Jandarmadan zehir tacirlerine tarihi darbe!

Jandarmadan zehir tacirlerine tarihi darbe!

Yayın: 27.11.2023 15:35 |Güncelleme: 27.12.2023 16:29
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te Jandarma tam tamına 25 kilo 915 gram esrar ele geçirdi. İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler başarılı operasyonlarına bir yenisini daha ekleyerek son yılların en yüksek uyuşturucu miktarına ulaştı. 3 kişi gözaltında, 1 kişi ise aranıyor

Karabük’te jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda ahşap baraka içerisinde ve çevresinde kilolarca esrar ve uyuşturucu madde ile 425 kök kenevir ele geçirilirken, 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde başarılı çalışmalarını aralıksız yürütüyor. Merkeze bağlı üniversite Mahallesinde icra edilen faaliyette, 4 şahsın kullanımında olduğu tespit edilen ahşap baraka içerisinde ve eklentilerinde uyuşturucu yetiştirildiği ihbarını alan Jandarma istihbarat ve KOM ekipleri bahse konu alana operasyon yaptı.Ekiplerce yapılan arama sonucunda, 21 kilo 915 gram esrar, 425 adet kök kenevir bitkisi, 50 adet sentetik uyuşturucu hap, 4 kilo 510 gram esrar olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ve 142 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

Şüphelilerden 3’ü jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınırken 1 şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

TARİHİ BAŞARI

Üniversite Mahallesi’nde ahşap baraka içerisinde ve çevresinde başarılı bir operasyon sonucu toplam yaklaşık 26 kilo esrar ile 425 kök kenevir ele geçirilmesi Karabük Jandarma ekiplerinin bu alanda son yıllardaki en yüksek miktarı olarak dikkat çekti.

HABER VİDEO

kaynak:Bölgenin Sesi Gazetesi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Ankara’da Karabük Yeniceliler Derneği Kuruluyor

Yayın: 21.05.2024 16:53
Paylaş:
A+ A-

Ankara’da yaşayan Yeniceliler dernek çatısı altında birleşmek için harekete geçti.

Başkentin Nallıhan ve Beypazarı ilçeleri ile Nallıhan’ın Çayırhan mahallesinde oturan Yeniceli vatandaşlar Karabük Yeniceliler Derneği’nin kuruluşu için ilk adımı attı ve hazırl anan tüzük ile resmi başvuruda bulundu.

Kurucu başkanlığını Yetkin Cinkavuk’un üstlendiği Ankara Yeniceliler Derneği’nde Ümit Kocakaya, Üzeyir Kışla, Fatih Soylu, Ersoy Ovaz, Sercan Köklü ve Volkan Katırcı kurucu üye oldu.

Maden işçisi olan Başkan Cinkavuk kurucu ekipte maden işçilerinin ağırlıkta olduğunu hatırlatarak, “Birbirinden değerli hemşerilerimizle bir araya gelerek sosyal yardımlaşma, dayanışma ve kaynaşma maksadıyla bir çatı altında toplandık. Yakın zamanda açılışımızı yaparak başkentin diğer ilçelerinde yaşayan hemşerilerimizle buluşmak, etkinlikler yapmak istiyoruz. Yeni kurduğumuz derneğin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.