASNLARI ACI FATURAYI ÇOKTANDIR ÖDÜYOR.TEŞEKKÜRLER KENDİ İNSANINI SEVMEYEN KARABÜK( SUREYELİLER DAHA KIYMETLİ)……..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yeni Renault Duster fiziksel olarak dünyada ilk kez Türkiye’de tanıtıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, yeni Renault Duster’ı tanıtmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Oyak'ın, Renault Group ile birlikte gerçekleştireceği 400 milyon avronun üzerinde yatırım, yeni Renault Duster ile birlikte hem Renault'nun hem de Türkiye'nin uluslararası konumunu daha da güçlendirecek.” ifadesini kullandı.

Yeni Renault Duster’ın tanıtımı, “Türkiye’nin Duster’ı Yeni Renault Duster” mottosuyla ormanda düzenlenen ilginç lansman kurgusu ile dünyada ilk kez İstanbul Ümraniye’de gerçekleştirildi.

Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilecek ve dünyanın çeşitli ülkelerine ihraç edilecek yeni Renault Duster, büyük ilgi topladı.

MAİS Genel Müdürü Çağdaş, toplantıda yaptığı konuşmada, “Aralık 2023’te Renault Markası CEO’su Fabrice Cambolive’in katılımıyla İstanbul’da duyurduğumuz Renault Uluslararası Oyun Planı 2027 ile Türkiye’nin bir ihracat merkezi haline geleceğini ve 2027 yılına kadar Bursa Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda 3’ü SUV olmak üzere 4 yeni Renault modeli üretileceğini vurgulamıştık. Bugün ise bu planın ilk ve en önemli adımlarından biri olan yeni Renault Duster’ı tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çağdaş, yeni Renault Duster’ın, Duster deneyimini yeni bir boyuta ulaştıran ve bu yeni deneyimi Türkiye’den dünyaya taşıyan ayrıcalıklı bir model olduğunu belirterek, “OYAK’ın, Renault Group ile birlikte gerçekleştireceği 400 milyon avronun üzerinde yatırım, yeni Renault Duster ile birlikte hem Renault’nun hem de Türkiye’nin uluslararası konumunu daha da güçlendirecek.” açıklamasında bulundu.

Berk Çağdaş, yeni Duster'ın fiyatının ise henüz belli olmadığını, temmuz ayında gerçekleştirilecek ikinci tanıtım toplantısında fiyatın açıklanacağını sözlerine ekledi.

-“Türkiye'deki endüstriyel varlığımızın gelişiminde yeni bir kilometre taşı olacak”

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Jan Ptacek ise yeni Renault Duster'ın Bursa'daki Oyak Renault fabrikasında üretilecek olmasından gurur duyduklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Yeni Renault Duster, Türkiye'de 4 yeni Renault modelini üretmemizi sağlayacak olan Uluslararası Oyun Planı 2027'nin ilk adımıdır. Yeni Renault Duster, markayı güçlendirmemize, SUV pazarındaki ayak izimizi genişletmemize ve elektrifikasyon stratejimizi uygulamamıza yardımcı olacak. Bursa fabrikamızı sadece Avrupa için değil, dünyanın geri kalanı için de bir ihracat merkezine dönüştüreceğiz. Oyak-Renault, yüksek düzeyde endüstriyel mükemmelliğe ve Avrupa'daki en iyi kalite seviyelerinden birine ulaşmıştır. Yeni Renault Duster lansmanı, Türkiye'deki endüstriyel varlığımızın gelişiminde yeni bir kilometre taşı olacak.”

-Yeni Renault Duster, 2024 yazında yollarda olacak

Renault Uluslararası Pazarlar Ürün Direktörü Juan-Camilo Velez Martinez ise “CMF-B platformu sayesinde yeni Renault Duster, çok enerjili güç aktarma organlarından ve yüksek teknolojili multimedya donanımlarından yararlanacak. Yeni Renault Duster, 145 beygirlik E-Tech tam hibrit güç aktarma sistemi ile modern ve ekonomik bir kullanım sunarken, openR 10.1'' multimedya dokunmatik ekranının bağlanabilirliği sayesinde düzenli güncellemelere erişim sağlıyor.” açıklamasında bulundu.

Ön tasarımı ve Renault imzasını taşıyan ön ızgarasıyla güçlü bir tasarım sunan yeni Renault Duster, farklı gereksinimlere cevap veren iki veya dört çekişli motor seçenekleriyle yollara çıkacak. Bursa’da bulunan Oyak Renault Otomobil Fabrikaları’nda üretilecek yeni Renault Duster, hem Türkiye pazarına sunulacak hem de dünyanın çeşitli noktalarına ihraç edilecek. Mayıs ayı sonunda ön siparişe açılacak olan yeni Renault Duster, 2024 yazında yollarda olacak.