IYI Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı Hakan Peker Oy Kullandı

IYI Parti Safranbolu Belediye Başkan adayı Hakan Peker Oy Kullandı

Yayın: 31.03.2024 14:28
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu’nun 2024 yerel seçimlerinin sürpriz ismi ve alışılagelmiş adaylarının dışında Türkiye’nin tanıdığı sevilen Sanatçı Hakan Peker oyunu Tarihi Çarşı’da Kalealtı Şehit Oğuz İnan İlkokulu 1101 numaralı sandıkta kullandı. Oy kullanırken heyecanlı olduğunu ve Safranbolu halkına sonuç ne olursa olsun çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Ünlü pop Sanatçısı Hakan Peker’e rozetini 6 ay önce IYI Parti Genel Başkanı Meral Akşener takmıştı. IYI Parti Lideri Akşener, Peker’in belediye başkan adayı olduğunu tüm Türkiye’ye açıklamıştı. Ardından Başkan adayı Hakan Peker, Safranbolu’da kendisi gibi sanatçı dostlarıyla dev bir konser verdi. Mısakı Milli Meydanı’nda 9 Mart günü Türk Pop Müziği’nin unutulmaz şarkılarını seslendiren ve kendisini yalnız bırakmayan sanatçılarla birlikte Belediye Başkan adayı Peker’e o gün sahnede, Karabük’e gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştiren IYI Parti Lideri Akşener’de destek vermişti. IYI Parti Lideri Akşener ile sahneye çıkıp, seçmenleriyle birlikte şarkı söyleyen Hakan Peker, bugün ise oyunu kullandı. (Esra Oğuzkağan Özkan)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Emine Erdoğan’dan Hıdrellez mesajı

Yayın: 06.05.2024 11:46
Paylaş:
A+ A-

Emine Erdoğan, Hıdırellez dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Toprağa bereket, tohuma bolluk getiren bahar; haneleri huzur, kalpleri şifa ile doldursun. Hıdırellez kutlu olsun!” ifadelerini kullandı. (AA)