İki Katlı Ev Yangında Küle Döndü

İki Katlı Ev Yangında Küle Döndü

Yayın: 01.03.2019 22:40
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 2 katlı ev çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Safranbolu ilçesine bağlı Düzce Köyü Kozcağız Mahallesi’nde Remzi Şahin’e ait evde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Öte yandan yangın yerinde sağlık ekipleri de hazır bulundu. Çıkan yangında ev kullanılmaz hale gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rize’de “Orman Benim” kampanyası düzenlendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 04.05.2024 12:36
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Rize'de, orman yangınlarını önlemek ve farkındalık oluşturmak amacıyla “Orman Benim” kampanyası başlatıldı.

Rize Isırlık Tabiat Parkı'nda düzenlene etkinliğe, Vali Yardımcısı Hatice Cemre İncesu, Doğa Koruma ve Milli Parklar 12. Bölge Müdürü Cüneyt Aloğlu, Bölge Müdür Yardımcısı Miktat Özyanık, Orman İşletme Müdür Vekili Cemil Karataş, İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Genç, davetliler ve 150 öğrenci katıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığınca orman yangınlarının önlenmesi, olası yangın sayılarının ve şiddetinin düşürülerek çevreye olan zararların en aza indirilmesi, vatandaşlarda orman yangınlarının çıkmasını önleme bilincinin oluşturulması amacıyla düzenlenen kampanyaya katılanlar, çöp topladı ve yabani otları temizledi.

Vali Yardımcısı İncesu, öğrencilerle birlikte orman yangınlarına sebep veren yabani otları temizlediklerini belirterek, “Amacımız orman yangınlarına karşı bir farkındalık yaratmaktı. Gençlerimizi ve çocuklarımızı bu konuda bilinçlendirmek istedik.” dedi.