Hurda Araçlar Kaldırılıyor

Hurda Araçlar Kaldırılıyor

Yayın: 21.04.2015 09:37
Paylaş:
A+ A-

Barış Mahallesi Sanayi Bölgesinde terk edilmiş, tehlike arz eden ve çevre kirliliğine sebep olan araçlar Safranbolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik birimi İle yapılan müşterek çalışmayla yedi emin otoparkına çekildi.

Konuyla ilgili Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, tehlike arz eden, cevre kirliliğine neden olan araçlar Belediye ekiplerimiz ve Emniyet birimlerince Barış Mahallemizde bulunan sanayi bölgesinde bulunan hurda araçların kaldırılması ile ilgili çalışmaların başladığını söyledi.

Daha temiz, daha yaşanılır bir Safranbolu için çalışmaların aralıksız devam ettiğini kaydeden Başkan Aksoy; “bu bölgemizde de emniyet birimlerimiz ile çalışmaları birlikte sürdürüyoruz. Çalışmalar bu bölge tamamen temizlenene kadar devam edecek” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te koruma altındaki “ayı gülü” çiçek açtı

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 00:12
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Karabük'ün Safranbolu ilçesinde “ayı gülü” diye bilinen koruma altındaki “paeonia officinalis” çiçeği doğaya renk kattı.

Düğün çiçeğigiller familyasına ait ayı gülü, ilçenin farklı noktalarında ilkbahar aylarında çiçek açıyor.

Bazı bölgelerde meşe ağaçları arasında çıkan ayı gülleri, görenlerin ilgisini çekiyor.

Doğal yayılış gösteren koruma altındaki ayı gülü, her yıl mayıs ayından haziran sonuna kadar bölgede güzel görüntü oluşturuyor.