İYİ Parti’de İl Başkanı Değişiyor Mu ?

İYİ Parti’de İl Başkanı Değişiyor Mu ?

Yayın: 25.05.2022 16:22
Paylaş:
A+ A-

Son günlerde  Karabük kamuoyunda konuşulan İYİ Parti İl Başkanı Erol Serin’in  istifa edip, görevden alınarak yerine Baro Eski Başkanı Avukat Ali Çetin Aygün’ün atanacağı şeklindeki söylentiler dün siyasi kulislere tekrar düştü. Kamuoyunda ve siyasi kulislerde  İYİ Parti İl Başkanı Erol Serin’in görevden alınıp, birkaç gün içerisinde Ali Çetin Aygün’ün İl Başkanlığına atanacağı iddia ediliyor. Bilindiği üzere, geçtiğimiz günlerde gazetemizde yapmış olduğumuz bir haberde Erol Serin il başkanlığı görevinden istifa edip, yerine Ali Çetin Aygün’ün il başkanlığına atacağını kamuoyu ile paylaşmıştık. Erol Serin’in istifa edip yerine Ali Çetin Aygün’ün atama yapılası ile ilgili genel merkez tarafından her hangi bir tebligat yapılmazken, yeni il başkanı atamasının Genel İdare Kurulundan çıkacak karar sonrası tebliğ edileceği iddia ediliyor. Görevinden istifa ettiği şeklindeki iddialara gazetemiz aracılığı ile cevap veren İYİ Parti İl Başkanı Erol Serin “ Şu an istifa etmem söz konusu değil. Ben görevimin başındayım. İl Başkanı olarak daha önceden hazırlamış olduğumuz çalışma programımızı devam ettiriyoruz” dedi

İYİ Parti il Başkanlığı için ismi geçen ve Erol Serin’in istifa etmesi halinde İYİ Parti il Başkanı olarak atanması beklenen olan Ali Çetin Aygün, şimdiye kadar bu atama konusunda açıklama yapmadı.

Yorumlar

  1. Yenice'li

    İyi Partı Türkiye Geneli şahlanışa geçti, ancak Karabük’te yerinde sayıyor, bence değişim iyi gelir gibi. İlk kurulduğu günlerdei insanlar korkarak kayıt oluyurdu, ona rağmen Dursun bey partiyi toparlamıştı, şimdi insanlar korkmuyor, kayıt olmaktan çekinmiyor. Değişim iyi gelir diye düşünüyorum

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.