Her Telden (21 Ocak 2021)

Her Telden (21 Ocak 2021)

Yayın: 20.01.2022 19:14
Paylaş:
A+ A-

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI,İSKENDERUN ŞUBE KONGRESİ YAPILDI,ŞUBE BAŞKANI Sayın MEHMET GÜNGÖR ve GENEL MERKEZ ELİ ÇOK GÜÇLENDİ…
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Şube Kongreleri yapılıyor ve en son olarak da İSKENDERUN Şube Kongresi yapıldı,Şube Başkanı Sayın MEHMET GÜNGÖR yine/yeniden seçildi.
Daha önce yapılan Şube Kongrelerinde de, Genel Başkan Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve ekibinin yanında yer alması kesin gibi görünen kadrolar, bu SEÇİMLERİ KAZANDILAR..
Bir ara ÖZÇELİK-İŞ Sendikası bünyesinde,Genel Başkan Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ile özellikle Sayın BAYRAM ALTUN’A muhalefet etmeye çalışan bir ekipten söz ediliyordu.
MUHALEFETİN BAŞARILI OLAMADIĞI KESİNLEŞTİ ARTIK.
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Merkez Yönetiminde,çok fazla bir değişiklik beklenmiyor,özellikle İSKENDERUN ŞUBE Kongre sonuçları bunun net bir göstergesi olarak görülüyor/gösteriliyor..
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası sürekli güçleniyor,Genel Başkan Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,Devletin çok üst katmanlarında,büyük kredisi olan bir isim ve bu nedenle de SON BİR GELİŞME ile Sendikası’na 7500 yeni üye kazandırmayı başardı.
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası KARABÜK ŞUBE Başkanı Sayın KENAN YILMAZ,Delege Seçimlerinde yakaladığı büyük başarıyı,bu defa da, ÖRGÜTLENME ve SENDİKANIN gücünü gösterme bağlamında gösteriyor.
Sayın KENAN YILMAZ,Sendikasına sürekli yeni üye kazandırıyor.
Özetlenirse şayet ÖZÇELİK-İŞ Sendikası hem Genel Başkan,Genel Merkez bağlamında,hem de Karabük Şube bağlamında çok sağlıklı bir yapı sergiliyor,hizip,didişme,çekişmelerden arınmış biçimde İŞİNE ODAKLANMIŞ GÖRÜNÜYOR.
Böyle olunca da SÜREKLİ BÜYÜYOR ÖZÇELİK-İŞ Sendikası.

KARABÜK ÖZEL HALK OTOBÜS İŞLETMECİLERİ “25 YIL ÖNCE BELİRLENEN ŞARTLAR DEĞİŞTİRİLİP,YENİ BİR DÜZENLEME YAPILMALI ve BEDAVACI.”
Karabük gündemine giren ÖZEL HALK OTOBÜS İŞLETMECİLERİN sorununa kalıcı bir çözüm isteniyor ve 25 YIL ÖNCE BELİRLENEN ŞARTLARIN bugüne uyarlanması,yeni bir belirleme yapılması isteniyor.
25 YIL ÖNCE Kİ özel araç sayısı çok azdı ve insanlar ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ ile ulaşım sağlıyorlardı,o zamanlar ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ en azından zarar etmiyor,bir ekmek parası kazandırıyordu,gibi bir görüş var.
ARAÇLARIN KÜÇÜLTÜLMESİ yoluna gidilerek AKARYAKIT TASARRUFU üzerinde duran İŞLETMECİLER bu nokta da Safranbolu da yapılan düzeni de örnek gösteriyorlar sanki.
Taşıma ücretlerine zam yapılmasından ziyade “ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNİN ÜCRETSİZ KULLANIM..” noktasına dikkat çekiyorlar ve 25 YIL ÖNCE 2 veya 3 Kurum/Kuruluş insanı Özel Halk Otobüslerinden ücretsiz yararlanırken,şu an ücretsiz yararlanan Kurum/Kuruluş sayısı 23/24 civarında diyorlar.
ÖYLE ZAMAN OLUYORMUŞ Kİ ücretsizler,ücretlilerden fazla geliyormuş ve bu arada HAT ÜCRETLERİNDE DE belirli bir anlayış beklediklerine işaret ediyor ÖZEL HALK OTOBÜS İşletmecileri..
AKARYAKIT FİYATLARI BİZİ BİTİRİYOR diyorlar..
Gelen ZAMLAR BELİMİZİ BÜKÜYOR diyorlar..
Pandemi nedeni ile ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNİ kullanan sayısında çok ciddi düşüşler yaşandığına da dikkat çekerek “DURUMUMUZ GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK SIKINTILI.HAT BIRAKAN ARKADAŞLAR VAR.HAT BIRAKMAYI DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR VAR..” diyorlar..
ÖZEL HALK OTOBÜS İŞLETMECİLERİ adeta,dert küpü olmuşlar..
Anlayış beklediklerini söylüyorlar.

KAYABAŞI-ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ-CEZAEVİ-POLİS OKULU YOLU KARABÜK BELEDİYESİ’NİN,AŞAĞIDAN GELEN YOL DEVAM EDİYOR, GÖRÜŞÜ
Dün KAYABAŞI ile ORGANİZE SANAYİ Bölgesi arasında kalan yol hakkında bir yazımız olmuştu,konuya bazı açıklamalar geldi ve bu yolun ilginç bir durumundan söz edildi..
KARABÜK-ANKARA Karayolu’ndan ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NE çıkan bölüm İHALE EDİLMİŞ yapımı sürdürülüyormuş ve ORGANİZE SANAYİ BÖLGE Müdürlüğü’ne bununla ilgili bir ödenek gelmiş.
KIŞ ŞARTLARI NEDENİ İLE ÇALIŞMALAR YAVAŞLAMIŞ.
Buna karşın KAYABAŞI-ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ-POLİS OKULU-CEZAEVİ’NE kadar yolun KARABÜK BELEDİYESİ inisiyatifinde olduğuna işaret ediliyor ve bu ara Belediye tarafından yapılmalı görüşü dile getiriliyor..
O arada Mahalleler var deniliyor..
Özetlersek şayet YOL GERÇEKTEN BOZUK..
Elbet eninde/sonunda birisi çıkıp yapacak burayı.
Vatandaşın çektiği de yanına bakiye/kar olarak kalacak..

BELEDİYE-İŞ SENDİKASI KARABÜK ŞUBESİ’NE BAĞLI 1600 CİVARINDA Kİ İŞÇİNİN “SENDİKA DEĞİŞTİRMESİ OLAYI..” ve BİR YANDAN DA SÖZLEŞME
Bilindiği gibi TÜRK-İŞ KONFEDERASYONU’NA bağlı BELEDİYE-İŞ Sendikası Karabük Şubesi’nin 1600 civarında kayıtlı üyesi var ve bu üyeler birçok Belediye de çalışıyorlar.
YANİ HEPSİ AYNI İŞYERİNDE DEĞİLLER..
Belediye-İş Sendikası’nın son DELEGE SEÇİMLERİ sırasında AYRILIKÇI BİR HAREKETLENME çıktı ortaya ve TÜRK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı BELEDİYE-İŞ Sendikası ile HAK-İŞ Konfederasyonu’na bağlı HİZMET-İŞ Sendikası arasında yaşanıyor bu hareketlenme.
1600 ÜYEYİ KENDİ BÜNYELERİNE KATMAYA GAYRET EDİYORLAR..
Böyle bir Sendikal çalışma,BU ÜYELERİN BULUNDUĞU BELEDİYELER DE hizmet akışını da engelliyor mu acaba,zira buna benzer bazı söylentiler çıkıyor orta yere.
Örneğin FALAN SENDİKA YANLISI KİŞİ çalışmalara engel olmaya gayret ediyor,İŞÇİLER ÜZERİNDE baskı kurmaya çalışıyor gibi söylentiler ortaya çıkıyor,bu söylentileri piyasaya vermeye gayret eden çevreler var.
Öte yandan SÖZLEŞMELERİ DEVAM EDEN Belediyeler var.
Buralarda çalışan işçiler SÖZLEŞME BEKLİYORLAR..
Bir tarafta da,örneğin KARABÜK BELEDİYESİ ile buranın işyerlerinde çalışan 600 civarında işçinin de TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ Temmuz ayı içerisinde başlayacak ve böyle bir durum SENDİKA DEĞİŞİMLERİNE nasıl yansıyacak..?
HİZMET-İŞ Sendikasına yakın kaynaklar hayli umutlu konuşuyorlar..
Şu ana kadar 250 civarında işçiyi üye yapmışlar.
Bu sayının kısa süre içerisinde artacağına işaret ediyorlar..
BELEDİYE-İŞ Sendikası Karabük Şubesi’ne yakın kaynaklar ise “HİZMET-İŞ SENDİKASI GEREKEN İLGİYİ GÖRMEDİ.ZATEN SÖZLEŞME SÜRECİNE DE GİRDİK.İŞÇİ SÖZLEŞMESİN KALMAMAK İÇİN DE GİTMİYOR.GİDENLER DE GERİ DÖNÜYOR..” falan diyorlar..
İKİ SENDİKA arasında mücadele sürüyor/sürdürülüyor..
HİZMET-İŞ Sendikası Şube lokalini falan tuttu açtı..
BELEDİYE İŞÇİLERİ ise ciddi biçimde huzursuz görünüyorlar..

ÇEVRE,ŞEHİRCİLİK ve İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANI Sayın MURAT KURUM’UN VAATLERİNİ AK PARTİ LİSTELEDİ,İŞTE LİSTESİ
Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın MURAT KURUM geçtiğimiz hafta Karabük’e geldi ve bazı vaatlerde bulundu,bir dizi destekler verdi.
AK Parti bunları listeledi ve yayınladı..
Sayın MURAT KURUM,özellikle KENT MEYDANI’NIN MİLLET BAHÇESİ halinde yeniden düzenleneceğini açıklayınca insanlar genellikle oraya odaklandılar..
İŞLEVSİZ DURAN KENT MEYDANI bir işe yarayacak beklentisi hüküm sürmeye başladı ve insanlar da genellikle o noktaya odaklandılar..
AK Parti İl Teşkilatı Sayın MURAT KURUM tarafından verilen sözleri liste halinde yayınladı ve aşağı da listelenen o hizmetleri aynen yayınlıyoruz.
İŞTE Sayın KURUM’UN son ziyaretinin sonuçları..
İlçelere verilen veya vaat edilenler..

Karabük’ümüzde;
*İkiyüzevler’deki toplam alan büyüklüğü 600 bin metrekare olan kent ormanı bölgesine Millet Bahçesi kazandırıyoruz.
*Tüm vatandaşlarımızın kolayca ulaşacağı yürüme mesafesinde olan, mülkiyeti KARDEMİR ve hazineye ait yaklaşık 700 bin metrekarelik Kent Meydanına Millet Bahçesi kazandırıyoruz.
Safranbolu İlçemizde;
*Safranbolu’muza değer katacak projelerden biri olan Millet Bahçesi’ni kazandırıyoruz.
Millet Bahçeleri inşaatına bu yıl başlanacak ve 2023 yılına tamamlayacağız.
Eskipazar İlçemizde;
*Mermer’de yöresel ürünler pazarı, 157 konutlu 3. Etap TOKİ konutları, 100 çöp konteyneri, 30 dükkanlı sanayi sitesi kazandırıyoruz.
Eflani İlçemizde;
* İçme suyu deposu yapımı için 750 bin TL hibe ve bir adet çöp kamyonu desteği sağlandı.
Ovacık İlçemizde;
*Cadde ve sokakların sağlıklaştırılması için 500 bin TL hibe, parke yapımı için 250 bin TL hibe ve 50 adet çöp konteyneri desteği sağlandı. Ovacık İlçemizde dar ve orta gelirli vatandaşlarımız için sosyal konut projesi’nebaşlacanacak.
Yortan Beldemizde;
* Parke yapımı için 500 bin TL hibe, 1 adet çöp kamyonu ve 50 çöp konteyneri desteği sağlandı.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından İl Özel İdaremize verilen destekler çerçevesinde;
*4 milyon hibe, 2 adet çöp kamyonu, 500 adet çöp konteyneri hibe edildi. İl Özel İdaremize 17 bin TL’ye kadar İller Bankasından kredi kullanma yetkisi verildi.
Şehrimizin yeşilini, doğasını, tarihini ve kültürünü koruyacak; müjdesini verdiğimiz yeni projelerle Karabük’ümüzü daha da güzelleştireceğiz.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum’a şehrimize vermiş olduğu desteklerden dolayı hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Karabük’ümüze hayırlı olsun. 2023, 2053 ve 2071’in Türkiye’si için hep birlikte çalışacağız.

45 kişi görüş bildirdi

  1. Kara kış

    Ortalama gelire sahip vatandaşın alım gücünün çok çok üstünde elektrik faturaları geliyormuş.
    İnsanlar bu faturaları paylaşıyor.
    Ülkeyi yönetenlerin umurunda değil..
    Dalga geçer gibi söylemleri bunu gösteriyor…
    (Elektrik bu elektrik!!
    Lüks tüketim değil.)

  2. Ekonomist

    Asgari ücret ve zam maaşlarına sevinciniz uzun sürmeyecek demiş miydik?
    Demiştik!!
    Cebimize hiç olmadığı kadar çok para girecek ama hiç olmadığı kadar da fakirleşeceğiz demiş miydik?
    Demiştik!!
    Maaş zamları, 1-2 aya elektrik, ısınma, gıda,ulaşım zamlarını karşılamaz da demiştik!

  3. KOMŞU

    Ticaretle uğraşan komşum; “Hayatımda kazanmadığım kadar para kazanıyorum ama depoma ürün alabilmek için daha fazlasını harcıyorum böyle bi dönem ticaret hayatımda görmedim.”diyor. Piyasada para çok ama bir işe yaramıyor. Yazık.

  4. Yaşayan ölü Millet

    Bundan böyle milyonlar için ev, araba almak çok zor, belki de imkansız, gelir artışına karşı fiyat artışlarını yakalamak imkansız. Enflasyonun önüne geçilemiyor. Küçük birikimler ile küçük yatırımlar hayal dahi edilemiyor. İnsanlar karın tokluğuna çalışıyor.

  5. Acı gerçekler

    Dedenizin babanıza, babanızın size bıraktıklarını siz çocuklarınıza bırakabilcek misiniz!

  6. ÇAKIR

    AK PARTİ TEŞKİLATI SAYIN BAKANIN KARABÜKÜ ZİYARETİNİN ARDINDAN VERMİŞ OLDUĞU DESTEĞIN LİSTESİNİ ÇIKARMIŞLAR,BURADAN DA YAYINLAMIŞSIN AHMET ABİİ BAKALIM BUNLARIN HANGİSİ NE KADAR SÜREDE YAPILACAK,BUNU ZAMAN GÖSTERECEK,AYRICA O LİSTEDE KARABÜKÜN ÖNCELİĞİ OLAN HİZMETLERİN HİÇ BİRİ YOK,BELEDİYENİN ZATEN YAPMAKTA OLDUĞU HİZMETLERİN İÇİNDE ZATEN VAR OLAN EFTEN PÜFTEN İŞLER VAR AYRICA SEÇİM SATHINA GİRDİĞİMİZ ŞU GÜNLERDE BENCE SEÇİM YATIRIMINDAN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL. ÖNCELİKLE İŞSİZ SAYISININ ÇOK OLDUĞU KARABÜK’E FABRİKA,HASTANE,METAL VE ORMAN ÜRÜNLERİ ORGANİZE SANAYİSİ BÖLGESİ YAPILMASI İÇİN START VERİLEMEZMİ? SÖZ DEMİYORUM ÇÜNKÜ VERİLEN SÖZLERİN HİÇ BİRİ TUTULMADI DA ONDAN. İŞTE BU YÜZDEN KARABÜKLÜLER SEÇİMDE BU DEFA HATA YAPMADAN BELEDİYE BAŞKANI DA DAHİL LİYAKATLI İŞİNİN EHLİ İDARECİ VE VEKİLLERİ SEÇMELİDİR.

  7. Bizim Eflani

    Eflani nin içinden geçen ve Karabük ile Kastamonu yu birbirine başlayan Yolu gördünüz mü neredeyse bir metre kar var. Demek ki belediye bu 250 mt ilk yolu temizleyemeyecek. Bu yoldan tır,kamyon,ambulans , şehirlerarası otobüsler geçiyor. Belediye beceremeyecek il özel idaresi el atmalı.

  8. Atikus

    Bütün belediyeler toplu tasımada kanunları uyguluyor 65 yas üstü ve engelliler bedava tasınıyor butun belediyeler zarar etmiyoda borcsuz beledyemi zarar ediyor ayrıca kabük belediyesi engellilerden ücret alıyor ayrıca hat sahipleri bunları bahane edecegine belediye kendi oayından refagat etsin belediye yuzdesini indirsin varsın olsun belediye kazanmasın ayrıca bunlar belediyenin sözleşmelerini okuyupta ihaleye bu şartlarda girmedilermi bu şartlarda almadılarmı vatandas zaten zor dırumda gitsin sayın vergiliden alsınlar alacaklarını Turkiye genelinde engellilerden ulaşım için tek ucret alan sayın vergilidir

  9. e

    Ahmet abi şimdi bu toplu taşıma işi yapan arkadaşlar araba küçültelim falan diyorlar ama zaten bir çoğunun ihalesi küçük arabayla yapıldı ama bu adamlar kafalarına göre canları isteyince büyük araba canları isteyince büyük araba çalışıyorlar bunlara sayın belediyedeki yönetici sayın müdür birşey demiyor zaten adamlar kafasına göre sabah ilk 2 sefer büyük araba sonraki seferler küçük araba akşam memur öğrenci çıkışına yakın büyük araba cumaları büyük araba hafta sonu küçük araba reno masterle toplu taşıma işi yapan otobüsçü arkadaşlar var zaten bu arkadaşlar bu işleri kafasına göre yapıyor şimdi neye göre araba küçültelim diyorlar belediyedeki yönetici zaten duyarsız bir şekilde bunları her türlü çalıştırıyor bu yazdıklarım iddia falan değil yanlış anlaşılmasın gözle görülen herkesin bildiği şeyler ama belediye buna dur demiyor hep söylüyorum eğer bu karabüke bu işleri bilen bir müfettiş gelsin bu işler araştırılsın bu olayların altından çok büyük olaylar çıkar ve bunları yapanlar yargılanır adamdan birsey istiyorsun belediyeye dilekçe veriyorsun adam normalde engeç bir ay içinde dilekçeye cevap vermesi gerekiyor ona bile cevap yazmaya gerek duymuyor ama elbet bir gün birileri tırnak eller bu işleri bu hale getirenler yargılanır buna şoförler cemiyet başkanida dahil sayın karabacak yine aday ama artık hicbirsey eskisi gibi olmayacağına inanıyorum şoför esnafının nefesi artık eserlerinde unutmasın kimse yapılan yanlışlar hatalar yada yolsuzluklar var ise eğer hepsi Birgün gün yüzüne çıkacak

  10. Emekli

    Acı gerçekler rumuzlu arkadaşın söylediklerine sonuna kadar katılıyorum. Dedemizin babamıza, babamızın da bize bıkartığını maalesef biz çocuklarımıza bıkakamayacağız, hatta çocuklarımıza borç bırakacağız. Benim babam emekli olduğunda 5000 evler mahalllesinden 3 adet ev alabiliyordu. Oysa biz şimdi bırak 1 evi yarısını bile alamıyoruz. Hatta yarısını bile alamadığımız gibi büyük ihtimalle borçlarımızı kapatabileceğiz. Devir günden güne kötüye gidiyor. Allah sonumuzu hayır eylesin.

  11. 21 ocak 2022 yorumuna dikkat

    21 ocak 2022 diye yorum yazan arkadaşı tebrik ediyorum.Bu yoruma dikkat edin.Yazan geleceğe ışık tutmuş YARGILANMADAN bahsetmiş ve herkes bu yazıyı dikkate alsın bunlar bugün deyilse yarın yarın deyilse öteki gün olacak.
    Bir sözümde AHMET ABİYE devam abi sen yazdıkça detaylar birbir dökülecek ortaya başıboşluk sorumsuzluk sonucunda YARGILAMA CEZA olacağı çıkacak ortaya iyiki varsın be AHMET ABİ devam aynen devam.

  12. Bunuda takdir ediyorum

    Yenişehir yürüyen merdivenler temizlenmiş. Başkanın haberi olunca demekki hemen talimat veriyor. Buradan merdivenleri temizleyenleri ve talimat verenlere teşekkür ediyorum. İyi işleride takdir etmek lazım.

  13. AKP-MHP Fukara etti bizi

    AKP yele MHP kolkola girdi milleti fukaralaştırdı hepimiz fukaralaştık 2500 lirayla 3000 lirayla geçinilirmi be allahın adamları muhtara 4250 emekliye 2500 ile 3000 lan bu muhtarların hepsininde ya işi var ya emekli ballı börek,emekliyede kol gibi .arak yersen emekli yersen.

  14. Halkın sesi

    Eflanide çarşının içinden yollarda yürünmüyor.Belediyenin varlıgı yok!! Nasıl bir Belediye başkanı var Gözleri görmezmi bu durumu yazık çarşının içinde yürünmüyor yazık degilmi?? Kendi adamlarının kapılarının önunu açıyorlar baskalarını açmıyorlar.Belediye görevi halka hizmet degilmi yazık Fotaraf çekip hizmet yapıyoruz diyor iştanbudakileri kandır

  15. Karabük belediyesi küme düştü

    kar yağdı don oldu Karabük belediyesi küme düştü ya bu işler bu kadarmı zor bi tuzlama bi kürüme bu kadarmı zor biride merdivenleri temizledi deyi teşekkür etmiş onuda yapmasaydı belediye o gadarınıda yapmasaydı belediye küme düştü zatten aylardır ortada yoktu şindi hepden küme düştü

  16. Eflani bizim

    Eflaninin neresi doğruki 250 metre yolu doğru dürüst temizlensin bakın hemşeriniz Ahmet abi Bakanın vaatlerini yayınlamış Eflaniye su deposu için 750 bin lirayla bi çöp kamyonu veriliyomuş benim bildiyim adliye yok askerlik şubesi yok o yok bu yok Eflaninin orta yerine küçük sanayi sitesi yapmışlar böyle bir saçmalık nasıl olur anlamak zor sanki yer yokmuş gibi Eflaninin dibine sanayi sitesi yapmışlar.yazık bu ilçeye çokyazık devamlı geri gidiyo Eflani

  17. AKP YELE MHP İL BAŞKANLARI

    AKP İL BAŞKANI İSMAİL ALTINÖZ İLE MHP İL BAŞKANI ADEM KARA YAHUTTA CENT GEDİKOĞLUNA SORUYORUM EMEKLİYE VERİLEN MAYIŞNAN MUHTARA VERİLEN MAYIŞ SİZCE NASIL ALLAH AŞKINA BU SORUMA Bİ CEVAP VERİN BE BU İNSANLAR SİZİN PARTİLERİNE NE KÖTÜLÜK YAPTILAR Bİ KÖTÜLÜKLERİMİ OLDU EMEKLİYE 2500 MUHTARA 4250 LİRA ALLAHTAN KORKUN ALLAHTAN HER MUHTARIN BAŞKA GELİRİDE VAR BE İNSANLAR BİDE MUHTARIN MAAŞI DÜŞÜKMÜŞ AĞAMIN İÇİNE SİNMEMİŞMİ İÇİNİMİ ACITMIŞ NE PEKİ EMEKLİNİN NOLACAK

  18. Anonim

    SEVGİLİ KARABÜKLÜLER MHP İL BAŞKANI NE İŞ YAPAR MHP BU KADAR ACİZMİ İŞ YAPMAYAN İL BAŞKANINI KOLTUKTA OTURTMAKLA NEYİ AMAÇLIYOR GENEL MERKEZ GÖRMĞYORMU ACABA

  19. MHP İl başkanı Şahin olmalı

    İYİ Parti yapmadı amma MHP Şahini İl Başkanı yapmalı Belediye reyiside kendiine belediyede bir görev vermeli böylece masraflarıda çıkmış olur nasılsa MHP öteki yerlerden gelenlerin partisi oldu İYİ Partiden geleni il başkanı yapmış çokmu yani ne dersiniz ülcücüler Şahin şark hizmetini İYİ Partide tamamladı sayayım İl Başkanı yapalım olmazmı arkadaşlar

  20. Özçelik işde Recep gider

    Özçelik işde recep gider o zaman Karabükden kim girer Genel Merkez yönetimine Recebin yerine birini alırlar Kenanmı gider Ali Kaplanmı gider Gürcanmı gider Hidayetmi İsamı gider yahutta başka bir isimmi bulunur.Recep Genel Başkan olucam derken eldekinide kaçıracak ne zamandır Sendikada huzursuzluk çıkarıp duruyodu Kenan giderse yerine başkan kim olur Ali kaplanmı olur

  21. Yatacak yeriniz yok

    Enflasyon rakamları yıllarca eksik gösterildi ve insanların hakkı yendi.

  22. Kara kış

    BOTAŞ’dan (doğalgaz) sonra TEİAŞ’da (elektrik) sanayi ve büyük tüketicilere sağladığı enerjide kesintiye gideceğini açıkladı

  23. Recep gider diyen arkadaş

    Recep başka SENDİKA ile görüştü pazarlığı yaptı Karabük’te seçimin amacı buydu zaten Recep’in gözü doymadı genel başkanlığa göz dikti farkedilip saf dışı kalınca seçim yaptırdı Kenan’ı ortaya attı Kenan kardeşimde ekibine yanlış yaptı recebe uydu ama sonları malesef hüsran olacak KARDEMİR’de kimse SENDİKA değiştirmez 2010da yaşananları kimse unutmadı Recep’le Kenan kara oyununuz beli rezil olmadan istifa edin bir an önce şahsi menfaatler için bu gariban işçinin canı çok yandı yemin ediyorum cehennem kabul etmez kul hakkı büyük vebal geldiğinizden beri icraatınız yok sözleşmede olan geçen yıl sonu itibariyle KADEMELERİ verin herkes bir kademe ilerleyecek sözünüzü tutun maaşların bir enflasyon karşısında erimesinden dolayı iyileştirme yapın yada getirin bakalım yiyorsa başka SENDİKA da görün kim geliyor arkanızdan

  24. PATRON

    İşveren kimi isterse o sendika ve sendikacı ile çalışır halen daha anlamadınızmı!(2010)

  25. Karabuk

    Millet bahçesindeki ayrıntılı bilgilendirmeniz için teşekkürler. İltifat olarak algılamayın.hangi partiden aday olsanız size oy veririm dürüst,samimi vede fikirsel anlamda uretkensiniz.

  26. Şahin Karataş

    MHP İL BAŞKANI ŞAHİN OLMALI DİYEN ARKADAŞA:MHP ‘nin İl başkanı sayın Adem KAR’dır.Görevinin baçındadır.İYİ Partide İl başkanı olamadım değil,olmadım.Bu yazdıklarımı imi sene önce sosyal medyadamda kendi hesabımda paylaştım.Ben İyi partide İl başkanı olmak için bir talepte bulunmadım,İl başkanlığı istemedim,Genel merkezden beni üç defa telefonla aradılar,gittim,görev teklif ettiler,kabul ettim,Karabük’e döndüm listemi yapıyordum,o dönem İl sekreteri olan arkadaş ( Mehmet Aksoy döneminin İl sekreteri)güya partililerle konuşmasında sayın eski bakan Koray beyin adını bir konuşmasında yanlışlıkla kullanmış,bunun üzerine o arkadaşı Genel merkeze ve sayın bakana şikayet etmişler,bunun üzerine bana daha İl başkanlığı yazısı gelmeden genel merkezden o dönem hem Bölge temsilcisi olan ve Koray beyin yardımcılığını yapan teşkilat başkan yardımcısı bana telefon ederek o arkadaşı partiden atmamı,istifa ettirmemi istedi,bunu yapmadım,bunun üzerine benimle ilgili tasarruftan vaz geçtiler,bunu bir basın bildirisi ile basına ve kamuoyuna açıkladım,buna tüm Karabük şahittir.
    Yani Emir eri olmadığım ve kanununsuz,parti tüzüğüne aykırı talimatı yerine getirmediğim için İl başkanı yapılmadım.
    İki sene bazı durumlar değişir diye bekledim ve değişen birşey olmayıncada ayrıldım.
    Daha öncede burada yazdım,isimsiz,rumuzla yazan arkadaşlara cevap vermeyeceğim.
    Belediyede hiç bir göreve ihtiyacım yok,daha önce Karabük belediyesinde bir çok birimde müdürlük yaptım.MHP’nin ve belediye yönetiminin şuanda Karabük belediyesinde yeterince yetkilileri var.Herkes görevinin başında,yeterince başkan yardımcısı,yeterince komison ve diğer arkadaşlarımız bu işi başarıyla yürütüyorlar.
    KARABÜK’E PARA KAZANMAK İÇİN DEĞİL,KARABÜK VE KARABÜKLÜYE KALAN ÖMRÜMDEFAYDALI OLMAK,HİZMET ETMEK İÇİN DÖNDÜM.
    RANT VE DÜNYALIK PEŞİNDE OLSAM ETİMESGUT KARABÜK’ÜN 6.7 KATI,RANT’A VE DÜNYALIĞA HİÇ BİR ZAMAN TENEZZÜL ETMEDİM,BEN ŞARK GÖREVİMİ GÖLCÜK ASKERİ MAHKEMESİNDE YARGILANIP,HAPİS YATARAK,ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI OLARAK KARABÜK MEZBAHASINDA SÜRGÜNDE KALARAK YAPTIM.

  27. Recep başkan Kenan başkan

    Kimse boş konulmasın Recep Akyel genel Başkan olacak Yunus değirmencinin miladı çoktan doldu yok yönetimine almam diyorsa bu sendikadan bişey olmaz Kenan başkan Recep başkan hangi sendikaya geçerse biz oradayız seçimde gördü herkes çekik iş devri Karabük’te biter işci neyin ne olduğunu biliyor KADEMELERİ Yunus değirmenci kaldırdı arkadaşım işverenle kol kola İskenderun’da çalışanların ücretine bak Karabük’te bak adamlar her yıl cumhuriyet altını alıyor sosyal hakları süper masalları süper Karabükte maaşlar eridi bitti ay başında maaaş yattığı gün bitiyor hadi şimdi genel Başkan Yunus bey neden KADEMELERİ almak İÇİN girişimde bulunmuyor iş verene neden kafa tutmuyor ya adam bu zamana kadar kaç tane iş kazasından vefat eden arkadaşlarımızın cenazesine bile gelmedi yanlız Kenan başkanın şube yönetimini acilen değiştermesi gerekiyor ak baba gibi bekleyenler var o biliyor zamanında arkasından sövenler kesin bilgi o ırz düşmanına dikkat et Kenan kardeşim unutma eski düşmandan dost olmaz kulis yapıyor çokta emin adam gibi adamları al başkan yanına kolay gelsin

  28. Yani İl Başkanı yapmadılar

    Vallahi çok haklısın arkadaş,dürüstçe beni İl Başkanı yapmadılar demişsin yapsalardı gelmezdin zaten neyse bana göre sen hakkında yazılanlara cevap verme verdikçe batarsın arkadaş bak şimdi belediyeden görev istemem demişsin yarın bi görev verilir alırsın yanlış olur bak Belediye meçlisindende istifa edicem dedin etmedin BU BİİİİR,İl Başkanlını ben istemedim dedin sonradanda BENİMLE İLGİLİ TASARRUFTAN VAZGEÇTİLER dedin bu İKİİİİ sen vazgeç cevap vermekten boşveeer Kimler hapis yatmadıki hankisine MHP görev verdi şöyle bi bak bakalım

  29. Buda bir realite

    Bir bakın allah aşkına Karabükte doğru bir iş yapılıyor mu. Şirin evler pazar yerinin çatısı kar nedeniyle çöktü. Bu işler yapılırken hiç mi bir mühendislik hesap kitap yapılmaz. Dolmuş durağına yağmurlu havada gidin yağmur durağın bazı yerlerinden içine yağıyor. Belediye personel alımı yapar SINAVI KAZANAN VARKEN sınavı Kazanamayan SINAVA dahi GİRMEYEN insanı işe alır. Kaldırımlar öyle. Güven kavşağından eski balıkpazarı arasında yürümek mesele. Yol yol olmaktan kaldırım kaldırım olmaktan cıkmış. Sanıyorum bunları reise ilgili birim müdürleri aktarmıyormu.

  30. Hergün Pembe

    Haramzadelerin mıstaaaaa’dan sitemize filaş açıklama;
    Kazakistandaki iç karışıklığın sebebi Kamil abidir.

  31. aç emekli muhar kadar olamadı

    muhtara 4250 hemde emekli muhtar işyeri sahibi muhtar emekliye 2500 pazar yerlerdinden artık toplayan emekli ekmek kuyruğunda emekli Allahtan korkun allahtan 13 bin emekli içinden size oy veren tek emekli çıkarsa hayret demek lazım

  32. Derin Salıcı

    Banada yaptı açıklama ve dediki;
    Turgut özalı güleçler zehirlemiş olabilir.

  33. VAMİDEN AÇIZ DEYEN EMEKLİ KADIN

    Bİ KADIN CAMİYE GİDİPDE AÇIZ AÇIZ EMEKLİYİM BEN AÇIM DEYİ BAĞIRIYOSA DÜŞÜNMEK LAZIM AKPLİLER MHP LİLER ALLAHAŞKINA DÜŞÜNÜN Bİ KADIN CAMİDE AÇIZ AÇIZ DEYİ BAĞIRIYO BUNDAN DAHA BÜYÜK NE OLABİLİR YAHU

  34. Gerçekler

    Ayaklar baş olursa neler olurmuş yaşayarak gördük!

  35. Açıklamalar peşpeşe

    Büyük başkandan yeni aciklama;
    Kuzenlerimle beraber Kulübü hortumlarken kullandığımız hortumlari cagcelikten almıştık.

  36. Deneyimli yönetim

    Denetimli profesyonel yöneticileri yok sayarsan sonuç Bu olur.
    Yollarda kar altinda kalir, Çatı da çöker.

  37. Anonim

    karabukte her sey yolunda.. bütün oda cemiyet başkanları güven tazelediklerine bakılırsa.

  38. ACI AMA GERÇEK

    Ekmek kuyruğundaki adam artık iktidara oy vermez zannedenler var..Verir..Çıkış yolu görmezse bunuda bulamayız der korkup oyunu verir..Köle düzeni tamda budur..İktidara talip olup,topluma çıkış yolu sunacak bir Muhalefet aranıyor.

  39. Richard Nixon(37 ABD Başkanı)

    “Müslüman ülkelerde demokrasi ve laiklik olmasına izin veremeyiz.
    Eğitim sisteminin ve ülke idaresinin din temelleri üzerine kurulması gerekiyor.
    Başlarındaki çobanı ele geçirince ülkeyi biz yönetiriz.
    Bu doğrultuda tedbirler almak zorundayız”

  40. Ekonomist

    Az önce Ankarada ki müşterimiz yazmış Önümüzdeki Haftadan itibaren elektrik kesintileri olabilecegi söyleniyor sonucu ne olur üretimin 3 gün durması ,bakın nasıl olumsuz etkiler doğuracak.? Sanayici perişan ,sipariş iptalleri olacak diyor..300 ton işlenmiş et deposu sahibi korku içinde ,adam batarım diyor…Umarım öyle bir sey olmaz dedim ama yıda ekleyerek,( bundan 2 ay önce benim durumum saten iyi bana bir şey olmaz diyenler sizede sıra gelecek demiştim dimi size dedim)

  41. Ekonomist

    Bu arada hükumet Şirketlerden 10 milyar dolarlık bozum bekliyorlarmış kur korumalı mevduatı için..

  42. Anonim

    Her telden köşesinin altına ısrarla ‘Şahin Karataş’ın adını geçiren vatandaşlara acaba Sayın Katataş ne yaptı ? Ekmeğini mi çaldı karnını mı doyurmadı işini mi görmedi ? Şahin Karataş MHP’li olup ihale almadı, kendine kaset çıkarttırmadı, kitap bastırtmadı, dükkan açmadı. Karabük’te göreve geldi çalıştı Ankara’ya gitti çalıştı. Parti değiştirdi utanmasanız terörist ilan edeceksiniz. Sayın Enver Tümen ve Dursun Altıparmak’ta kaç kez parti drğiştirdi yada değiştirmek üzereydi bir kere kimse ağzına alamadı. Bu balon gündemi de oluşturanlara bakıyorum maaşa mayış yazan Bağkur’a bakur yazan, işi gücü fitne fesat cahil kesim. Kaç tane belediye işinden anlayan Meclis üyesi varda Karataş’a taş atıyorsunuz. Zorunuz ne ??

  43. Karabüklü

    YETİŞ SAYIN!! GÖLBEK YETİŞ,, AMCANIZ GİLLERDEN YOLUNUBULAN MUSTAFA KARDEMİR YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNDEN DAYIN GİLLERDEN GÜLECLERİN KAMİL’İ KASTEDEREK ” BIKTIM ARTIK GÜLEC KAMİL’İN YEDİĞİ HALTLARDAN, KİMSE ADAMA DUR DEMİYOR” DİYEREK İSTİFA ETMİŞ. NE OLUR BU İŞİN SONU… NE OLUR BARIŞTIRIN YOLUNUBULANLAR İLE GÜLECLERİ…. YOKSA KARDEMİRİN HALİ NİCE OLUR… BAKSANIZA ŞİMDİDEN TARİHİNİN EN BÜYÜK KARINI ETMEYE BAŞLADILAR…ZATEN HÜKÜMET HEP KENDİ ADAMLARINI YERLEŞTİRDİ (GERÇİ ESKİ BANK ASYA PERSONELİ VE ESKİ BELEDİYE BAŞKANI KAMİL DAYIMIZIN KAFASINDAN) AMA OLSUN YİNE DE ESKİDEN OLDUĞU GİBİ İSTEDİĞİMİZ GİBİ AT OYNATAMIYORUZ.. YARIN BİR GÜN (ALLAH ESİRGESİN!!!) GÜLECLERİN KAMİLDEN DE KURTULURLARSA KARLILIK ORANINDA ERDEMİR’E YETİŞİRLER FALAN NE YAPARIZ O ZAMAN….

  44. Vah ki vah

    Sanırım boş tencere değil ama %127’lik elektrik zammı çarptı milleti…Mide boş olunca oruç tutuyoruz diye avundular ama soğuktan evdeki bebeler,çocuklar yaşlılar donunca işler değişti.

  45. Anket sonuçları

    Emeklilere yapılan maaş zammı:
    ➡️%71,7 Beklediğimden azdı
    ➡️%19,9 Beklediğim orandaydı
    ➡️%5,7 Beklediğimden yüksekti
    ➡️%2,7 Cevap yok
    (Metropoll Araştırma-Ocak 2022)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

NEOHUB ve Oxentia sürdürülebilirlik odaklı girişimler için işbirliği yaptı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 08:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – DenizBank'ın yeni nesil iştiraki NEOHUB ve Birleşik Krallık'ta inovasyon ve teknoloji alanında faaliyet gösteren Oxford Global Danışmanlık Şirketi Oxentia, sürdürülebilirlik odaklı girişimlerin küresel pazarlara açılmasını destekleyen uluslararası girişim hızlandırma programı TRUK Accelerator için iş birliği yaptı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, mentörlük, ağ oluşturma fırsatları, küresel çaptaki eğitimler ve özel danışmanlığı kapsayan programı başarıyla tamamlayan girişimciler, Oxtech Ventures tarafından yatırım almaya hak kazanacak.

Girişimciler, dört ay süresince Türkiye, beş ay süresince de Birleşik Krallık ekiplerinin rehberliğinde yürütülecek programın çift aşamalı yapısı sayesinde, Türkiye pazarının yanı sıra, Birleşik Krallık ekosisteminde girişimlerini geliştirme ve küresel varlık kazanma fırsatı bulacaklar. Programın başvuruları, 10 Mayıs'ta sona erecek.

– “Ülkemizdeki girişimcilik ekosistemini gelecek dönemde de bütün imkanlarımızla desteklemeye devam edeceğiz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen, NEOHUB Genel Müdürü Gürhan Çam, TRUK'un, sürdürülebilirliği desteklemek, doğal kaynakları korumak üzere sorumluluk alıp elini taşın altına koyan girişimlere yeni çağrıları olduğunu belirtti.

Çam, “Oxentia ile güçlerimizi birleştirdiğimiz programımızda sürdürülebilirlik odağıyla faaliyet gösteren girişimleri geleceği şekillendirecek inovasyonları hayata geçirmeleri için destekleyeceğiz. Türkiye ve Birleşik Krallık arasındaki bu iş birliği, faaliyetlerimizi küresel arenada genişletmek yönündeki çalışmalarımızın da önemli bir uzantısı. Ülkemizdeki girişimcilik ekosistemini gelecek dönemde de bütün imkanlarımızla desteklemeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

– “Amacımız, bu girişimlerin uluslararası perspektiflerini genişletmelerine destek olmak”

Oxentia Genel Müdürü Steve Cleverley, NEOHUB ile iş birliği yaparak Türk girişimlerinin küresel anlamda büyümesini desteklemekten heyecan duyduklarını vurgulayarak, “Bölgedeki çalışma deneyimimiz, Türkiye'den çok sayıda çığır açan teknolojiler üzerine kurulan, yenilikçi ve kendi yerel pazarlarında başarılı girişimler çıktığını bize gösterdi. Amacımız, bu girişimlerin uluslararası perspektiflerini genişletmelerine, potansiyellerini kullanmalarına ve yeni pazarlara ulaşarak büyümelerini hızlandırmalarına destek olmak” değerlendirmelerinde bulundu.