Hüseyin Lütfi Ersoy Eflanililer Derneği Başkanı seçildi

Hüseyin Lütfi Ersoy Eflanililer Derneği Başkanı seçildi

Yayın: 05.06.2022 16:08
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün sevilen din görevlilerinden Beşbinevler Merkez Camii İmam Hatibi Hüseyin Lütfi Ersoy Eflanililer Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı oldu.

Uzun yıllar Eflani, Karabük ve Macaristan’da imamlık yapan Ersoy hafta sonu yapılan kongre ile katılımcı üyelerin tamamının oyunu alarak Eflanililer dernek başkanı seçildi.

Araştırmacı, yazar ve şair yönüyle de adından övgüyle söz ettiren Ersoy, Ramazan ayında Beşbinevler Merkez Camii’nde üst üste organize ettiği iftar ve özellikle çocuklara yönelik yaptığı ekinliklerle büyük takdir toplamıştı.

Faruk Kartal’dan devraldığı yeni göreviyle ilgili Bölgenin Sesi’ne konuşan Eflanililer Dernek Başkanı Hüseyin Lütfi Ersoy “Bütün hemşerilerimize yüksek teveccühleri dolayısıyla şükranlarımızı sunuyorum. Şimdiye kadar derneğimizde başkanlık yapmış, katkı sağlamış herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip eylesin. Yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte görev bölümünü gerçekleştirdikten sonra kısa sürede kıymetli basın mensuplarımızla bir araya gelip yeni dönemdeki çalışma takvimimiz ve hedeflerimizi kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Ersoy başkanlığındaki Karabük Eflanililer Derneği’nin yönetiminde Rasim Ertaş, Ahmet Eraslan, Ali Rıza Kahveci, Kemal Karadeniz, İsmail Serhat Şengün, Mehmet Yıldırım, Ahmet Yapan ve Mustafa Özdemir görev aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Quick Sigorta, yenilediği Quick Kasko’yu tanıttı

Anadolu Ajansı
Yayın: 16.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Quick Sigorta, yenilediği Quick Kasko'yu tanıttı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, halihazırdaki kasko ürününü tasarlayıp yenileyen Quick Sigorta, müşterilerine yüzde 40'a varan fiyat avantajı ve lastik sağlama hizmeti sunuyor.

Quick Kasko'yu geniş teminatlarla sunan şirket, ayrıca Quick Sigorta garantili servislerde verilen hizmetlerde iki yıl orijinal yedek parça ve onarım garantisi veriyor.

Hasar gören aracın yerine ikame araç sağlama, yol yardımı ve hasar sonrası da hasarsızlık indiriminin korunması gibi avantajlarıyla dikkati çeken kasko, 7/24 Medline acil ambulans hizmetiyle de acil durumlarda sigortalının yanında oluyor.

Kullanıcılarına sadece kaza ve hasar durumlarında değil, günlük hayatta da destek olacak ekstra hizmetler sunan kaskoda, ücretsiz lastik saklama ve yılda iki kez gerçekleştirilen mevsimlik lastik değişimi ve araç bakım imkanı bulunuyor.

Ömürlü parçalarda eskime payı düşmeme avantajıyla sunulan Quick Kasko, yüzde 20 peşin ödeme indirimiyle fiyat avantajı sağlıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy, yenilenen ürünle piyasada çok daha rekabetçi hale geldiklerini belirtti.

Özsoy, “Quick Kasko ile müşterilerimize sadece uygun fiyat değil, aynı zamanda kapsamlı koruma ve üstün hizmet sunuyoruz. Bu avantajlarımız sayesinde sektördeki konumumuzu güçlendirmeyi ve müşteri memnuniyetinde lider olmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.