İsrail Ordusu 1 Günde 400 Filistinliyi Öldürdü!

İsrail Ordusu 1 Günde 400 Filistinliyi Öldürdü!

Yayın: 23.10.2023 13:33
Paylaş:
A+ A-

İsrail ordusu bir günde Gazze Şeridi’nde 320 noktayı vurarak 400 Filistinliyi öldürdü

İsrail ordusu abluka altındaki Gazze Şeridi’ne son bir gün içerisinde düzenlediği saldırılarda 320 noktayı vurarak çoğu çocuk, kadın ve yaşlılardan oluşan 400 Filistinliyi öldürdü.

Filistin resmi ajansı WAFA’nın haberine göre, bu saldırılarda 400 Filistinli hayatını kaybetti. WAFA’nın kentteki sağlık kaynaklarından aktardığı bilgilere göre, ölenlerin yüzde 70’ini çocuklar, kadınlar ve yaşlılar oluşturuyor.

Bu son kayıplarla birlikte 7 Ekim’den bu yana İsrail saldırıları sonucu Gazze Şeridi’nde. hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 4 bin 700’e yükseldi.

 İsrail ordusunun Batı Şeria’da gözaltına aldığı Filistinlilerin sayısı 85’e yükseldi

Filistin Esirler Cemiyetinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İsrail güçleri, Batı Şeria’da gece başlattığı gözaltı operasyonlarını sabah saatlerinde de sürdürdü.

Doğu Kudüs ve Batı Şeria’nın Ramallah, El Halil, Beytullahim, Tulkerim ve Eriha başta olmak üzere birçok kentinde şu ana kadar aralarında Hamas yöneticilerinin de bulunduğu en az 85 Filistinli, İsrail güçlerince gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlar arasında kadın ve çocuklar da bulunuyor.

İsrail güçleri, 7 Ekim’den bu yana Batı Şeria’da 1215 Filistinliyi gözaltına aldı

Son gözaltılarla birlikte İsrail güçlerinin 7 Ekim’den bu yana işgal altındaki Batı Şeria’da gözaltına aldığı Filistinlilerin sayısı 1215 oldu. (AA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Futbol: Trendyol Süper Lig

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.05.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu, Aleks Taşçıoğlu, Candaş Elbil

RAMS Başakşehir: Muhammed Şengezer, Duarte, Opoku, Ba, Ömer Ali Şahiner (Dk. 78 Dubois), Onur Ergün, Deniz Türüç (Dk. 83 Serdar Gürler), Kemen (Dk. 78 Aleksic), Berkay Özcan (Dk. 63 Pelkas), Davidson (Dk. 63 Figueiredo), Piatek

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Meunier, Denswil, Mendy, Eren Elmalı, Berat Özdemir, Umut Güneş, Bardhi, Fountas (Dk. 82 Fernandez), Visca (Dk. 90+1 Orsic), Onuachu (Dk. 72 Enis Destan)

Gol: Dk. 45+2 Onuachu (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 24 Mendy, Dk. 88 Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Dk. 69 Ba, Dk. 90 Deniz Türüç (Kulübede), Dk. 90+5 Pelkas (RAMS Başakşehir)

İSTANBUL (AA) – Trabzospor, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında RAMS Başakşehir'i deplasmanda 1-0 mağlup etti. Bordo-mavili ekip, bu galibiyetle ligi üçüncü sırada tamamlamayı garantiledi.

73. dakikada sağ kanatta topla buluşan Kemen'in kale sahasına gönderdiği ortada, Piatek kayarak vuruşunu yaptı ancak kaleci Uğurcan son anda topu çıkartarak gole engel oldu.

74. dakikada Trabzonspor savunmasının uzaklaştırmak istediği top, Figueiredo'da kaldı. Bu futbolcunun ceza sahası dışından sert şutunda, savunmadan seken top direkten dönüp Uğurcan'a çarparak kornere gitti.

75. dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Bardhi, savunmanın arkasına sarkan Fountas'ı pasını aktardı. Kaleciyle karşı karşıya kalan bu futbolcu, son anda Muhammed Şengezer'in müdahalesiyle net bir fırsattan yararlanamadı.

87. dakikada sağ kanatta topla buluşan Figueiredo, ceza sahası dışındaki Aleksic'e pasını aktardı. Bu futbolcunun uzaktan sert şutunda top direğin hemen yanından auta çıktı.

Mücadele Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.