İrfan Topçu Kulübün yeni başkanı oldu

İrfan Topçu Kulübün yeni başkanı oldu

Yayın: 17.11.2022 14:00
Paylaş:
A+ A-

 21 yıl aradan sonra döndüğü yeşil sahalarda sezona müthiş bir başlangıç yapan ve ilk 3 haftayı kayıpsız geçen Aday Yapı Eflanispor’da Kulüp başkanlığına As Başkan İrfan Topçu seçildi.

Mustafa Yılmaz’ın istifası ile boşalan başkanlık görev için toplanan Kulüp yönetimi Topçu’nun başkanlığını oy birliği ile onayladı.

Gelişmeleri sosyal medya hesabından duyuran Aday Yapı Eflanispor’un yeni Başkanı Topçu ilk hedeflerinin bir üst lige çıkmak olduğunu tekrarladı.

Mesajında ‘Başkana endeksli olmayan bir yönetim anlayışı’na vurgu yapan Başkan Topçu “Bu Akşam Yönetim Kurulumuzun Toplantısında Aday Yapı Eflanispor Başkanlığından İstifa Eden Sevgili Mustafa Yılmaz Abimizin Yerine Yönetim Kurulundaki Tüm Arkadaşlarımın İradesiyle Aday Yapı Eflanispor Kulübü Başkanlığına Getirilmiş Bulunmaktayım.

Sevgili Mustafa Yılmaz Abiye Bugüne Kadar Hizmetlerinden Dolayı Teşekkür Ederim.. Dünde Zaten Başkana Endeksli Olmayan Bugünde Yine Aynı Bir Güç Birliğiyle Tüm Yönetim Kurulumuz ve Bütün Eflanililerle Birlikte Aday Yapı Eflanispor’u Bir Üst Lige ve Daha da İyi Yerlere Getirme Cabası İçinde Olacağız Bundan Kimsenin Şüphesi Olmasın.. İyi Dileklerde Bulunan Tüm Dostlarımıza Selam Ve Saygılarımı Sunuyorum..” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Aday Yapı Eflanispor Başkanı Topçu ilk ziyaretini de İlçe Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul’a yaptı.

Kulüp yöneticileri Recep Karagözoğlu ve Emrah Aydemir ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaret sonrası konuşan Başkan Topçu, “İbrahim başkanımızla son derece verimli bir görüşme sağladık. Misafirperverliği dolayısıyla kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da dereye yuvarlanan otomobilin sürücüsü öldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde otomobilin dereye yuvarlandığı kazada sürücü öldü, eşi ağır yaralandı.

Tamzara Mahallesi'nin Alucra kavşağı mevkisinde Mehmet Bölük'ün kullandığı 28 AAG 209 plakalı otomobil, dereye yuvarlandı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen güvenlik güçleri, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri, sürücü ile eşi Bedriye Bölük'ü otomobilden çıkarttı.

Mehmet Bölük'ün hayatını kaybettiği kazada yaralanan eşi, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.