Her Telden (25 Kasım 2021)

Her Telden (25 Kasım 2021)

Yayın: 24.11.2021 22:01
Paylaş:
A+ A-

EKONOMİK SIKINTILAR BİR YANDAN,HAVA KİRLİLİĞİ ÖTE YANDAN “KARABÜK YAŞAYANLARINI CİDDİ SIKINTILARA SOKUYOR MU..?” NEDİR..
Ülkemiz çok ciddi bir EKONOMİK SIKINTIDAN geçiyor..
Karabük’ün EMEKLİ KENTİ olduğunu bir düşünün..
EKONOMİK SIKINTI,BU KENTTE,DAHA FAZLA HİSSEDİLİYOR..
Bu olayın bir yanı..
Öte yandan,Karabük ÇEVRE DERNEĞİ Başkanı Sayın BÜNYAMİN COŞKUN gündeme HAVA KİRLİLİĞİ ile KORONAVİRÜS Salgını arasında ki bağı getirdi ve buna da TÜRK TORAKS DERNEĞİ’NİN Çalışmalarını kaynak gösterdi..
TÜRK TORAKS Derneği,özellikle AKCİĞER Hastalıkları ve hastalıkların en aza indirilmesi,en hafif zayiatlarla atlatılması için yoğun çalışmalar yapan,araştırmalar yapan bir Kuruluş.
TÜRK TORAKS Derneği çalışmalarında KORONAVİRÜS ile HAVA KİRLİLİĞİ arasında bir bağ olduğuna ilişkin açıklamalar yapılmış,bu Karabük için çok ama çok önemsenmesi gereken bir konu..
Ülkemiz 106 Ülke içerisinde HAVA KİRLİLİĞİ bağlamında 46. Sırada. 46.sırada olan Ülkemizde de HAVASI EN KİRLİ olan 10 İl içerisinde Karabük 6.sırada,bir yandan ekonomik sıkıntılar,öte yandan HAVA KİRLİLİĞİ..!!
KARABÜKLÜNÜN YÜZÜ HİÇ GÜLMEYECEK Mİ BE..?

ŞİMDİ,Sayın VALİMİZ,BELEDİYE BAŞKANIMIZ,MİLLETVEKİLLERİMİZ “YOK BE,KARABÜK’ÜN HAVASI TEMİZ,KARABÜK YAŞANACAK YER Mİ DER.?”
DÜNYA HAVA KİRLİLİĞİ 2020 Raporlarında,106 Ülke içerisinde,Ülkemiz HAVASI EN KİRLİ 46.Ülke sırasında yer almış/alıyormuş,açıklanan raporlar da verilen sonuçlar öyle.
ÜLKEMİZ 46.SIRADA YER ALIYORMUŞ..
Peki 46.sırada yer alan Ülkemizde HAVASI EN KİRLİ olan KAÇINCI İl KARABÜK diye sorarsanız,KARABÜK HAVASI EN KİRLİ 6.İL olarak görülüp bu yolda raporlarda yer almış.
Karabük Valisi Sayın FUAT GÜREL başta,Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,Karabük Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL,Sayın NİYAZİ GÜNEŞ ve Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY mutlaka bu konuya ağırlık vererek,mücadele ediyorlardır..
“YOK BE,NE HAVA KİRLİLİĞİ,KARABÜK’ÜN HAVASI TEMİZ,KARABÜK BU MANA DA YAŞANACAK BİR YER..” diyecek halleri yok ya,Karabük’ün havası noktasında mücadele ediyorlardır,mutlaka ediyorlardır..
Hele/hele TÜRK TORAKS Derneği araştırmalarından ve KORONAVİRÜS ile HAVA KİRLİLİĞİ ilintisinin açıklanmasından sonra,bu mücadele çok daha yaygın yapılıyordur..
Yanlış mı düşünüyoruz acaba..?

EEE.! HAVAYI,SUYU,TOPRAĞI KİRLETTİK/KİRLETİYORUZ “O ZAMAN GIDA FİYATLARINDA ARTIŞTAN ŞİKAYET HAKKI,GIDAYA ULAŞIMDA AZLIK..”
Eeee..! İnsanoğlu HAVAYI,SUYU,TOPRAĞI KİRLETTİ,şimdi KÜRESEL ISINMA,buna bağlı su sıkıntısı,buna bağlı TOPRAKTAN ELDE EDİLEN GIDA ÜRÜNLERİ sıkıntısına yelken açtı DÜNYA.
ÜLKEMİZ DE AYNI DURUMDA..
Dün bir UN FABRİKASI YETKİLİSİ ile telefon görüşmemiz oldu “BUĞDAY İTHAL EDİYORUZ,GEMİ YÜKLENDİĞİNİ ÜLKEDEN,ÜLKEMİZ LİMANINA GELİNCEYE KADAR,FİYATI 3 KEZ DEĞİŞTİ YÜKSELDİ..” dedi.
FABRİKALAR SATIŞ YAPMIYORLAR,YAVAŞLATTILAR…!!
Şimdi GIDA FİYATLARINDA müthiş artışlar yaşanıyor,şimdi az yaşanan GIDA ÜRÜNLERİNE ULAŞIMDA DA sıkıntılar başlaması ihtimal dahilinde ve zaten şeker başta olmak üzere usuldan/usuldan bir durum yaşanıyor..
Ülkemize gelince..
Dünya da 106 Ülke içerisinde,Ülkemiz havası en kirli 46.sıra da,Karabük ise havası en kirli 46.sırada ki Ülkemizin,havası en kirli 6.İL’İ böyle bir sarmal hoş mu yani..?
Özellikle,KARABÜK BU MANADA BİR MÜCADELE BAŞLATMIŞTI..
Geçmiş yıllarda HER TARAFA PANKARTLAR ASILMIŞTI falan
Sonra PARA GELDİ,ortalık duruldu mu,bir şeyler oldu işte..!!

HEEEY KARABÜKLÜLER ; BU KENT KOSKOCA BİR BAKANIN “TOPLAM DEĞERİ 17.5 MİLYON LİRA OLAN,9 AÇILIŞ YAPTIĞI BİR KENT,DÜŞÜNÜN..”
Karabük NE HALDEDİR diye soran olursa,o sorana deyin ki “KOSKOCA BİR BAKANA,TOPLAM EDERİ 17.5 MİLYON LİRA OLAN,9 AÇILIŞIN YAPTIRILDIĞI BİR KENT..” derseniz gerisi anlaşılır herhalde..!!
Öyle ya..
Geçtiğimiz günlerde SANAYİ ve TEKNOLOJİ Bakanı Sayın MUSTAFA VARANK Karabük’ü ziyaret etti,birçok gezilerde bulundu,temaslar yaptı ve o süreçte de bu açılışları gerçekleştirdi..
Sayın Bakan’a kimse “RAYLI ULAŞIM SİSTEMLERİ’NİN İNSAN ve ALT YAPI MERKEZİ KARABÜK,PEKİ TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ NEDEN GEBZE’DE KURULDU..?” diye sormadı..
Bunu soran oldu mu..?
RAYLI SİSTEMLER Mühendisliği Karabük’te,TREN TEKERİ ve RAY ÜRETİMİ Karabük’te,TCDD BAĞLANTI elemanları üretimi noktasında EMAS FİRMASI Avrupa Ülkelerinden ihale alıyor,burada üretip yolluyor Karabük’te..
RAYLI ULAŞIM SİSTEMLERİ TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ Gebze de..!!

İYİ PARTİ,ÜLKE GENELİNDE,HAYLİ AKTİF ve DENİZLİ MİTİNGİ,PARTİNİN MORAL MOTİVASYONUNU MÜTHİŞ ARTTIRDI,PEKİ KARABÜK’TE ..?
Dün birkaç İYİ Parti mensubu Kardeş ile karşılaştık,görüldüğü kadarı ile DENİZLİ Mitingi İYİ Partililerin moral motivasyonunu tavan yaptırmış ve müthiş memnunlar “İKTİDARA TIRMANIYORUZ..” görüşünü dile getiriyorlar.
Ancak,gördüğümüz kadarı ile İYİ Parti Karabük Teşkilatlarından pek memnun değiller ve biz de kendilerine “SEÇİMLE GELMİŞ TEŞKİLATLARINIZ VAR.NERESİNDEN MEMNUN DEĞİLSİNİZ..?” diye sorduk,şikayetin,yakınmanın BİNİ/BİR PARA adeta.
Öncelikle PARTİ LOKALİNİN TAŞINMASINDAN müthiş rahatsızlar..
Sonra da ÇOK DAHA AKTİF BİR ÇALIŞMA talep ediyorlar..
SESİMİZ ÇOK DAHA FAZLA ÇIKMALI Karabük’te diyorlar..

NOLECEK ŞİMDİ..!! UN FABRİKALARI “PARA BURAYA,SINIRLI ÇUVAL, UN ARABAYA YÜKLENİR..” DİYORLAR ve EKMEK FİYATLARI ile ÜRETİMİ..
Nolecek şimdi,Karabük’te 1.50-200 kuruşa ekmek satılıyor,FIRINCILAR FEDERASYON fiyatlara FAZLA ZAM YAPILMAYACAK diyor,fazla zam nasıl olur bunu da Federasyon Başkanı kendisi de bilmiyor..
YENİ BİR UYGULAMA BAŞLADI,BAŞLATILDI..
Un Fabrikaları “O ANKİ SİPARİŞE GÖRE ve İSTEDİĞİN KADAR DEĞİL,SINIRLI SAYIDA UN VERİYOR,PARAYI DA ÖNCEDEN İSTİYOR..” bize gelen bilgiler böyle.
Bazı fırıncı dostlarımızla konuşuyoruz.
Daha önce “85 ile 90 GÜN VADELİ UN ALMA İMKANIMIZ VARDI.ŞİMDİ,ÖNCE PARAYI HAVALE EDECEKSİN,SONRA UN GELECEK.BUNU ÖZELLİKLE KARABÜK’TE İKİ veya ÜÇ FIRIN YAPABİLİR.DİĞERLERİ KAPANIR..” falan gibi bilgiler veriyorlar..
NOLECEK ŞİMDİ..?
Ülke genelinde de,Karabük özelinde de TİCARETİN BİRÇOK DALINDA KAPANMALAR,BIRAKMALAR GÖRÜLECEK galiba,yeni sisteme ayak uydurmak hayli zor,hayli güç.
Özetlersek şayet..
FIRINCILIK SEKTÖRÜ ÇOK ZOR DURUM DA..
Geleneksel EKMEK ÜRETİMİNDE sona geliniyor galiba..

KARDEMİR,UZUNCA BİR SÜREDİR “ÜRÜN SATIŞLARINI DOLAR ÜZERİNDEN YAPIYORDU..” ve İLK ZAMANLAR YADIRGANAN BU SİSTEM OTURDU
KARDEMİR uzunca bir zaman önce ÜRÜN SATIŞLARINI dolar üzerinden yapmaya başladı ve hatırlayanlar vardır,bu sistem ilk uygulamaya konulduğunda hayli yadırganmıştı.
ŞİMDİ SİSTEM OTURDU..
Ancak,bu kez de dolar fiyatları uçup gidiyor ve SEKTÖRE YAKIN ÇEVRELER bu durum için “DOLAR ÜZERİNDEN HAMMADDE ALIP,TÜRK LİRASI OLARAK ve VADELİ ATIŞ YAPAN FİRMALAR VARDI,BUNLAR SIKINTI YAŞAYABİLİR..” gibi bilgiler veriyorlar.
Özellikle soğuk çekme yapan firmaların vadeli mal sattığı söylendi.
Olayın tam bu noktasında, DIŞ ÜLKELERDEN CEVHER ve KÖMÜR alımında sıkıntılar olabilir mi gibi bir soru gündeme getiriliyor ve FİYAT OLAYI hariç herhangi bir sıkıntı yaşanmaz görüşleri de dile getiriliyor..
EKONOMİK SIKINTILAR HAD SAFHADA..
Örneğin kimse önünü göremiyor..!!

ÖZ ve ÖZ KARABÜKLÜ Sayın MUSTAFA YILMAZ ve Sayın OSMAN KAHVECİ,ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVLERİNDE BULUNDULAR DA..!!
Karabük insanı olan,Öz ve Öz Karabüklü olan Sayın MUSTAFA YILMAZ ve Sayın OSMAN KAHVECİ,Geçmiş yıllarda uzun süre ORMAN GENEL MÜDÜRÜ olarak hizmet verdiler.
ORMANCILIK ALANINDA BAŞARILI HİZMETLER VERMİŞ OLABİLİRLER,ancak, Karabük’ün ormancılık alanına ne gibi yararlı hizmetler verdiklerini BU SEKTÖRÜN,BU DALIN içinde ki insanlar bilir elbet.
KARABÜK ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ noktasında bakarsanız verdikleri hizmet SIFIR NOKTASINDA ve bakın Ülkemizde bulunan 28 ORMAN BÖLGE Müdürlüğünün büyük çoğunluğundan fazla ORMAN VARLIĞI olan Karabük BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ yakalayamadı..
28 ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ şimdi 30 MÜDÜRLÜK OLDU..
SİNOP ve HATAY ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜKLERİ KURULDU..!!
Karabük’e gelince EFLANİ ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ kurulacak şeklinde sözler verilmiş olmasına karşın,OVACIK ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ kurulacak ihtimalinden söz edilmesine karşın orta yerde HENÜZ BİR SONUÇ YOK.
Hani bir söz vardır.
“ELALEME ŞAPIR/ŞUPUR-BİZE GELİNCE YARABBİ ŞÜKÜR..” denir ya..
Sıra KARABÜK’E GELİNCE,binbir mazeret,milyon/milyon mazeret..!!

KARDEMİR İŞÇİSİNDEN,HER AY “KARABÜK’TE SPOR AMACINA YÖNELİK..” PARA KESİLİYORMUŞ,KARABÜKSPOR’A DEĞİL KARABÜK’TE SPORA..
Dün Gazetemiz İnternet Sayfasına yorum yollayan bir KARDEMİR Çalışanı,KARDEMİR KARABÜKSPOR’A kesilen paralardan söz ederek,çok önemli bilgiler vermiş.
“İŞÇİDEN HALEN PARA KESİLİYOR..” diyor.
Bu para geçmiş yıllar da KARABÜKSPOR’A aktarılmayıp,bir başka hesapta tutuluyormuş galiba ve paraların KARABÜKSPOR’A değil KARABÜK’TE SPOR FAALİYETLERİNE kullanılması için tutuluyormuş.
O Okurumuz öyle yazmış.
YANİ İŞÇİDEN BİR PARA KESİLMESİNE DEVAM EDİLİYORMUŞ.
Bakın,orta yerde bir iddia var..
KARDEMİR KARABÜKSPOR Yönetim Kurulu,geçmiş süreçte NE KADAR ÜYE VARSA hepsini ihraç etmiş,özellikle KARDEMİR İŞÇİSİ durumunda olan herkesi ihraç etmiş.
AİDAT ÖDEMEDİKLERİ İÇİN İHRAÇ ETMİŞ.
İyi de İŞÇİ HALEN PARA KESTİRMEYE DEVAM EDİYOR..
Para bir başka hesapta tutuluyor,işçi bunu nereden bilecek ki,işçinin bildiği BENDEN ŞU KADAR PARA KESİLİYOR NOKTASI,bu iş gerçekten çok ilginç bir durum.
Bakalım bir ilgilenen çıkacak mı..?

22 kişi görüş bildirdi

  1. önemli degil

    Hava kirliliği konusunda organize sanayideki belediye başkanının tesisinde filtre varmi bir sorgulasaniz. Çevre bakanlığı tesisleri en son ne zaman kontrol etti acaba?
    İlimize gelen bakanın açmış olduğu o 9 tesis nerede ve ne üzerine çalışıyor Allah aşkına bir açıklayında bizde bilelim.
    Sayın golbek her şeyde olduğu gibi raylı sistemlerin başka ile gitmesinde en önemli pay sahibi yetkili vekil ve burokratlarda. Gerekli kulisleri yapmaktansa açılış peşinde kostururlarsa olacağı o. Birde o parça ürettiğini söylediğiniz tesis haftada 2-3 gün çalışabilirse ne mutlu. Bizimkilerin yaptığı üretim lokomotifte küçük bir cıvata kadar yer kaplar.

  2. Kardemir çalışanı

    Ekonomik sıkıntı bizimde kapımızı çaldı.Kardemirde çalışan hepimiz ekonomik sıkıntının eşiğine geldik.Maaşlarımıza işçi kapsamdışı mühendis müdür yani hepimize 1500-2000 lira iyileştirme verilmelidir

  3. Karabükspor Sevdalısı

    KARABÜK’Ü YAŞANABİLİR OLMAKTAN ÇIKARANLAR VEYA YAŞANABİLİR BİR KENT YAPAMAYANLAR UTANSIN, YÜZ VARSA EĞER………
    AMA SUÇ BİZDE, HERKES LAYIK OLDUĞU ŞEKİLDE YÖNETİLİR. NOKTA.

  4. Elaniden selamlar

    AKP ye bi gofura yetmedi ikinciyide bulup götürüyola hayırlı olsun kıdemli olsun Eflani insanı bunnara yanaşamaz valla al birini ötekisine vur

  5. Emekli geçinemiyoooo

    Emekli geçinemiyoooo geçen gün AKP li bi emekliyle gonuşuyoduk 2620 lira mayış alıyomuş geçinemediyini söyledi ağızını nasıl bozdu annatamam baştan aşağı saydı sıyırdı.haksızsında deyemedim susdum kaldım.Emekli geçinemiyoooo

  6. VATANDAŞ

    EVET AHMET ABİM, KARABÜK’ÜN ETKİLİ VE YETKİLİLERİ HAVA KİRLİLİĞİ İÇİN O KADAR ÇOK ÇALIŞIYORLAR Kİ, TAKDİRE ŞAYAN.
    BİRAZ DA MİLLETİMİZ YARDIMCI OLSA YEMEDE YANINDA YAT. :))))

  7. Orman genel müdürü

    Karabüklü orman genel müdürlerinin ne faydasını gördük mum dibine ışık vermez hesabı hiç bi işe yaramadılar hele Osman kaveci sonra milletvekilide oldu naptı kaç yerden maaş alıyo osman bey.gendine faydalı o

  8. fırıncı

    Dediyin doğru hiçbi fırıncı belki bir iki tanesi hariç 80-100 bin lira peşin para veripte un alamaz çoğu bırakır bu işi halen ekmeyi sattıkları fiyata bak kendi guyularını gendileri kazıyolar daha acısı fırıncılık Safranbolulu üç dört fırıncının eline tekeline geçen bunuda bilin Ahmet bey

  9. REYİSÇİYİZ REYİS NAPARSA DOĞRUDUR

    REYİSÇİYİZ REYİS NAPARSA DOĞRUDUR VATANDAŞ İÇİN YAPAR.VATANDAŞ SABIRLI OLUCAK VATANDAŞ ŞİKAYET ETMEYECEK VATANDAŞ KANAATKAR OLACAK TAMAMMI REYİS NAPARSA DOĞRU YAPAR SONUNA SAPINA KADAR REYİSÇİYİZ

  10. karabuklu

    Sayin bunyamin coskun simdiye kadar niye sustu bu hava kirliligi yenimi cikti .Belediye baskani otobuslere dolmuslara en iyi koselere marzinc pankarti asmadilarmi karsiliginda karabuksporun 32 trilyonunu vetmedi bu ad hani bu parayla mahallelerde kanser arastirma labuvatarlari kuracakti her mahalleye hava kalitesini olcen elektronik tabelalar yapilacakti sizin yatacak yeriniz yok birakin bu dernekleri siyaseti devriniz bitti gencliginizdede bu millet hayir gormedi simdimi gorecek koltuk isgal etmeyin .

  11. onemli degil

    Kardemir çalışanı arkadaşım ne kadar ücret aldığınızı, ortalama rakamları biliyoruz. Emekli ve asgari ücretle çalışan milyonlarca insan varken söylediğiniz hosmu? İnsan azcık utanır. Araba, ev yada eşya değiştirmeyin aldığınız ücret fazlasıyla yeter.

  12. Doğrucu Davut

    Dolar almış başını gitmiş… hava kirliliği çok artmış… enflasyon desen öyle… Ne diyelim kader utansın… Vay zalim kader…

  13. Makul ve Gullanışlı

    Kullanılacak adam bitti sanıyorduk ama bitmemiş Eflani de. Bulunmuş. Makul ve gullanışlı. Eflani yi sevmeyen ve mükemmel şekilde kullanan iktidarın il yönetimini tebrik ediyorum koltuğu doldurdular.

  14. Gerçekci

    Karabuk deki dernekler ve başkanlari alayınız boşsunuz, hiç bir halta yaradiniz yok derdiniz 15,20 bin maaş almak ve eş dost akrabalarınızin işlerini halletmek, siyasetcilere yardakcilik yapmak..gerçi karabuk halkı hakketti bunu…ana artık uyanmali bu halk

  15. Efleni şindi yandı işde

    Eyer duyduğum doğruysa Efleni bi taha yandı gofura 1 şindide gofura 2 Efleniye hayırlı ossun. Eyide Eflenide oturan kimse bulamadılamı helal olsun bu partiye milletten nağada gopmuşla ya

  16. Herşey Boş

    Yenikapı daki Karabük günlerini izliyoruz tv den. Toplasan 50 kişi yok. Çoğu zaten milletvekili, vali, rektör, belediye başkanları, korumaları. Karabükspor ile birlikde koskoca bir kentin üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi. Kardemir Karabükspora sahip çıkın dedik, kulüp ile birlikte kentde küme düşer dedik, dinletemedik, küme düşdük. Geçmiş olsun.

  17. Halkın sesi

    Eflanin sorunlarıyla ugrasmıyor Gofurag,kendi koltugunu düsünüyor,kulana bilecek bir kişi aradı buldu ,Eflanin sorunlarını koltuk unuturuyor, malesef ,Adam harcamadık kişi bırakmıyor ,kendine karşı çıkanı hemen degiştiriyor..eflanide sabah,aksam,çarsının içinde kirli ,kötü kömür yakıyorlar çarsının göbeginde dumandan gidilmiyor.kötü kömür yakılıyor kalarifer lerde bu kofurağ ciple gelip,ciple gitiginden,bunları görmez halktan kopuk yasadıgı için.malesef.Yüksek okul,Ögrencilerini köpek ler kovalıyor.köpeklerden gezilmiyor.eee devir böyle etti Gofurag yı ne hale geldi.eflaninin içi

  18. yanlız kurt

    reisciyiz rumuzlu tuzu kuru vatandaş maval okuyup durma zamanında 40 sene önce kısa bir dönem stokculuk ve kuyruklar oldu diye 40 sene boyunca senin gibi tuzu kurular ve yandaşlar dilinize doladınız şimdi 19 senedir tek başına iktidarsınız sözde dünyada söz sahibi ülke durumuna geldiğini söylüyorsunuz fakat geldiğimiz duruma bak iktıdarın vede reisin hiçmi suçu yok tuzu kuru reisçi Katar dan gelen para bitti şimdi Birleşik Arap Emirliklerinden gelecek paraya muhtacız hani imf ye borç veriyorduk geldiğimiz duruma bak hazine tamtakır

  19. İMF ye borç veriyoz BAE den de

    İMF ye borçmu ne verdik.Öyle dediler.BAE ne kadar tötü bi ülkeydi bize öyle dediler öyle yazdılar şindi adam eteklerini savura savura geldi bize dün sövenler el pençe divan.Bu ne biçim iş ya bunnarın hanki sözü dogru elleşkına

  20. EKMEK

    1 çuval un 3 ay önce 110 TL,Bugün 375 TL

  21. NEDEN

    Sünnete, düğüne, asfalt dökmeye, Çeşme açılışına, vb her yere gelen iktidar partisinin il Başkanı ile koskoca şehrin morali, gururu KARDEMİR Karabük sporun amatör kümeye doludizgin gidişini seyreden belediye reisi İstanbul daki tanıtım günlerine katılmadı NEDEN?

  22. Emekli

    1 yıl içinde emekli %50 fakirleştirildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Oturarak Voleybol Süper Lig müsabakaları Karabük’te sona erdi

Yayın: 11.05.2024 22:26
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Voleybol Federasyonunca düzenlenen Oturarak Voleybol Süper Lig 1. Etap müsabakaları, Karabük’te tamamlandı.

Yeni Mahalle Spor Salonu’nda 2 grupta oynanan müsabakalara, 10 takım katıldı.

Organizasyonu A Grubu’nda Karaman Özel İdare Spor Kulübü, B Grubu’nda ise Adana Ayyıldız Engelliler Spor Kulübü namağlup lider tamamladı.

Takımlar Karabük’te oynanan mücadelelerin ardından 2. etap ve şampiyonluk maçları için Osmaniye’de ter dökecek.

Oturarak Voleybol Milli Takımı için de bu takımlarda yer alan sporculardan seçme yapılacak.