İYİ Parti Safranbolu 3. Olağan ilçe kongresi tamamlandı

İYİ Parti Safranbolu 3. Olağan ilçe kongresi tamamlandı

Yayın: 04.12.2022 21:00
Paylaş:
A+ A-

İYİ Parti Safranbolu İlçe 3. Olağan Genel Kurul toplantısı bugün yapıldı.  Kongrede delegelerin 215 oyunu alan Müşerref Özer, yeniden İYİ Parti Safranbolu İlçe Başkanı seçilerek güven tazeledi.

İYİ Parti Pazar günü Safranbolu’da yaptığı kongre ile ilçe kongreleri sürecini tamamladı.

Sunal Tülbentçi Öğretmenevi’nde Divan Başkanlığını Mersin Milletvekili Behiç Çelik’in yaptığı ve delegelerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede mevcut başkan Müşerref Özer ile önceki ilçe Başkanı Bilal Aslan başkanlık için yarıştı. Aslan’ın 112 oyuna karşılık 215 oy alan Özer yeni döneme de adını yazdırdı.  Safranbolu’da İYİ Parti’nin 382 delegesinden 329’u oy kullanırken 2 oy da geçersiz sayıldı.

Seçimler sonunda İl Başkanı Av. Ali Çetin Aygün ve başkan adaylarıyla birlikte kürsüye gelen İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik “Baştan sona son derece olgun ve seviyeli bir kongre yaşattınız. İyi ki varsınız” dedi.

Bilal Aslan kongrede kendisine destek verenlere teşekkür ederken İYİ Parti’nin iktidarı için çalışacaklarını söyledi. İlçe Başkanı Müşerref Özer de ‘Evladım’ diye hitap ettiği Aslan için “Ayrımız gayrımız yok. İyiler ailesi olarak birlikte çalışacağız, birlikte yürüyeceğiz” dedi. Başkan Özer “Kimseyi kırmadan, ötekileştirmeden büyük Türkiye idealimizi gerçekleştirmek, Genel Başkanımız Meral Akşener’i Başbakan yapıncaya dek durmaksızın emek harcayacağız” ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti İl Karabük İl Başkanı Av. Ali Çetin Aygün ise ilçelerdeki kongreler sürecinin Safranbolu kongresi ile tamamladığını belirtti ve “kazananı, kaybedeni olmayan sadece İYİ Parti’nin kazandığı bir kongreyi geride bıraktık. 1,5 aydır kongreler nedeniyle sahalardan uzak kaldık. Şimdi yeniden ve daha güçlü biçimde sahalara dönme vakti” diye konuştu.

Müşerref Özer Başkanlığında İYİ Parti Safranbolu İlçe yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Mehmet Şamlı, Ömer Şener, Hanife Taşçı, Batuhan Topkıran, Oğuzhan Akgül, Hakkı Kahraman, Süleyman Yılmaz, Songül Emirosmanoğlu, Tuçe Özdemir, Tülan S.Sürmenelioğlu Korur, Kahraman Balta, Gökhan Aygün, Mete Erol, Murat Erdaş, Nurhan Baykala, Sedat  Alp, İsmail Etişken, Nurdan Kaçar, Muhammet Berber, M. Kadir Özgün, Hikmet  Çakıroğlu, Ahmet Demir, Ahmet Türkkan, Kudret Davul, Cengiz Aydın ve Yakup Uyanık

İlçe kongrelerini tamamlayan İYİ Parti’de gözler şimdi ay sonuna kadar yapılması beklenen il kongresine çevrildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Kastamonu’da çalıştığı iş yerinin sahibini kazmayla yaralayan kişi yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:12
Paylaş:
A+ A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde çalıştığı iş yerinin sahibini bıçak ve kazma ile yaralayan şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İnebolu Otobüs Terminali'nde taksi şoförlüğü yapan ve aynı zamanda kafe işleten Niyazi G. ile çalışanı E.B, arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine E B, Niyazi G'yi karnından bıçakladıktan sonra başına kazma ile vurdu.

Ambulansla İnebolu Devlet Hastanesine kaldırılan Niyazi G, başına saplanan kazma çıkarıldıktan sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

E.B, polisler tarafından gözaltına alındı.