Jandarma Teşkilatı 180 Yaşında

Jandarma Teşkilatı 180 Yaşında

Yayın: 16.06.2019 22:48
Paylaş:
A+ A-

Jandarma Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Ali Sefa Yılmaz beraberinde jandarma personeli ile Vali Fuat Gürel’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Karabük İl Jandarma Komutanı Ali Sefa Yılmaz, hafta boyunca düzenleyecekleri etkinliklere ilişkin Vali Fuat Gürel’e bilgi verdi.

Jandarma Teşkilatının, ülkenin bölünmez bütünlüğü ile huzur ve asayişin sağlamasında, önleyici tedbirler alarak suç ve suçlu ile mücadelede önemli görev ve sorumlulukları yerine getirdiğini belirten Vali Gürel, Jandarma Teşkilatının, üstlendiği zorlu görevlerinde başarılar dileyerek, vatan uğrunda hayatlarını kaybeden aziz şehitleri rahmetle, gazileri ise minnet ve şükranla andığını ifade etti.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Düğünde Silahla Ateş Edildi

Yayın: 03.05.2024 11:13
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen bir düğünde gelin ve damat, silahlarla havaya ateş açarak tehlikeli bir duruma sebep oldular. Cep telefonu kameralarıyla kaydedilen görüntüler, sosyal medyada büyük tepki çekti.

Karabük ilinde gerçekleştirilen düğünde gelin ve damat, tabancalarıyla peş peşe ateş ederek hem kendi hem de çevrelerinde bulunanların hayatlarını tehlikeye attılar. Bu tehlikeli davranışlar, o anların cep telefonlarıyla kaydedilmesiyle ortaya çıktı. Daha da endişe verici olanı, gelin ve damadın bu tehlikeli anları sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmalarıydı.

Benzer bir olay, merkeze bağlı Cumayanı köyünde gerçekleşti. Düğün sırasında damat, evin önünde silahla ateş açtı. Bu tehlikeli davranışlar, çevrede bulunanların hayatlarını hiçe saydığını gösterdi. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte, toplumda büyük bir tepki oluştu.