İftarı Öğrenci Ve Velilerle Birlikte Açtı

İftarı Öğrenci Ve Velilerle Birlikte Açtı

Yayın: 27.04.2022 16:14
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş beraberinde Şube Müdürü Muhammet Nuri Ataseven ile birlikte Şehit Murat Akdemir Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonunda kalan öğrenciler, velileri ve görevli öğretmenlerle birlikte iftar açtı.

İftarın ardından bir konuşma yapan İl Milli Eğitim müdürü Nevzat Akbaş “Okulumuz akademik anlamda İl genelinde başarılı okullarımız arasında yer almaktadır. Bu anlamda çok şanslısınız. Okulumuzun öğrencisi Samikh ERKINOV, geçtiğimiz yıl LGS kapsamında yapılan merkezi sınavda sadece bir yanlış yaparak il birincisi olmuştur. Bu bir yanlışı yapmasa Türkiye Birincisi olacaktı. Gerçekten hem akademik, hem sosyal, kültürel ve sportif alanlarda başarısı artarak devam eden bir okulumuz var. Bizler de okulumuzu yakından takip ediyoruz. Bizim için önemli olan akademik başarının yanısıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif anlamda öğrencilerimizi kendilerini gerçekleştirmesidir. Bunun için okulumuzun imkânları çok geniş ve öğrencilerimiz bu imkânları en iyi şekilde kullanması gerekir. Aynı zamanda değerleri ile bezenmiş mücehhez olmuş bir gençliğin yetişmesi bizim için çok değerli.Öğrencilerimiz fiziksel ve zihinsel olarak gelişirken aynı zamanda da ruhsal olarak gelişmesini desteklemeye çalışıyoruz.Bu bağlamda okulumuzun bu iftarı vermesi ve sizlerle beraber olmamız çok anlamlı.İnşallah bu okulumuzda LGS ve YKS sınavlarında Türkiye Birincileri bekliyoruz.” Diyerek iftarı organize eden Okul Müdürü Recep GÜNEY başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerine son verdi. (Haber: Mehmet Aşar)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Taşova’da “Orman Benim” etkinliği düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 16:00
Paylaş:
A+ A-

AMASYA (AA) – Tarım ve Orman Bakanlığınca orman yangınlarının önlenmesi ve toplumsal farkındalık oluşturulması amacıyla Amasya'nın Taşova ilçesinde “Orman Benim” etkinliği gerçekleştirildi.

Taşova Orman Parkı'nda düzenlenen programa, Kaymakam Efe Kılıç, Taşova Orman İşletme Müdürlüğü personeli ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte çevredeki çöpler toplandı.

Daha sonra katılımcılara, orman yangınlarının nedenleri ve orman yangınlarını önlemek için alınabilecek tedbirlere ilişkin bilgi verildi.