Kamyonet Minibüs Çarpışması Sonucu: 4 Yaralı

Kamyonet Minibüs Çarpışması Sonucu: 4 Yaralı

Yayın: 17.11.2015 10:15
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te arızalanması sonrası yol kenarına park edilen kamyonete, arkadan gelen minibüsün çarpması sonucu, 4 üniversite öğrencisi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, şehir merkezinden Safranbolu istikametine giden Muhittin Arslan idaresindeki 47 DT 705 plakalı kamyonet, Bulak kavşağına yakın bir noktada bozulunca yol kenarına park etti. Arslan, bozulan kamyonetin motor kaputunu açtığı sırada Ahmet K. yönetimindeki 78 SP 606 plakalı minibüs kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonetin sürücüsü Arslan, kafasını cama çarptı. Kaldırım ile yol arasındaki boşluğa düşen Arslan, üzerinden geçen kamyonetin altında ezilmekten son anda kurtuldu. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyonet ise bariyerlere çarparak durabildi. Kazada kamyonet sürücüsü Arslan ile servis aracında bulunan üniversite öğrencileri İzem Nebat, Rabia Ceren Yakan ve Dilara Yıldız yaralandı.

Olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından yaralılar kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Gazetecilerden, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi’ne ziyaret

Yayın: 27.04.2024 12:37
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te görevli yerel ve ulusal basın mensupları, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette, öğrencilerin stajı ile ihtiyaca yönelik nitelikli personel yetiştirilmesi konularında yerel medyanın beklentileri ve fakülte ile medya kuruluşları arasında yapılabilecek işbirlikleri görüşüldü.

Burada konuşan Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa İnce, kentte görevli yerel ve ulusal basın mensupları için sertifikalı eğitim programı düzenleyeceklerini belirtti.

İnce, Türker İnanoğlu anısına 17 Mayıs’ta anma töreni yapacaklarını kaydetti.

Ziyarette, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Bayram, Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mevlüt Can Koçak ve Fakülte Sekreteri Hayati Demir de yer aldı.