ING, emeklilere 12 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı sunuyor

ING, emeklilere 12 bin 500 TL’ye varan nakit promosyon fırsatı sunuyor

Anadolu Ajansı
Yayın: 11.10.2023 08:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – ING Türkiye, emeklilere yönelik 12 bin 500 TL'ye kadar nakit promosyon veriyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, ING Türkiye, emeklilere yönelik promosyon tutarını yükseltti. Maaşını ING Türkiye'ye taşıyan emekliler, maaş tutarına göre ek koşulsuz 8 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon kazanabiliyor.

Emekli maaşını ilk defa ING'ye taşıyanlar, vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik fatura talimatlarına 4 bin TL'ye varan ek nakit promosyon kazanarak toplamda 12 bin 500 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabiliyor.

Yeni emekliler ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile emekli olanlar da emekli maaş promosyonundan faydalanabiliyor. Emekliler, e-Devlet üzerinden, şubelere giderek veya ING Mobil'de yer alan Cebimdeki Danışman uygulaması sayesinde görüntülü görüşme ile danışmanlara uzaktan bağlanarak emekli maaşlarını kolayca taşıyabiliyor.

– Otomatik fatura talimatlarına 4 bin TL'ye varan promosyon

Emekliler, 8 bin 500 TL'ye varan ek koşulsuz nakit promosyonundan 31 Ekim'e kadar maaşını 3 yıl boyunca ING'den alma taahhüdü vererek yararlanabiliyor.

Aylık toplam gelir tutarı 3 bin 500 TL'ye kadar olanlar 5 bin 100 TL, 3 bin 500 TL-7 bin 500 TL arasındakiler 5 bin 950 TL, 7 bin 500-10 bin TL arasında olanlar 7 bin 650 TL, 10 bin TL ve üzerindekiler ise 8 bin 500 ek koşulsuz nakit promosyon almaya hak kazanıyor.

Ayrıca, 31 Ekim'e kadar ING Türkiye'den ilk kez emekli maaşını alacak olanlar ve nakit promosyonu vadesiz hesaplarına yatan emekli maaş müşterileri, verecekleri her otomatik fatura talimatına 1.000 TL, toplamda en fazla 4 bin TL ek nakit promosyon kazanabiliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Enuygun’dan araca yatırım yapmak isteyenlere tavsiyeler

Anadolu Ajansı
Yayın: 17.05.2024 08:12
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Enuygun Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, taşıt kredisi faizlerinin de mevduat faizlerinin de yüksek olduğu dönemlerde araç satın almak yerine kiralamanın daha hesaplı bir tercih olacağını belirtti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Enuygun uzmanları, yaz mevsimi yaklaşırken araç satın almayı veya kiralamayı düşünen tüketiciler için tatil öncesinde hangisinin daha hesaplı olduğunu araştırdı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Araç Kiralama İş Geliştirme Müdürü Zafer Sağlam, taşıt kredisi faizlerinin de mevduat faizlerinin de yüksek olduğu bir dönemde araç satın almak için kredi çekmenin avantajlı olmadığını ancak birikimleri mevduat hesaba yatırmanın daha avantajlı olduğunu aktardı.

Sağlam, “Araç satın almak için bütçesi olan kişiler, bu birikimlerini mevduat hesabına yatırarak ek kazanç elde edebilir, satın almayı ise kredi faiz oranlarının düştüğü bir zamana erteleyebilirler. Aradaki dönemde de araç ihtiyaçlarını kiralayarak karşılayabilirler.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'de en çok satılan araçlardan birinin en düşük paket fiyatının 969 bin 900 liradan başladığına dikkati çeken Sağlam, şunları kaydetti:

“Bu tutar mevduatta değerlendirildiğinde ise aylık 45 bin 620 liraya varan gelir elde edilebiliyor. Aynı aracı mayıs-haziran aralığında kiralamanın aylık ücreti 24 bin 168 liradan başlıyor. İçinde bulunduğumuz dönemde sadece araç satın almak için gerekli parayı mevduata yatırarak 21 bin 452 lira kar edilebiliyor. Üstelik bu planlamaya araç satın aldıktan sonra yapılacak sigorta masraflarını ve araç kiralamada yaptığımız avantajlı kampanyaları da dahil edersek, araç kiralama seçeneğinden elde edilecek kar daha da artacaktır.”

Enuygun olarak araç kiralama özelinde temmuz sonuna kadar kampanyaları olduğunu aktaran Sağlam, kampanya kapsamında araç kiralama işlemi yaparken “ENUYGUN24” indirim kodunu kullananlara 3 bin liraya varan indirim sağladıkları bilgisini paylaştı.