Karabük 100. Yıla Kampüs Alanına Dolum ve Basım Merkezi Kuruldu!

Karabük 100. Yıla Kampüs Alanına Dolum ve Basım Merkezi Kuruldu!

Yayın: 07.10.2023 13:23 |Güncelleme: 27.12.2023 16:35
Paylaş:
A+ A-

Kampüs alanına dolum ve basım merkezi kuruldu

Karabük Belediyesi üniversite öğrencilerine kolaylık olması için kampüs alanı içersinde kart dolum ve basım merkezi kurdu. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptığı açıklamada “Yüksek öğrenimlerini yapmak üzere şehrimize gelen öğrencilerimizin kart basım ve kart dolum işlemi yapabilmeleri için kart dolum ve basım merkezi Karabük Üniversitesi kampüs alanı içerisinde kurulmuş ve hizmete başlamıştır. Ayrıca 100 . Yıl mahallesi 1003 nolu cadde bulunan Karabük Belediyesi Kitap Cafede de kart dolum işlemlerini yapabilirler. Akademisyen ve öğrencilerimize duyurulur” dedi. (Halil Kızılyer)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bolu Dağı’nda sis ve sağanak etkili oldu

Anadolu Ajansı
Yayın: 12.05.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

BOLU/DÜZCE (AA) – Anadolu Otoyolu ve D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde sis ve sağanak ulaşımı olumsuz etkiledi.

Kara yolunun Düzce geçişinde yer alan Kaynaşlı, Bakacak, Karanlıkdere ile Bolu kesimindeki Seymenler mevkilerinde sis ve sağanak etkisini gösterdi.

Otoyolun Bolu Dağı geçişinde ise 1, 2, 3 ve 4. viyadükler ile Bolu Dağı Tüneli mevkisinde sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 35 metreye kadar düştü.

Güzergahtan geçen sürücüler yolda dikkatli ilerledi.

Bölgede görev yapan Karayolları ve trafik ekipleri, sürücüleri yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapmamaları yönünde uyardı.