Her Telden (4.Şubat.2019)

Her Telden (4.Şubat.2019)

Yayın: 03.02.2019 21:04 |Güncelleme: 04.02.2019 08:00
Paylaş:
A+ A-

AK PARTİ,SAFRANBOLU KURUCULARI ARASINDA BULUNAN,DAHA SONRA ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENEN BİR KARDEŞ “İŞİMİZ ÇOK ZOR…”
AK Parti Safranbolu Kurucu kadroları arasında olan,daha sonra YEREL ÖLÇEKTE çok/çok önemli görevler üstlenmiş bir Kardeşimizle,önce ki gün,bir süre oturduk,birlikte çay içtik.
“AK PARTİ SAFRANBOLU’DA BÜTÜN HEYECANINI KAYBETTİ..” dedi.
Bu heyecanın kaybı noktasında “GENEL MERKEZİN ADAY BELİRLEME ŞEKLİNE BAĞLADI..” hatta belirlenen Belediye Başkan Adayının yanlış bir tercih olduğundan söz etti.
“Sayın ALİ KAYA,İLÇE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE PARTİLİLERİ ÇOK KIRIP/DÖKTÜ,ŞİMDİ O PARTİLİLER KENDİNE KARŞI TAVIR ALMIŞ DURUMDA..” falan gibi sözler etti.
Olayın bu noktasında “SAFRANBOLU SEÇİMLERİ Sayın ELİF KÖSE ile Sayın ALİ KAYA ARASINDA GEÇER.AK PARTİ OY ORANI OLARAK ÇOK ÖNDE ,ANCAK,AK PARTİ İÇERİSİNDEN ÇOK GENİŞ BİR KESİM Sayın ALİ KAYA NEDENİ İLE PARTİSİNE OY VERMEYECEKTİR..” gibi bir değerlendirme yaptı.
Bir süre oturduk çay içtik o Kardeş ile..
“AK PARTİ,SAFRANBOLU’DA ÇOK AĞIR YARALI..” dedi,hem de öylesine benzetmeler yaptı ki “AĞIR YARALI,YOĞUN BAKIMDA,ŞU AN YOĞUN BAKIMDAN ÇIKIP/ÇIKAMAYACAĞI 31 MART GÜNÜ BELLİ OLACAK..” falan dedi.
SAFRANBOLU Seçimi Sayın ELİF KÖSE,Sayın ALİ KAYA arasında geçer dedi.

AK PARTİ SAFRANBOLU TEŞKİLATINDA ÇOK/ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENMİŞ BİR KARDEŞİMİZ “BAŞKANLIK SEÇİMİ ELİF HANIMA GİDER..”
AK Parti Safranbolu Teşkilatının KURUCU KADROLARI arasında yer almış,daha sonra çok/çok önemli görevler üstlenmiş bir Kardeşimiz “YEREL SEÇİM Sayın ELİF KÖSE ile Sayın ALİ KAYA ARASINDA GEÇER..” tahminin de bulundu..
“ESAS İTİBARI İLE AK PARTİ SAFRANBOLU’DA ÇOK ÖNDE.ANCAK,AK PARTİ SAFRANBOLU’DA,PARTİİÇİ BİRÇOK NEDENLE HIRPALANDI,KIRILDI ,ÖRSELENDİ.O NEDENLE Sayın ELİF KÖSE,GEREK MESLEĞİ,GEREKSE BELEDİYECİLİĞİ İYİ BİLMESİ NEDENİ İLE AK PARTİLİLERDEN ÇOK OY ALIR..” dedi.
Sonra olayı AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Avukat Sayın MEHMET SARI’NIN işi çok zor falan gibi bir analiz yaparak “İLÇE BAŞKANI BÖYLE HIRPALANMIŞ BİR YAPIYI NASIL TOPARLAYACAK BİLMİYORUM..” analizi yaptı.
Aldığı Teşkilat yapısının,devir aldığı AK Parti tabanının darmadağın olduğunu ileri sürdü ve “ EĞER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLARAK Sayın NİHAT CEBECİ,Sayın AHMET GÜNEŞ,Sayın ŞEFİK DİZDAR GİBİ İSİMLERDEN BİRİSİ İLAN EDİLSEYDİ.SEÇİM KESİN AK PARTİ’NİN OLURDU..” iddiasında bulundu.
“Sayın ALİ KAYA,İLÇE BAŞKANLIĞI DÖNEMİNDE ÇOK GENİŞ BİR KİTLEYİ KIRDI.ŞİMDİ O KESİMLERİN OYLARINA TALİP.BAKALIM NE DERECE BAŞARILI OLACAK..” anlamında değerlendirmeler yaptı..
Seçim,yine de Sayın ELİF KÖSE,Sayın ALİ KAYA arasında geçer,dedi.
Dikkatle izleyelim bakalım,nasıl bir sonuç çıkacak..

IŞIKLARA TAKILMADAN GEÇİLEN YOL İLE KARDEMİR KAVŞAĞINDA KARAYOLLARI TARAFINDAN YAPILACAK DÜZENLEME VE ŞEHİRİÇİ TRAFİK..
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,MHP Belediye Başkan Adayı olarak girdiği,yeni dönem yarıştı “CUMAPAZARI ile BULAK KAVŞAĞI ARASINDA IŞIKLARA TAKILMADAN GEÇİLEBİLECEK BİR KARAYOLU..” vaadinde bulunuyor..
Bu gerçekten çok güzel,çok mükemmel bir proje ve hayli büyük ilgi gördü.
Sayın RAFET VERGİLİ’NİN bu projesine karşılık,AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL,özellikle Milletvekilliği döneminde,üzerinde çok çalışıp gündeme soktuğu KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN projesini SEÇMEN HUZURUNA getiriyor.
“BURASI KARAYOLLARI AĞI İÇİNDE,BELEDİYELERİN BİR TASARRUFTA BULUNMASI ÇOK ZOR..” gibi göndermeler yaptıktan sonra “ÜZERİNDE UZUN SÜREDİR ÇALIŞTIĞIMIZ KARAYOLLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PROJESİNİ SÜRATLE UYGULATIP,KARDEMİR ÖNÜNDE Kİ KAVŞAĞI YAPTIRACAĞIM..” diyor.
BUNLARI İKİSİ DE,GERÇEKTEN MÜTHİŞ PROJELER..
Ancak,ŞEHİRİÇİ TRAFİĞİ RAHATLATIR MI BU PROJELER..?
Örneğin PTT ÖNÜNDE Kİ KAVŞAK,örneğin GÜVEN KAVŞAĞI,örneğin KARABÜK BELEDİYESİ-EVKUR BİNASI arasında ki Trafik tıkanmalarına,BU İKİ PROJE ÇÖZÜM OLABİLİR Mİ..?
Bize göre olmayacağı/olamayacağı kesin.
Gerçek sorun ŞEHİRİÇİ TRAFİKTE YAŞANAN SIKINTILAR..

“CADDE VE SOKAK KENARLARINDA Kİ OTOPARKLAR ÜCRETSİZ OLURSA,ESNAF ARACINA YER KAPMAK İÇİN ERKENDEN DÜKKAN AÇAR..!!”
Dün AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN “YOL KENARLARINA ARACINI PARK EDENLERDEN OTOPARK PARASI ALMAYACAĞI..” yolunda ki açıklamalarını konuşuyorduk.
Sohbete katılanların tamamı esnaf ve tamamının aracı var.
Hepsi de “BU UYGULAMA ÇOK İYİ OLUR..” görüşündelerdi.
İçlerinden birisi “BU UYGULAMA YAPILIRSA,ESNAF ARACINA YER KAPMAK,YER BULMAK İÇİN ERKENDEN İŞYERİNE GELİR,DÜKKAN AÇAR..” gibi bir yaklaşım getirdi..
Bunu espri ile söyledi,ancak,gerçek payı da var elbet..
Piyasaların durumu belli,o nedenle Karabük’te İŞYERLERİ SABAH 9-9.30 GİBİ AÇILIYOR genellikle,O Kardeşim dediği gibi ARACINA YER KAPMAK İÇİN ERKENDEN DÜKKAN AÇILIŞLARI BAŞLAYABİLİR Mİ,herhalde bir kalem de silip/atılacak bir ihtimal değil,siz ne dersiniz..?
YENİŞEHİR’E,yürüyen merdivenlerin başlangıcına bir bakın..!!

CHP-İYİ PARTİ SEÇİM İŞBİRLİĞİ KURULMASI İÇİN,SEÇİM İTTİFAKI YAPILMASI İÇİN,EN SAMİMİ ÇABAYI SAYIN DURSUN ALTIPARMAK HARCADI..
Karabük Merkezinde İYİ Parti,Safranbolu,Yenice ve Ovacık’ta CHP Belediye Başkanlarının desteklenmesi için CHP-İYİ Parti SEÇİM İŞBİRLİĞİ veya İTTİFAKI için en samimi,en candan çabayı Karabük Eski Belediye Başkanlarından Sayın DURSUN ALTIPARMAK harcadı.
KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN,gösterdiği çaba,harcadığı emek “HİÇBİR NOKTA DA İTTİFAK KURULSUN,BEN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLAYIM..” şeklinde değildi,Sayın DURMUŞ YALÇIN için,.Sayın İSMAİL YILMAZ için ve bir başka isim için,adeta,kapı/kapı dolaştı “ADAY OL..” ısrarında bulundu..
Olayın bu noktasında CHP’NİN BİR KANADI İŞE SOĞUK BAKTI..
Şimdi hem CHP,hem de İYİ Parti çok başarılı bir sonuç alacakları YEREL SEÇİM Yarışını SIKINTIYA SOKTULAR ve elbet 1 NİSAN TARİHİNDE bunun hesabı Partilerin iç bünyesinde görülür/görülecektir..
Şimdi İYİ Parti,zorunlu olarak,Sayın DURSUN ALTIPARMAK ile yola çıkar mı..?
Sayın ALTIPARMAK’IN,pek gönüllü olmadığı biliniyor,ama GÖREVDEN kaçar mı..?

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜK SEÇİMİ,ÇOK ÖNEMLİ VE GÖZLERDEN KAÇMASIN, PROF.DR.SAYIN İBRAHİM TÜMEN VE ÇOK SAYIDA ADAY
Karabük,şu an itibarı ile YEREL SEÇİMLERE kilitlendi ve en azından bize göre YEREL SEÇİMLER kadar önemli olan KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektör SEÇİMİ/ATAMASI pek Kent gündeminde değil gibi.
OYSA Kİ REKTÖR SEÇİMİ/ATAMASI KARABÜK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ.
Bakın Sevgili ZAFER ACAR’IN,BRTV Programında KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Eski Rektörü ve AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL ne diyor..
“KARABÜK ÜNİVERSİTESİ NEDENİ İLE BU YÖRELERE 81 İL VE DÜNYANIN BİRÇOK ÜLKESİNDEN ÖĞRENCİLER GELİYOR,İNSANLAR GELİYOR..” bu ve buna benzer sözler etmiyor mu Sayın BURHANETTİN UYSAL.
Gerçekten de öyle..
Özellikle AFRİKA ÜLKELERİNDEN gelenler,hemen seçiliyorlar,diğer Ülkelerden de O KADAR ÇOK ÖĞRENCİ var ki,bunların sayısı olarak kimileri 6 bin diyor,kimileri 8 bin Öğrenciyi buldu,diyor..
Geçtiğimiz günlerde KARABÜK’ÜN yetiştirdiği genç Bilim İnsanı Prof.Dr.Sayın İBRAHİM TÜMEN Gazetemiz Bürosuna bir nezaket ziyaretinde bulunmuş,biz Ankara’daydık,buluşamadık/görüşemedik,telefonla merhabalaştık.
Kendisinin de REKTÖRLÜK İÇİN ADAYI OLACAĞINI SANIYORUZ.
Çok sayı da ADAYI olduğunu biliyoruz/duyuyoruz.
Prof.Dr.Sayın İBRAHİM TÜMEN’İN DE adaylığı söz konusu elbet.

YENİCE İLÇESİNDE,ÇOK ÇEKİŞMELİ,KIRAN/KIRANA BİR SEÇİM MÜCADELESİ YAŞANIYOR VE “ADAYLARIN ŞANSLARI EŞİT..” ŞEKLİNDE BİR GÖRÜŞ
YENİCE İlçesinde çok çekişmeli,kıran/kırana bir YEREL SEÇİM mücadelesi olduğuna işaret ediliyor ve “ÜÇ ADAYIN DA ŞANSI YÜZDE 33 VE SON TAHLİL DE KALAN YÜZDE 1 OYUN FAZLASINI ALAN SEÇİMİ KAZANIR..” görüşleri çok önemli.
YENİCE SEÇİMLERİNİ İZLEYENLER,BUNU/BUNLARI SÖYLÜYORLAR..
Bu arada Sayın ZEKİ ÇAYLI’YA şans verenlerin sayısında ki artış dikkati çekiyor,Sayın COŞKUN GÜVEN’İN performansını çok beğenen geniş bir kesim var,Sayın SABRİ CEBECİK tüm Yenice insanını kucaklayan,kimseyi ötekileştirmeyen,birleştirici bir seçim strateji ile yarışıyor görüşleri var.
YENİCE İLÇESİNDE SEÇİM KIRAN/KIRANA GİDİYOR..
Bu nokta da “MHP’NİN,YENİCE İLÇESİNDE Kİ OY ORANI AZDI.Sayın ZEKİ ÇAYLI FAKTÖRÜ MHP’Yİ YENİCE DE İDDİALI HALE GETİRDİ.Sayın ZEKİ ÇAYLI,HEMEN HER PARTİDEN OY ALIYOR,AMA,ESAS OLARAK AK PARTİ TABANINI,ADETA,ÇÖKERTİYOR..” görüşlerini dile getiren çok.
Buna karşılık Sayın COŞKUN GÜVEN’İN çok yüksek bir performansla çalıştığına dikkat çekiliyor ve “Sayın COŞKUN GÜVEN,AK PARTİ TABANINI TUTUYOR,KAÇAN OYLARI DİĞER YERLERDEN TEMİN EDEBİLİYOR VE SEÇİMİN FAVORİSİ DURUMUNDA..” diyen geniş bir çevre var.
CHP Adayı Sayın SABRİ CEBECİK’İN ise kucaklayıcı,bütünleştirici ve YENİCE’NİN YILLARDIR ÖZLEMİNİ DUYDUĞU birlikteliği,ötekileştirmemeyi ÖNCELEYEREK bir seçim yürütüyor ve insanlar bundan olumlu biçimde etkileniyor şeklinde görüşler var.
YENİCE İLÇESİNDE SEÇİM KIRAN/KIRANA YÜRÜTÜLÜYOR..

KARABÜKSPOR NE ZAMAN KONGREYE GİDER VE OLASI BİR KONGRE NASIL SONUÇLANIR, KARDEMİR YÖNETİMİ “TESİSLERİ NE YAPACAK..?”
Geçtiğimiz gün,KARABÜKSPOR ile çok yakından ilgili birkaç arkadaşımız,Kardeşimizle konuştuk,sohbet ettik,geçmişte yaşanan güzellikleri andık ve üzüldük elbet.
KARABÜKSPOR NE OLACAK..?
KARABÜKSPOR’A As Başkan iken,Sayın SEDAT NAMAL’IN Başkanlık görevini bırakması ile,Başkanlık yapan kişi öyle laflar ediyor,öyle açıklamalar yapıyor ki insan hayret ediyor.
GEÇMİŞTE “TRANSFERLERİ AÇACAĞINI..” falan söyledi.
Yönetimden istifa edenleri ŞOV YAPMAKLA SUÇLADI..
Buna benzer bir yığın hatalı açıklamalarda bulundu bu kişi,en önemlisi zaman/zaman KARDEMİR Yönetimi hakkında da hoş olmayan sözler ediyor ve KARDEMİR TESİSLERİN KALDIKLARINI göz ardı ediyor.
O KARDEŞİMİZLE BUNLARI KONUŞTUK..
KARABÜKSPOR KONGREYE GİDERSE NE OLUR ACABA..?
Yeni bir Yönetim mi gelir,KAYYIMA MI GİDER..
Ne dersiniz..

SAYIN ZİYA ÜNSAL VE SAYIN MEHMET AYTEKİN’İN KARABÜKSPOR BAŞKANI OLDUĞU DÖNEMLERDE HAZIRLANAN GENİŞ RAPORLAR NE OLDU
KARABÜKSPOR’U ekonomik bataklığa sürükleyen HİKMET FERİDUN TANKUT dönemine ilişkin,gerek Sayın ZİYA ÜNSAL’IN Başkan olduğu kısa dönem içinde,gerekse Sayın MEHMET AYTEKİN’İN Başkan olduğu dönem içerisinde ÇOK GENİŞ RAPORLAR HAZIRLANMIŞTI.
BUNLARIN HUKUKA GİDECEĞİ İFADE EDİLİYORDU..
UZUN SÜRE GEÇTİ,HERHANGİ BİR SES/SEDA ÇIKMADI..
Karabük insanı tedirgin ve Karabük yaşayanları “KARABÜKSPOR’U BATIRAN/BİTİREN İNSANLAR ELLERİNİ KOLLARINI SALLAYARAK GEZİYOR BU NE BİÇİM İŞ..” diye düşünenlerin haddi hesabı yok.
Ayrıca KARABÜKSPOR’U BU HALE DÜŞÜRENLERİ UNUTTURMA ÇABALARI VAR.
Bunu hemen herkes görüyor..
Bu arada BİR FAKTÖRİNG ŞİRKETİ’NİN icra takibi başlatması çok enteresan ve ödemesi yapılan,ancak,süreci içerisinde GERİ ALINMAYAN bazı senetlerden söz edenler var.
O İCRA İŞLERİ DE HUKUKA GİTMİŞ SANIYORUZ.
Kimse KARABÜKSPOR’U UNUTMASIN,UNUTTURMASIN..!!

9 kişi görüş bildirdi

  1. Son sözü millet söyler

    Rafet Vergili ve Burhanettin Uysal arsındaki trafik sorununu çözme konusunda,Rafet Vergili daha samimi ve daha mantıklı bir proje sunuyor.Çünkü Burhanettin Uysal sadece Kardemir kavşağını yapacağım diyor.Projesinde bunu görüyoruz. Ama Rafet Vergili Cuma pazarından başlayıp,Yeşil mahalle (hadehanelerin orası) ,Kastamonu yol ayrımı (Emniyet müd. önü), Bulak kavşağını da yapacağını söylüyor. Proje dediğin böyle olur. Bir işi çözülecekse ,kökten çözülmeli, yarım yamalak bırakılmamalı.Ben bir Karabük’lü vatandaş olarak Rafet Başkandan bir isteğim olacak.Valiliğin önünden başlayarak, Postaneye doğru (Albay Karaoğlu Caddesi) yol,kent meydanı tarafına doğru genişletilmelidir.İnanın bu trafiğe çok büyük bir katkı sağlayacaktır. Tabi vatandaşının sesine kulak verirse.

  2. turuncu baret

    BELEDİYE BAŞKANI EN AZINDAN İŞÇİYE EV YAPMAK İÇİN VAAT DE BULUNUYOR BİZLERE KADRO SÖZÜ VERİP SÖZLEŞME MADDESİ OLMASINA RAGMEN VERMEMEK İÇİN VEYA GEÇ VERMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPANLARI HİÇ KİMSE ELEŞTİRMİYOR 01.01. 2019 DAN GEÇERLİ OLACAKMIŞ TAMAMDA BİZLERİN ALACAGI PARA YI ENFLASYON YARI YARIYA ERİTECEK HAZİRANA KADAR NE SÖZLEŞME BİTER NEDE KADRO ÇALIŞMASI 6 AYLIK ENFLASYON DAN DOGACAK ZARARI KİM KARŞILIYACAK BU EKONOMİK KRİZDE…. HANİ SİZLERİN EN DEGERLİ VARLIKLARI ÇALIŞANLARDI SÖZ DE …. HANİ HER ÇALIŞAN YAPTIGI İŞİN KADROSUNU ALACAKDI … ACABA BU KADROLARI YETİŞTİREMEYEN DEPARTMAN İŞVERENİN MENFATİ OLAN İŞİNİ YETİŞTİREMESEYDİ SONUÇ NE OLURDU ” ????????” TAKDİR OKUYANLARIN OLSUN…. KİMSE İŞÇİNİN AKLI İLE LÜTFEN DALGA GEÇMESİN HER ŞEYİN FARKINDAYIZ FAKAT O DEMOKRATİK SENDİKAL SEÇİM LER YOK ARTIK OLSUN DEMOKRATİK SEÇİMLER KÜÇÜK DAGLARI BEN YARATTIM DİYENLER DELEGE DAHİ ÇIKABİLİYORLARMI SANDIKDAN HADİ İŞVEREN NİN GÖREVİ DİYELİM VERMEMEK VEYA GEÇ VERMEYE ÇALIŞMAK””” 1MİLYARA YAKIN VEYA FAZLA 2018 DE KAR ETMİŞKEN “”” ESKİ PARAYLA 1 KATRİLYON BİZİM HAKKIMIZI SAVUNMAK İÇİN KENDİ KENDİNİ SEÇTİREN LER ON BİNLERCE MAAŞ ALAN EN LÜKS ARABALARA BİNEN EN LÜKS EVLERDE OTURAN LAR EN LÜKS RESTORANTLARDA YEMEK YİYENLER EN LÜKS YERLERDE KAFA ÇEKENLER NEDEN YOKKK ORTALARDA EN AZINDAN BİR AÇIKLAMA YAPIN YAA TELEVİZYON KANALLARINA ÇIKIN YEREL TV LER VAR ESKİ G. MÜDÜR BİLE ÇIKDI İÇİNİ DÖKDÜ ADAM 2018 DE GÖRECEKSİNİZ ÇOK KAR ETDİK DEDİ SİZLERDE ÇOK ALACAGIZ DEYİN ENFLASYON BUGÜN AÇIKLANACAK GÖRÜN TABLOYU ONA GÖRE DAVRANIN 3 KURUŞ ZAM ALIPDA BUNUN YARISINI ENFLASYON YARISINIDA GELİR VERGİSİNDEKİ ADALETSİZLİK YİYECEKSE SİZLERE NE GEREK VAR???????? LÜTFEN DOMATES –BİBER— PATLICAN FİYATLARINA BİR BAKIN ONA GÖRE DURUŞ SERGİLEYİN KIYMA- KUŞBAŞI- BONFİLE FİYATLARINI YAZMIYORUM ZATEN ONLARI ALMAYI ÇOKDAN UNUTTUK ONLAR SİZLERE YAKIŞIR SİZLER YİYİN O GIDA GRUBUNU , ESKİ BAŞKAN ARTIK İŞÇİLER SARMA SİGARA İÇMEYECEK DEMİŞDİ GEÇMİŞDE — YİNE SARMA SİGARAYA BAŞLADI TURUNCU BARETLİLER HABERİNİZ OLSUN.

  3. KARABUK

    SAYIN MEVCUT BELEDİYE BAŞKANIMIZ ON YILDAN BU YANA TRAFİĞİ RAHATLATACAK NE YAPMIŞ. HAVA KİRLİLİĞİNİ AZALTACAK NE YAPMIŞ.ASFALT VE KALDIRIMLAR KONUSUNDA NE YAPMIŞ BUNLARI ÇÖZMESİ GEREKİR ÖNCELİKLE

  4. Karabük Hava kirliliğinde Acil Eylem planı yapmalı Fabrika, Kentsel Yenileme, Özel Otomobil kullanımı azaltma için Toplu Taşıma alternatifleri

    Karabük Hava kirliliğinde Acil Eylem planı yapmalı insanlar ölecekkkkkk yapmayın, medyaa sermaye oyununa gelmeyin adaylar bile planlı olabilir bu şehirde hep bir sıkıntı var birileri farklı bir şey düşünüyor engel oluyor, Fabrika, Kentsel Yenileme, Özel Otomobil kullanımı azaltma için Toplu Taşıma alternatifleri saatleri artırılmalı, gerekirse toplu taşıma ücretsiz hale bile getirilebilmeli, sigara gibi zararı var. Dünya artık dizel, benzin gaz yasaklıyor belediye de burada çalışma yapmalı yeni belediye başkanı hemen şehir merkezi mahallelerinde kentsel yenileme yapmalı, plastik yakıyorlar kömür dumanları çıkıyor Fabrika dan çıkan duman son bir kaç gün dehşet verici, Nasıl şubatta son bulacak çok merak ediyoruz . Kendine güvenemeyen bıraksın vebalini kimse veremez bu insanların Öle safranbolu da oturmak hastane yapmak yada seçim zamanı vaatlerde bulunmak korkutuyor.. Yoksa bitmiş miyiz
    https://businessht.bloomberght.com/grafik/haber/1630782-infografik-dunya-elektrikli-araclara-yoneliyor

  5. adam gibi adam

    turuncu barar rumuzlu arkadaş aldıgın para fevkalede iyi para kadro verilmedi diyosun senin abil lerin 2010 önce işe girenlerden bahsediyorum bu fabrika yaşsasın diye 9 sene askeri ücret le calıştı ve kadro almadı istersen abilerine sor onlar hiç bir zaman isyan etmediler daha durun 65 yaşında emekli olacaksınız fabrika siziin hemen isyan etmeyin zamamnında rühi ayhan ücretsiz izin yok dedi bu insanlar kaderine terk edildi durun bu ne acele ahmet gölbeye bir gidin ziyaret edin o acıklar neyse………….

  6. Milletvekilliyinde ne yaptıki

    Burhanettin hoca milletvekilliyinde ne yaptıki belediye başkanlıgında ne yapacak.Karabüke hizmet verecek tek kişi Dursun Altıparmak Rafet başkanda bişey vermedi 10 senesi gitti Karabük’ün tek iş yapacak adam Dursun Altıparmak

  7. Yenice Zeki Çaylı dedi bile

    Yenice seçmeni yeniden Zeki Çaylı dedi bile.Zeki Çaylı hizmetlerine kaldığı yerden devam edecektir ve bu seçimide açık ara farkla kazanacaktır.İsteyenle istediği iddiaya girerimki Yenice seçmeni düğünde bayramda Yeniceye gelip akşama dönenlere oy vermez.Hangi aday Yenice doğumlu olmaktan başka Yenicelinin soğugu sıcağı çamuru rüzgarı sevinci hüzünü ile dertlenmiş sevinmişki.Öteki adaylar BAYRAMLIK,Zeki Çaylıysa HER ZAMAN BİZİMLE

  8. Proje

    5000 yapılan fakültenin hasteneye çevrilmesini istiyoruz

  9. HESAP YANLIŞ...

    AKP ile MHP’nin oy toplamı 3600… Ortadan ikiye ayrılsa bile CHP aradan sıyrılır gidiverir… Hayalci olmayın…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’da AK Yürüyüş ve Miting Düzenlendi

Yayın: 28.03.2024 13:18
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un da katılımıyla ak yürüyüş ve miting düzenledi.

Safranbolu’da Öğretmenevi önünde toplanan binlerce Safranbolulu, ellerinde AK Parti ve Türk bayraklarıyla “Başkan Ali Büyüközdemir” sloganları eşliğinde Misak-ı Milli Demokrasi Meydanına kadar yürüdü.

Yürüyüşe katılan Bakan Tunç, Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, önceki dönem Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, önceki dönem milletvekilleri Osman Kahveci ve Niyazi Güneş, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, önceki dönem Safranbolu Belediye Başkanları Nihat Cebeci ve Necdet Aksoy, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Yasin Aydın, Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir, il ve ilçe kadın ile gençlik kolları başkanları sahneye çıkarak katılımcıları selamladı.   Burada konuşan Bakan Tunç, “Milletimiz 17 sandıkta ‘Recep Tayyip Erdoğan’ dedi, 22 yıldan bu yana ‘AK Parti’ dedi, ‘Cumhur İttifakı’ dedi. Şimdi 18. sandıkta da inşallah yine ‘AK Parti’ diyecek, ‘Recep Tayyip Erdoğan’ diyecek, ‘Cumhur İttifakı’ diyecek” sözlerine yer verdi.

“Gerçek belediyecilik AK Parti belediyeciliği”

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı Ali Büyüközdemir seçildiği takdirde Safranbolu için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade eden Bakan Tunç, “Gerçek belediyecilik AK Parti belediyeciliği. AK Parti iktidarda olduğu 22 yıldır hep  ‘önce insan’ dedi. Eğitimden sağlığa, sosyal politikalardan kültüre, adalete, güvenliğe varıncaya kadar her alanda insanımızı güçlendirmek için çalıştık. İstikrarlı kalkınma hamleleriyle Türkiye’mizin 81 vilayetini yatırımlarla donattık.” diye konuştu. Bir belediye başkanının, bakanıyla, milletvekiliyle uyum içerisinde çalışmasının o şehre avantaj getireceğine vurgu yapan Tunç, şunları kaydetti:”Ali Büyüközdemir, gençliğiyle, dinamikliğiyle, çalışkanlığıyla ve bizlerle uyumlu çalışmasıyla Safranbolu’muza değer katacak. O tarihi eserleri yeniden gün yüzüne çıkaracak, onarım bekleyen tarihi evleri yeniden ayağa kaldıracak çalışmaları hükümetimizle beraber yapacak. Safranbolu bizim gözbebeğimiz, Ali Kardeşim duruşu, nezaketi, çalışkanlığı ile Safranbolu’ya değer katacak bir isim. Her zaman kendisinin yanındayız. Siz değerli Safranbolulu hemşehrilerimizden Ali kardeşimize destek bekliyoruz. Ali Büyüközdemir yönetiminde Safranbolu daha güzel günler görecek.”

“Millete hizmet yolunda durmadan çalışmaya devam edeceğiz”

Tunç, bakanların milletiyle beraber millete hizmet yolunda hiç durmadan çalışmaya ve koşturmaya devam edeceğinin altını çizerek, “Maalesef öyle bir karalama yapmaya çalışıyorlar ki o karalamayı şunun için yapıyorlar. Yaptıkları bir eser yok. Ürettikleri bir icraat yok. Çaktıkları bir çivi yok. Sırf onu gölgelemek, örtmek için böyle dezenformasyona başvuruyorlar. Nereye başvurursa başvursunlar, milletimiz 17 sandıkta ‘Recep Tayyip Erdoğan’ dedi, 22 yıldan bu yana ‘AK Parti’ dedi, ‘Cumhur İttifakı’ dedi. Şimdi 18. sandıkta da inşallah yine ‘AK Parti’ diyecek, ‘Recep Tayyip Erdoğan’ diyecek, ‘Cumhur İttifakı’ diyecek.” ifadelerini kullandı.

Bakan Tunç, millete güvendiklerini ifade ederek, “Seçimlerden sonra da inşallah 2028’e kadar 4 yıllık seçimsiz geçecek bir süre var. Geçmişte enflasyonu tek haneli rakamlara düşürdüğümüz gibi yine düşüreceğiz. Yine emeklimizin, memurumuzun, işçimizin maaşını, alım gücünü artırmaya devam edeceğiz.” dedi.

“Makam kapısını çıkartacağım”

Ali Büyüközdemir de konuşmasına yürüyüşe ve mitinge katılan başta Bakan Tunç’a, milletvekillerine, belediye başkanlarına ve teşkilat ile Safranbolululara teşekkür ederek başladı.

Safranbolu’yu gerçek belediyecilik ile buluşturacak projelerinden tek tek bahseden ve hepsini yapacağını aktaran Büyüközdemir, “1 Nisan sabahı, Allah nasip eder de, Belediye Başkanlığına layık görülürsem, makam kapısını çıkartacağım. Bizim kapımız tüm Safranbolulu hemşehrilerimize açık olacak.” İfadelerine yer verdi.

“Ayrıştırmadan yönetim sağlayacağız”

“Cumhurbaşkanımıza Söz Verdik!” diyen Büyüközdemir, konuşmasına şöyle devam etti: “Geçtiğimiz günlerde Karabük’e gelen Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ‘Safranbolu’nun bende yeri çok ayrı, biz Safranbolu’yu da, Safranboluluları da çok seviyoruz. Belediyeyi kazanın, her türlü desteği vereceğiz.’ dedi. 5 yıllık vizyon projeler ile Safranbolu’ya değer katacak eserler kazandırmak istiyorum. Göreve geldiğim zaman, kimseyi dışlamadan, kayırmadan, ayrıştırmadan yönetim sağlayacağız.” şeklinde konuştu.

Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile İl Başkanı Ferhat Salt ise konuşmalarında, her zaman Ali Büyüközdemir’in yanlarında olacaklarını, Safranbolu’nun 5 yılının heba olduğunu, bir 5 yıl daha kaybedemeyeceklerini belirtti. (Esra Oğuzkağan Özkan)