Her Telden (30.Mart.2015)

Her Telden (30.Mart.2015)

Yayın: 30.03.2015 08:37
Paylaş:
A+ A-

CUMHURBAŞKANI SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I KAÇ BİN KİŞİ DİNLEDİ NOKTASINDA “TEVATÜR..” RAKAMLAR..
Geçtiğimiz Cuma günü Karabük’e gelen Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I kaç bin kişi dinledi noktasında öylesine çelişkili rakamlar dile getiriliyor,hayret etmemek mümkün değil.
Miting sonrası,AKBANK’IN köşede birkaç arkadaş oturuyoruz,Ticaret/Siyaset Aleminin tanınmış isimleri yanımıza uğradılar ve “MİTİNG MEYDANINDA 3200-3500 CİVARINDA DİNLEYİCİ VARDI..” iddiasını dile getirdiler.
Biz itiraz etsek bile,pek kulak asmadılar..
Daha sonra,bir başka arkadaş grubu,rakamı biraz daha arttırdı 4500-5000 civarında insan vardı noktasına geldiler,insanlar DİNLEYENLERİ merak edince,AK Parti kaynakları ne diyor diye merak ettik.
“AK PARTİLİLER 70 BİN CİVARINDA DİNLEYEN VARDI…” şeklinde iddialar dile getirdiler,o ara EMNİYET GÜÇLERİNİN bu konu için tahmini rakamı nedir merakı başladı,EMNİYET GÜÇLERİ alanda 25 bin dinleyici olduğunu RAPOR ETMİŞ Ankara’da ki ilgili birimlerine.
EMNİYET GÜÇLERİNİN RAKAMI 25 BİN OLARAK BELİRLENMİŞ.
Kendi TAHMİNİMİZİ SÖYLEYELİM..
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN,Başbakan olarak YEREL SEÇİMLERDE Karabük’e geldiğinde,Cuma gün toplanan o kalabalığın yüzde 35-40 daha fazlasını toplamıştı..
YEREL SEÇİM sırasında ki kalabalık çok daha fazlaydı..
Biz rakama değil O KARŞILAŞTIRMAYA ağırlık verdik.
Herkes değişik/değişik rakamlar üzerinden yürüdü..

BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ,MİKROFONA,SANIYORUZ HABERSİZ DAVET EDİLDİ VE HEYECANLIYDI..
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN Karabük ziyaretinde KARABÜK BELEDİYESİ’NE uğradı ve bir süre Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’DEN çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.
Sanıyoruz,aldığı bilgilerden memnun kaldı Sayın Cumhurbaşkanı.
Sonra MİTİNG ALANINA giderken,Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’DE otobüse alındı ve Miting alanında en büyük sürpriz,en önemli gelişme yaşandı.
Sayın RAFET VERGİLİ’YE konuşması için mikrofon verildi.
Dikkat ettik,MİTİN ALANI bir anda,kısa bir şaşkınlık,paralelinde sessizlik yaşadı ve hemen herkes “NE OLUYOR/NELER OLUYOR..” gibi bir/birinin yüzüne baktı.
Sayın VERGİLİ mikrofona çıktığında,heyecanlıydı ve galiba,böyle bir konuşma verileceğini tahmin etmiyordu “BİZE BAYRAM..” yaşattınız dedi,”KARABÜK YAŞAYANLARI SİZİ ÇOK SEVİYOR..” dedi,HOŞ GELDİNİZ diyerek mikrofondan ayrıldı.
Bu gelişmenin SİYASİ BİR YANSIMASI OLUR MU..?
ZAMAN GÖSTERECEKTİR ELBET.
Ancak,insanlar şaşkınlıktan Sayın VERGİLİ’YE alkış bile veremediler..
Cılız birkaç alkışın ötesine geçemedi insanlar..

KARABÜK YAŞAYANLARI,KARABÜK İNSANI İÇİN SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN’İN YERİ GERÇEKTEN ÇOK/ÇOK FARKLI..
Biz zaman/zaman Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN için “KARABÜK YAŞAYANLARI,PARTİLİ/PARTİSİZ ÇOK BÜYÜK BİR KESİM Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İ SEVER..” diye yazarız,bu tespiti yaparız,buna tepki gösterenler olur.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN gerçekten bu yöre insanı tarafından seviliyor.
Cuma günü Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN ile birlikte Karabük’e gelen Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,bir selamlama konuşması yapmak üzere mikrofona davet edilince MİTİNG ALANINDA YER/YERİNDEN OYNADI.
EMİN OLUN YER/YERİNDEN OYNADI..
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’DEN önce Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,Vali Sayın ORHAN ALİMOĞLU,Bakan Sayın İDRİS GÜLLÜCE konuştular,MİTİN ALANI fazla tepki vermedi,heyecansız,durgun/durağan dinledi konuşmaları.
Ne zaman ki Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN ismi anons edildi,o sessiz,suskun,durağın MİTİNG ALANI birden ayaklandı adeta,alkış,slogan fırtınası koptu.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN bu dönem Milletvekili Adayı değil..
Birkaç kez yazdık,yine/yeniden yazalım “AK PARTİ’NİN KARABÜK’TE EN GÜÇLÜ DEZAVANTAJI,EKSİĞİ Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN Milletvekili adayı olarak sahada olmayışı olacaktır.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN farkı MİTİNG ALANINDA fark edildi.

CUMHURBAŞKANI SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN,KARABÜK’ÜN EN CİDDİ SORUNU FİLYOS LİMANI OLAYI İÇİN..
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN Karabük’e henüz gelmemişti,bizi telefonla Sayın SEDAT NAMAL aradı ve “ ABİ FİLYOS LİMANI İLE İLGİL YAZDIKLARINI OKUDUM..” dedi,bu vesile ile bir süre Liman üzerine konuştuk,dertleştik.
Sayın SEDAT NAMAL,TSO Yönetim Kurulu Başkanı olmadan önce de,olduktan sonra da,BU KONULARI ADIM/ADIM İZLEYEN bir Kardeşimizdi.
“Sayın CUMHURBAŞKANI’NA OLAYIN ÖNEMİ YENİDEN HATIRLATILDI.KONUŞMASINDA MUTLAKA BAHSEDECEKTİR VE BU ANLAMDA,KENDİLERİNE BİRÇOK DOKÜMAN İNTİKAL ETTİRECEĞİZ..” şeklinde bilgiler verdi Sayın SEDAT NAMAL.
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN,gerçekten konuşması sırasında,kısaca da olsa FİLYOS LİMANI’NI dile getirdi ve bunu takip ettiklerini/edeceklerini vurguladı..
FİLYOS LİMANI noktasında çıkan ARIZA için iki yönlü bilgiler geliyor,birincisi KAMU İHALE KURUMU’NA yapılan alt yapı ihalesi için şikayet edilmesi noktasında sıkıntı çıktığı yolundu.
İkinci konu ise “LİMAN ALT YAPISI İÇİN AVRUPA BİRLİĞİ TARAFINDAN VERİLECEK 258 MİLYON EURO PARA NOKTASINA İLİŞTİN SIKINTI ÇIKTIĞI ,O NEDENLE KAMU İHALE KURUMU OLAYININ DEVREYE SOKULDUĞU VARSAYIMI..”
İkinci konu bir komplo teorisi olabilir..
Ancak,bu yönlü sıkıntılar yaşandığını öne sürenler de var anlayacağınız.
Sayın CUMHURBAŞKANI takip ettikleri müjdesini verdi..

CUMHURBAŞKANI SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN,KARDEMİR’ÜN TÜM ÜLKEYE ÖRNEK GÖSTERİRKEN GENEL KURUL
Cumhurbaşkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN,27 yatırımın açılış töreninde,KARDEMİR Yatırımlarından da söz etti ve KARDEMİR’İ başarıları ile ÜLKEYE ÖRNEK gösterdi.
O SAATLERDE,KARDEMİR’İN DE GENEL KURULU VARDI..
Cumhurbaşkanı KARDEMİR Çalışmalarını ÜLKEYE ÖRNEK gösterecek kadar başarılı buluyor,ancak,YARGI/MAHKEME/DAVALAR sarmalından kurtulamıyor.
Bu GENEL KURULUN DA MAHKEMELİK olacağı hemen/hemen kesin,zira toplam 385/390 milyon lot hisse senedine karşı,650/700 lot hisse senedi sahibinin İTİRAZLARINDAN SÖZ ediliyor.
Bu konuda 385/390 milyon lot hisse senedi içinde yer alanlar “İTİRAZ EDENLER HİÇ DEĞİLSE,CİDDİ MİKTARDA BİR HİSSE SENEDİ İLE KATILSALAR İNSAN GAM YEMEZ.BİR YANDA 375/380 MİLYON LOT HİSSE SENEDİ SAHİBİ ONAY VERİYOR.BUNA KARŞILIK 650/700 LOT HİSSE SENEDİ SAHİBİ İTİRAZ EDİYOR,GENEL KURULA HAKİM OLUP,YÖN VERMEYE KALKIYOR..” şeklinde bilgiler veriyorlar..
CUMHURBAŞKANI KARDEMİR’İ ÖVDÜ,ÖRNEK GÖSTERDİ..
O sırada KARDEMİR GENEL KURULU’NDA tartışma vardı..

KARDEMİR İŞVERENİ İLE ÇELİK-İŞ SENDİKASI ARASINDA SÜREGELEN TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ VE ÜCRET NOKTASI..
KARDEMİR İşvereni ile ÇELİK-İŞ Sendikası arasında süregelen TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ’NİN birçok maddesi geçildi ve en önemli madde olan ÜCRET ZAMLARI noktasına geldi dayandı.
KARDEMİR İşvereni ile ÇELİK-İŞ Sendikası’nın ÜCRET ZAMLARINA bakışı çok farklı şeklinde bilgiler geliyor ve konuya yakın kaynaklar “ARADA UÇURUM VAR..” gibi bilgiler veriyorlar.
KARDEMİR İşvereninin verebileceğini ile ÇELİK-İŞ Sendikası’nın talep ettiği arasında UÇURUMLAR VAR yolunda bilgiler geliyor,bu yönlü haberler veriliyor.
SONUÇTA BİR NOKTA YAKALANACAKTIR ELBET.
Ortak bir nokta yakalanacaktır.
Öyle ya,BİR GREVİN mümkün olmayacağına göre,grev yapılmasının İKİ TARAFI DA MÜTHİŞ YIPRATACAĞINA GÖRE bir ortak nokta bulunacaktır elbet.
Şu an ücretler maddesi,tabiri caiz ise,uykuda..
İlk belirlemelerde UÇURUMLAR ÇIKINCA uykuya alındı..
Yine ve yeniden söylüyoruz BİR ORTAK NOKTA BULUNACAKTIR.
Bunun aksine iki tarafından tahammülü olmaz..
AKLI SELİM mutlaka galip gelir,AKLI SELİM mutlaka yakalanır..
Şimdilik pek bir ilerleme görülmüyor..

ÇELİK-İŞ SENDİKASI “İSDEMİR SORUNUNU AŞAMADI VE İŞVEREN DİRENİŞİ GALİBA SÜRÜYOR..” 3 NİSAN MAHKEMESİ
ÇELİK-İŞ Sendikası İSDEMİR İşyerlerinde ki sorunu aşamadı ve söylenenlere göre ÇELİK-İŞ Sendikası İŞVEREN DİRENİŞİNİ aşamıyor İŞVEREN bu nokta da direnişini sürdürüyor.
Aslında İŞVEREN kesiminin direnişinin ÇELİK-İŞ Sendikası’na karşı olmadığı,İŞVERENİN özellikle ÇELİK-İŞ Genel Başkanı Sayın ALİ CENGİZ GÜL’E karşı bir direniş sergilediği yolunda da iddialar,haberler dile getiriliyor.
3 NİSAN GÜNÜ MAHKEME VARMIŞ..
İSDEMİR İşyerlerinde ÇELİK-İŞ Sendikası’na karşı İŞVERENİN desteğini aldığı söylenen TÜRK METAL Sendikası TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ için YETKİ TALEBİNDE BİLE BULUNMAMIŞ iyi mi..?
NEDEN BULUNMAMIŞ,ÜYE SAYISI ORTAYA ÇIKACAK galiba ondan YETKİ TALEBİNDE bulunmamış ve şimdi 3 NİSAN Mahkemesi bu davayı bitirir mi,yoksa dava daha uzar mı..?
OLAN İŞÇİLERE OLUYOR ELBET..
800 CİVARINDA İŞÇİ ÇIKARTILMIŞ İSDEMİR’DEN..
2010 Yılında KARDEMİR İşyerlerinde yaşananlar çok daha acı biçimde İSDEMİR’DE YAŞANIYOR ve insanlar ekmeğinden,aşından oluyorlar,yazık,çok yazık..
İSDEMİR KAZANI HALEN FOKUR/FOKUR KAYNIYOR..
Olanlar ise işçilere oluyor elbet.

SİYASİ PARTİLERİN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 7 NİSAN GÜNÜ BELLİ OLUYOR VE GEÇİCİ LİSTELER AÇIKLANACAK..
Siyasi Partilerin 7 HAZİRAN Genel Seçimleri için hazırlayacakları MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTELERİ 7 Nisan günü açıklanacak,gerçi bu listeler “GEÇİCİ LİSTE..” itirazlar olabilir,yasal sıkıntısı olanlar bulunabilir.
O NEDENLE 24 NİSAN GÜNÜ LİSTELER KESİNLEŞECEK.
7 NİSAN GÜNÜ GEÇİCİ LİSTELER AÇIKLANACAK..
Bu ara,AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın AHMET DAVUTOĞLU geçtiğimiz akşam bir Televizyon programında “BİZİM LİSTELERİMİZ HAZIR..” anlamında cümleler kurmuş.
YANİ AK PARTİ ADAY LİSTELERİ BELİRLENMİŞ..
Doğrudur.
Örneğin AK Parti Karabük Milletvekili Listesi nasıl olur acaba,işin güzel tarafı,eğer bu liste öğrenilirse CHP ve MHP hemen vaziyet alarak liste düzenlemesi yapabilirler mi..?
CHP’NİN BU ŞANSI YOK,ZİRA,LİSTESİNİ ÖNSEÇİM İLE BELİRLEDİ.
Ama MHP böyle bir şansa sahip elbet..
Hazır MHP’DEN söz açmışken,MHP Listesinin BİRİNCİ SIRASINDA KİM OLACAK acaba,Sayın DURSUN ALTIPARMAK’A şans tanıyanlar var,Sayın YAŞAR KILIÇ’A şans tanıyanlar var,Sayın YUNUZ YAZAR’A şans tanıyanlar var,Sayın DURMUŞ YALÇIN’A şans tanıyanlar var.
MHP LİSTE BİRİNCİSİ KİM OLACAK ACABA…?
Kim olursa olsun TESTİ SU KAÇIRACAK GİBİ GÖRÜNÜYOR..
Çatlakların olduğu besbelli..

7 HAZİRAN GENEL SEÇİMLERİ “HASTANE TARTIŞMALARI İLE GEÇMEYE ADAY GİBİ GÖRÜNÜYOR..” YENİ HASTANE…
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Sayın MUHAMMET KAYA,Merkez İlçe MUHTARLARI ile bir toplantı yaptı ve toplantı bir anda HASTANE konusuna döndü.
MUHTARLAR YENİ HASTANE TALEBİNDE BULUNDULAR.
Bulundukları bir yana HERKES KENDİ MAHALLESİ’NE Hastane yapılmasından yana ve örneğin BEŞBİNEVLER Civarında ki Muhtarlar KAPATILAN KADIN DOĞUM HASTANESİ yerine Hastane yapılmasını istiyorlar.
BAYIR MAHALLE Muhtarı Sayın MEHMET ÖZEN ve o civarda ki Muhtarlar YIKILACAĞI SÖYLENEN Devlet Hastanesi’nin yerine 200 YATAKLI BİR HASTANE istiyorlar..
Birkaç Muhtar ile konuyu ayak üzeride olsa konuştuk Muhtarlar “DAHA ÖNCE 750 HASTA YATAĞI VARDI,ŞUAN YATAK SAYISI 300 350 CİVARINA İNDİ..” diyorlar.
Bu arada AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR açıklama yaparak 200 YATAKLI BİR DEVLET HASTANESİ için çok ciddi girişimleri olduğunu duyurdu.
Dileriz BU KONUDA kısa süre içinde mesafe alırlar..
Zira ;HASTANE KONUSU SIKINTI YARATIYOR..
İnsanlar YATACAK YATAK BULAMIYORLAR..

9 kişi görüş bildirdi

  1. Recep Albuz

    Ahmet Bey CHP Ön seçiminde daha önce Türk Metal Sendikasına gitmiş bazı İnsanlar güç gösterisi yapmaya çalışmışlar.
    cıngıllı oralarda volta atmış ( Ekmek arası bir şeyler satmaya mı gelmiş bilinmez)
    Memur Sendikası pardon derneği KESK üyeleri bile oralarda Aday belirlemek için dolaşıyordu.
    Yeşilovalar-altıoklar-aydemirler-Yaşar Terziler-cevat soylular- kısaca herkes orada aday belirlemeye çalışıyordu.
    bir Bayram görünmedi oralarda.
    görünmedi ama gene Bayramın desteklediği Serkanın Desteklediği Cevdet Akay fark attı.
    Bu Da Cıngıllıya kapak mı oldu ne.
    U… Bayram Gene yaptın Yapacağını.Cıngıllı uyuyamamaştır bu gece.
    Seçimi Kaybettiğine mi yansın.
    Ismarladığı içkilerin parasına mı yansın..
    Türk metal de yokki Parasını alsın.

  2. Sosyal demokrat

    CHP Önseçimle listesini belirledi.Cevdet Akay çok iyi bir isim.Metal yorgunları Mustafa Akayı kullanarak biz CHP içinde bir gücüz mesajı vermeye çalıştılar yemedi,hayattada yemez.KESK çilerde bişeyler yapmaya çalıştılar olmadı.
    CHP Üyesi aklı selim sahibi insanlar uç görünmeye çalışan meyhaneci sahte raporcu takımını sildi attı.Arkadaş adama sorarlar ne iş yaparsın diye meyhanecilik yaparım raporculuk yaparım hanım çalışır ben gezerim diyenlere uçta görünme gayreti içinde olanlara kim itibar eder ya benim üzüldüyüm Mustafa Akay old

  3. Mehmet

    CHP’nin de yeni bir vaziyet alma durumu var. Dengeler gözetilerek adaylardan birinin çekilmesini sağlayabilirler.

  4. sade vatandaş

    Sayın Gölbek bu Mehmat Ali Şahin yağcılığını artık bıktırdı.Nedir bu adamdan çıkarınızda yok sevilir,yok takdir edilir yok olmayışı büyük eksiklik filan gibi yazılar yazıyosunuz.Mehmet Ali Şahin Karabük’e vermiş allaşkına Aday Ovacıkta belediye seçimini kaybetmiş sen hala millete maval okuyosun.Bu ayakları bırak insanlar sana inanıyolar Mehmet ali şahin için yazdıklarınıda hakikat sanacaklar.Bıran yağdanlığı sana yakışmıyor

  5. CHP Lİ

    KARABÜK İL YÖNETİMİ
    SAFRANBOLU ESKİ İLÇE BAŞKANLARI M.OĞUZ VE ZÜHTÜ SARAÇOĞLUNUN DESTEKLEDİĞİ ADAY FİKRET GÖKÇE SEÇİLEMEDİ….
    FARKI FAKETTİNİZ Mİ?

  6. yiğit

    biz işakti fesihler 350 davaları hakkında bilgilerinizi bekler sevgi ve saygılarımızı sunarız saygılarımızla….İŞ AKTİ FESİHLER ADINA… TEŞEKKÜRLER

  7. YILMAZ YILMAZ

    Şİmdi herkes kırgınlıkları bırakıp Cevdet AKAY’ a ve CHP ye destek vermeye çalışılmalı.Tüm arkadaşlar bir akrabasını ikna edip CHP oy atmaya ikna etmeli.Örneğin 1000 chp li arkadaş en az bir akraba ailesini ikna etse,ortakama 4 bin oy eder.2 aile dostunu ikna etse 8 bin oy eder.Bunun yanında Emekli aylıkları en az 1500 tl vaadi ve 2 ikramiye provagandasıda 55 bin emeklinin olduğu yerde etki eder.CHP Karabükte kesinlikle 1.parti olabilir.Haydi çalışmaya.

  8. HİSSEDAR

    KAMİL BEY AĞZINDAN BAL DAMLIYOR. 5.YÜKSEK FIRINI VE HADDEHANE YATIRIMLARINI BAĞIMSIZ BİR BİLİR KİŞİYE İNCELETTİRSENİZ ACABA KARDEMİRİN NE KADAR ZARARI VEYA KARI VAR?
    YATIRIMLARDAN İSTENEN SONUÇ ALINDI MI?
    RAY ÇEKMEYE BAŞLAYALI KAAÇ BİİİN TOOOON RAY HURDAYA GİTTİ?
    LÜTFEN BUNLARI DA HİSSEDARLARINIZA AÇIKLAYINIZ.
    KENDİ FABRİKANIZDA ÇEKTİĞİNİZ MALZEMENİN HURDA LİMİTİ NEDİR?
    SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR MESELA;
    FADIL BEY HADDEHANE YATIRIMLARINDA BENİ YANILTMIŞLAR DEDİ Mİ?
    YENİ GENEL MÜDÜRÜMÜZ İNŞALLAH BUNLARI TARAFIZ BİR GÖZLE İNCELEYİP YALNIZCA BEYANLARA İTİBAR ETMEDEN HİSSEDARLARA DOĞRULARI AÇIKLAYACAĞINI UMUYORUZ.

  9. kardemirli

    bunların hepsi laf ebesi.Konuşmaya geldi mi zannedersin ki kardemir uçuyor.5. yüksek fırın sorunlar yumağı,haddehanede 3 vardiya hurda ray kesim ekibi oluşturuldu.% 70 verimle ray çekiliyor.nerede bunun sebeplerini araştıracak kalite müdürü,haddane müdürü,çelikhane müdürü.ray üretiminde bir aralar %95 verim yakalanmıştı. Neden o zamanki şartlar şimdi sağlanamıyor.hükümet baskısı olmasa demiryolları buradan 1 gr. ray almaz.Kamil bey kendi haddenesinde 1 kg. firenin hesabını sorarken,kardemirde bu ne bolluk.Uğur bey ne yapsın,bir yığın sorunlar yumağının içinde buldu kendini.Emin olun bukadarını oda tahmin etmemiştir.Allah yardımcısı olsun.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Senegal’li Ousmane Fall Karabük Amatörün gol kralı oldu

Yayın: 10.05.2024 13:42
Paylaş:
A+ A-

Karabük Amatör Ligi takımlarımızdan ASD Eflanispor’un Senegal’li yıldız oyuncusu Ousmane Fall, 2023-2024 Sezonunda Karabük Amatör Liginde oynadığı 15 maçta 45 gol atarak gol kralı oldu.

1999 doğumlu Senagel’li forvet oyuncusu Ousmane Fall geçen sezonda Bolu amatör ligi takımlarından Geredesporda  oynadığı 21 maçta 42 gol atarak dikkatleri  üzerine çekmişti. İki sezonda çıktığı 36 maçta 87 gol atarak  oynadığı iki takımı da şampiyon yapmayı başardı.  ASD Eflanispor kulüp Başkanı İrfan Topçu ve Yönetim Kurulu çok büyük uğraşları sonucunda  Geredespordan sezon başında  kadrosuna kattığı genç oyuncu başkanı ve yönetimi üzmeyerek attığı  gollerle kendine güvenenlerin güveni boşa çıkarmadı.

Gol kralı Ousmane Fall (Lefa), ASD Eflanispor ile Safranboluspor takımları arasında oynanacak olan  Bölgesel Amatör Ligi Play Out maçında oynayabilecek ve mavi yeşilli ekibin en büyük silahı olacak.

Senagelli yıldız Türkiye’de filiz lisansını amatör takımlarımızdan Kapullu Futbol kulübünde çıkarmış ardından Bolu Amatör Takımlarından Geredespora tarnfer olmuştur. Bu sezon başın dada ASD Eflanispor’a transfer olmuştu.