Her Telden (7 Ocak 2022)

Her Telden (7 Ocak 2022)

Yayın: 06.01.2022 20:11
Paylaş:
A+ A-

BAKIN YİNE/YENİDEN YAZIYORUZ “ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI’NIN EN BÜYÜK ŞANSI,GENEL BAŞKAN Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ’DİR ve YENİ 7500.”
Birçok çevre yanlış değerlendirebilir,ancak,Adaletli bir yaklaşımla bakıldığında ÖZÇELİK-İŞ Sendikası’nın en büyük şansının Genel Başkan Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ olduğunu çok geniş bir çevre kabul etmektedir ve kabul edilmelidir.
Son günlerde Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ öyle ataklar yaptı ki..
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası,bu ataklar sonucu 7500 yeni ÜYE KAZANIYOR..
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ Genel Başkan olduğundan sonra,mevcut 25/26 bin civarında olan ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Üye sayısını 43/45 bin dolayına tırmandırmıştı,şimdi 7500 yeni Üye daha geliyor..
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ’NİN DE içinde bulunduğu HAK-İŞ KONFEDERASYONU Yönetim Kurulu,geçtiğimiz günlerde,Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I makamında ziyaret ettiler..
Sayın Cumhurbaşkanı ile uzunca bir görüşme yaptılar..
İşte bu görüşme sırasında Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,geçmiş yıllardan gelen yol beraberliğini de dile getirerek, TOSYALI HOLDİNG ve Samsun İlin de bulunan 2500 kişilik bir işyerinde çıkan sorunun çözümü noktasında yardım talep edince anında olumlu gelişmeler yaşanmış.
Bunu ÖZÇELİK-İŞ bünyesinde bir başka isim yapabilir miydi/yapabilir mi..?
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,ÖZÇELİK-İŞ Sendikası’nın en büyük şansı..

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI “HAVA YOLLARINDA,9 BİN İŞÇİ ADINA YÜRÜTTÜĞÜ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNE,ÇOK/ÇOK İYİ HAKLAR ALARAK BİTİRDİ..”
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası ile HAVA YOLLARI arasında Toplu İş Sözleşme görüşmeleri yürütülüyordu,Sözleşme imzalanmış ve alınan haklar,tüm Sendikal çevrelere parmak ısırtacak ölçü de yüksek.
Rakamsal olarak ifade edildiğinde yüzde yüzü aşan miktar alınmış.
Ülke Sendikal yaşamında örnek gösterilecek bir Sözleşme deniliyor..
Hatta Hava Yolları yetkililerinin “YERDE ÇALIŞAN BİR İŞÇİMİZE,UÇAK KULLANAN BİR PİLOTUN ALDIĞI RAKAMI,BELKİ DE BİRAZ DAHA FAZLASINI VERDİK..” dediğine ilişkin bilgi verenler var.
MÜTHİŞ BİR SÖZLEŞME YAPILMIŞ..
Şu an itibarı ile 9 bini aşkın HAVA YOLU işçisinin bayram ettiği haberlerini izlemek,görmek mümkün,bu bağlam da ÖZÇELİK-İŞ Sendikası müthiş bir Sözleşmeye imza attı.
Genel Başkan Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ Sözleşme masasın da güçlü bir Sendikacılık figürü çizerken,Masa dışında da çok güçlü bağlantıları ile sorunların çözümüne rahatlık getiriyor elbet..
HAVA YOLLARINDA MÜTHİŞ BİR SÖZLEŞME İMZALANMIŞ..

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI DA,KARABÜK ŞUBE BAŞKANI DA “MÜTHİŞ BİR GAYRETİN İÇERİSİNDE GÖRÜNÜYORLAR ve KARABÜK..”
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası,son yılların en güçlü yapılanması,en güçlü Yönetim Kadrosu ile mükemmel işlere imza atıyor ve Genel Başkan Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ Ankara’da,Karabük Şube Başkanı Sayın KENAN YILMAZ Karabük’te sürekli YENİ ÜYE KAZANDIRIYORLAR.
Genel Başkan Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,HAK-İŞ Konfederasyonu Yönetimi’nin Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN ziyareti sırasında çok önemli iki işi çözüme kavuşturdu ve 7500 YENİ Üye geliyor..
Karabük Şube Başkanı Sayın KENAN YILMAZ,yıllardır Sendikasız olan ÇAĞ-ÇELİK Fabrikası işyerlerinde çoğunluğu temin etti ve HUKUKSAL TESPİT aşamasına geçildi.
Sayın KENAN YILMAZ şimdi yeni haddanelere gözünü dikmiş bulunuyor.
Bir konu dikkatimizi çekti,Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ geçtiğimiz günlerde yaptığımız bir görüşme de “KARABÜK’TE GÖZÜMÜZ ARKADA DEĞİL.” Gibi bir ifade kullanmıştı,demek ki,Sayın KENAN YILMAZ’IN performansı dikkatini çektiği için o sözleri olumlu biçimde kullandığı bir cümlenin içerisinde kullanmış Sayın DEĞİRMENCİ.
Sayın KENAN YILMAZ,KARDEMİR Bağlı Şirketi KARÇEL A.Ş. Sözleşmesinin de 14 maddesini geride bıraktı ve 210 işçinin mutlu olacağı bir Sözleşme için Yönetim Kurulu ile birlikte büyük çaba harcıyorlar..
ÖZÇELİK-İŞ hem Genel,hem Karabük bağlamında çok sağlıklı gidiyor.

İŞÇİ EMEKLİLERİ KARABÜK ŞUBE BAŞKANI “EMEKLİNİN AHINI ALMAYIN..” YOLUNDA ELEŞTİRİ GETİRİRKEN,GENEL MERKEZDEN SES VAR MI..?
Karabük nüfusunun yaklaşık yüzde 50 kadarı EMEKLİLERDEN OLUŞUYOR ve son yapılan MAAŞ DÜZENLEMELERİ bu kesimi anormal biçimde rahatsız etti,nasıl etmesin ki,TÜİK Enflasyonu yüzde 36.08 ilan ediyor,EMEKLİLERE VERİLEN ZAM Yüzde 25.
EMEKLİLER Derneği Karabük Şube Başkanı Sayın CELAL BULUT bir açıklama ile verilen zamları eleştirdi,nelerin daha verilmesi gerektiğini tek/tek dile getirdi,sonunda da Siyasi İktidara “EMEKLİNİN AHINI ALMAYIN..” çağrısında bulundu.
Gerçek güzel bir açıklama yaptı Sayın CELAL BULUT.
Peki EMEKLİLER DERNEĞİ GENEL BAŞKANI,GENEL MERKEZİ bu konular da ne dedi,ne diyor,siz herhangi bir açıklama gördünüz mü,şahsen biz görmedik,göremedik.
Ya SAFRANBOLU ŞUBE BAŞKANI Sayın SAİM TİRYAKİ ne diyor.
Ya YENİCE ŞUBE BAŞKANI Sayın YILMAZ ARSLAN ne diyor.
Bakın Sayın CELAL BULUT çıktı delikanlıca bir açıklama yaptı,başka yapan var mı.?

KARABÜK ÖZEL HALK OTOBÜS İŞLETMECİLERİ “ DERT KÜPÜ ve SÜREKLİ ZARAR EDİYORUZ,BİR YANDA ARTAN FİYAT,BİR DE BEDAVACILAR..”
Karabük ÖZEL HALK OTOBÜSÜ İŞLETMECİLERİ adeta dert küpü olmuşlar,bir yandan OTOBÜSLERE,bir yandan BİR OTOBÜS İÇİN GEREKLİ her ama her şeye gelen zamlardan,öte yandan da SAYILARI ONBİNİ AŞAN BEDAVACILARDAN yakınıyorlar..
KARABÜK BELEDİYESİ’NDEN BİR FEDAKARLIK BEKLİYORLAR..
Aylık kira bedellerin de bir fedakarlık bekliyorlar..
ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNE ücretsiz binen yolcu sayısı,neredeyse ÜCRETLİ BİNEN YOLCU sayısını geçmiş,ve yıllar önce 3-5 sektör de çalışan ÜCRETSİZ BİNERKEN şu an 20-22 birimde çalışanların ücretsiz bindiğinden yakınan İşletmeciler var..
SIKINTIMIZ BÜYÜK diyorlar..
İŞİ BIRAKMAK İSTEYENLER ÇIĞ GİBİ ARTIYOR ve DAYANAMIYORUZ feryadı var.
Eğer bir kontak kapatma falan olursa büyük KAOS ÇIKAR.

ÇOK SEVDİĞİM,ÇOK ÖNEMSEDİĞİM İZ SANAYİCİ Sayın FAZLI YEŞİLYURT’UN Rahmetli Eşi ADINA,Oğlu Sayın OSMAN YEŞİLYURT’UN KATKISI İLE
Çok sevdiğim,çok önemsediğim ve üzerinde unutulmaz hatıraları/hatırası olan Sanayili FAZLI YEŞİLYURT Amcanın Rahmetli eşi,Sevgili Kardeşim OSMAN YEŞİLYURT’UN annesi –MEKANI CENNET OLSUN-NAZMİYE YUŞİLYEŞİLYURT adına Safranbolu’da bir GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ yapılıyor.
Rahmetli NAZMİYE YEŞİLYURT’UN oğlu Sayın OSMAN YEŞİLYURT bu girişimi ile annesinin adını yaşatmayı amaçlamış ve gerçekten çok/çok güzel bir yatırımı organize ediyor.
GEÇTİĞİMİZ GÜN TEMELİ ATILDI..
Safranbolu Belediye Başkanı Sayın ELİF KÖSE,hemen herkesin takdirini kazanan SOSYAL BELEDİYECİLİK anlamını öne çıkartan bir konuşma ile bu yatırımın realize edilmesine değindi ve YEŞİLYURT ailesine teşekkür etti.
Bu arada TEMEL ATMA TÖRENİNE CHP Milletvekilleri de katıldı..
Olayın o noktasında KEŞKE DAVET EDİLSEYDİ denilen isimler vardı.
Gerçekten de davet edilmeleri çok yararlı olurdu..
Neyse konu fazla abartılmadan tadında bırakıldı..
Bir konu dikkatimizi çekti,Sayın ELİF KÖSE,yapılan ve bir yanlış varsa neden hesabını ödesin ki,neyse iş tadında kaldı,Sayın KÖSE ilgisi,bilgisi dışında gelişen bir söylentinin muhatabı olmadı..
NAZMİYE YEŞİLYURT GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ hayırlı olsun.
Rahmetlinin ismi Dünya durdukça dursun,yaşasın..
Sevgili FAZLI AMCA ve Sevgili OSMAN Kardeşimi de yürekten kutluyorum.
Böyle çok güzel bir hayır işine vesile oldular..

BİR CHP’Lİ DİĞER BİR CHP’LİYİ NEDEN SEVMEZ,ELEŞTİRMEK/EKSİĞİNİ/GEDİĞİNİ BULMAK,KAMUOYU’NA DUYURMAK İÇİN FIRSAT ARAR ACABA
Çok dikkatimizi çeken bir konudur bu,geçmişten,günümüze kadar hep dikkatimizi çekmiştir,BİR CHP MENSUBU,öteki SİYASİ YOL ARKADAŞINI ve bir başka CHP MENSUBUNU sevmez Kamuoyu karşısında O/NU ELEŞTİRMEK,YIPRATMAK İÇİN FIRSAT ARAR acaba..?
Oysa ki CHP’Lİ olarak bilinen ve özellikle son aylar da çok/çok güzel hizmetler üreten isimler var,buyurun Sayın CEVDET AKAY,birçok İL TANITIMI Organizasyonun da bulundu,daha sonra KARABÜK İL TANITIM GÜNLERİ düzenledi..
Karabük İL TANITIM GÜNLERİ’NE 1 milyon 180 bir ziyaretçi gelmiş..
Bu kadar önemli bir organizasyonu,birlikte çalıştığı arkadaşları ile beraber gerçekleştirdi Sayın CEVDET AKAY,şimdi,yine çok/çok güzel bir organizasyonun hazırlığın da diye haberler alıyoruz.
Aaaa..! bir de baktık ki CHP içinden Sayın CEVDET AKAY’A eleştiri getirmeye gayret eden insanlar var ve abuk/subuk eleştiriler getirmeye gayret ediyorlar.
Yine CHP Karabük İl Eski Başkanlarından Sayın BAYRAM KARADAĞ müthiş bir çalışma yapmış ve gören herkesin beğendiği,hatta hayran kaldığı bu çalışma ile taaa 1963’lü yıllardan bu yana KARABÜK YEREL/GENEL SEÇİM SONUÇLARINI derlemiş,yayınlıyor.
Mahalle/Mahalle Seçim sonuçları KÖY/KÖY Seçim sonuçları
Aaaa..! bir de bakıyorsunuz CHP İçerisinden Sayın BAYRAM KARADAĞ’A içi boş,sokak ağzı ile eleştiri getirmeye gayret eden insanlar çıkıyor ve kimse “YAHU BEN DE BİR ŞEYLER ÜRETİP,KAMUOYU KARŞISINA ÖYLE ÇIKAYIM..” demiyor da,üreten insanlara karalama yapmaya gayret ediyor.
CHP Galiba,o nedenle fazla bir yol alamıyor..
O bünye de kimse/kimseyi sevmiyor,bize hep öyle gelmiştir nedense.

ŞU AN İTİBARI İLE,CHP GENEL MERKEZ BÜNYESİNDE,EN ÜST GÖREVLERDEN BİRİSİNDE,KARABÜKLÜ Avukat DOĞUŞCAN AYGÜN BULUNUYOR
Ülke genelinde 120 kadar Siyasi Parti olduğundan söz edilir,bunların içerisinde GÜÇLÜ ve hep iktidar olmaya ADAY Siyasi Partileri biliyoruz,bunların içerisinde,örneğin AK Parti MKYK Üyesi olarak EFLANİ KÖKENLİ Sayın SEVGİ YİĞİT bulunuyor..
Bazı Partiler de KARABÜK KÖKENLİ isimler var elbet.
İddialı Partilerden CHP bünyesin de,şu an itibarı ile KARABÜK KÖKENLİ en Üst Düzey de görev almış isim Avukat Sayın DOĞUŞCAN AYGÜN elbet ve Sayın AYGÜN buralara,adeta,tırnakları ile kazarak geldi.
Arkasında ne bir sermaye,ne bir baskı grubu,ne bir basın desteği olmadan,adım/adım yükselerek geldi ve dönüp bakın bakalım CHP KARABÜK içerisinde “OH BE BİZDEN DE BİRİSİ CHP İÇERİSİNDE YÜKSELİYOR,NE GÜZEL..” diye sevinmeyen var mı/yok mu.?
Böyle düşünmeyen bir çevre mutlaka vardır..
Aslında Karabük hemen her alanda,kendisinden bir adım önde olanın ayağına basmaya çalışıyor da,CHP içerisinde bu durum çok daha berbat bir resim veriyor,kimse/kimseden hoşlanmıyor sanki.
Avukat Sayın DOĞUŞCAN AYGÜN’ÜN önü açık CHP’ DE
Kabul etseler de/etmeseler de,durum bunu gösteriyor..

42 kişi görüş bildirdi

  1. Radar

    Celal amcanın yerinde omsam istifa ederdim.Emeklinin gözün de kahraman olurdum.

  2. SENDİKAL OLAYLAR

    Sevgili Ahmet Abimiz
    Geçtiğimiz günlerde yorumlar yapılmıştı karabükte ki Haddehanelere Türk metal Sendikası geldi diye
    Özçelik neden bukadar sessiz kalıyor diye yüklenmeler olmuştu. Ve özçelik sessizliğini bozdu çağçelik haddesinde yetki alarak sendikayı imkansız denen bir yere soktu ve kazandı çok iyi şeyler oluyor orada da sendikanın hem gücü hem yaptırımı hemde kucaklayıcı ve birleştirici gücü ortaya çıkacak ve güzel şeyler olacak çağ çelik çok değişecek iş vereninden işçisine ve Sendikasına kadar bir bütün aile olacak kucaklaştırıcı olacak öz çelik iş sendikasının yeni yönetimini 2 ayda yaptıkları büyük işler için çok tebrik ederim yeni güç yeni kadro bomba gibi ekip eski SENDİKACI olarak yeni kadronun herzaman eski ekibimle birlikte yanındayım koş demeleri yeterli

  3. Halk

    Elektriğidi,suyuydu,sabunuydu,tuvalet kağıydı derken evde tuvalete gitmek 2-3 TL yi buldu.

  4. Ekonomist

    Bizim haklarımızı korusun diye TBMM’e yolladığımız milletin vekili, 2 yıl mecliste kalarak ömür boyu 30 bin TL emekli aylığı alırken, emekli yurttaş ne hakla 2 bin 500 TL ile geçinmeye mahkum edilir? Düzen, seni beni değil kendi çıkarını koruyor.

  5. Aslan Amca

    Rusya bi film yaptı Kırım’a, bi film yaptı Ukrayna’ya, bi film yaptı Kazakistan’a yerleşti.

  6. Aslan Amca

    Rusya’nın bölgesinde tekrar güçlenmesi ülkemizin hayırınadır,çünkü Rusya bölgesinde güçlendikçe, Nato’un ülkemize ihtiyacı daha da artar.

  7. vatandaş

    abi karabuke ulaşımı çözecek rayli sistem besbinevler karabuk arasina tranvay yapilirsa ulaşım çözülür

  8. Karabuk

    Zonguldak caddesi esnafına kan ağlıyor. Park yasağından müşteri gelemiyor 101 imza toplandı akparti vekillerine ,akparti il başkanına haber verildi. Sahibimiz yokmu?

  9. YİNE YAZIYORUM SAMİMİYİZ

    2022 10:12
    Samimiyet üzerine bir not. Geçen günde yszmışidim. Şimdi yine yazıyorum . Samimiyiz sayın ŞAHİN KARATAŞ kardeşim malumunuz olduğu üzere “KARABÜK BELADIYESININ açmış olduğu sınavı 3500 kişini icinden kazanan ama iş verilmeyen 28 garibanın (tabi sınsvı kazanamayan ve iş verilenler için ne demeli ) hakkını savunda görelim haktan ve adaletten yana olduğunu. Niye yazıyorum yuvaya döndüğünü medyadan öğrendim yani MHP dönmüşsün hayırlı uğurlu olsun. Artık MHP belediye meclis üyesisin. Belediye meclis üyeliğinden istifanı Rafet başkan durdurmuştu. Daha önceleri hak hukuk adaletten bahseden yazılarını okumuştum. Haydi göster hak hukuk adaletten yana olduğunu. Şimdiden saygılar sunuyorum hak hukuk adaletten yana tavır alacağın için.

  10. Otobüs İşletmecileri Yargıya Başvursun

    Otobüs İşletmecileri ücretsiz toplu taşıma ücretleri verilenler için Yargıya Başvursun iptal edilir, en son anayasaya iptal eder eşitlik ilkesi gereği.
    Anayasanın ilgili maddesinde kamu hizmetlerinde, kanunlarda uygulamalarda pozitif ayrımcılık sadece Şehit ve Gazi ve 1 derece yakınlarına ve dul yetim yaşlılar ve çocuklar istisnadır diyor. Bunlara laf sakın etmeyin zaten özelikle şehit ve gaziler vatan millet için ölümü göze almış, ölmüş ve devlet olduğu sürece onurlandırılmaları her zaman haktır.
    Bunların dışındakiler bu maddeye göre iptal edilir ve karar diğer olacak uygulamalarda emsal teşkil eder.
    Yada ayrıcalık yapılanları hangi kuruluş yapıyor ise o kuruluşa fatura çıkartıp ödeme talep edin. Mesai dışıysa kişiden ücret alın bu kadar.
    Her şeyi devlete her faturayı millettin cebine yansıtmazsınız.

  11. Neden İlk Önce Çağ Çelik

    Neden ilk önce ve sadece Çağ çelik seçildi. Bir sürü organizede haddehane varken buranın ilk olma amacı neydi. Yine Kamil beye karşı açılan savaşın devamımı. İşçiler adına sevindim ama tüm heryerde olması umuduyla. Hatta Kardemir içinde çalışan mütehaitler neden sendikalı değiller. Ayrımcılık çok fazla. Peki şimdi Çağ çelik bu durumdan memnun değilse Kardemirdeki müdürleri arada deredemi kaldılar. Güleç desteğiyle müdür olanlar seçimlerde ve seçimden sonra mevcut sendikaya destek verenler ne yapacaklar. Eşleri akrabaları çağ çelikde çalışanlar hangi tarafı seçecekler. Kardemirde mevcut başkanı destekleyenler, Kamil beyin karşısındada desene ben bu başkana destek verdim şimdide ne dese yapıyorum. Bunlara oy vermeyenlere eziyet ediyorum kademe mademe vermiyorum diye.

  12. önemli degil

    Sayın golbek. Her gelen sendika başkanını ovdunuz ama giderken halk çalışanlar pesinden neler dediler. Siyasi güç arkalarında olmasa THY nasıl çelik sektöründeki bir sendikaya üye olabilir. Hiç akıl sır eriyormu? 2010 yılında sendika değiştirenleri bırakın kendi üyesinin bile hesabını kesen bir sendika değilmi bu? Bırakın bu hesaplarıda yarın bir gün ya iktidar değişirse ne olur siz onu hiç düşündünüzmu? Özel haddelerden bazıları varki sendikaya ihtiyaç bile yok. Sahipleri çalışanlarının haklarını hakkaniyetli bir şekilde veriyor. Önemli olanda bu.

  13. Neden çağ çelik diyen kişi

    Neden çağ çelik
    Karabükte sendikanın giremeyeceği denilen imkansız denilen yerdir çağ çelik
    Çağ çeliğe sendika girdiyse eğer hiç bir haddeci hayale kapılmasın bize gelemez diye bütün hadde ler sendikalı olma yoluna girmiştir demek bu. Bu işlerde olmaz olamaz denileni gerçekleştirirsen eğer gücünün farkındalığını yaratırsın ve hem sen gücüne güç katarsın hemde işçi gücüne güç katar. İşveren nekadar da sendikaya karşı gelse bile sendika gelince işveren ile işçi bir bütün aile olmanın yolunda hızla ilerleyecek. Ama hadi bakalım sendika geldi biz yüzde yüz zam alacaz diye bir şey yok
    Herşey basamak basamak ilerleyecek. Sosyal hakları olacak iş kıyafetleri düzene girecek servisleri yemekleri yemekhaneleri banyoları vb herşey düzene girecek vardiyeli çalışana fark gelecek resmi tatilde ht tatilinde çalışana mesai gelecek ve bunlar cok güzel kazanımlar olacak işçi bunlarla bile zaten keyif bulacak ve tis olacak işçilerden gelen isteklerin ortalama hesabına gire tis ücretleri sonuca bağlanacak mutlu sona ulaşacak tabiki herşey zamanla olacak işler
    Ama çağ çelik bir kaleydi artık bir aile evi oldu. Koşş

  14. Önemli değil cvp

    Evet yakın bir geçmiş zamanda Karabük haber sitelerinde şöyle bir haber vardı
    Haddehane sahibi her hafta işçilerle birlikte iş yerinde mangal yapıyor türküler söylüyor çiğ köfteler yiyor. Hadde sahibi işçilerle aile ortamı kurmuş haklarını alnının teri kurumadan veriyor diye. Ben buna çok şaşırdım ve aslında olması gereken bu diye düşündüm. O işçiler sana kazandırıyor sende onlara hem maddi hemde manevi kazandırıyorsun teşekkürler PATRON.
    İşte burada sendika ne yapar bilemem belki daha da sosyal hak alabilir belki daha da fazla kazanım sağlayabilir. Ama en kötü sendika, sendikasızlıktan iyidir. Bu sözde özçelik için kullanılan söz olamaz çünkü özçelik karabükte ki en büyük ve güçlü STK

  15. DOGUŞCAN KARDEŞ

    AHMET ABİ İYİSİN HOŞSUNDA DOĞUŞCAN ARKADAŞI SAFRANBOLU TEMEL ATMADA KARABÜKTE BAŞKA CHP ETKİNLİĞİNDE ETKİNLİKLERİNDE HİÇ GÖRMÜYORUZ NEDEN ACABA..
    ONUDA Bİ YAZSAYDIN İYİ OLURDU.YOKSA BİRİLER DOĞUŞCAN ARKADAŞI GÖRMEZDENMİ GELİYOR ÖYLEYSE NİYE GÖRMEZDEN GELİRLERKİ

  16. AŞAR nerelerdesin

    MEYDAN larda haberlerini göremiyoruz.. Yöremizin sendikası çelik iş emekçinin sesi umudu olmuş senden çıt yok

  17. Yunus-Kenan el ele güzelliklere

    Yunus-Kenan el ele hizipçiler bölücüler işyerlerine anlayan anlamıştır ne dediyimi Yunus-Kenan el ele İşçiler iyi günlere Özçelik işin geleceyi Yunus-Kenan el ele olursa aydınlık olur.

  18. Otobüsçü

    Ahmet abi millet özel halk otobüsü para kazanmıyor diye dert yanıyor belediye sürekli yeni hat açıp ihaleye sürüyor dün yeni hat satmış belentoki ikiyüzevler bu hatta çalışan 2 tane otobüs para kazanmıyor diye araçlarını teslim ediyor yeni hat açacağını bu arkadaşlar için güzergahta seğişiklikler yapsaydı ama nerde yapmaz bir zabıta müdürü var her gideni geri çevirir müdürüm araba para kazanmıyor bu hattı şuraya kadar uzatalım olmaz böyle yapalım olmaz minübüsçü gideyor müdürüm karabük gelişiyor hattımızı yeni yapılan konutlar bölgesine uzatalım yok olmaz ama kemel oyman osb ye açılan okul için cumayanı araçlarını hemen okulun oraya çıkarttı olmazda demedi neden böyle yaptı? Bir araştırmak lazım acaba cumayanı durağında kimin arabası varda kimseye sormadan o arabaları oraya çıkardı soruyorum size o okula çıkan öğrenci insanda örneğin belen tokide oturan halk insan değilmi kimler kimin testisine su taşıyor bunları çözmek lazım sayın gölbek insankarın ekmeğiyle oynayanlar bu gün olmazsa yarın Allah’la başbaşa kalacaklar işte o zaman bu insankara yaptıklarının gazabından kurtulamayacklar birisi koltuğu bırakmaz birisi yanlışlıkla bıraktı ama yerine kukla koydu onu yönetiyor yine koltuğumu geri alacam diye uğraşıyor ama bu koktuklarda gelip geçecek hak var Allah var Allah’ın gazabı var

  19. Zamkolik

    1 haftadır zam gelmiyor benzine motorine alışmıştık acaba bugün yarın gelirmi

  20. KARDEMİR’de

    KARDEMİR’de ÇELİK iş devri bitmiştir Akyel Kenan ve müdürlerden biri iş birliği ile çalışanlara mobbing uygulanıyor sözleşmede olan 2021 yıl sonuna kadar kaldırılan ara kademeler geri verilecekti ancak Akyel koltuktuğu kaybettiği için kaos yaratmaya çalışıyor tüm kısım müdürlerine baskı yapıyor işçilerinden uyduruk bahaneler ile savunma alıyorlar kısımlarını değiştiriyorlar temsilciler kendilerine oy vermeyenleri tehtid ediyor Yunus değirmenci KARDEMİR’den bihaber Akyel genel Başkan olacam diyor Çelik işde koltuk kavgası işçi üzerinden yapılıyor ücretler enflasyonun çok altında kaldı iyileştirme konuşulmasın kademeler konuşulmasın üstelik mobbing uygulansın duyumlara göre başka bir SENDİKA arayışına girdi çalışanlar umarım diske bağlı bir SENDİKA ile örgütlenirler Akyel’in sonu kötü KARDEMİR’de tansiyon çok yüksek umarım çalışanlar kahpe oyunların karşısında bir olur yıllar yalan konuşan işçiye zulmeden bu kan emicilere tokatı atar..

  21. Zamkolik

    ?#SONDAKİKA
    Benzine 63 Kuruş
    Motorine 94 Kuruş zam geldi.
    Pompa satış fiyatlarına yansıyacak.

  22. Gürcan

    Gürcan başkana oy verdik recebe değil Recep hangi seçimi kazanmış Gürcan başkan olmasa zor kazanırdı Kenan ama büyük yanlış yaptılar en fazla oyu alan Gürcan başkan varken en az oyu olan Ali kaplan profesyonel oldu Recep nin kulakları hala çınlıyor galiba doğru gerçi Recep için adam satmak en kolay iş dün Emrullah başkanı nasıl sattıysa şimdi aynısını yaptı bakalım Kenan’ı satmaya ömrü yetecekmi koltuk gittiği kesinleşti galiba genel müdür uğurla kol kola çalışanlarla uğraşıyor KADEMELERİ sattı gerçekten nerde ara kademeler recebim biri canını yakmadan defol git 25 yıldır gözün doymadı toprak kabul etmeyecek seni döndürdüğün Ocaklar yetti artık

  23. 2500 emekli maasi

    emekli 3 kisilik aileyiz ..600 doğal gaz, 450 elektirik, 300 tlf internet,120 su, 100 lira apt aidatı. daha maas i almadan 1530 lirasi otomatik ödeme ile maastan gidiyor. kalan 930 lira her ögünü sadece 2 simit 2 çayla atlaysak her ogun 3 kisilik aile 12 lira simit 12 lirada cay parasi 24 lira eder. 3 ögün 72 lira .30 gune carpalim 2160 lira eder elimizde 930 lira var maaştan.. 3 kisilik aile her ay 1130 lira borçlanarak gecinmemiz lazim 2 simit 2 çayla beslenebilmek icin. emekliye isde vermiyorlar.. daha saglik
    giderleri ozel giderleri tpolu tasima yazmıyorum çalmadan cırpmadan uyusturucu veye kadin ticareti yapmadan bu vatandas namusuyla serefiyle 30 sene calisip 2 sene askerlik yapip 3 cocuk okutup 6 torun sahibi biri olarak nasıl gecinsin.
    allahi kitabi olan ümmeti muhammet e soruyorum nasıl gecinecem arkadaş. allah kirada olana cocuk okutana yardimci olsun. nalet olsun ben simit yemeye razıyım ona bile yetmiyor maas..
    hiç bir şey demiyorum diyecek çok şey var allah’tan korkarım. bizi bu hale düşürenler dini dinayeti ağzından dusurmeyenlerle ayni inancami sahibim diyerek. inancımı sorgulamaya başladım rabbim affetsin. kendi ülkemde açlık sınırının altında yaşıyorum gorupte duymazdan gelenler hala daha o hükümetin borazanligini yapanlar açımdan ölüyorum aciz aç.. hesap ortada hesap uzmanı olmaya gerek yok.. şaşırdım kaldim evim kira olmadığı halde gecinemiyorum. cuma günleri namazdan sonra utancimdan
    duvarin dibinden dibinden kaçıyorum camiye yardım parası veremedim diye.

  24. Tarafsız

    İnsan kaynakları yöneticisi ile sendika üst düzey yöneticisi ortak hareket edip bir plan peşinde.ortak özelliği ne acaba!

  25. HALK

    Ak parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “Bütün emekliler enflasyon farklarından faydalanırken sadece milletvekilleri bu farklardan faydalanamıyor.

  26. Verin arkadaşlara 2500 lira

    AKP Milletvekilleri öyle laflar ediyolarki akıl almıyo bakın Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş emekliler enflesyon farkından faydalandı sadece milletvekilleri bu farklardan faydalanamadı filan demiş.Aslında haklı adam verin bunlara da 2500 lira maaş döke saça harcasınlar yur dışı seyehatlere çıksınlar gezsinler yahu.2500 lira verin bir bölümünü harcayıp bir kısmınıda biriktirler yani.Allah bunlara AKP lilere MHP lilere vicdan versin vicdan.

  27. Ekonomist

    Acilen
    Gıdada KDV, yüzde 1’e indirilmeli.

  28. Gururumuz Doğuşcan Bey

    Doğuşcan Bey gururumuzdur.
    Allah uzun ömür versin babası Hidayet bey uzun yıllardır siyasetin içinde bulunmuş bir büyüğümüzdür. En son seçimi kaybetmiş olabilir. büyük hizmetleri olmuştur. Ancak en büyük hizmeti nakış gibi dokuduğu oğlu Doğuşcan beydir.
    Uzun zamandır takip ediyorum kendisini. Özellikle zulmün yoğun olduğu davalar ile bizzat ilgilenmektedir.

    Yolu açık olsun..

  29. Safranbolu törenlerine

    Doğuşcan gururumuz diyorsunuzda mesela Safranboluda törenlere Karabükle ilgisi olmayan CHP lileri çağırıyorsunuz Doğuşcan niye yok.İl Başkanı Abdullaha bi sorun bakalım niye çağırmadı babasının inkamınımı almaya çalışıyo yoksa Dogşcan milletvekili adayı olurmu diye korkuyo isterseniz bi sorun

  30. Ekonomist arkadaş

    Ekonomist arkadaş AKP-MHP İttifakı anamızı belledi valla devamlı zam devamlı zam neymiş petrol dolarla dışarıdan alınıyomuş Kardemir suni gübreyi kaça satıyo dışarıdanmı alıp satıyo yahu sahi 25 lira olan badılcan,15 lira olan hıyar hanki ülkelerden geliyo.Devlet Bahçeli ne der bu işlere acaba

  31. Tarafsız bey

    İnsan kaynakları yöneticisi derken ugur beyden mi bahsediyorsun yok H hanımdan mı bahsediyorsun
    Üst düzey SENDİKACI derken de R. A dan bahsediyorsun sanırım
    Peki bize açıklar mısın ne gibi bir planları var acaba. İşçi için çakılan bir çivi bile olsa Allah razı olsun

  32. Ekonomist

    Ekonominin olmassa olmazı enerjidir,Türkiye enerjide %80 lere varan oranda dışa bağımlı Antalya’da seralarda geceleri orta halli bir üretici sürekli ufo yakar,büyük üreticiler doğal gaz sistemi ile serayı ısıtır doğal gaz ve elektriğe gelen zamlar ortada bide buna motorin zammını ekleyince Hıyar 15 TL oluyor peki çözüm ne ,Nükleer santrali mi ?Hayır neden çünkü Nükleer santrallerin ham maddesi uranyum dur uranyumunda Türkiye’den çıkarılma oranı yüzde 1 bile değil yani yine dısa bağımlısı takı Kazakistan daki olaylar ile uranyum Fiyatlari tavan yaptı…..Türkiye olarak yapmamız gereken her bir fabrika, avm ,ev park,bahçe ne varsa Güneş enerjisi sistemine geçmeliyiz köylerimize, dağ, bağ,yaylalara rüzgar türbin santralleri Kurmalıyız

  33. Haramzade

    SENDİKAmı var KARDEMİR’de işveren sendikası gelen gideni aratır bu SENDİKA işçiye değil işverene hizmet ediyor Gürcan diyen arkadaş onun daha vereceği hesab var Recep başkana hergün gece gündüz küfür ediyorum diyor genel Başkan Yunus bey değişmedikçe sendikadan kimse bişey beklemesin KADEMELERİ verdirmeyen Yunus değirmencidir genel Başkanın KARDEMİR’de miting yaptığını hatırlayan varmı ara kademeler gelecek herkes en az bir kademe ilerleme yapacak gibi bişey dediğini duydunuzmu yada enflasyon karşısında ezilen emekçinin ücretlerinde yılda 2 veya 3 maaş ikramiye diyebilirmi bunlar olmaz ise gereğini yaparız dermi Mümkün değil çünkü işverenin hükümetin SENDİKA başkanı o yüzden sadece sendikasız Formenlerin haklarını alır güle güle Yunus başkan işci yanlısı olanların önünü aç

  34. Vah ülkem vah

    Meclis’te 4 çeşit etli yemeği ve tatlısını 15 liraya yiyen
    Ak parti Grup Başkanvekili Elitaş,
    “Bütün emekliler enflasyon farklarından faydalanırken sadece milletvekilleri faydalanamıyor”
    demiş.
    Emekli en son eti kurban bayramında yedi haberi yok.

  35. Ekonomist

    Güneş ve rüzgar enerjisi bedavamı. Hep sen biliyorsun devlet bilmiyor. Günel enerji sisteminin parçaları dışarı bağımlı değilmi. Çok konuşmasan az sabretsen devlet halledecek

  36. Haramzadeye cevap

    Haramzade rumuzlu arkadaş
    Yunus başkan gitsin demişsin hele Bi anlatsana yunus başkan kendi isteği ile gitmediği sürece şuanki süreçte nasıl gidecek Bi anlatsana Karabük haricinde bütün şubeleri yunus başkanın desteklediği ve taraf oldugu ekipler aldı genel merkez seçimlerinde de ya karabükten hiç oy alamayacak harici bütün şubeler destekleyecek. Yada karabükten Kenan başkanla birlik olup bütün oyları kendine alacak uzun vadeli de Şube koltuğunu Kenan başkana bırakacak çünkü Kenan başkan varken gözü arkada kalmaz. Ama Kenan başkanın tek hatası temsilcileri yanlış seçmesidir baştemsilcileri diil dikkat temsilciler. Bütün temsilciler Kenan başkandan habersiz herkesi tehdit ediyorlar. Bütün kısımların şubecileri temsilcilerini çekip konuşsunlar
    Ha şubeciler iyi Bi karar hepsi yerli yerinde o ona küfür etmişi bırakın işçi menfaatine hepsi birleşir unutulur hepsi. Artık takım elbiseyi bırakın temsilciler lütfen sahaya girin kendinizi tanıtın. Telefonlarınız susmasın hiç. siz sahaya girin işçi size iş verecektir zaten. Bi de artık volkanı frenleyin lütfen işçinin huzurunu bozuyor böyle yapması size zarar işçi içten içe ona tavır alıyor haliyle size yansıyacak sizi temsil eden delege bile sizden adam sogutabilir. Ben kaplanı yani sizi destekledim ama volkanın artık bu paylaşımları ile soğudum gerçekten bıhtıık yaa. Bulut firenle şunu
    Alperen adamsın.Ahmet abi çelik e çay ver. İlk göreve gelince yemekhane benden sorulur artık diye kısımlarda racon kesen Osman sefer tasları kesin deşicek bu böyle Olmaz demişti ne oldu. O sefer tasları Şahin ne zaman isterse o zaman değişir. Kok temsilcisi göreve gelmeden daha Bi kibardı zarifti şimdi ise çok sert ve egolu. Şubeciler hidayet başkan hariç sizleri içeride temsil edenlerle bir oturup konuşun

  37. Kafaya bak

    Evet güneş bedava, rüzgar bedava…yani hammade bedava ama bunlari yaparken rant az olduğu için hırsız tayfanın işine gelmiyor.

  38. Kargocu

    DOLAR 18.50 TL İKEN
    DEPO 650 TL’YE DOLUYOR İKEN
    DOLAR 13.80 TL İKEN
    DEPO 850 TL’YE DOLUYOR
    Akıllara Zarar❗❗

  39. Gerçekci

    Soma’da madenciyi tekmeleyen, Erdoğan’ın eski Özel Kalem Müdür Yardımcısı, Frankfurt’a Ticari Ataşe olarak atanmış. Yerkel’in maaşı Euro ile olacak kirası ve diğer masraflarını devlet karşılayacak.
    BUNLARI MİLLETİMİZ GÖRSÜN, DUYSUN!

  40. Anonim

    kok temsilcisi ne laf sokan adam sen serkan başkanı tanıyamissin.. tanisan aşık olurdun adamlığına.. adamdır adam bizim kardeşimiz git otur bi çayını iç bak nasil insan evladi gör. onun adamlığını taniyan herkes bilir.. ise girdi gireli delege listesini full çekmiş karşısına rakip bile çıkmayan yegane adam sınır taşı gibidir… bu ekibi kok fabrikasinda kuran tarih yazdiran 3 günlük iscilerle dinozor sendikacilari dize göturup onumuze dusup yolumuzu açan yeni isci nin önünü açan efsane abimizede selam olsun bilen bilir bizi celik is sendikasina nefer eden insana selam olsun.

  41. Anonim

    Anonim kardeş
    Ben kimseye laf sokmuyorum ben muhalif listede bile değilim.şu fabrikada yılların birikimi ve tecrübesi olarak yazıyorum. Dedim ya kaplan nerede ben oradayım. Ama şunu herzaman yaparım eleştiri yaparım kendimi hem işçinin yerine hem temsil eden kişinin ve makamın yerine işverenin yerinde koyar ona göre de eştiri yaparım eleştirim kimseyi küçük düşürücü ve aşağılayıcı asla olmaz. Sendikacıların şubecisindem temsilcisine kadar hepsinin her an her dakika yükü ağır bunların farkındayım. İzine çıksalar vay efendim adam geziyor, vay efendim yatıyorlar bu eleştiriye karşıyımdır onların çalışma saatleri yoktur her an görevdeler. Ama şunu şimdi yine eleştiriyorum lütfen kardeşlerim takım elbiseyi artık çıkarın BAŞTEMSİLCİ ve temsilci gençler birlikte değil ayrı ayrı girin içeri biriniz başka uçtan diğeriniz başka uçtan girin aynı yere 2 tane SENDİKACI ayrı ayrı uğramış olacak sahipsiz hissetmeyecekler hemde sendika sürekli içeride işçinin içinde izlenimi verin güven ve korku verin

  42. Anonim

    29 yil korku v3 entrika ile yönetildi tekrar aynı düzen mi olsun.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye yuvarlanan otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin dereye yuvarlandığı kazada sürücü öldü, eşi ağır yaralandı.

Tamzara Mahallesi'nin Alucra kavşağı mevkisinde Mehmet Bölük'ün kullandığı 28 AAG 209 plakalı otomobil, dereye yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü ile eşi Bedriye Bölük'ü otomobilden çıkarttı.

Mehmet Bölük'ün hayatını kaybettiği kazada yaralanan eşi, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.