“İlçemizin Selameti Birlik Ve Beraberliğimize Bağlı”

“İlçemizin Selameti Birlik Ve Beraberliğimize Bağlı”

Yayın: 24.08.2021 21:46
Paylaş:
A+ A-

(Ramazan Öztürk)

Yenice Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cevdet ABAOĞLU yazılı bir açıklama yaparak “Yenice’nin selameti birlik ve beraberliğimize bağlı” dedi.

“Zonguldak ve Karabük illerini birbirine bağlayan, lokomotif görevini üstlenen yeşilin memleketi Yenice ilçemiz her geçen gün önemini arttırmaya devam ediyor.

Son kulvarda Filyos projesiyle birlikte Batı Karadeniz bölgesinin adından sıkça söz ettirmeye başlaması İlçemize ilerleyen süreçlerde yatırımların gelmesi gerektiğine işaret etmektedir.

İlçemizin ekonomisinin büyük çoğunluğunu oluşturan orman emvali konusunda çalışmaların yapılması ve orman köylümüzü kötü etkileyecek çalışmalardan ve Dikili satışından vazgeçilmesi gerektiğine canı gönülden inanıyoruz. İlçemiz taşıma görevini üstlenmeyi bırakmalı göç alan bir ilçe olmalıdır. Göç almak ve yatırımların gelmesi için ilçemizde görev yapan tüm bürokrat ve STK’ların birlik beraberlik içerisinde elinden gelenin fazlasıyla, hataları kapatarak görev yapması arz etmektedir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza atalarımızın bize tabiri caizse aynı çorbaya kaşık sallamanın kıymetini öğrettiği gibi, ilçemize gelecek yatırımlar için mücadele etmemiz gerektiği aşikardır.

Filyos projesinin çok geç olmadan kıymeti anlaşılmalıdır.

Yenice ilçemizde alın teri ile ekmeklerini kazanmaya çalışan Esnafımız ve Sanatkârımız kötü gün dostudur. El uzatılacak her zamanda elini uzatmasını bilmiştir. Esnafımızın ve Sanatkârımızın gelecek yatırımlarla birlikte can suyu olarak hanelerine katkı sağlaması gerekmektedir. Yörede yaşayan vatandaşlar olarak İlçemizin selameti için bir, beraber olarak elimizden geleni yapmamız gerektiğine inanıyor, öncelikle Esnafımıza, Sanatkârımıza hayırlı satışlar diliyor, hemşehrilerimizi mücadeleye davet ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

 

Yorumlar

  1. karbuksevdalısı

    aşı olanlardan da zorunlu pısıyar testı ıstensın..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da devrilen traktörün altında kalan kişi öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Dodurga ilçesinde devrilen traktörün sürücüsü hayatını kaybetti.

Mehmet Dede Tekke köyünde Soner Doğan (33), Köyiçi mevkisindeki tarlasında çalıştığı sırada devrilen traktörün altında kaldı.

İhbar üzerine köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Doğan'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Doğan'ın cenazesi, otopsi işlemleri için Dodurga Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.