İl Sağlık Müdürü Sarı’ya Veda Töreni Düzenlendi

İl Sağlık Müdürü Sarı’ya Veda Töreni Düzenlendi

Yayın: 28.07.2023 12:01
Paylaş:
A+ A-

2014-2023 yılları arasında Karabük İl Sağlık Müdürlüğü görevini yapan ve geçtiğimiz günlerde bu görevinden istifa eden Dr. Ahmet Sarı için  bir veda töreni düzenlendi. Sağlık çalışanları ve meslektaşları; Dr. Sarı’nın emeklerine ve hizmetlerine teşekkür etmek için bu anlamlı etkinlikte bir araya geldi. Veda töreni, Karabük İl Sağlık Müdürlüğü yemekhanesinde gerçekleştirildi. Törene, İl Sağlık Müdür Vekili İsmail Kara ve sağlık personeli katıldı. Veda töreninde konuşan Karabük İl Sağlık Müdür Vekili Op.Dr İsmail KARA, Dr. Ahmet Sarı’ya özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, görev süresi boyunca sağlık alanında gerçekleştirdiği başarılı çalışmaları hatırlattı. Aynı zamanda, Dr. Sarı’nın insana olan duyarlılığı ve personeliyle olan sıcak iletişimi sayesinde Karabük’te sağlık hizmetlerinin önemli bir ivme kazandığına vurgu yapıldı.

Dr. Ahmet Sarı da veda konuşmasında, Karabük halkına sağlık hizmetlerini en üst düzeyde sunabilmek için elinden geleni yaptığını ve bu süreçte desteklerini esirgemeyen tüm sağlık çalışanlarına ve meslektaşlarına teşekkür ettiğini belirtti. Ayrıca, Karabük İl Sağlık Müdürlüğü’nün gönlünde özel bir yere sahip olduğunu, burada edindiği güzel dostluklar ve anılarla her zaman gurur duyacağını ifade etti. Yöneticiliğin ve idari görevlerin birer emanet olduğunu belirten Dr. Sarı; büyüklerimiz, “mahkeme kadıya mülk değil” diyerek bunu en güzel şekilde ifade etmişler, dedi.

Tören, Dr. Ahmet Sarı’ya hizmetleri için teşekkür plaketlerinin takdim edilmesiyle devam etti. Katılımcılar duygu dolu anlar yaşarken, Dr. Sarı’ya yeni görev yerinde başarılar dileyerek uğurladılar.(Haber Merkezi)

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı

Yayın: 20.05.2024 10:28
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te köprü duvarına çarparak devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.

Şehit Ateşe Reşat Bulvarı’nda seyreden K.K. idaresindeki 34 ZM 9691 plakalı otomobil, önce refüjdeki ağaçlara, sonra 5000 Evler Köprüsü duvarına çarparak devrildi.

Kazada sürücü yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

 

Haber videosu için TIKLAYINIZ!