İnsan Ticaret’ine Dikkat Çekmek için Stant Kuruldu

İnsan Ticaret’ine Dikkat Çekmek için Stant Kuruldu

Yayın: 01.08.2021 21:30
Paylaş:
A+ A-

(Nurhan Deveci/ Nuray Öztürk)

Karabük’te İnsan ticareti kapsamında halkın ve yabancı vatandaşların bilinçlenmesi için Hürriyet Caddesi, Onel AWM önünde stant kuruldu. Kurulan stantta broşür dağıtıldı.

Yabancılar ve Uluslararası Grup Başkanı Yasemin İşcan, ‘Karabük’te insan ticareti konusunda bize gelen bir ihbar yok. Yine de hem kendi halkımız hem de diğer yabancı vatandaşların güvenliği adına stant kurduk. Halka bu konuda bilgi vermeye devam edeceğiz ’dedi.

Sözlerine devam eden Grup Başkanı ‘Karabük’te il genelinde Göç İdaresi olarak hizmet vermeye devam ettik. Pandemi döneminde bizim kurumumuz da kapanma yaşanmadı. Her yıl üniversitenin bünyesinde yabancı öğrencilere açılan kontenjan artıyor. Üniversite aracılığıyla daha adını duymadığımız çok fazla ülkeden gelen öğrenciler var. ‘ifadelerini kullandı.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Milli atlet Şilan Ayyıldız, ABD’deki yarışmada 3’üncü oldu

Yayın: 28.04.2024 15:04
Paylaş:
A+ A-

Milli atlet Şilan Ayyıldız, ABD’de Desert Heat Klasik yarışmasında kadınlar 1500 metrede üçüncülüğü elde etti.

Türkiye Atletizm Federasyonundan yapılan açıklamaya göre ay-yıldızlı atlet Şilan Ayyıldız, ABD’nin Arizona eyaletinde yapılan Desert Heat Klasik yarışmasında piste çıktı.

Şilan Ayyıldız, kadınlar 1500 metrede 4.09.34’lük koşusuyla kendisinin en iyi derecesini yaparken, organizasyonu 3’üncü sırada bitirme başarısı gösterdi.

Türkiye Atletizm Federasyonu milli sporcuyu başarısından dolayı kutladı. (AA)